סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 10:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 3:21 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לג'ורדן לקח 6 שנים עד שהוא יצא מהמזרח... ועם כל הכבוד, אין מה להשוות בין המתחרות שהיו לו בשנות ה-90 לבין המתחרות של מג'יק ובירד באייטיז.
בניינטיז לא היו קבוצות ברמה של פילדלפיה של מוזס ודוקטור J או של הבד בויז בדטרויט עם אייזיאה, דומארס ורודמן.
אז כן, יש כאן הרבה עניין של סיטואציה, לכן בירד ומג'יק ווינרים אולטימטיביים בדיוק כמו קובי שהפסיד 2 גמרים, מול יריבות חזקות מאוד לכל הדיעות.
מכיוון שחרצתם את גורלו של קובי עם השביתה האיטלקית למרות שלא היה שום אישור לעניין, אני לא יודע אם יש טעם להתווכח, אבל רק נזכיר שבסיום המחצית היה כבר 15 הפרש לפיניקס. הציטוט אחרי המשחק:

ציטוט:
"If we were going to get back in this type of game we had to have everybody contributing," Bryant said. "In the first half I started to pick it up offensively just to keep us in the hunt. If we were going to get back into the game in the second half everybody has to get into a rhythm and that didn't happen."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 3:34 am 
Hall of Famer

קובי לא נוצח, קובי שותק בשתי סדרות גמר וספג סוויפים לא פעם. כמו כן, נראה שהוא סינגל מיינדד על מעמדו בהיסטוריה ולאו דווקא על הנצחון וניתן לראות את זה משתקף גם באוהדיו שמבלים את ימיהם בספירת הטיעונים לפיהם קובי הוא הגדול מכולם/הקלזור הטוב מכולם/מועמד אמ.וי.פי וכו'.

ברמה האישית, אני מוכרח לומר שזה ממש מתסכל לגלות שכל דיון נ.ב.א. הופך לדיון קובי ומעמדו בהיסטוריה. יש כרגע שני ת'רדים נפרדים שהתחילו בנושא אחד וגלשו מהר מאוד ל-kobe rocks על ידי המאסטר וקובאש. מעבר לכך שיש משהו מטריד מאוד בהערצה הזו, נדמה לי שיש עוד על מה לדבר. קשה שלא להגיב על דיוני קובי למיניהם (כפי שעשיתי לעיל) אבל לפחות עליי הם מאוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 8:17 am 
מנהל פורום

נובמת, את טיעוני "כל ת'רד הופך לת'רד קובי" לא צריך להפנות רק כלפי מאסטר ופלאש. הרי שני אלו גם אם יכתבו, ובצדק, על הסכנה של הפאשיזם שבתנועות הפוליטיות מהעבודה וימינה יקפוץ מישהו ויצעק "אתם אומרים את זה רק כי אתם אוהבים את קובי".

אז כן, קובי שחקן מגעיל, וכן הפאנבויז שלו משונים, אבל יש פה אנשים שאוהבים את הפועל ירושלים פור פאק סייק, זה משונה אפילו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 8:39 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אתה צודק לגבי השורה הראשונה, ואני מודה שאני לא מבין מה הבעיה בזה שכל ת'רד הופך לת'רד קובי. זה מעניין אנשים לעסוק בזה והנטייה של הפורום להפוך ת'רדים למפלצות (שקטנה במקצת לאחרונה) היא בעיני דבר מבורך.

ספציפית כאן היתה טענה לא הגיונית לחלוטין מצד מחבב-הקובי, אבל אני חושב שממילא ההבהרה של מאסטר סוגרת את הדיון (המקורי, בשאר הריקושטים הקשורים לקובי אפשר לדון לנצח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 8:47 am 
מנהל פורום

אני גם לא מבין מה הבעיה עם זה. לא טוב לכם, תפתחו ת'רד חדש ותדונו בו על מה שבא לכם. לא יקרה כלום אם יהיו בכל זמן נתון 5 דיוני קובי, 2 דיוני ג'ף רוזן ו-14 דיוני סולומון טוב יותר משאראס.
ימי הזוהר של הפורום כללו תקופות שבהם גם בת'רדים על אליפות המעודדים של ליגת העליזים בניו אינגלנד היינו מגיעים לוויכוחים על מכבי-הפועל, קינגס-לייקרס (כן, הקינגס היו רלוונטים פעם, הסלטיקס לא), מכללות מול NBA ורבראצ'ה-האפמן. בכל פאקינג ת'רד (פרט לזה על הגיטריסטים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 8:50 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כשאתה אומר "הסלטיקס לא", אתה רומז לכך שהסלטיקס כן היו רלוונטיים מתישהו? מתי זה קרה? כנראה שהלכתי לשירותים בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 9:08 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
כשאתה אומר "הסלטיקס לא", אתה רומז לכך שהסלטיקס כן היו רלוונטיים מתישהו? מתי זה קרה? כנראה שהלכתי לשירותים בדיוק.

מה, בכל שנת 2008? חתיכת חירבון היה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 9:43 am 
מנהל פורום

זה לא היה חרבון, אלא קשיים במתן שתן. בגילו זה קורה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2012 10:15 am 
Hall of Famer

מאסטר, לא הבנת אותי. האמ.וי.פי לקובי היה מוצדק לטעמי וגם אני הייתי בוחר בו לאמ.וי.פי באותה עונה. הנק' שלי הייתה שהעובדה שקובי עוד לא זכה בתואר הטתה את הכף לזכותו. כריס פול כאמור נתן עונה מעולה, והיה גם אחד קווין גארנט שהצטרף לבוסטון הפך אותה במו ידיו למפלצת הגנתית וכמובן עזר לקבוצה להשיג את המאזן הכי טוב בליגה. נכון שהסטט' ההתקפיות שלו נחלשו באותה עונה, אבל הוא נתן את אחת מעונות ההגנה המרשימות והפך לחלוטין תרבות של מועדון. הבחירה לא הייתה כזאת ברורה מאליה ואם לקובי נניח היו כבר איזה 2 MVP ברזומה, אני בכלל לא משוכנע שאליו הייתה הולכת הבחירה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה