סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 05, 2024 8:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 11:57 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דבר אחד זה לא להתבסס על כוכבים, ודבר אחר לגמרי זה לקחת שחקני על ולסרס אותם עד שהתרומה שלהם הופכת לשולית. אאל"ט התקציב של ברצלונה עומד על מעל 30 מיליון יורו, ואין שום דבר בתוצאות שהיא משיגה שמצדיק את זה. אני לא רואה שום סיבה הגיונית לשלם לואסקז/פרוביץ'/נ'דונג סכומי ענק בשביל לקבל תרומה משותפת של שחקן בודד. שלא לדבר על שאר ההשלכות, כמו העובדה שהשחקנים הללו נמנעים מקבוצות אחרות ושאר מרעין בישין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 12:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מצדיק או לא מצדיק, את זה ההנהלה מחליטה. ברצלונה זו קבוצה שבהגדרה רוצה להתמודד הכי חזק על כל התארים האפשריים, ועל רוטציה איכותית ורחבה צריכים לשלם כסף. לא שאין מצבים שבהם שחקן סתם לא מסתדר ברוטציה של מועדון (נניח מאריץ' בפאו, וגם באלקטרה זה קרה כמה פעמים), אבל במקרה של ברצלונה שלושת הגבוהים מחלקים ביניהם דקות במועדון שמשחק במסגרות אינטנסיביות ואיכותיות, ובעיניי זה לגיטימי. מבאס שהעשיר יכול להחזיק יותר מהעני שיש לו צורך גדול יותר? נו, אתה כבר בגיל שבו כבר אמורים להתרגל לזה, או לפחות לא לתמוה על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 12:16 pm 
מנהל פורום

נובמת, ובארץ כשזה קורה אני מגיב בצורה שבה הגבת עכשיו?

זה שברצלונה מוכנה להיות בגרעון של עשרות מיליוני יורו (נדמה לי שאלה היו המספרים), והשחקנים שלה מוכנים להיות בורג פצפון במערכת בלי לקבל הערכה אמיתית ליכולתם, זה אכן הבעיה שלהם, אבל אין שום סיבה שזו תהיה *רק* הבעיה שלהם. אפשר להתמודד עם סיטואציות כאלה בשלל דרכים, כמו חוקי פייר פליי, תקרות שכר, הגבלות על מספר השחקנים הבכירים וכיוצ"ב. אפשר גם להרוס את טיעון ה"אנחנו צריכים סגל רחב כדי להתמודד בכל המסגרות" באמצעות הפיכת היורוליג לליגה בלעדית (עם או בלי תחלופה) עבור הקבוצות שמשחקות בה.

למצער, אפשר לכתוב הודעות מקטרות בפורומים, בתקווה שמספיק אנשים יקטרו על זה ולפחות הלחץ הציבורי יעשה את שלו. עובדה שהלחץ הציבורי הביא את אליהו למכבי, ככה שאין מה לזלזל בו.

אגב, המסקנה הבלתי נמנעת מהדיון הזה היא שאני אמור להיות בעד מכבי בהצלבה. אני שוקל את זה ברצינות ולו כדי להגדיל את הסיכוי שהם יפסידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 12:21 pm 
Hall of Famer

אני אומר אמן על תקרת שכר, ועל כל יוזמה שתראה חשיבה וביסוס הכדורסל האירופאי במסגרות יותר איכותיות מבחינה ארגונית (אגב, מה זה "הגבלות על מספר השחקנים הבכירים"?). אבל הטענה המקורית שלך היתה "כל כוכב מסורס ומועלם", ועם זה אני לא מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 12:29 pm 
מנהל פורום

אני מקווה שהויכוח הוא לא על המשמעות המדויקת של המילה "כל", כי לזה אין לי כח. אבל אתה לא מסכים שההגדרה שלי מדויקת עבור לא מעט שחקנים בקבוצות הגדולות?

אני לא טוען שהאלטרנטיבה היא סטייל לברון בקליבלנד (אני מניח שאתה את דעתי בנושא). יש מספיק כישרון באירופה (מסתבר) כדי להרכיב חמישיות מצוינות ושעוד יישארו שאריות, ובמצב הזה אתה לא תראה שחקנים כמו פרוביץ' מסיימים עם 5 נקודות למשחק או שחקנים כמו מאריץ' בקושי רואים מגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 12:31 pm 
Hall of Famer

עבור איזה שחקנים, למשל? כי דברת על הקו הקדמי של ברצלונה, ואני איתן בדעתי ששם לא מדובר על סירוס והעלמה אלא על שיטה ידועה מראש פחות או יותר, של רוטציה רחבה. כל הגבוהים של ברצלונה מקבלים משהו כמו 15 דקות למשחק, שזה בטח לא המון, אבל אני מניח שהם ידעו היטב לאן הם באים ומה מקבלים. זה, לדעתי, לא סירוס ולא העלמה.

ואתה לא צריך לשכנע אותי לגבי תקרת שכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 3:34 pm 
Junior

אחלה פוסט, סקולה. מצטרף לתהיה מדוע לא להרכיב באמת רשימה מאוחדת של כל השחקנים על העמדה. ההפרדה הזאת בין אמריקאיים לאירופאיים (ואוסטרלים, וקונגולזים וכו') מלאכותית ולא באמת מועילה בעיניי.

2 הסנט שלי בעניין.

HM: אני מאוד מחזיק מנ'דונג, שחקן עם חסרונות אבל סייז ומוטת ידיים שאין כמעט באירופה. הסנטר האולטמטיבי לסגנון הכדורסל של ברסה, סוגר זוויות ומשנה זריקות בצבע אבל זריז מספיק כדי לעזור על הפיקנ'רול. רץ טוב את המגרש. ידיים טובות שעוזרות לו לסיים מהלכי בין שניים בהתקפה. אם היה לו משחק פוסט או זריקה יותר בטוחה מחצי מרחק (קולע לא רע) הוא היה בפנים. מברואידיס של בילבאו הוא אינסטנט אופנס מהספסל, שחקן אקטיבי מאוד שמחפש את הטבעת ושומר קשוח בהגנה. עדיין לא ברמות של העשירייה. יש עוד כמה חבר'ה שהיו קרובים ונשארו בחוץ: פישר, זוריץ', לברינוביץ' (כן, כן. יש לי בעייה עם גבוהים שחיים על הפרימטר, לא אוהב אותו), ולנצ'יונאס, אנדריץ'. אלכס מאריץ' (אחרי השנתיים האחרונות הוא בחיים לא יכול להיות בעשירייה, מצטער), קוסטה פרוביץ'.

10. אנטה טומיץ' - הוא רך, דקיק מדי, ריב' בינוני (בעיקר בהגנה), לא חוסם. עד כאן למה הוא רק במקום העשירי. סקיל וויז, זה הסנטר הכי טכני היום באירופה, בפער לא קטן מהשאר. עבודת רגליים טובה, חצי הוק שקשה מאוד לחסום ונופל פנימה באחוזים גבוהים. יודע לעבוד עם הקרש וגם מיושר לטבעת. חצי מרחק מצוין. בעיקר, מדובר בשחקן שמבין את המשחק, מאוד אינטילגנטי. הוא בחור צעיר שלדעתי עוד יילך וישתפר וגם בלי להוסיף מסה הוא תוך שנתיים-שלוש הסנטר הטוב באירופה. לפחות בין השלושה הטובים.

9. פול דיוויס - היה יכול להיות מדורג גבוה יותר, לא כל כך אהבתי את הדירוג של סקולה (שלישי) אבל הוא בדרך לשם. חזק, בנוי מצוין אבל לא שחקן שחי על מגע. אחד הדברים שמפריעים לי אצלו. יותר מדי חצי מרחק. התקפית הוא צריך לשפר לא מעט דברים, למרות שכבר היום הוא שחקן מאוד יעיל בצבע. הגנתית הוא העוגן של הקבוצה (שמשחקת כדורסל יפה מאוד, יש לציין), נטייה להסתבך בעבירות מה שמאוד מקשה עליהם מול הגדולות. מי שראה את חצי הגמר שלהם נגד ריאל מבין על מה אני מדבר.

8. פראן וסקז - קראתי כאן השוואות לבאסטון בת'רד. מישהו כנראה לא ראה אחד מהשניים. וסקז סנטר על באירופה, בכל קבוצה אחרת חוץ מברסה הוא שחקן של 8+15 על בסיס קבוע. הבעיה איתו? כבר כתבתי לא מעט פעמים. זה האופי. בחור עצלן, לא אוהב לעבוד קשה. נזרק מהנבחרת, למרות שבזמנו הוא לא ראה ממטר את גאסול הצעיר. כוכב בספרד, לא שחקן מאוד אהוד בקבוצה (מעניין למה) אבל נותן היילייטס. הוא חוסם וריבאונדר בחסד, עוד משהו שלא רואים ממנו מספיק. טכני, יש לו משחק פוסט-אפ טוב שבברסה כמעט לא רואים, חצי מרחק מצוין.

7. סשה קאון - הסיבה היחידה שהוא מדורג כל כך נמוך היא שיש לפניו את הסנטר הטוב ביותר ברשימה. סנטר כמו שכתוב בספרים. גדול, חזק, ידיים נהדרות. אקטיבי מאוד, זז כל הזמן. קלאסי למשחק של צסק"א שבנוי על ריווח וזוויות מסירה לשחקן שתופס עמדה בפנים. אחד הפוסט-אפרים הטובים באירופה ולא בגלל שהוא מאוד טכני (הוא טכני, לא מאוד). יכולת מיקום נהדרת בצבע וגוף גדול מאפשרים לו לקבל כדורים בכל פעם במקומות טובים. היה צריך להיות באן.בי.איי היום, לא פחות טוב בשום צורה ממוזגוב למשל.

6. יואניס בורוסיס - שוב, ירד בדירוג כי השנה הוא לא טוב. כמו סקולה, אני נותן לו את הקרדיט כי אנחנו יודעים מה הוא שווה. לא מתאים לסגנון המשחק של סקאריולו שלא בטוח שעדיין זוכר מה זה פוסט-אפ. בורוסיס הוא סקורר נהדר וגם שומר מצוין. יש גם יד משלוש. אין לו ניתור אבל מחפה על זה עם טכניקה מצוינת ויד רכה בצבע. בכל שנה נורמלית הוא הסנטר הבכיר של נבחרת יוון, לא השנה. אז מי כן?

5. סופו - אני אוהב אותו. עם כל החסרונות. אפשר לדבר עד מחר על הפציעות, האוויר בריאות, הנטייה לעבירות ואיבודים. חוסר היכולת שלו להתמודד בהגנה עם הפיקנ'רול. הכל נכון. ועדיין בתמונה הכוללת, מבחינת היתרון שהוא מביא לך בהתקפה, אין סנטר כזה באירופה. מעטים גם באן.בי.איי. חזק מאוד אבל טכני. משתמש נהדר בגוף שלו. יד רכה להפתיע, רגליים זריזות. קורא את המשחק טוב. המפתח הוא בכושר - כשסופו בריא (ויכול להסתובב אל כתף ימין) אין שחקן יעיל ממנו בפוסט-אפ באירופה. אולי קרסטיץ'.

4. סטנקו באראץ' - עוד שחקן שאני מאוד מחבב. לא מספיק מנוצל בטורקיה. חלק מזה על המאמן (לשעבר), חלק גדול גם עליו. לא שחקן שדורש את הכדור, אפאתי לפרקים. לא סקורר באופי שלו למרות שהוא שחקן התקפה יוצא מן הכלל. חצי מרחק, טכני מאוד באיזור הסל. סייז נהדר. כמו סופו, גם הוא נוטה לפציעות ולפיזור דעת על המגרש. כנראה דלילות החמצן שם בגובה. אם באראץ' היה נופל על מאמן שיילך אליו ויעשה ממנו שחקן מטרה מפוקס (איפה איבקוביץ' כשצריך אותו?) הוא בלתי ניתן לעצירה.

3. דיוויד אנדרסן - כל מה שאמרו עליו כאן נכון. אינטילגנטי, יעיל. לא מספיק פיזי וזה אולי החיסרון היחיד שלו באירופה. בילבאו למשל הציקו לו בלי הפסקה, דחפו אותו, לא נתנו לו להגיע לאיזורים שלו בצבע. מצד שני אנדרסן הגיב עם כמה זריקות גדולות. אז אולי בעצם יש לו את זה. שחקן הגנה אנדרייטד. מתאים מאוד למכונה בסיינה לדעתי, הרבה יותר מהנגרים חסרי המושג שהסתובבו שם בשנים האחרונות.

2. מייק בטיסט - חבל להכביר במילים. היה לי איזשהו וויכוח עם שמוליק (?) בתחילת העונה על ה"ייבוש" שלו ואולי הוא גמר את הסוס. כצפוי, אוברדוביץ' התחיל איתו על אש קטנה ולאט לאט מגביר. בטיסט יגיע להצלבה נגד מכבי חד מאוד, את זה אפשר להבטיח כבר עכשיו. אתלט אדיר, חזק כמו שור. הפיקנ'רולר האולטמטיבי. שחקן הגנה מצוין, בעיקר מבחינה קבוצתית - סוגר זוויות, זריז מאוד. חוטף וחוסם מצוין. מוגבל בדקות, כבר לא ילד. יש לו עוד שנה-שנתיים ברמות הגבוהות. עד אז הוא כאן.

1. ננאד קרסטיץ' - אין ספק בכלל. השחקן הכי טוב וחשוב (כן, כן) בקבוצה הכי טובה באירופה. תוציאו את קירילנקו מצסק"א (כבר ראינו את זה, בעצם) וקיבלתם קבוצת הגנה פחות טובה, אבל עדיין מפחידה. ומאוד יעילה במשחק העומד. תוציאו את קרסטיץ' מצסק"א וקיבלתם קבוצה נכה שלא ממש יודעת למי ללכת. הוא המנייה הכי בטוחה היום באירופה, נקודות בבנק. שחקן פוסט-אפ פשוט נפלא. סוחט עבירות מדופלם. צריך לקחת את צסק"א לזכיה בגביע השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 3:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
העתיד על פי דייבי ג'ונס. אנטה טומיץ' ומילאן מאצ'בן מטילים את חיתתם על אירופה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 3:41 pm 
Junior

אותי מילאן מצ'באן מפחיד כבר היום. ראית איזה ראש יש לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 3:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דווקא עם השיער הקצר שהוא גידל הוא פחות מפחיד, לא רואים את חריצות הקילשון על הגולגולת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 3:57 pm 
Senior

טומיץ' חתיכת רכיכה רצינית. אחת הסיבות העיקריות שריאל כנראה עפים היום מהיורוליג שהאיש מאכזב מאוד מאוד כי הוא פשוט רך מאוד. במשחקים מול ריאל הוא הזכיר לי את לאמפה. לזכותו אפשר לומר שלורבק גם כן לא היה השחקן הכי מאסיבי בעולם ומאוד שידרג את עצמו בתחום הזה בערך מאז שהגיע לצסק''א. בשום פנים ואופן הוא לא נכנס פה לעשיריה. גם קאון לא שווה בעיני מקום פה בעשירייה. יש לו מוב סביר שהוא יודע להשתמש בו? ואסקז לא טכני כל כך. הוא יודע להשתמש בידיים הארוכות שלו עם הגב לסל אבלל הוא לא בדיוק שחקן מטרה. בעיני הוא עדיין יותר 4 מ-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 4:14 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
ברצינות, אני לא מבין איך שרמדיני לא בעשירייה. כבר שנתיים הוא מביא מספרים מרשימים ביותר. אם לקחת את הסטטיסטיקה שלו פר 40 דקות, מספרים די מפחידים.
מנגד מאריץ' אחרי עונה אחת בפרטיזן ממש לא מרשים בדקות שהוא מקבל בפאו.
בעניין אנדרסון, אני חושב שהשינוי המשמעותי באמת בסיינה - מק'קאלב. בעונה בעברה עבר פציעה קשה, אבל העונה הוא פשוט עושה את כל ההבדל.
גם את לוקה הייתי שם בפנים, אחלה שחקן. פישר גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 6:12 pm 
Hall of Famer

ובלי קשר, שים את באסטון בכל קבוצה אחרת באירופה (טוב, כל קבוצה עם רכז נורמלי) בשנת 2005, והוא מביא לך לפחות 15+8, אם לא יותר. למעשה, לדעתי אפילו הממוצעים שלו במכבי הגדולה, עם שלל כוכביה, היו די קרובים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 6:51 pm 
מנהל פורום

דייבי, אתה חי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 9:27 pm 
Junior

כמה דברים: קודם כל כן, רוב הסנטרים פה הם לא שחקני מטרה. אז דווקא אלה שהם כן בעיניי מקבלים עדיפות. סשה קאון, למשל. לוקה זוריץ' אחלה שחקן, לא יודע אם הוא שווה עשירייה היום (צריך להודות שההבדל נניח בין טומיץ' למי שהשארתי בחוץ הוא זניח עד לא קיים היום).

וסקז שחקן מטרה בערך בכל קבוצה אחרת באירופה חוץ מברצלונה. שחקן שהייתי בטוח שיהיה גדול גם באן.בי.איי והאופי הרך והעצלן שלו כמובן השאיר אותו בספרד למרות חוזה מובטח בקבוצה טובה. יש לו באמת את החבילה השלמה. אני מבין למה יש אנשים שמסתכלים עליו כ4 (הוא טוב יותר עם הפנים לסל, זה נכון) אבל האיש לא שיחק מעולם, בשום קבוצה וגם לא בנבחרת, באף עמדה חוץ מסנטר למעט דקות ספוראדיות פה ושם. אקדמי לחלוטין.

לגבי שמרדיני, אני דווקא מחבב אותו אבל אם הוא בפנים (סייז אי אפשר ללמד וכו') אז למה לא בגיץ? שני שחקנים דומים מאוד במשחק שלהם, אני חושב שהסלובני אפילו יותר טוב. 2.20 מ' עם קואורדינציה זה תמיד משהו שצריך לקחת בחשבון, אבל עד שהוא יפתח גם מהלכים התקפיים שהופכים אותו לאיום קונסיסטנטי אני לא שם אותו מעל אף אחד ברשימה הזאת. טומיץ' למשל, שוב אני חוזר אליו, עם מימדים די דומים (יותר שחיף אבל גם שמרדיני לא בדיוק בריון קשקשים) הוא שחקן פי אלף יותר טכני שיודע לטפל עם הכדור בצבע.

אני מסכים שמאריץ' לא צריך לקבל ספוט בעשירייה. נתן עונה באמת גדולה בפרטיזן אבל שנתיים הוא כבר על הספסל של אוברדוביץ'. נכון שהמשחק של פאו הנוכחית לא בנוי על בהמות לואו-פוסט כמו מאריץ' והגנתית הוא פחות מתאים, אבל הדקות שהוא מקבל (גם אם נתחשב בפציעה שעבר) די מעליבות. אני לא זוכר שחקן בקליבר הזה שהופך בין קיץ לנער פוסטר. אם הוא לא מסוגל לקנות דקות מוויוקאס אז אולי הוא באמת לא חומר לרשימה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 01, 2012 9:31 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
דווקא עם השיער הקצר שהוא גידל הוא פחות מפחיד, לא רואים את חריצות הקילשון על הגולגולת.

אלה לא חריצות קילשון, זאת הכנה למאפרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 12:18 am 
Hall of Famer

דייבי ג'ונס כתב:
7. סשה קאון - הסיבה היחידה שהוא מדורג כל כך נמוך היא שיש לפניו את הסנטר הטוב ביותר ברשימה. סנטר כמו שכתוב בספרים. גדול, חזק, ידיים נהדרות. אקטיבי מאוד, זז כל הזמן. קלאסי למשחק של צסק"א שבנוי על ריווח וזוויות מסירה לשחקן שתופס עמדה בפנים. אחד הפוסט-אפרים הטובים באירופה ולא בגלל שהוא מאוד טכני (הוא טכני, לא מאוד). יכולת מיקום נהדרת בצבע וגוף גדול מאפשרים לו לקבל כדורים בכל פעם במקומות טובים. היה צריך להיות באן.בי.איי היום, לא פחות טוב בשום צורה ממוזגוב למשל.

ואת הצד החזק האמיתי במשחק שלו לא הזכרת וזה שהוא שחקן הגנה נהדר. אני מאד אוהב את קאון וחשבתי בזמנו כשהוא עזב את קנזס שהאן.בי.איי גדול עליו, אבל הוא יכול להיות יופי של סנטר אירופאי, מעין סברשנקו משודרג. לא חושב שממש טעיתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 1:05 am 
Junior

מסכים בהחלט. שחקן הגנה נהדר ולא רק בפרמטרים הרגילים של חסימות, שינוי זריקות וכו'. הוא עובד מצוין עם הגוף, קשה מאוד לייצר עליו נקודות בצבע. עניין אחד שכן מטריד לגביו זה הפציעות. עבר כבר שתיים רציניות בקריירה, ולא עקבתי אחריו בקולג' כך שאולי אפילו יותר. לא סימן מאוד מעודד לבחור די צעיר בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 12:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שרמדיני רמה וחצי מעל בגיץ לפחות. בגיץ אולי גבוה ב-4 ס"מ וחוסם יותר טוב אבל הוא נגר רציני שמחטיא דאנקים ברגע שמישהו נושף לכיוונו. שרמדיני הרבה יותר מלוטש התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 1:27 pm 
Hall of Famer

מרוב ששרמדיני מלוטש התקפית, הוא קולע בערך סל שדה שלם במשחק. (סליחה, הסתכלתי עכשיו על הסטט' - 3.5 סלי שדה במשחק. שוין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 4:08 pm 
Junior

סליחה שהגעתי רק עכשיו. אבל איך ולמה וכמה אף אחד לא טרח להזכיר שחקן שהוא טופ 3 או טופ 5 בכל רשימה אירופית או מאוחדת וזה כמובן ג'ואל פרילנד- אפילו החבר שלו ממלאגה ז'וריץ' הוזכר פה. אולי בגלל שפרילנד הוא כביכול 4? בעיניי ממש לא. כל הקריירה הוא שיחק 5 וזה ששמו לידו את זוריץ' לא הופך אותו פתאום ל-4. שימו אותו עכשיו בנבא והוא סנטר פותח תוך חודש או שניים בלא מעט קבוצות.

ואני לא אתחיל לדבר על לאמפה. הוא פייבוריט שלי מאז ומעולם אבל הוא חוזר עכשיו לקאחה לאבורל אחרי פציעה קשה (אחרי שהיה שחקן העונה ברוסיה בעונה שעברה). אולי עכשיו אי אפשר לדרג אותו כל כך כי קשה לדעת איך יחזור- אבל נכון לעונה שעברה הוא גם בטופ של הטופ.

בשאר השמות האירופיים יש את עלי טראורה הנפלא מנבחרת צרפת שמשחק עכשיו בקובאן..מבחינת תפוקה הוא בשולי הטופ 10 האירופי לדעתי. איתו גם ברזץ' הותיק שאם היה מקבל אמון ודק' גם היה נותן יותר. מאטיונאס הליטאי הצעיר שהלך מבנטון לפרוקום בדרכו לנבא,
את קמבלה הישן והטוב. יובו סטאונייביץ' בגיל 34 עם 20 נק' למש' מלך הסלים ביורוצ'אלנג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 4:50 pm 
Junior

נורטון כתב:
מרוב ששרמדיני מלוטש התקפית, הוא קולע בערך סל שדה שלם במשחק. (סליחה, הסתכלתי עכשיו על הסטט' - 3.5 סלי שדה במשחק. שוין).

זו סטטיסטיקה בעייתית שאתה מביא,קודם כל אתה בעצמך יודע שמרבית השחקנים באירופה לא זורקים יותר מדי זריקות למשחק,סחורציאניטיס גם כן קולע 3.5 זריקות למשחק,הוא לא מלוטש התקפית? אנדרסן קולע 3.4 זריקות ל2 למשחק ואין יותר מדי שחקנים טובים ממנו התקפית באירופה בעמדות הפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 4:52 pm 
Hall of Famer

עזוב, נתקלת פה בפרדוקס של נורטון: מצד אחד וואן-ליינר, מצד שני הוא גילה שהוואן-ליינר שגוי, מצד שלישי זה וואן-ליינר. הוא לא יכול לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 4:58 pm 
Junior

סאנג', ענית לעצמך. תיאורטית פרילנד יכול לשחק סנטר ללא ספק באירופה. בפועל הוא אך ורק 4, תמיד משחק ליד סנטר נוסף בחמישייה (פעם זה היה ארצ'יבלד, היום זוריץ' וסינאנוביץ') אז אין מה להציב אותו ברשימה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 5:14 pm 
Junior

אם עושים רשימת דירוג של סנטרים, אז סנטרים צריכים להופיע בה. ברשימות האלה תמיד השאלה היא את מי אתה לוקח, לפי הסדר, לקבוצה חדשה שתבנה עכשיו. לא הייתם לוקחים את פרילנד לתפקיד הסנטר לפני שחורציאניטיס או טומיץ׳ למשל?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 125 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה