סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 12:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 03, 2012 11:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ג'ורדן כבר מסר מספיק פעמים בקריירה שלו במצבים של זריקות קלאץ' כדי שנדע שזה לא נכון (פקסון וקר מוסרים ד"ש), שחקנים גדולים מוסרים ברגעי קלאץ' כשצריך ובסיטואציה הספציפית הזו, אני חושב שזה היה נכון למסור. זה שללברון יש בעייה מנטאלית בקלאץ' זה נכון וברור, אבל אם היסטורית הוא היה שחקן שמופיע לרגעי הקלאץ' והיה לו מוניטין של אחד שקולע זריקות מנצחות אז אף אחד לא היה מוציא פיפס על המסירה הזו וכולם היו מדברים רק על איזה שחקן חכם הוא שהוא הצליח למשוך את הדאבל-טים ולהשיג זריקה טובה לקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 12:03 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
למה זה כל כך נכון וברור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 12:07 am 
Freshman

תכלס מה כל כך נכון וברור בזה?
ומי זה לברון הזה בחיים לא שמעתי עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 12:53 am 
Hall of Famer

באופן כללי אני מסכים איתך אבל רוני, אני לא חושב שהוא עשה את זה בגלל שזה היה המהלך הנכון. אני חושב שהוא מסר כי הוא רצה למסור (באולסטאר ראו את זה בבירור, כאן ניתן להצדיק את המהלך כמהלך הנכון).

ראובן - לברון ברבע האחרון בקושי יכול היה להחטיא. הוא היה עם 18 נק' כולל שתי זריקות מטורפות שנכנסו לו לפני אותו מהלך. הגיעו השניות האחרונות, שפת הגוף של לברון השתנתה וברגע שהיה רמז לדאבל-טים, הוא מסר. ללברון יש בעיה מנטלית שניתן לראות בבירור על פניו, על שפת הגוף שלו ועל כל אותן פעמים בהן הוא תפקד בקלאץ' ברמה משמעותית נמוכה מהיכולת הרגילה שלו (שהיא מאוד מרשימה). אם למישהו יש כוח לאסוף את הרגעים של לברון בקלאץ' הוא מוזמן (אני בטוח שפלאש יהנה מכך) או שפשוט אפשר לחכות לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 1:12 am 
Hall of Famer

rony כתב:
ג'ורדן כבר מסר מספיק פעמים בקריירה שלו במצבים של זריקות קלאץ' כדי שנדע שזה לא נכון (פקסון וקר מוסרים ד"ש).

אני אמשיך להילחם עד חורמה באגדה המעפנה הזאת והשגויה הזאת. ג'ורדן היה מספיק גדול מבלי לנחס לו סל ניצחון שהוא לא יצר. בסל של פקסון ג'ורדן קיבל את הכדור בחצי שלו, נלחץ ע"י שחקני פיניקס, העביר לפיפן, שחצה את מחצית המגרש, מסר להוראס גרנט מתחת לסל, שהוציא החוצה לפקסון על השלוש. הכנסת ג'ורדן למהלך הזה זהה בדיוק לכל אותם שחקנים ישראלים באירופה שהחלו במהלך שהוביל לשער.

מעבר לכך רוני, לברון היה צריך למסור את הכדור בשל הפיק אנד רול שמיאמי עשו. מצד שני, מי אמר שבמצב הזה צריך פיק אנד רול שיוציא את הכדור מידי הכוכב שלך? הרבה יותר נכון למיאמי במצב הזה היה לעשות בידוד ללברון, שיהיה יותר קשה להביא את העזרה עליו ושהוא יגמור את המשחק. בכלל לטעמי הטעות עוד יותר גדולה. לאור המצב המנטלי של לברון וההתמקדות של המדיה בו, הוא בכלל לא צריך להתחיל את המהלך האחרון. הכדור צריך להיות אצל ווייד שהוא יקבל את ההחלטה. אני למשל חושב שבמהלך כזה הייתי בכלל עושה פיק אנד רול בין לברון לבין ווייד. גם אם יש חילוף אוטומטי זה נותן להתקפה יתרון. היתרון הכי גדול הוא שמונעים מלברון קבלת החלטה. אם הוא מקבל את הכדור זה לכיוון אחד, זריקה לסל.

חוץ מזה, עם כל הפוקוס להחלטה של לברון, ווייד הפסיד את המשחק עם העונשין וכמובן עם הפאול המטומטם על האריס. ודבר אחרון, אין ברירה, חייב להיות פוקוס על לברון בדקות האחרונות. נושא הדקות האחרונות הוא סיפור אצל לברון בערך מעונת הרוקי. הוא עדיין לא הראה שהוא לא צ'וקר בשניות הסיום והעובדה ששוב ושוב יש מקרים של החנקות ברגעי ההכרעה מביאה פוקוס על השחקן שמבחינת יכולת אין ספק שהוא כיום הטוב בעולם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 1:19 am 
מנהל פורום

יצוין שלהוציא את המהלך האחרון, לברון היה כמעט לא עציר בדקות האחרונות ורחוק מלהיות בהן צ'וקר. הוא קלע ב-5 דקות האחרונות 9 נק' עם החטאה אחת, וגם לקח 3 ריבאונדים. היו מספיק משחקים בהם היה ניתן להאשים את לברון בנקניקיות יתר בדקות הסיום, להביא את המשחק הזה כאחד מהם זה מיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:05 am 
Hall of Famer

להיפך. מה שקרה לפני השניות האחרונות רק מדגיש את עד כמה לברון... נחנק אולי זו לא המלה המתאימה. נמנע אולי.
מבחינה פסיכולוגית, מה שמשנה זה מה לברון מגדיר כקלאץ' טיים. לברון מסוגל להתעלות ועשה זאת לא מעט וכשהוא עושה את זה, הוא משתלט לגמרי על משחקים אבל אז מגיע הרגע המכריע והוא עוצר את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:09 am 
Junior

דווקא הזון המטורף שלו בסיום המשחק הוא בדיוק הסיבה שכולם מתנפלים על המסירה של לברון, ולא רק בפורום הזה.

ג'יימס היה כ"כ בלתי עציר שהיה ברור, למרות האישו שלו בקלאץ', שילכו אליו בכדור האחרון- כל הקבוצה בערך חסמה לו שיקבל כדור ואפילו וויד ברח לפינה הימנית, רק שלברון יזרוק. כשמוסיפים למתכון את הסיום הטרי והדי משעשע (באמת צחקתי) של האולסטאר מאוד ברור למה מתנפלים עליו שהוא מסר לפאקינג האסלם, אפילו שזה נראה המהלך הנכון לעשות בפוזשן רגיל: לא בגיים ווינר. האסלם עם כל הכבוד לא אוטומטי מחצי מרחק, הוא סטריקי גם כשהוא חופשי וקולע ב41% העונה. למרות הדאבל טים לברון היה צריך ללכת לסל או לפול אפ ג'אמפר, בזון המטורף שהוא היה בו זה אופציה יותר טובה מאשר זריקה של האסלם (וזה שלברון שוב ויתר על הזריקה לא אומר שהוא לא היה בזון, אלא שאין לו ביצים לזרוק). קובי וג'ורדן מסרו לצלפים בזריקות ניצחון, כמו פישר הורי וסטיב קר, וגם זה רק כשהם ממש היו חייבים, פעם ב.... ב6 שניות לסוף אין מצב שהם מוסרים כמעט לאף אחד אחר ואני בטוח שזה מה שקובי אמר ללברון בסיום האולסטאר.לא במצב כזה ג'ורדן אפילו לא היה מוסר לג'אמפר של הוראס גראנט, וקובי בחיים לא מסר לג'אמפר מנצח של גאסול.

ראובן, "אם זה היה וויד?" לא רלוונטי כי לברון נחנק בקלאץ' הרבה פעמים, וכי מבחינת סיקור תקשורתי ומבט בזכוכית מגדלת לברון ברמה אחרת לגמרי מוויד. ולמה הבעיה של לברון בקלאץ' ברורה? כל ששת המשחקים של גמר הNBA מול דאלאס.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' מרץ 04, 2012 2:13 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:13 am 
מנהל פורום

Att כתב:
להיפך. מה שקרה לפני השניות האחרונות רק מדגיש את עד כמה לברון... נחנק אולי זו לא המלה המתאימה. נמנע אולי.
מבחינה פסיכולוגית, מה שמשנה זה מה לברון מגדיר כקלאץ' טיים. לברון מסוגל להתעלות ועשה זאת לא מעט וכשהוא עושה את זה, הוא משתלט לגמרי על משחקים אבל אז מגיע הרגע המכריע והוא עוצר את עצמו.

מה שמשנה זה אם אתה פנאט של קובי או לא...

וברצינות - זה ממש לא רלוונטי איך לברון מגדיר מאני-טיים. מה שמשנה אם כבר זה איך אנחנו מגדירים מאני-טיים. האם מה שחשוב זה רק הזריקה האחרונה? האם הטעות של וייד למשל נחשבת כ"היחנקות ברגעי הכרעה"? האם להיות מסוגל להחזיר את הקבוצה מפיגור גדול בדק' האחרונות ובכך לאפשר בכלל מצב של קליעת ניצחון נחשב כהתעלות ברגעי הכרעה או לא?

קטונתי מלהיכנס לראש של לברון ולראות אם הוא באמת מפחד לקחת זריקות אחרונות עכשיו או שבאמת יש לו מנגנון אוטומטי בראש שהכריח או למסור לשחקן פנוי.
מצידי שיהיה "צ'וקר" שלא יכול לקלוע סל ניצחון. האם זה "ה"פאקטור שלפיו אני שופט שחקן? ממש לא. אז הוא לא השחקן המושלם בתבל, אבל אני בהחלט מעדיף שחקן עם חסרון כזה אבל עם היתרונות שיש לו מאשר אחד שלא יודע לעשות כלום אבל כן יקח ויקלע זריקות אחרונות במצב של נקודה הפרש.

נערך לאחרונה על ידי ודים בתאריך א' מרץ 04, 2012 2:23 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:18 am 
Junior

ודים כתב:

אני לא פנאט של אף אחד. אבל אם זו התגובה שלך להודעה שלי אולי אתה פנאט של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:19 am 
מנהל פורום

FLASH כתב:
דווקא הזון המטורף שלו בסיום המשחק הוא בדיוק הסיבה שכולם מתנפלים על המסירה של לברון, ולא רק בפורום הזה.

ג'יימס היה כ"כ בלתי עציר שהיה ברור, למרות האישו שלו בקלאץ', שילכו אליו בכדור האחרון- כל הקבוצה בערך חסמה לו שיקבל כדור ואפילו וויד ברח לפינה הימנית, רק שלברון יזרוק. כשמוסיפים למתכון את הסיום הטרי והדי משעשע (באמת צחקתי) של האולסטאר מאוד ברור למה מתנפלים עליו שהוא מסר לפאקינג האסלם, אפילו שזה נראה המהלך הנכון לעשות בפוזשן רגיל: לא בגיים ווינר. האסלם עם כל הכבוד לא אוטומטי מחצי מרחק, הוא סטריקי גם כשהוא חופשי וקולע ב41% העונה. למרות הדאבל טים לברון היה צריך ללכת לסל או לפול אפ ג'אמפר, בזון המטורף שהוא היה בו זה אופציה יותר טובה מאשר זריקה של האסלם (וזה שלברון שוב ויתר על הזריקה לא אומר שהוא לא היה בזון, אלא שאין לו ביצים לזרוק). קובי וג'ורדן מסרו לצלפים בזריקות ניצחון, כמו פישר הורי וסטיב קר, וגם זה רק כשהם ממש היו חייבים, פעם ב.... ב6 שניות לסוף אין מצב שהם מוסרים כמעט לאף אחד אחר ואני בטוח שזה מה שקובי אמר ללברון בסיום האולסטאר.לא במצב כזה ג'ורדן אפילו לא היה מוסר לג'אמפר של הוראס גראנט, וקובי בחיים לא מסר לג'אמפר מנצח של גאסול.

ראובן, "אם זה היה וויד?" לא רלוונטי כי לברון נחנק בקלאץ' הרבה פעמים, וכי מבחינת סיקור תקשורתי ומבט בזכוכית מגדלת לברון ברמה אחרת לגמרי מוויד. ולמה הבעיה של לברון בקלאץ' ברורה? כל ששת המשחקים של גמר הNBA מול דאלאס.

אז מחיאות כפיים סוערות לג'ורדן וקובי :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo:

מילא לקחת איזה משחק שבו לברון קלע 30 ברבע הראשון ועוד איזה 5 נק' על לסיום המשחק ואז בחר למסור במקום לנסות לנצח, אבל אחרי משחק כזה שבו רק בזכות תצוגה מדהימה שלו היה להיט בכלל סיכוי לנצח, ואז כל מה שמתעסקים אחרי המשחק זה למה הוא ויתר על זריקת ניצחון??
אני באמת לא מבין מה המהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:22 am 
מנהל פורום

FLASH כתב:
ודים כתב:

אני לא פנאט של אף אחד. אבל אם זו התגובה שלך להודעה שלי אולי אתה פנאט של לברון.

זה לא כוון אליך, עניתי דווקא כתגובה ל Att ופשוט לא הספקתי לפרסם לפני שהגבת גם. בכל מקרה זה סתם היה בצחוק ולא כוון למישהו מסויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:32 am 
Junior

בטח שזה לא כוון למישהו מסוים.
המהומה על כך שלברון הוכיח פעמיים תוך שבוע שאין לו ביצים לזרוק זריקה אחרונה ולהסתכן בהחטאה (אולי שלוש פעמים אם מחשיבים את סיום האולסטאר כפעמיים) . זה לא קשור שהוא כמעט הצליח להחזיר את מיאמי מהקבר בזון באמת מדהים. כרגע נראה שככל שהמעמד עולה-מפלס הפחד מכשלון משתלט עליו: אלסטאר מצוין אבל סיום משעשע. הלילה זון מטורף ברבע האחרון אבל הלך להאסלם לזריקה אחרונה. בנוסף לבריחה מתחרות ההטבעות (אני אומר שיש קשר), הזריקות האחרונות שהלכו לוויד העונה, וגמר הNBA, זה נראה בדרך להיות ה-סיפור של השחקן...

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' מרץ 04, 2012 2:36 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:35 am 
Hall of Famer

ודים כתב:
Att כתב:

וברצינות - זה ממש לא רלוונטי איך לברון מגדיר מאני-טיים. מה שמשנה אם כבר זה איך אנחנו מגדירים מאני-טיים. האם מה שחשוב זה רק הזריקה האחרונה? האם הטעות של וייד למשל נחשבת כ"היחנקות ברגעי הכרעה"? האם להיות מסוגל להחזיר את הקבוצה מפיגור גדול בדק' האחרונות ובכך לאפשר בכלל מצב של קליעת ניצחון נחשב כהתעלות ברגעי הכרעה או לא?

קטונתי מלהיכנס לראש של לברון ולראות אם הוא באמת מפחד לקחת זריקות אחרונות עכשיו או שבאמת יש לו מנגנון אוטומטי בראש שהכריח או למסור לשחקן פנוי.
מצידי שיהיה "צ'וקר" שלא יכול לקלוע סל ניצחון. האם זה "ה"פאקטור שלפיו אני שופט שחקן? ממש לא. אז הוא לא השחקן המושלם בתבל, אבל אני בהחלט מעדיף שחקן עם חסרון כזה אבל עם היתרונות שיש לו מאשר אחד שלא יודע לעשות כלום אבל כן יקח ויקלע זריקות אחרונות במצב של נקודה הפרש.

אכן, גם אני מעדיף את לברון על הורי. השאלה היא האם זה כבוד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:42 am 
Junior

היה משחק מדהים של לברון ודווקא וויד היה די חלש למרות הנקודות עם המון טעויות ברבע האחרון וההחטאת עונשין. לברון היה בלתי עציר ברבע הרביעי וגם בהגנה היה מדהים עם כיסוי אינסופי לכל מהלך כמעט. עשיין מדהים שלברון לא לקח את הזריקה אחרי זון כזה.
ומילה קטנה על קאנטר שפעם ראשונה שאני רואה אותו בNBA. היה לו משחר נהדר וכנראה שהוא מתבזבז שם עם הערימת גבוהים שיש להם. יוטה חייבת בדחיפות טרייד על אחד הגבוהים כדי להביא סקוררים בקו האחורי כי רגע מה שיש שם זה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:45 am 
Junior

תגידו, יש איזה אתר שאומר בוודאות מי פצוע ומי וישחק במשחקים?
אני לא מוצא מקור מהימן. באתר של ה-NBA כל הזמן - לא בטוח אם ישחק גם אם אנחנו חצי שעה לפני המשחק.
יש איזה אתר או מקור שאפשר לקבל ממנו מידע כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 3:22 am 
Hall of Famer

הרבה פעמים ההחלטות הן מה שנקרא Game Time Decision.

בכל אופן, רוטוורלד שימש בזמנו את שחקני ה-VGM:
http://www.rotoworld.com/sports/nba/basketball

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 3:25 am 
Junior

מצוין
תודה רבה תותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 4:12 am 
Junior

ראיתי את המשחק בשידור החוזר, אהבתי את הבוז ששרקו ללברון ווייד כשהם עשו את השטיק עם האבקה. הפיקנרול עם האסלם הצליח בזמנים אחרים במשחק, אז קשה לי להאשים את לברון על משהו שכנראה היה החלטה של המאמן. עד כמה שאני לא מעריך את האריס מגיע לו קרדיט על המהלכים שלו מול וייד בהתקפות האחרונות. היוורד הוא שחקן נחמד ובכלל ליוטה יש הרבה מאוד נכסים, אבל 0 סופרסטארים. צ'אק השווה השבוע את לברון ווייד לפיפן וג'ורדן בהגנה. בוש לא שיחק הלילה, ויכול להיות שאם הוא לוקח את הזריקה האחרונה אולי מיאמי מנצחת. בעיני היא עדיין הפייבוריטית במזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 8:00 am 
מנהל פורום

נו, לברון נמצא במצב קלאסי של אין-כובע/יש-כובע. די מובן אבל אני מוצא את זה קצת מצחיק שנעשית רציונליזציה כזו. אם הוא לוקח את הכדורים בהתקפות האחרונות, אז זה כי הוא רוצה להבהיר שזו הקבוצה שלו ולא של וייד. אם הוא לא לוקח אז הוא בורח מאחריות. אם הוא לוקח ומחטיא אז הוא צ'וקר (ומישהו היה סולח לו כאן אם הוא היה מחטיא על הדאבל טים?). אם הוא לוקח ומוסר אז הוא בורח מאחריות.

לי בכל אופן זה חדש הטענה שלברון הוא צ'וקר (במובן של בורח מהזריקות האחרונות, לא במובן של מה שקרה בסידרה מול דאלאס), ובטח שאני לא זוכר שום טענה מהסוג הזה לפני ההגעה למיאמי. עמוס, אם אתה טוען שכל הקריירה שלו עומדת בסימן השאלה הזו, אני אשמח לראות לזה תימוכין. מה שכן זכןר לי (אולי בטעות?) זה כשהיו ויכוחי הבסט קלוזר אז הביאו כאן את הסטטיסטיקות מ82games שמוכיחות שלברון נותן סטטיסטיקות קלאץ' יותר טובות מקובי. לא שאני בא לטעון שזה מוכיח משהו לגבי לברון, רק לגבי הלך הרוחות כלפיו בפורום כשהוא עוד לא היה הסטרא-אחרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 8:05 am 
Hall of Famer

אני לא זוכר בוודאות. מה שכן זכור לי זה שהוא הפסיד בסוויפ לספרס בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 8:06 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
rony כתב:
ג'ורדן כבר מסר מספיק פעמים בקריירה שלו במצבים של זריקות קלאץ' כדי שנדע שזה לא נכון (פקסון וקר מוסרים ד"ש).

אני אמשיך להילחם עד חורמה באגדה המעפנה הזאת והשגויה הזאת. ג'ורדן היה מספיק גדול מבלי לנחס לו סל ניצחון שהוא לא יצר. בסל של פקסון ג'ורדן קיבל את הכדור בחצי שלו, נלחץ ע"י שחקני פיניקס, העביר לפיפן, שחצה את מחצית המגרש, מסר להוראס גרנט מתחת לסל, שהוציא החוצה לפקסון על השלוש. הכנסת ג'ורדן למהלך הזה זהה בדיוק לכל אותם שחקנים ישראלים באירופה שהחלו במהלך שהוביל לשער.

מעבר לכך רוני, לברון היה צריך למסור את הכדור בשל הפיק אנד רול שמיאמי עשו. מצד שני, מי אמר שבמצב הזה צריך פיק אנד רול שיוציא את הכדור מידי הכוכב שלך? הרבה יותר נכון למיאמי במצב הזה היה לעשות בידוד ללברון, שיהיה יותר קשה להביא את העזרה עליו ושהוא יגמור את המשחק. בכלל לטעמי הטעות עוד יותר גדולה. לאור המצב המנטלי של לברון וההתמקדות של המדיה בו, הוא בכלל לא צריך להתחיל את המהלך האחרון. הכדור צריך להיות אצל ווייד שהוא יקבל את ההחלטה. אני למשל חושב שבמהלך כזה הייתי בכלל עושה פיק אנד רול בין לברון לבין ווייד. גם אם יש חילוף אוטומטי זה נותן להתקפה יתרון. היתרון הכי גדול הוא שמונעים מלברון קבלת החלטה. אם הוא מקבל את הכדור זה לכיוון אחד, זריקה לסל.

חוץ מזה, עם כל הפוקוס להחלטה של לברון, ווייד הפסיד את המשחק עם העונשין וכמובן עם הפאול המטומטם על האריס. ודבר אחרון, אין ברירה, חייב להיות פוקוס על לברון בדקות האחרונות. נושא הדקות האחרונות הוא סיפור אצל לברון בערך מעונת הרוקי. הוא עדיין לא הראה שהוא לא צ'וקר בשניות הסיום והעובדה ששוב ושוב יש מקרים של החנקות ברגעי ההכרעה מביאה פוקוס על השחקן שמבחינת יכולת אין ספק שהוא כיום הטוב בעולם.

עמוס, תאמין לי שאני זוכר מצויין את המהלך ההוא של קר, גם ראיתי אותו בשידור חי, הנקודה היא שהכדור התחיל את המהלך בידיים של ג'ורדן, לכאורה שחקן שבמצבים של זריקה מכרעת אתה לא רוצה שהכדור יצא לו מהיד ובכל זאת, הכדור יצא לו מהיד, לא אמרתי שהוא מסר לקר, לא אמרתי שזה אסיסט שלו, רק אמרתי שהכדור היה אצלו והוא מסר אותו. Att כתב שכל שחקן גדול ובמיוחד ג'ורדן היה לוקח על עצמו את האחריות במצב כזה והנה, עובדה שלא, שני מקרים מובהקים מאוד שבהם הכדור היה אצל ג'ורדן ובכל זאת, הוא לא "לקח אחריות" וזרק את הזריקה האחרונה.

וראובן, טענת ה-"לברון הוא צ'וקר" התחילה עוד לפני שהוא הגיע למיאמי, אבל לא במימדים האלו. היו קצת דיבורים אחרי סדרת הגמר הבינונית שלו מול סן-אנטוניו ב-2007, קצת יותר דיבורים אחרי ההפסד שלו לאורלנדו ב-2009 ועוד יותר אחרי ההפסד שלו לסלטיקס ב-2010. נכון שזה לא היה במימדים שזה הגיע אליהם אחרי שהוא עבר למיאמי, אבל בהחלט היו דיבורים על זה שלברון מפשל בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 8:09 am 
מנהל פורום

הוא שאמרתי, לקחתם טענות מסוג אחד ותירגמתם אותן לטענות מסוג אחר. מול אורלנדו הוא קלע את סל הניצחון הכי מדהים בקריירה שלו, זה לא אומר שלא היו אמורות להיות טענות נגדו, אבל לאו דווקא מהסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 8:12 am 
Hall of Famer

rony כתב:
עמוס לב כתב:
rony כתב:

עמוס, תאמין לי שאני זוכר מצויין את המהלך ההוא של קר, גם ראיתי אותו בשידור חי, הנקודה היא שהכדור התחיל את המהלך בידיים של ג'ורדן, לכאורה שחקן שבמצבים של זריקה מכרעת אתה לא רוצה שהכדור יצא לו מהיד ובכל זאת, הכדור יצא לו מהיד, לא אמרתי שהוא מסר לקר, לא אמרתי שזה אסיסט שלו, רק אמרתי שהכדור היה אצלו והוא מסר אותו. Att כתב שכל שחקן גדול ובמיוחד ג'ורדן היה לוקח על עצמו את האחריות במצב כזה והנה, עובדה שלא, שני מקרים מובהקים מאוד שבהם הכדור היה אצל ג'ורדן ובכל זאת, הוא לא "לקח אחריות" וזרק את הזריקה האחרונה.

וראובן, טענת ה-"לברון הוא צ'וקר" התחילה עוד לפני שהוא הגיע למיאמי, אבל לא במימדים האלו. היו קצת דיבורים אחרי סדרת הגמר הבינונית שלו מול סן-אנטוניו ב-2007, קצת יותר דיבורים אחרי ההפסד שלו לאורלנדו ב-2009 ועוד יותר אחרי ההפסד שלו לסלטיקס ב-2010. נכון שזה לא היה במימדים שזה הגיע אליהם אחרי שהוא עבר למיאמי, אבל בהחלט היו דיבורים על זה שלברון מפשל בפלייאוף.

אבל עמוס דיבר על פקסון. ממה שזכור לי, אגב, ג'ורדן הוא כן האיש שמסר לקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 8:23 am 
מנהל פורום

עוד אסיסט מפורסם של ג'ורדן זה המסירה לוונינגטון שניצחה את המשחק מול ניו-יורק בגארדן - זה שג'ורדן חזר מהפרישה כדי לקלוע 60 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 126 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה