סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 10:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 9:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מאשים את השחקנים, אבל הרבה את המאמנים בגידול גבוהים. אחרי שבמשך שנים המאמנים הישראלים חיסלו שחקני בגיל 16 בגובה 1.78 מתחת לסל, רק כי הם היו הכי גבוהים בקבוצה, המגמה התהפכה. בסוף שנות השמונים, תחילת שנות התשעים, נהיה מן בון טון כזה לא לקבור גבוהים מתחת לסל, לפתח להם את הקליעה מבחוץ להפוך אותם לשחקנים שלמים. כמובן שמה שנשכח זה ששחקנים גבוהים גם צריכים לדעת לשחק מתחת לסל. כך קיבלנו במקרה הטוב באמת את תומר שטיינהאוור ובמקרים הפחות טובים אמיר מוכתרים ועמית תמירים או הדוגמא האחרונה כרמל בוכמן.

אני לא אומר שמגיל 10 צריך ללמד את הנערים פוסט אפ, אבל אני חושב שכמו שלהיות רכז זה אופי לא פחות מאשר טכניקה, גם להיות חיית לואו פוסט זה אופי, בנוסף לטכניקה שלא פשוט להפוך אותה לטבע שני, אם מתחילים בגילאי נוער לעבוד עליה. יש שחקנים שפשוט צריך לשים אותם בלואו פוסט, גם אם הם באמת רוצים להיות דירק נוביצקי. יש גיל שאפשר כבר לראות טוב מאד כמה הילד יכול לשחק בעמדות החוץ וכמה הרגליים שלו יאפשרו לו לנוע.

מאכזב אותי מאד לשמוע שזלמנסון הופך להיות קלע טוב מבחוץ. לילד יש פוטנציאל, אבל יש לו גם מבנה גוף כבד. זלמנסון צריך למקסם את היכולות שלו מתחת לסל דבר ראשון, זה הלחם והחמאה שלו. כשהוא ישלוט בתנועות אפקטיביות מתחת לסל? אז שיתחיל לעבוד על הקליעה מבחוץ. כמו שנאמר בפורום אין ספור פעמים, קליעה זה התחום שבו הכי קל להשתפר. חשוב גם לדאוג שזלמנסון באמת ישיג את הנק' שלו בזכות טכניקה ולא רק בגלל שהוא הרבה יותר גבוה וגדול מהיריבים, כפי שעשה אנטון קזרנובסקי. לאן זה הביא את קזרנובסקי אנחנו יודעים.

גבוה ישראלי שמעניין אותי זה בן אלטיט. כשראיתי אותו בפעם הראשונה מאד התרשמתי. נראה היה שלילד יש הכול. אתלטיות, פיזיות, טכניקה. אח"כ ראיתי אותו עוד איזה פעם או פעמיים וקצת התאכזבתי מהאנמיות שלו. לא נאבק מספיק על מיקום, לא דורש כל הזמן את הכדור, הוציא פחות ממה שחשבתי שהוא יכול. העונה הוא הלך למכללת בראיינט, שמשחקת באחד הקונפרנסים החלשים בדוויז'ן 1. העונה של בראיינט נוראית עם 2 נצחונות לעומת 28. העונה של אלטיט זהה לקבוצה עם 5 נק', רק 2.6 ריב' ב-19 דקות. הכי גרוע אבל? 39% מהשדה. את האמת הוא גם לוקח מעל שלשה וחצי למשחק שזה מאכזב אותי (האחוזים נוראיים כמובן). האיש בכל זאת 2.06 או 2.08

הבעיה הגדולה של רות'בארט עבורי היא אינטליגנציית משחק נמוכה. האיש הוא חור שחור בהתקפה. בעיה לא פחות גדולה זאת הכחישות שלו. אני מאד לא אוהב את השחקן הזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 11:24 pm 
מנהל פורום

עמוס, אתה קצת סותר את עצמך.

אתה הרי בעצמך אומר שכמו שלהיות רכז זה גם הרבה אופי מסויים, אז כך גם להיות שחקן פנים זה עניין של אופי. יש הרבה מקרים של שחקנים שעשו הסבה מוצלחת משחקני כנף/חוץ לשחקני פנים לכל דבר. כבר הזכרתי מקודם את דיבאץ' ונואה ויש גם את הדוגמא הטרייה של אנתוני דייויס מקנטאקי, גארנט, טייסון צ'אנדלר. לעומת זאת אף פעם לא שמעתי על שחקן שהיה שחקן פנים בגיל צעיר ובמקצוענים עשה הסבה מוצלחת לשחקן חוץ, כי לא היה לו את הגובה והמאסה המספיקים.
אם ג'ונתן בנדר היה מתופקד כסנטר מגיל 10 אז זה מה שהיה מאפשר להיות להגיע לרמה של גארנט?

אני אישית בדעה שחייבים ללמד מהלכי פוסט-אפ גם שחקנים נמוכים, כאלה שבוודאות יהיו גארדים, ולתת גם לשחקנים מאוד גבוהים ואפילו מאוד מאסיביים לגילם יכולות של שליטה בכדור, קליעה נכונה מרחוק ולתת להם להתנסות בלשחק בחוץ (אולי לא כל הזמן, אבל לפחות חלק מהזמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2012 11:50 pm 
Hall of Famer

כן, אבל לא תמיד נולדים עם אופי. כשאתה משחק מגיל צעיר בעמדה מסויימת אז האופי מתפתח. אני לא אומר מגיל קטסל להכניס שחקנים מתחת לסל ולא להוציא אותם. אבל אני חושב שבכיתה ט' על שחקנים מסויימים, לא כולם, אפשר כבר לדעת מה יצא מהם ובכיתה ט' אפשר גם לפתח אופי של משחק.

ילד כמו זלמנסון, שעם מבנה הגוף שלו והכובד והרגליים האיטיות אפשר היה לדעת די בבירור שלא יצא ממנו שחקן חוץ, חייב לבלות את כל זמנו מתחת לסל. ללמוד מובים, להבין איך להשתמש בגודל שלו בצורה נכונה ולא לחשוב איך הוא דופק צ'אקה מהשלוש, עושה קרוס אובר וחודר מבחוץ, או מוסר מסירה מתוחכמת, דברים שראיתי אותו עושה בעונה שעברה בנערים מכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 12:57 am 
Senior

עמוס לב כתב:
אני מאשים את השחקנים, אבל הרבה את המאמנים בגידול גבוהים. אחרי שבמשך שנים המאמנים הישראלים חיסלו שחקני בגיל 16 בגובה 1.78 מתחת לסל, רק כי הם היו הכי גבוהים בקבוצה, המגמה התהפכה. בסוף שנות השמונים, תחילת שנות התשעים, נהיה מן בון טון כזה לא לקבור גבוהים מתחת לסל, לפתח להם את הקליעה מבחוץ להפוך אותם לשחקנים שלמים. כמובן שמה שנשכח זה ששחקנים גבוהים גם צריכים לדעת לשחק מתחת לסל. כך קיבלנו במקרה הטוב באמת את תומר שטיינהאוור ובמקרים הפחות טובים אמיר מוכתרים ועמית תמירים או הדוגמא האחרונה כרמל בוכמן.

אני לא אומר שמגיל 10 צריך ללמד את הנערים פוסט אפ, אבל אני חושב שכמו שלהיות רכז זה אופי לא פחות מאשר טכניקה, גם להיות חיית לואו פוסט זה אופי, בנוסף לטכניקה שלא פשוט להפוך אותה לטבע שני, אם מתחילים בגילאי נוער לעבוד עליה. יש שחקנים שפשוט צריך לשים אותם בלואו פוסט, גם אם הם באמת רוצים להיות דירק נוביצקי. יש גיל שאפשר כבר לראות טוב מאד כמה הילד יכול לשחק בעמדות החוץ וכמה הרגליים שלו יאפשרו לו לנוע.

מאכזב אותי מאד לשמוע שזלמנסון הופך להיות קלע טוב מבחוץ. לילד יש פוטנציאל, אבל יש לו גם מבנה גוף כבד. זלמנסון צריך למקסם את היכולות שלו מתחת לסל דבר ראשון, זה הלחם והחמאה שלו. כשהוא ישלוט בתנועות אפקטיביות מתחת לסל? אז שיתחיל לעבוד על הקליעה מבחוץ. כמו שנאמר בפורום אין ספור פעמים, קליעה זה התחום שבו הכי קל להשתפר. חשוב גם לדאוג שזלמנסון באמת ישיג את הנק' שלו בזכות טכניקה ולא רק בגלל שהוא הרבה יותר גבוה וגדול מהיריבים, כפי שעשה אנטון קזרנובסקי. לאן זה הביא את קזרנובסקי אנחנו יודעים.

גבוה ישראלי שמעניין אותי זה בן אלטיט. כשראיתי אותו בפעם הראשונה מאד התרשמתי. נראה היה שלילד יש הכול. אתלטיות, פיזיות, טכניקה. אח"כ ראיתי אותו עוד איזה פעם או פעמיים וקצת התאכזבתי מהאנמיות שלו. לא נאבק מספיק על מיקום, לא דורש כל הזמן את הכדור, הוציא פחות ממה שחשבתי שהוא יכול. העונה הוא הלך למכללת בראיינט, שמשחקת באחד הקונפרנסים החלשים בדוויז'ן 1. העונה של בראיינט נוראית עם 2 נצחונות לעומת 28. העונה של אלטיט זהה לקבוצה עם 5 נק', רק 2.6 ריב' ב-19 דקות. הכי גרוע אבל? 39% מהשדה. את האמת הוא גם לוקח מעל שלשה וחצי למשחק שזה מאכזב אותי (האחוזים נוראיים כמובן). האיש בכל זאת 2.06 או 2.08

הבעיה הגדולה של רות'בארט עבורי היא אינטליגנציית משחק נמוכה. האיש הוא חור שחור בהתקפה. בעיה לא פחות גדולה זאת הכחישות שלו. אני מאד לא אוהב את השחקן הזה.

עמוס, הבעיה שלגדל "חיית צבע" בארץ זה מסוכן. תסתכל על אלישי כדיר, אולי הדבר הכי דומה ל"חיית צבע" שיש לנו. זה טוב בקופליה וטוב בעתודה וכו' ואז מגיעים לרמה האירופאית ופתאום האיש מנסה לעשות פוסט אפ על נואה ואתה אומר לעצמך "מה לעזעזל הוא חושב לעצמו???". לא שבכל קבוצה אירופאית יש נואה אבל די ברור שכדיר לא יכול להיות שחקן לואו פוסט יעיל ברמות האלה. האירופאים יכולים לעשות את זה כי יש להם מספיק חבר'ה שצומחים להיות 2.10 מ' ומעלה. אצלנו זה סיכון להגיד לילד בגובה 2.03 מ' תעמוד בפנים ותפתח משחק עם הגב לסל שממילא אי אפשר יהיה לבחון באמת עד שהוא יגיע לבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 1:50 am 
Hall of Famer

עמוס - מהצד השני של המוכתרים והעמית תמירים של העולם, אני קונה בכל עשור שיהיו לנו איזה 2-3 ליאור אליהו שיכולים להוביל מתפרצות, למסור מצוין מהלואו פוסט, אחד על אחד טוב וכו'.

שחף - אין פסול בשחקן פנים בגובה 204 ס"מ, ויש מספיק כאלו באן בי איי. הבעיה אחרת, והיא שבארה"ב וגם באירופה, שחקנים בגבהים הללו רגילים להתמודד עם שחקנים של 210 ס"מ ומעלה, ודרך המשחקים האלו, גם מוצאים את הדרכים היעילות יותר לשחק מול שחקנים שגבוהים מהם. אצל כדיר ושות' אין דבר כזה. הם פשוט הכי גבוהים. לא חושב שיש לזה איזשהו פתרון אינטיליגנטי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 1:56 am 
Senior

רוב שחקני הפנים בגבהים האלה בארה"ב מחזיקים ברמות אתלטיות שאין בארץ ובדרך כלל גם מפתחים קליעה מחצי מרחק. באירופה יש מעט מאוד שחקנים בגבהים האלה ברמות הגבוהות בלי קליעה מבחוץ או לכל הפחות מחצי מרחק. אם אתה לא מפתח קליעה מבחוץ ואתה לא אתלט מטורף אתה במקרה הטוב צ'אק הייז ובמקרה הפחות טוב הולך לאירופה, כנראה לליגה הישראלית.
חוץ מאולי פליפה רייס קשה לי להזכיר חיות צבע אירופאיות אמיתיות בגבהים האלה בשנים האחרונות. וגם אותו רייס פיתח קליעה מחצי מרחק במהלך הקריירה שלו. ורייס היה שור די רציני שאוכל שניים כמו כדיר לארוחת בוקר. אולי מרקו באניץ'(וגם לו יש יד יציבה מחצי מרחק), אבל נדמה לי שהוא יותר לכיוון ה-2.06 מ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 2:40 am 
Freshman

נחשו מה המכנה המשותף של שוטבין, צוברוביץ ונסטרנקו?
הכדורסל הישראלי בחר שלא לנצל את למעלה ממיליון העולים ממדינות ברה"מ לשעבר שהגיעו ארצה החל משנות ה90, עליה זו עשירה בגבוהים ובעלי נתונים פיזיים מרשימים.
בהסתמך על כך ששלל ענפי ספורט קטנים בהרבה מהכדורסל כיום מתוחזקים על ידי עולים ובנים לעולים מברה"מ אני סבור כי הגיעו לכאן גם לא מעט אנשי ומאמני כדורסל מברה"מ לשעבר שלבטח יודעים דבר או שניים באיך לטפח סברסנקואים וקאונים כאלה ואחרים.
אחת הסיבות שהכדורסל הישראלי הפסיד את כל הפוטנציאל הזה היא חוסר דריסת הרגל של מאמנים בענף, שכן, ההורים העדיפו לשלוח את ילדיהם לענפים בהם המאמנים הם מאותו המוצא.
לצערנו הרב, אנו זוכים לשאריות בלבד מעליה זו, השמות המוזכרים מעלה הם היחידים שמשחקים בליגת העל (בתוספת אלכס צרנוביץ), ותרומתם הכוללת דלילה יחסית.
כל שנותר לנו לעשות הוא להביט ממרומי אמצע דרג ב' של העתודה אל עבר דרג א' שמכיל בתוכו את רוסיה, אסטוניה, אוקראינה, גיאורגיה, לטביה וליטא ולהצטער על כך שהכדורסל הישראלי בחר שלא לאמץ לחיקו את העליה הזאת.
דסבידניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 9:53 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני זוכר עוד כמה, אבל הם לא היו מספיק טובים ולא הטביעו את חותמם. אנטון קזרנובסקי כבר הוזכר, כמובן היה גם את אחיו אבי, היה את איגור סימין בהפועל ואת האתלט הזה ששכחתי את שמו, שיחק בחיפה מתישהו, זה שהטביע בתחרות הטבעות מעל כיסא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 10:04 am 
Hall of Famer

שחף, אני לא חושב שמאמני הנוער צריכים להסתכל על שחקנים ולהחליט לפי ההתאמה שלו לנבחרת. אם יש שחקן שהחיזוי שלו 2 מטרים ופסיק, אבל ברור מסט היכולות שלו והמבנה הפיזי שלו שהוא לא יכול להיות משהו אחר משחקן פנים אז לשם צריך לכוון אותו. אז לא יצא סנטר שיכול להתמודד מול ארזם לורבק, אבל יצא עוד עידו קוז'יקרו, זה דבר רע?

לגבי כדיר באופן ספציפי אתה קצת טועה, כי אני זוכר את כדיר מהנוער. הדיבור עליו היה שהוא עושה מעבר לעמדת הסמול פורוורד. במשחקים שראיתי אותו הוא עשה המון נק' בפנים, כי הוא היה גבוה ובעיקר אתלט על כולם, אבל הוא גם ניסה להוביל כדור וניסה לזרוק מבחוץ. גם הסלים שהוא עשה מבפנים לא היו סלים של טכניקה, אלא פשוט של נתונים עדיפים, גובה ואתלטיות. אני זוכר שמאד התאכזבתי מהטכניקה שלו מתחת לסל.

בכל מקרה, אני מעדיף אלישי כדירים על פני עמית תמירים.

תותח, אליהו הוא מקרה אחר ויחודי. לא חושב שאפשר לדבר על מה ליאור אליהו עבד כדי להפוך לשחקן שהוא היום. כמו שזה נראה אליהו הוא שחקן של 100% נתונים טבעיים ולא עבודה. אליהו לא חיית פוסט אפ, אבל הוא גם רחוק שנות אור מהידיות של תמיר ושל מוכתרי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 10:28 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כדיר הוא בהחלט דוגמה הפוכה לחלוטין. אתה רואה בכל תנועה שלו שניסו לסגל לו תכונות של סמול פורוורד, אבל מה לעשות, והמימדים שלו לא מאפשרים לו את זה. התוצאה היא שהוא נפל בין הכיסאות.

ובאמת הדבר האחרון שצריך ללמד את הגבוהים בארץ זה לקלוע מבחוץ. אני הייתי מתחיל בללמד אותם לשמור. מצד שני, איזה גבוהים יש בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 10:38 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ואת האתלט הזה ששכחתי את שמו, שיחק בחיפה מתישהו, זה שהטביע בתחרות הטבעות מעל כיסא.

ולאדי ירמישין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 10:56 am 
Hall of Famer

חשבתי שהוא מדבר על ריפעת חיידר
;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 11:09 am 
Hall of Famer

לדעתי הוא דיבר על פאבל פילוננקו דווקא (הוא שייך לגל העלייה הזה?).

כדיר לא הפך לסמול פורוורד בגלל המימדים? כדיר לא הפך לסמול פורוורד בעיקר בגלל מחסור בעבודה על יכולות של סמול פורוורד. יש לו גוף קלאסי לסמול פורוורד.
אני חושב שהוא דדווקא דוגמא מצויינת לשחקן שכן היה עדיף לעבוד איתו על יכולות של שחקן חוץ, בעיקר קליעה מבחוץ (באופן בסיסי, טכניקת הזריקה שלו לא רעה. רוים שהוא פשוט לא עבד/עובד על זה מספיק ולא בטוח בזריקה שלו). אין לו פריים כדי להיות סוג של קוז'יקרו, ואין לו מספיק אתלטיות כדי להיות מה שיניב גרין היה יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 11:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא, התכוונתי לג'ורג'י אוסדצ'י...
ירמישין, כן, זה הוא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 4:14 pm 
מנהל פורום

אולי מימדים לא היה המילה הנכונה שרציתי להגיד. בכל אופן, המחשבה של כדיר שומר על סמולים (בטח זרים) גורמת לי לסחרחורת קלה. ועדיין, אתה רואה אותו מקפיץ ומנסה לחדור לסל וכל מיני דברים כאלה שנראים הרבה יותר כמו מובים של סמול מאשר של שחקן פנים. ולדעתי הם מוסיפים מעט מאוד למשחק שלו (חוץ מאיבודים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 8:36 pm 
Hall of Famer

אורן, דווקא אני יודע שעבדו עם כדיר על מעבר לעמדת הסמול פורוורד. הגוף והמימדים אולי מתאימים לעמדת הסמול פורוורד, התנועתיות לא בכיוון אפילו. אני חושב שכיום כדיר ממצה את הפוטנציאל שלו, שמה לעשות הוא כנראה לא הכי גבוה שיש. אם הוא היה מנסה לשחק בעמדת הסמול פורוורד הוא פשוט לא היה שחקן ליגת על.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 8:49 pm 
Hall of Famer

כן, גם אני יודע שעבדו איתו על זה, וכן, ברור לי שהיום הוא הרבה יותר קרוב לחמש מאשר לשלוש (והתוצאה אפילו לא כ"כ רעה - אבל זו בעיקר תעודת עניות לליגה שלנו).

אני עדיין חוש שהדרך היחידה למקסם את האפסייד שלו הייתה לפחות לעבוד איתו על קליעה. בתור שחקן שחי בצבע יש לו תקרה נמוכה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 8:55 pm 
Senior

אורן צודק. הסיכוי הכי טוב של כדיר להתפתח למשהו היה אם באמת היה מפתח קליעה טובה מאד מבחוץ והופך בעצם לסוג של בלו ישראלי כזה. קלעי ברמה שלו ברור שלא יכול היה לצאת, אבל אם היה מפתח קליעה טובה ויציבה מהשלוש הוא היה יכול להתפתח ל4 אירופי לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 9:06 pm 
Hall of Famer

ברור שאם הוא היה מפתח קליעה אוטומטית משלוש כמו בלו הוא היה יכול להיות בומבה של שחקן. מצד שני, למה ללכת בקטן, אם הוא היה מפתח שליטה בכדור, ראיית משחק, זריזות, הוא היה גם יכול להיות מג'יק הישראלי.

ברצינות, לכדיר אין יד טובה משלוש ובוודאי שאין לו שחרור כדור מספיק מהיר בשביל להיות קלע חוץ. אין לו רגליים בשביל לשמור על שחקני חוץ ואין לו שליטה בכדור בכדי לחדור מול שחקני חוץ. איפשהו בכל החסרונות הללו אפשר להבין שכדיר יכול להיות שחקן פנים ורק שחקן פנים. וכמו שאורן מודה הוא עבד על הדברים הללו. לשחקנים יש גם תקרת פוטנציאל.

זה נחמד לפנטז מה היה קורה אילו שחקן היה משפר אספקט זה או אחר, אבל זה כמעט תמיד בגדר הפנטזיה. אני זוכר מתחילת טירוף היורוהייפ את הדיבורים השערורייתיים על איוון צ'ראייב, הענק הרוסי (מעל 2.13, לא זוכר כמה בדיוק) שהעמדה שלו היא עמדת הרכז ואת הזלת הריר ממרטי אנדריסקביצ'יוס שעשה כמה קרוס אוברים במחנה קדם דראפט באירופה. זה נראה היה לי אז טמטום ופתטיות ואיכשהו עם השנים זה נראה בדיוק אותו דבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 9:35 pm 
Hall of Famer

לא חשבתי לרגע על קליעה ברמה של בלו. אפילו לא של משה מזרחי.

אבל ממה שאני רואה בטכניקת הזריקה שלו, נראה לי שיש מקום לשיפור בעבודה נטו, בלי כל מיני פנטזיות מהסוג של "אם הוא רק ישפר את האתלטיות ויעלה עוד שלושים קילו של שרירים". הוא לא איזה ארז מרקוביץ' (פרש רשמית, אגב?).

באשר להשוואה למגי'ק, הייתי מסתפק בכך שכדיר היה מפתח סייז כמו של מגי'ק ויכולות פנים כמו שמג'יק הראה כשהוא רצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 9:51 pm 
מנהל פורום

מרקוביץ' לא פרש. הוא כרגע מככב בליגה הארצית ומוביל את קריית-גת לעלייה ללאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 10:09 pm 
מנהל פורום

נו, אם הוא היה מפתח קליעה לשלוש סביר יותר להניח שהוא היה הופך למין עמית תמיר יותר משהוא היה הופך לבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 29, 2012 10:13 pm 
מנהל פורום

מה שכן, אולי חלק מבעיית הגבוהים בארץ זה שאנחנו מדברים על שחקן בן 24 כמשהו שלם וסגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 03, 2012 11:41 am 
מנהל פורום

אם היינו באמת חכמים אז כבר מזמן היינו מאזרחים את הפליטים הסודנים ומאפשרים לילדים שלהם להשתלב בקבוצות כדורסל בחינם.
שחקנים של 2.10, אתלטיים ועם ידיים ארוכות זה כבר בסיס טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 03, 2012 12:32 pm 
Freshman

אני חושב שלא צריך ללכת כל כך רחוק עד קליעה מבחוץ, קליעה יציבה יותר מחצי מרחק הייתה משפרת את כדיר משמעותית - משהו בכיוון של פליפה רייס לעניים (מאד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, החציל האצטקי ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה