סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 06, 2024 4:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 12:40 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2512361
פארמר בהחלט הוכיח כשהיה פה שהוא שחקן ברמה הכי גבוהה באירופה, ועדיין, הוואקום בעמדת הסנטר נוראי. גרין וקוז'יקרו גריאטרים לחלוטין(כשהאחרון מעולם לא שיחק אגב סנטר בנבחרת, אגב), רות'בארט נתן עונת יורוליג לא רעה אבל עדיין נראה כמו חמאה ומעבר לזה אין כל כך על מה לדבר(קוקיה וכדיר לא רלוונטיים לשחק 5 מול פקוביץ' וכו'). מהצד השני יש אחד, ד'אור פישר, שעד האליפות הבאה יגמור כנראה את תהליך האיזרוח שלו. פישר הוא אולי לא הבחור הכי פיזי בעולם אבל הוא בוודאי עדיף על כל מה שיש לנו כרגע בעמדה הזאת מבחינה הגנתית והתקפית. בעמדת הרכז המצב לא כל כך רע אם שיבק לא יפתח כל ערב עם רכז אחר כמו באליפות האחרונה. יוגב מראה בעונה האחרונה שהוא בהחלט רכז לגיטימי לרמות האלה, הגנתית והתקפית ולדעתי הוא יקבל את המושכות במידה ופארמר לא יגיע. מהצד השני- מתי לאחרונה היו בנבחרת שני שחקני NBA? מקדוניה הגיעה לחצי גמר באליפות הקודמת עם מקאלב ו-4 שחקנים פחות טובים ממה שיש לנבחרת שלנו להציע ליד פארמר. בשורה התחתונה- מה עדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 12:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודם כל, פארמר עוד לא אזרח ישראלי, למרות שאני מניח שבמקרה הצורך זו לא תהייה בעייה.
אם דיברת על ואקום בעמדות הפנים, הגעה של פארמר אומר ויתור על דייויד בלו, שבנבחרת הננסית שלנו יש ליכולת הפיזית שלו משמעות גדולה, מעבר ליכולות הרגילות שלו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 12:45 am 
Senior

בגלל זה הכותרת של הת'רד היא "שאלת המתאזרח"...
פארמר מול בלו זה נו בריינר בעיני. השאלה זה פארמר מול פישר לאור הואקום בעמדת הסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 2:01 am 
Senior

קודם כל, רוטבארט לא נחשב מתאזרח בנבחרת בגלל הגיל שהוא קיבל את האזרחות.

דבר שני, מאיפה הסיפורים והמעשיות האלה של פישר שמתאזרח? היה איזה סיפור בזמנו שאולי ובלה בלה בלה, לדעתי המצאה מכיוון שהייתה לו חברה ישראלית. הוא בכלל התחתן? וגם אם כן, הוא צריך להמתין איזה 5 שנים אחרי החתונה עד שהוא יקבל אזרחות. תשאל את קורי קאר, או ג'רמיין הול שנשוי כבר כמה שנים לבחורה ישראלית ואני לא רואה שקיבל אזרחות. בקיצור, נראה לי שסיפור פישר זה איזה משהו בדימיון של אוהדי מכבי שמאד רוצים שזה יקרה (גם בשביל שהוא יחזור כישראלי) ולא משהו שהוא בכלל אופציה קיימת אלא אם כן שר הפנים החרדי יחליט לתת אזרחות מההפקר דבר שכנראה לא יקרה כל עוד הוא שר הפנים.

ולעניין המתאזרח, ברור שפארמר בלי ספק בכלל. ראינו את הרכזים שלנו בקיץ, נחמדים, חביבים, אף אחד לא ממש טוב. רכז גדול שיוביל את הנבחרת יכול להיות הבדל רציני בקדנציה הבאה. גם אם זה אומר שקוקיה יצטרך להרביץ לגבוהים של היריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 2:03 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שהוא אמר שרותבארט נחשב מתאזרח. הוא סקר מה יש לנו בעמדת הסנטר באופן כללי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 2:19 am 
Sophomore

זה לא רק עמדת הסנטר.

מה עם עמדה 4?

כמה 4 ברמה גבוהה יש לנו במדינה?

לדעתי אפילו לא אחד (עם כל הכבוד לכדיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 2:19 am 
Senior

הגיוני, חשבתי שהוא התכוון שכמתאזרח הוא לא מספיק טוב... מה שאתה אמרת נשמע הרבה יותר הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 2:20 am 
Senior

ליאור אליהו אחד וזהו בערך. למרות שאני מניח שבנבחרת כספי הולך להיות ה4 המחליף רוב הזמן במידה ובלו יפרוש מהנבחרת או יקחו מתאזרח אחר כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 2:23 am 
Senior

כדיר יכול לתת 5-10 דקות סבירות בעמדה הזאת. בכל אופן עמדת הסנטר היא הבעייתית ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 2:24 am 
Junior

מתייחסים פה לשתי סוגיות לא פתורות, כעובדות:
א. פישר. הוא עזב את מכבי רק לפני שתי עונות. בזיכרון העמום שלי הוא כן התחתן לבסוף, אבל עדיין ההמתנה היא 5 שנים. לא משהו שסגור עכשיו למהירי החלטה כפי שמוצג פה.
ב. בלו. לא מזמן ערערנו עוד בשיקולי הפרישה של הבחור. אני בכל זאת מאמין שימשיך לפחות עוד עונה בצהוב, קשה לי לראות אותו עושה את זה במקביל לעוד קמפיין עם הנבחרת. אחד מהשיקולים לפרישה אלו הגעגועים שלו למשפחתו, יכול להיות שכמה חודשי פגרה בארה"ב יחזירו לו את הרעב להצליח במכבי וירגיעו את "איומי הסרק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 3:48 am 
Hall of Famer

אם פארמר מגיע ופישר לא רלוונטי אז אין בכלל התלבטות. בעמדה מספר 4 מצבנו מצוין. ליאור, על כל חסרונותיו, הוא שחקן מצוין עם הרבה ניסיון ברמות הגבוהות של אירופה (מישהו יכול להעריך כמה שחקנים טובים ממנו יש באירופה?). עמדות 2-3-4 סגורות, יוגב ונעימי יכולים לגבות מהספסל ובסנטר אנחנו נותרים רותבארט וקוקיה וגרין אם הוא עדיין בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 3:59 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אם פארמר מגיע ופישר לא רלוונטי אז אין בכלל התלבטות. בעמדה מספר 4 מצבנו מצוין. ליאור, על כל חסרונותיו, הוא שחקן מצוין עם הרבה ניסיון ברמות הגבוהות של אירופה (מישהו יכול להעריך כמה שחקנים טובים ממנו יש באירופה?). עמדות 2-3-4 סגורות, יוגב ונעימי יכולים לגבות מהספסל ובסנטר אנחנו נותרים רותבארט וקוקיה וגרין אם הוא עדיין בחיים.

מינימום גמר אולימפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 10:59 am 
Hall of Famer

מה עם אלכס טיוס מאשדוד? לא אמור להיות בעונה הבא ישראלי ? נראה לי פתרון מצויין לעניין הזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 11:06 am 
Hall of Famer

יש גם את ג'ייק כהן, שאמנם נחשב מתאזרח בגלל שלומיאליות של האיגוד (כמדומני שרשמו אותו כישראלי איזה שלושה שבועות אחרי המועד שבו הוא היה יכול להירשם כישראלי לכל דבר, סטייל רות'בארט), אבל כבר שיחק בנבחרת העתודה, יש לו גודל והוא מפגין יכולת חביבה מאד עד כה במכללות. אפשר לבדוק גם את אופציית דיין דיליאגרו, שחקן של קרוב ל11 נקודות באחוזים טובים ועוד 8 ריבאונדים בליגה האיטלקית השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 12:30 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Att כתב:

מינימום גמר אולימפי.

לא יודע למה אתה חושב שהשתמע מזה שמצבנו טוב אבל זה ההרכב. בעיניי אין הרבה מקום להתלבטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 11:45 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
מה עם אלכס טיוס מאשדוד? לא אמור להיות בעונה הבא ישראלי ? נראה לי פתרון מצויין לעניין הזה.

גם אני חושב ככה,אייזק רוזנפלט מהרצליה(נותן עונה טובה מאוד) גם יכול לבוא בחשבון,הכל בהנחה שבלו לא ישחק בקיץ בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 11:46 am 
Hall of Famer

עזבו, קופל ייסע אל פארמר, ישב מולו עם הדגל הקטן הזה על השולחן, פארמר בטוח ישתכנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 11:53 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
עזבו, קופל ייסע אל פארמר, ישב מולו עם הדגל הקטן הזה על השולחן, פארמר בטוח ישתכנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 12:58 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

הקטע עם הדגל והראיון בכלל היה די הזוי/מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 5:47 pm 
Sophomore

אני חושב שגארדים דווקא לא חסר לנו
מסתמן שההרכב הראשון יישאר
הלפרין, בורשטיין, כספי, אליהו, גרין
והספסל יהיו: פניני, אוחיון, מקל, נעימי, כדיר ואולי לימונד
מה שחסר לנו זה קלעי ( אולי כדאי לחשוב על יבזורי) וגבוהים טובים ( 4 ו-5)

אגב מה עם רוזפלט מבני השרון? הוא נחשב מתאזרח או ישראלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 6:19 pm 
Sophomore

רוזפלט הוא עדיין חצי שחקן של ליגה לרומית, שמשחק בקבוצה האחרונה בליגת ווינר שלנו, בואו נחכה איתו קצת.

בורשטיין הוא כבר מזמן לא חבר בחמישייה של הנבחרת שלנו, ולא בטוח אם בכלל ישאר (למרות שעושה רושם שכן). גרין אמר שכדי שישאר צריכים לקרות דברים ורמז לכך שלא בא לו על שיבק. שיבק נשאר => גרין לא ישוש להמשיך.

רואה את אוחיון כשחקן קבוע בחמישייה אחרי העונה הנוכחית במכבי.

בלו הוא עדיין השחקן הכי מתאים, אבל מניח שיבקש לפרוש מהנבחרת. הבעיה שלנו הייתה ותשאר בצבע - אם לא מגדלים פה שחקנים מתאימים, אולי אין מנוס מלאזרח אחד כזה, שאולי גם ראוי לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 7:39 pm 
Hall of Famer

גם אם גרין יתחנן לבוא לנבחרת, כמו שהוא נראה בשנים האחרונות זה עדיין ממש לא עוזר לנו. כרגע לנבחרת יש גבוה אחד אפקטיבי, וגם זה בערך, כי ליאור אליהו הוא שלושת-רבעי גבוה לגיטימי (כל עוד לא לוקחים בחשבון הגנה וכן לוקחים בחשבון שהוא יעלם מול הנבחרות היותר מאסיביות) ואלישי כדיר הוא רבע גבוה לגיטימי (כי א. בתור גבוה הוא נמוך ו-ב. כי יש מעט נבחרות ברמות שנבחרת ישראל שואפת אליהן שהוא יהיה אפקטיבי מולן).

בהנחה שבלו לא ממשיך, השאיפה בעיני צריכה להיות למצוא גבוה מתאזרח שהוא שחקן כדורסל לגיטימי, ורק אם ממש אין כזה אז לפנות לאופציית פארמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 9:47 pm 
Junior

איפה השאלה בכלל? אם פרמאר רוצה לבוא, ברוך הבא. אתה לא מוותר על שחקן ברמתו משיקולי רוטציה, סנטימטרים או היקף הפרווה בצבע. וזה לא שיש לנו כבר שחקנים כאלה גדולים על העמדה שלו. אף אחד מהרכזים של הנבחרת הוא לא באנקר ולא הוכיח את עצמו כרכז פותח ברמה אירופית סבירה. רכזי ליגה טובים, ראינו כבר יותר מדי פעמים, זה לא תמיד מספיק כשפוגשים פתאום שומרים בסייז ופיזיות אחרים לגמרי.

אם פרמאר לא בעניין (סביר לגמרי), אז הייתי הולך על אלכס טיוס. הוא לא גוף גדול בצבע אבל הוא יכול לשחק סנטר בהרכב הגמדים שלנו והוא פינישר ב3-4 רמות יותר טוב מכל הבדיחות הלא מצחיקות שיש לנו בתור אלטרנטיבה (קוקיה וכדיר, למשל). את גרין לא הייתי מחזיר לנבחרת בשום מצב.

ד'יאור פישר? מאיפה הבאתם את זה? ריאלי בתור מתאזרח לנבחרת פחות או יותר כמו סופו (אישתו יווניה אבל שמעתי שהוא אכל פעם ארוחת בוקר ישראלית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 10:02 pm 
Senior

המממ, אני חושב שיוגב די הוכיח את עצמו השנה. לא בתור איזה תאודוסיץ' שיסחוב את הנבחרת על הגב אלא בתור רכז אירופאי לגיטימי. לא שזה תירוץ לא להביא את פארמר. פישר? נשוי לישראלית כמדומני והתחיל תהליך התאזרחות. בגלל זה הוא רלוונטי לנו ולא סופו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 10:02 pm 
Senior

הסיפורים על ההתאזרחות של טיוס הם בינתיים בגדר סיפורים בלבד. אין לו אזרחות, אני גם שמעתי שלא תהיה כזאת בקיץ בכלל. לא יודע אם זה נכון או לא, אבל נכון לרגע זה בכלל אין לו אזרחות והדיבורים עליו בנבחרת שווים בערך לדיבורים על פישר כרגע.

אם כבר ולא תהיה בריירה, פארמר לא בא אז כנראה יצטרכו לשקול ברצינות להביא את ג'ייק כהן או ללכת על הבטוח בדמות לאנדסברג. מכיוון שבעמדה של לאנדסברג יש עדיין כמה שחקנים טובים כמו יותם, פניני, כספי ושות, אז אולי יהיה כדאי לוותר עליו בשביל כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה