סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 5:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 3:12 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
shachaf78 כתב:
פרקינס לפני תאודוסיץ'? פרקינס לפני מקאלב? פרקינס לפני דיאמנטידיס? באמת?

שחף, אני דיברתי על הרשימה שעשו פה בפורום כמובן של השחקנים האמריקאים... לא הכללית (פרקינס לא קרוב לרכז השני הכי טוב באירופה מכל השחקנים). בהתחשב בסכומים שנזרקים על שחקנים אמריקאים באירופה (איזה מחייה אחד מרוויח מיליון דולר בצסק"א), פרקינס מספיק שיראה כשירות ובריאות עד סוף העונה והוא יהיה שחקן של תג מחיר מיליון דולר ומהשחקנים המבוקשים באירופה. לא כי הוא כזה גדול (הוא שחקן מצוין ובטופ האירופי) אלא בעיקר כי כמעט ואין שחקנים אמריקאים טובים באירופה באמת, אז הוא יהיה מבוקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 3:20 am 
Junior

קוף, אני מעריך את דעתך אבל אתה בונה פה אוטופיה.
אם הייתה "מניה בטוחה", כזו שאתה יכול "לבטוח" בה כהגדרתך, אז כנראה שהיא לא הייתה בהישג יד בתחילת ינואר.
לא כל שנה מתפרקת קבוצה כמו אז עם פילזן ולשוק באמצע העונה נפלטים ניקולאס, האטסון ושות'.
אז, לא צריך להיות חכם במיוחד בשביל להבין שהשידוך בין מאלט למכבי פשוט התאים. הוא בא עם תנאי העסקה נוחים משרלרואה. מכבי קיבלה רכז בכושר משחק וכזה שגם הציג יכולת סקורינג מוכחת בשלב הקודם שהתרחש 10 דק' לפני שהביאו אותו. אני בטוח שבחלומות של מכבי הופיעו גארדים אחרים, אבל זה מה שהיה בהישג יד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 3:38 am 
Senior

יואב, כל מה שאתה אומר נכון, והיה ופרקינס לא היה על המדף ובמצב שמסתבר שהוא (שוב, הבאנדם היה בארץ, מכבי קיבלו הזדמנות לבדוק אותו מקרוב קרוב ובחינם). הייתי מצפה ומאמין שאם אין מישהו שהוא באנקר כזה שהוא בטוח שידרוג, ואתה יודע שבעוד חודש הרכז שהיה השחקן הכי חשוב שלך אולי במשך השנתיים האחרונות הולך לחזור, אז תעדיף לקחת את ההימור על זה נגיד מאשר על מאלט או כל שחקן אחר שהוא הימור. הרי עד ששחקן מבין את השיטה והדרך של בלאט כבר יעברו איזה חודשיים, וזה אם הוא יצליח להשתלב בכלל.

להערכתי במכבי לא העריכו שפרקינס הולך לחזור בקרוב כל כך (אני זוכר שהיה דיוויח ואפילו כתבה שבה מזרחי אמר שייקח לו עוד זמן לחזור אחרי הביקור פה) או שחשבו שהוא לא יחזור אותו הדבר מהפציעה ולא רצו להסתכן. ככה או ככה, מה שתהיה הסיבה, הם פישלו ובגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 3:46 am 
Junior

אני לא מתייחס לעניינים שהיו בין מכבי לפרקינס כי לאורך כל הדרך הם היו מעט מוזרים(אני מדבר עם זמן ההחלמה).
ראיינו אותו בספורט 5 ואמר שהוא מוכן לחזור וממכבי לא שמענו כלום דאז. פתאום סוגר בקאנטו.
בכל מקרה, ראיתי את המשחק היום והוא היה סביר מינוס. אולי טוב או לא רע יחסית לשחקן שחזר מפציעה כל כך קשה, אבל לא לרכז של קבוצה שהמשחק הזה פותח או סוגר עבורה את העונה האירופאית.
גם הנתונים היבשים לא כל כך איתו - 5/14 מהשדה(שאר הקבוצה סביב 43 אחוז) וארבעה איבודים. אז אומנם הוא קטף 7 ריב' ומסר 5 אס', לא יודע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:10 am 
Hall of Famer

קוף ירוק - כולה ספורט, לא מבין את הפסקנות וההתנגחות מלבד הרצון לצאת נגד מכבי.
בסוף היום, זו החלטה של דיוויד בלאט, ומבחינתו הוא היה צריך גארד במקום פארמר. קל להסתכל על היורוליג, אבל למכבי יש 3 מסגרות, והוא היה צריך גארד. חוצמזה, היום כבר כולם שכחו, אבל בתחילת הטופ16, קית לנגפורד עדיין לא היה מחובר לקבוצה. אין ספק גם שעבר איזה חתול שחור בינו לבין פאפאלוקאס וזה דברים שקורים.
מילא אם היית אומר שהיה רכז אחר שהתאים יותר, אז הייתי מבין. להגיד שמכבי הייתה צריכה להחתים את פרקינס לפני חודשיים, רגע אחרי שהוא נתן היום משחק מצוין, זה פשוט האמא של החוכמה בדיעבד, שלא לדבר שלא בטוח שזה היה עוזר לה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:15 am 
Hall of Famer

שחף - מה שציינת לגבי פרקינס, זה באופן כללי המטרה בכדורסל - לשחק על היתרונות שלך, לגדר את החסרונות שלך. ככה מנצחים משחקי כדורסל, בדיוק כמו שפיני ידע לעשות משאראס את הרכז ההתקפי הכי טוב באירופה, ולהחביא אותו בהגנה בהגנות מצ'אפ זון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:43 am 
Senior

התותח המפוברק כתב:
מילא אם היית אומר שהיה רכז אחר שהתאים יותר, אז הייתי מבין. להגיד שמכבי הייתה צריכה להחתים את פרקינס לפני חודשיים, רגע אחרי שהוא נתן היום משחק מצוין, זה פשוט האמא של החוכמה בדיעבד, שלא לדבר שלא בטוח שזה היה עוזר לה.

כל הנקודה היא שפרקינס היה פה, נבדק, נאמר שהוא לא יחזור בקרוב כנראה או שייקח לו עוד זמן, ובסוף הוא חתם מעט מאד זמן אחרי זה בקאנטו. זה לא חוכמה בדיעבד, זה לא חוכמה בכלל, זה רק תהייה מאד גדולה איך מכבי פישלה פה עם שחקן שהיה אצלה ביד ובדיוק מה שהם צריכים אבל איכשהו בין הכסאות זה נפל.

הנקודה שלי היא בדיוק ההפך מזה, דווקא בגלל שלא היה איזה רכז בטוח שמתאים, דווקא בגלל שהאופציות בשוק היה בינוניות או רעות או לא משנה מה (ומאלט היה כזה גם כן), הייתי מצפה ממכבי ללכת על פרקינס בכל הכוח. אלא אם כן מישהו פישל פה בגדול בהערכה של המצב שלו, מתי הוא יחזור ובאיזה כושר. שזה מה שנראה לי קרא פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:46 am 
Freshman

1. סמית נגר
2. סמית נגר
3. סמית נגר

וואלה מזכיר את ברוס בואן להבדיל.(סמית עם כמה הבלחות אבל שוכחים את הפתיחה 13-2 שוימס חגג עליו ונראה כמו צל של עצמו)

פרקינס נתן משחשק משחק היום, קבלת החלטות של רכז אמיתי , ראו את הניצוצות של מכבי היום בקאנטו, אבל אסור לשכוח - מאלט ניצח למכבי את זלגיריס בחוץ! הוא עשה את שלו.

משהו שאנשים מתעלמים ממנו -ליאור אליהו

הבחור חושך לא רק בהגנה , היה מחריד היום ריבאונדים כרגיל כולם חגגו עליו, הוא גם חושך בהתקפה כבר תקופה.

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:47 am 
Senior

יואב כתב:
גם הנתונים היבשים לא כל כך איתו - 5/14 מהשדה(שאר הקבוצה סביב 43 אחוז) וארבעה איבודים. אז אומנם הוא קטף 7 ריב' ומסר 5 אס', לא יודע...

בו רק לא נשכח שמדובר בקבוצת ההגנה הכי טובה באירופה, והוא היה השחקן היחידי בקבוצה בדאבל פיגרס ביחד עם שאמרדיני. ביחס לשחקנים האחרים של קאנטו, ביחד עם שאמרדיני הוא היה המצטיין היום במשחק. ושוב, זה משחק ראשון שלו ביורוליג איזה 9 חודשים או משהו כזה. אני בטוח שאף אחד במכבי לא חושב ודמיין שהוא ישחק ברמה שהוא שיחק היום עם החזרה שלו מהפציעה, אני מניח שאם במכבי היה איזה מחשבה שהוא יכול לשחק קרוב לרמה הזאת כל כך מהר הוא היה חתום שם מזמן (אפילו שהיו צריכים רכז לתחילת הטופ 16 לכאורה). אני מניח (ואולי אני טועה) שמישהו שם עשה פאשלה בניתוח שלו את המצב, או נלחץ ממצבה של מכבי שהיו כל כך לחוצים להחתים מישהו שלא רצו לחכות חודש. ככה או ככה, מבחינת מכבי אני חושב שמדובר בטעות גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:59 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
הנקודה שלי היא בדיוק ההפך מזה, דווקא בגלל שלא היה איזה רכז בטוח שמתאים, דווקא בגלל שהאופציות בשוק היה בינוניות או רעות או לא משנה מה (ומאלט היה כזה גם כן), הייתי מצפה ממכבי ללכת על פרקינס בכל הכוח. אלא אם כן מישהו פישל פה בגדול בהערכה של המצב שלו, מתי הוא יחזור ובאיזה כושר. שזה מה שנראה לי קרא פה.

אתה חוזר על אותה נקודה, אבל מסרב להכיר באפשרות שאולי, ורק אולי, ג'ורדן פארמר עזב לאן בי איי ומכבי נתקעו בקו אחורי עם שחקן פחות בלו"ז של 3 משחקים בשבוע. במציאות שבה דיוויד מסוכסך עם פאפאלוקאס, מכבי נותרה עם קו אחורי של לנגפורד, אוחיון וטל בורשטיין. אתה באמת ציפית שעם קו אחורי כזה הם יצאו לקרבות הטופ16? מאלט גם היה אמור לפתור את בעיית הקליעה מבחוץ של מכבי (34% מחוץ לקשת בשלב הבתים). אז מאלט באמת עזר עד כה, עם 7/16 בטופ16. האחוזים של מכבי נשארו זהים, בעיקר כי בלו לא פוגע בטופ16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 5:17 am 
Senior

בלאט הוכיח יופי שהוא יכול להסתדר עם פפאלוקאס כשהוא לא מאמין בשחקן שהוא הביא לפניו (מאלט). אני בטוח שבלאט היה יכול להסתדר עם פפאלוקאס ואוחיון כמה משחקים עד שפרקינס היה חוזר, אני בטוח גם שזה היה שווה למכבי את זה. אני פשוט ממש לא בטוח שמכבי חשבו שחזרה שלו בשלב הזה ראלית כל כך.

בסופו של יום מכבי מגיעה להצלבה עם הקו האחורי שציינת עכשיו. היא גם מגיעה איתו לשלבים המכריעים בליגה. לא היה עדיף להגיע עם פרקינס לשם?

לגביי לוז 3 המסגרות, זה כמובן סתם. מכבי הרי לא הייתה צריכה את השחקן הזה לא לליגה הישראלית, לא לאדריאטית, אלא רק ליורוליג. הסגל שלה מספיק גדול גם ככה והיה מסתדר יופי (בעצם הוא סה"כ מסתדר יופי בלי מאלט... למעט המשחק הראשון שבו הוא עשה משהו, הוא לא עשה וכנראה גם לא יעשה יותר כלום בכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 9:59 am 
Freshman

לא חושב שזאת הייתה כזאת טעות לא להחתים את פרקינס. בנק' הזמן ההיא מכבי הייתה צריכה שחקן שיספק קליעה מבחוץ וחשוב מכך - יהיה בכושר משחק מפתיחת הטופ-16. פרקינס חזר מפציעה קשה ולא ראה מגרש למעלה מחצי שנה היה קשה לדעת אם ומתי הוא הוא יכנס לכושר משחק ומכבי כנראה לא רצתה לקחת את ההימור הזה. מאלט שיחק 30+ דקות בערב והיה אחד הסקוררים המובילים בשלב הראשון כך שהוא היה מוכן כבר בפתיחת הטופ-16 והוא גם היה אחת הסיבות העיקריות שמכבי הצליחה להשיג ניצחון חוץ בליטא. אם פרקינס לא היה מוכן בתחילת הטופ-16 ומכבי הייתה מפסידה לז'לגיריס בחוץ אז זה לא באמת היה משנה עם איזה שחקנים היא מגיעה לשלבים המכריעים כי היא פשוט לא הייתה מגיעה לשלבים המכריעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 10:04 am 
Junior

כל הוויכוח פה סביב פרקינס מוקדם.

אני רוצה לראות הוכחות נוספות שהוא חוזר לעצמו.
הרבה פעמיים שחקן חוזר מפציעה בכושר טוב נותן 3-4 משחקים ואז יורד דרסטית.

מכבי לא הייתה בנויה להימור על שחקן שצריך זמן וקרדיט כדי לחזור לעצמו (והוא קיבל אתמול 25 דק או משהו כזה כרכז ראשון כשקאנטו זורקת את כל הרוטציה שלה לפח. במכבי זה לא היה קורה)

מאלט נראה כמו ברירה טובה בזמנו , רכז עם יכולות מוכחות במחיר לא היסטרי שברור לגמרי שבסוף השנה עוזב ולו מפאת גילו ומפנה מקום לרכז שאתה באמת רוצה. ולא מישהו שאתה מביא באמצע העונה ונתקע איתו לחוזה לעוד שנה.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 11:14 am 
Sophomore

beatla כתב:
כל הוויכוח פה סביב פרקינס מוקדם.

אני רוצה לראות הוכחות נוספות שהוא חוזר לעצמו.
הרבה פעמיים שחקן חוזר מפציעה בכושר טוב נותן 3-4 משחקים ואז יורד דרסטית.

אין לי אלא להסכים. הנקודה היא שלא רק שאי אפשר לדעת מה קורה איתו באמת, אנחנו נמצאים עכשיו בסוף פברואר, מחזור 5 של טופ 16. עד עכשיו דמונד מאלט שיחק במכבי כבר 5 משחקי יורוליג ועוד 3 משחקי קופליג ו-6 משחקי אדריאטית. סה"כ - 14 משחקים. פרקינס, עם כל ההיכרות שלו עם 'השיטה' (שהיא אגב, לא אותה השיטה של השנתיים הקודמות) היה צריך בעיקר היכרות מחודשת עם הכדור והמגרש והברכיים שלו.
דבר נוסף ולא פחות חשוב, באותה נק' הזמן, למכבי היו 2 רכזים בלי קליעה מבחוץ (אוחיון, פאפא) ולנגפורד אחד שלא ממש יודע לרכז ולנהל משחק. סמית' לא הוביל כדור אף פעם. מה שמכבי היתה צריכה זה רכז שגם יכול להיות איום מבחוץ - וזה פרקינס לא היה אף פעם וגם לא יהיה.
עכשיו צריך להסתכל על הנתונים האלה ככה - יש לי את יוגב ופאפא, חסר לי רכז קולע מבחוץ, פרקינס יחזור לשחק באמת רק עוד חודש וגם אז "לך תדע", את מי אני אביא, אותו, או את הרכז עם הכי הרבה נק' בשלב הראשון של היורוליג, שיש לי זמן להכניס אותו לעניינים (מאלט שיחק 7 משחקים רשמיים במכבי עוד לפני הטופ 16)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 11:44 am 
Sophomore

קוף, אני חושב שההתלהמות שלך ביחס למקרה חורגת מכל פרופורציה. מכבי בזמן נתון הביאה את השחקן שהכי התאים לה, זה שכרגע הוא לא חלק מהרוטציה הופך את ההבאה שלו למעט דבילית, אבל כשלא היה כ"כ זמן לחשוב וכשמשחק רדף משחק - היא הייתה צריכה להביא מישהו שיסתום את החור של פארמר, במיוחד - כמו שציינו כאן - שקית' לא היה קית' ושמערכת היחסים בין בלאט לפאפא נראתה די עכורה ובעייתית. לחזור לכושר זה גם להיות בכושר משחק טוב, לא מספיק להיות תותח רק באימונים או להבליח פעם בשבועיים. זהו בסך הכל המשחק הראשון של פרקינס, לקאנטו יש שלושה משחקים בשבועיים, למכבי שישה. ואם בכל זאת מכבי הייתה מביאה את פרקינס והתפוקה שלו הייתה אפסית, מה היית אומר אז? שהם דפוקים שלא בדקו מספיק את מצבו הבריאותי? ואם כתוצאה מזה מכבי לא הייתה עולה להצלבה? כך או כך - זה האמאמא של החכמה בדיעבד.

מה שכן, אין ספק שלקראת השלבים המכריעים העונה הבעיה של מכבי היא בצבע - סופו הולך ונהיה שחקן מוגבל יותר ויותר, ומול אוברדוביץ' כמובן שלא נראה ממנו יותר ממה שראינו נגד ז'לגיריס, שון ג'יימס עדיין בחוץ והנדריקס הוא היחיד שנותן את הטון בצבע. השאלה אם בכלל מישהו שם העלה על דעתו אפשרות לחיזוק בעמדה הזאת, אם זה אפשרי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פרקינס היה חלש למדי בשני המשחקים ששיחק בגביע האיטלקי בשבוע שעבר, למרות הכתבה המפרגנת של וואלה שבינה לבין המציאות אין דבר וחצי דבר. אפילו אם מצבו הפיזי היה טיפ טופ עם ברך ביונית שהושתלה לו, בטח שאי אפשר לדעת חודשיים מראש איך יחזור (ובינתיים, למרות משחק אחד טוב - לא ענק - עדיין אי אפשר לתת verdict עליו).
יתרה מזו, אני חושב שאפילו אתמול היה צריך לנצל את מאלט יותר. מספיק עם הניסויים איתו ועם לנגפורד ביחד, אפשר היה להכניס אותו אתמול ל-2 יחד עם אוחיון או פפאלוקאס, בטח במקום ההרכבים ההזויים שבלאט ניסה עם שניהם ביחד (כאילו, מה בדיוק מישהו מהם אמור לעשות בתור 2?)

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 2:44 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
פרקינס היה חלש למדי בשני המשחקים ששיחק בגביע האיטלקי בשבוע שעבר, למרות הכתבה המפרגנת של וואלה שבינה לבין המציאות אין דבר וחצי דבר. אפילו אם מצבו הפיזי היה טיפ טופ עם ברך ביונית שהושתלה לו, בטח שאי אפשר לדעת חודשיים מראש איך יחזור (ובינתיים, למרות משחק אחד טוב - לא ענק - עדיין אי אפשר לתת verdict עליו).
יתרה מזו, אני חושב שאפילו אתמול היה צריך לנצל את מאלט יותר. מספיק עם הניסויים איתו ועם לנגפורד ביחד, אפשר היה להכניס אותו אתמול ל-2 יחד עם אוחיון או פפאלוקאס, בטח במקום ההרכבים ההזויים שבלאט ניסה עם שניהם ביחד (כאילו, מה בדיוק מישהו מהם אמור לעשות בתור 2?)

רק היה חסר שיחתימו את פרקינס וישחקו עם פרקינס, אוחיון ופפאלוקאס. :hi_hi_hi:
מזל שטריפונוביץ' לא ניצל את הקטע הטיפשי הזה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 3:30 pm 
Junior

אני מציע להרחיב את סמכויות וועדת החקירה של הקוף הירוק, כדי לבדוק גם איך יכול להיות שהניקס לא נתנו את גופיית הרכז ללין בפתיחת העונה, איך הבלייזרס ויתרו על מייקל ב84 ולמה האוצר לא העביר תקציבים לכבאות. פשוט שערורייה.

בקיצור, נכון לתחילת ינואר (הזמן שמכבי היתה צריכה לקבל החלטה כדי להשיג רכז ולהספיק לשלב אותו לפני הטופ16) ההחלטה ללכת על מאלט סבירה לגמרי. אני מניח שאם פרקינס היה כשיר לגמרי באותו הזמן, מכבי היתה הולכת עליו. אפשר אבל להניח שגם בהינתן תחזית מושלמת (כדור בדולח) שפרקינס יחזור לשחק בסוף פברואר, מכבי לא היתה מחתימה אותו.

היתרון המרכזי בקיום שלנו כפרשני כורסא (עכשיו כמטא-פרשני כורסא, למעשה) הוא שאפשר תמיד לשפוט את סבירות ההחלטה בדיעבד. אבל יש סף מינימלי כלשהו של הגינות, לדעתי. בתחילת ינואר מכבי קיבלה החלטה סבירה לחלוטין, גם אם בסוף פברואר התברר שיש שחקן טוב יותר על הלוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 3:38 pm 
Sophomore

רק להבהיר לאדון קוף שכשפרקינס היה בארץ הוא בכלל הלך בצליעה.ככה שאז הוא בכלל לא היה רלוונטי אפילו.וכאמור מכבי היתה צריכה משהוא במידי ולא לחכות.
את וועדת החקירה "איך מכבי לא החתימו את פרקינס" אפשר לסגור.
בנתיים מי שמציל למכבי את העונה האירופאית הוא "החתמת הפאנקיה+דיוויד אנקראם 2" קית' לאנגפורד שעושה את העבודה במאני טיים.שחקן מצויין ונקווה שמכבי תצליח לסגור איתו לכמה שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 3:40 pm 
Hall of Famer

דווקא בעניין תקציב הכבאות, זה היה צפוי למדי. כל השאר קצת פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:04 pm 
Junior

מכבי עוד יצטערו על כך שלא החזירו את גרשון. בייחוד לאחר שיקום הפצע העמוק שנפער באגו שלו. (יש עוד משוקמים ששכחנו?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:14 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אסור לתת למאלט ולנגפורד לשחק ביחד וזו לא הפעם הראשונה שאנו רואים את זה. גם פאפא + אוחיון ממש לא הרכב טוב. אני חושב שהצמדים אוחיון + לנגפורד (אוחיון לא חייב את הכדור אצלו כל הזמן ולנגפורד מייצר לעצמו) ופאפא + מאלט (פאפא צריך את הכדור אצלו ומאלט יכול להתמקם מחוץ לקשת) הם הכי סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 4:22 pm 
Junior

מסכים. ההרכב של מאלט ולנגפורד בנתיים לא הוכיח את עצמו, למרות שעל הנייר הם אמורים להיות מסוגלים לשחק ביחד. ההרכב של פאפא ואוחיון כבר חסר היגיון לחלוטין. אף אחד מהם לא יכול לשחק 2 או לאיים מבחוץ והעובדה שטריפונוביץ' לא עבר לאיזורית מתבקשת מול ההרכב הזה היא הסיבה היחידה שדיוויד הרשה לעצמו להחזיק אותו על המגרש. הרכב רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 6:35 pm 
Sophomore

ואף אחד לא על השיפוט שלדעתי חזר להיות בהיכל כבימים ימימה ?
היו רגעים שהצמד באפור פשוט נסחף עם הקהל ועצר את השטף של הליטאים בדרך לצמצום הפער.
וחוץ מזה , מכבי צריכה לשלוח צרור ברכות ליבטוקאס הנוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 24, 2012 6:39 pm 
Hall of Famer

דיוויד העונה מקבל החלטות לא הכי סבירות עם שחקנים. היבוש של פאפא היה מוזר וברור שהיה שם דברים מעבר לכדורסל. פאפא כמעט אף פעם לא קיבל צ'אנס אמיתי וגם אם הוא עשה שטויות וטעויות בדקות המעטות שהוא קיבל, הוא לא קיבל את הקרדיט והביטחון להחזיר על הטעויות הללו. הרי פאפא הוא לא ילד ומה הוא יודע לעשות אנחנו יודעים ועל המשחק החכם שלו אין עוררין. עכשיו זה מאלט. לא יודע מה בלאט ציפה ממנו, אבל אם הוא ציפה שהוא יקבל רכז מנהל משחק, אז כנראה הוא לא ממש הסתכל על הקלטות של מאלט. מאלט הוא סקורר שאוהב את הכדור ביד שלו. למכבי כבר יש אחד שכזה ולכן מאלט מיותר. אני מניח שמאלט עדיף עם הכדור ביד, אבל אני חושב שגם לצד רכז מאלט יכול להיות טוב. עם יוגב זה יוצר בעיה הגנתית. אבל מאלט ופאפא יחדיו זה ציוות התקפי והגנתי טוב מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 62 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה