סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 02, 2024 6:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' מרץ 03, 2012 10:19 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא חושב שצדוידיטה בנויים יותר טוב מפרטיזן לתת פייט למכבי. לפרטיזן יש סייז מאוד משמעותי בפנים(ליאור והנדריקס די חגגו היום). מה שכן לא יודע מי הם הביאו במקום אייסי לואו ככה שקשה לתת הערכה כמה הם טובים. סביר שמבחינת כישרון נטו הם עולים בהרבה על פרטיזן הנוכחית, אבל לדעתי המאצ' אפ של פרטיזן עדיף. מבחינת כדורסל נטו? אין ספק שצדוידיטה עדיפים. לא אוהב את פרטיזן בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 03, 2012 10:37 pm 
Senior

shachaf78 כתב:
אני לא חושב שצדוידיטה בנויים יותר טוב מפרטיזן לתת פייט למכבי. לפרטיזן יש סייז מאוד משמעותי בפנים(ליאור והנדריקס די חגגו היום). מה שכן לא יודע מי הם הביאו במקום אייסי לואו ככה שקשה לתת הערכה כמה הם טובים. סביר שמבחינת כישרון נטו הם עולים בהרבה על פרטיזן הנוכחית, אבל לדעתי המאצ' אפ של פרטיזן עדיף. מבחינת כדורסל נטו? אין ספק שצדוידיטה עדיפים. לא אוהב את פרטיזן בכלל.

לא חושב שפרטיזן בנויים טוב יותר בפנים, יש להם את מצ'באן שהוא שחקן איכותי זה כן. אבל סה"כ יש להם רק אותו ואת רדוליצ'ה כשחקנים טובים בפנים וזהו בערך. בצדוידיטה יש רוטציה לא רעה בכלל של גבוהים, בילאן ובאג'יץ ב5 וסמודיש ואוונס ב4. 4 הגבוהים שלהם נתנו היום 52 נק' וקיבלו 35 מליאור הנדריקס וסופו, לא הייתי אומר שהם חגגו עליו בפנים.

צדוידיטה הפסידו היום למשל בעיקר כי 2 הגארדים הזרים שלהם לא הגיעו למשחק, דרייפר ווורן במשחק גרוע מאד (והגנה טובה של מכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 03, 2012 10:40 pm 
Senior

ראיתי רכות מאוד גדולה אצלהם מתחת לסל. הנדריקס קלע את הליי אפים שלו כמעט בלי הפרעה. אתה לא מצפה לסייז של ברצלונה אבל מול פרטיזן אני לא זוכר את הנדריקס עושה נקודות בכזו קלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 12:11 am 
Hall of Famer

ומצד שני סופו (שהיה גרוע במיוחד) מאד התקשה מול בילאן. צדוויטה, לדעתי, בנויה טוב מפרטיזן לתת פייט לאלקטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 9:20 am 
מנהל פורום

שניה נדב, אז את מי מעודדים בפיינל פור בתל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 9:49 am 
Hall of Famer

את הקבוצה שנגד אלקטרה, ואת הקבוצה היותר חזקה בחצי הגמר השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 10:25 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
את הקבוצה שנגד אלקטרה, ואת הקבוצה היותר חזקה בחצי הגמר השני.

מחזק.

אגב,בין צדוויטה לפרטיזן אני אלך עם הקרואטים כי סמודיש הוא אחד השחקנים היותר חביבים עלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 11:42 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אתם באמת תתעניינו בנושא?

אני ממש אסיר תודה למכבי על שהלכו לאדריאטית והוכיחו שיש סיטואציה שבה אני לא אתעניין כהוא זה במה שהיא עושה. עד עכשיו הייתי בטוח שגם אם יהיו להקת החימום לאליפות העולם בסנוקר אני לא אשן בלילה מהמתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 11:51 am 
Hall of Famer

אני מודה שרוב משחקי האדריאטית לא עניינו אותי, אבל כשלון מפואר בפיינל פור שהם מארחים? למה לא? זה רע?

מה גם שיהיו שם קבוצות כדורסל לא רעות בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 12:16 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
פרטיזן הביאו את דומיניק ג'יימס מאינדיאנה, שיחק מקודם בלוקאוייל הבולגרית, ועבר גם בטורקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 12:18 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
אני מודה שרוב משחקי האדריאטית לא עניינו אותי, אבל כשלון מפואר בפיינל פור שהם מארחים? למה לא? זה רע?

מה גם שיהיו שם קבוצות כדורסל לא רעות בסך הכל.

האמת שזה יהיה קלאסי אם אחרי עונה שלמה שבה הם הפסידו משחק אחד בלבד הם יפסידו בפיינל פור.אולי האוהדים יעשו מחאה גם נגד ראשי האדריאטית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 12:53 pm 
Hall of Famer

למה שהם יעשו מחאה רק אם הם יפסידו ? לדעתי הם חייבים לעשות מחאה כבר מעכשיו. אאל"ט , העליונות שלהם באדריאטית יותר גדולה כרגע מהעליונות שלהם בליגה הישראלית , ולא ייתכן שעליונות שכזאת תבוטל בצורה שערורייתית כזאת על סמך ערב בודד. השלטים כבר מוכנים? יש כבר תמונה של מנכ"ל האדריאטית עם שטרות , וכל מיני כאלה?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 12:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"קבענו את הפיינל פור באדריאטית במיוחד בגלל מכבי" (מנכ"ל האדריאטית)

במאמר מוסגר, זה מאד יפה לראות את ההתעניינות בפיינל פור האדריאטית. אני כבר רואה את הת'רדים במקרה שמכבי תנצח בו, על כמה הוא לא מעניין אף אחד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 1:32 pm 
Hall of Famer

אז שניה , הטענה של אוהדי מכבי זה שפיינל-פור בליגה הישראלית הוא לא בסדר בגלל שהוא כוון נגד מכבי , והפיינל-פור האדריאטי לא כוון נגד מכבי , אז הוא בסדר גמור ? רק להבין.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 1:34 pm 
Hall of Famer

אני לא מדבר בשם כל אוהדי מכבי, אבל לפחות אצלי - כן. כשהמניע הוא קבוצה מסויימת אחת, זה הבדל גדול מבחינתי. אמרתי את זה כל הזמן, אל תעשה את עצמך טמבל.
אם היורוליג היה קובע את הפיינל פור "בגלל שבלי זה אנחנו לא יכולים על צסקא" (למשל), הייתי מתייחס אליו באותו בוז.
וזה בלי קשר לדעתי שגם היורוליג צריך להיות מוכרע בסדרות (האדריאטית לא מעניינת אותי, לא מכיר ארץ כזו "אדריאטיה").

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' מרץ 04, 2012 2:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 1:37 pm 
Hall of Famer

האמת שהאדריאטית לא מעניינת מספיק בשביל שיזיז לרבים מאוהדי מכבי איך הוא מוכרע. אני מניח שהכרטיסים יימכרו כולם אבל בסופו של דבר זה מפעל שלא מעניין במיוחד רבים מאוהדי הקבוצה.
אני יכול להעיד על עצמי שאם יש שבוע צפוף ואני צריך לבחור תיאורטית איפה להפסיד- באדריאטית או בליגה, אני אעדיף להפסיד משחק אדריאטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תתחיל להתרגל לזה ששנה הבאה לא תהיה לך דילמה (וזה לאו דווקא אומר שתוכל להפסיק לשנן מי השחקנים של ורסאץ' או שירוקי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:40 pm 
Hall of Famer

קלטתי גם אני את מה שבלאט אמר. לא שזה בלתי אפשרי, אבל כמה הוא באמת קובע בעניינים האלה - לדעתי ממש לא. יותר פרוקסי למסרי "תחזיקו אותי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:44 pm 
Freshman

תגידו אתם זוכרים שמחינו נגד הפיינל פור מהרגע שהוא יצא? עוד לפני שהיינו באדריאטית?
אז יאללה סתמו את הפה כבר זיינתם את השכל, כולכם יודעים שזו שיטה לא ספורטיבית עם מטרה אחת ברורה בלבד.
ככה זה בישראל הכל קיצורי דרך חס ושלום שמישהו ירים את הכפפה ויידאג שיהיה פה כדורסל נורמלי.
אתם כל היום מתעסקים רק במכבי אז אל תתפלאו שאף אחד לא שם על שאר הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 2:50 pm 
Junior

קובי בריאנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 3:19 pm 
Freshman

אני כלכך אוהב את ההיתממות המאוסה הזו שנכונה גם לגבי היורוליג וגם לגבי האדריאטית שהן ליגות איזוריות שיש בהן קושי טכני לעשות סדרות לאורך כל הדרך , גם ההצלבה בעייתית והשחקנים נופלים הרבה פעמים מהרגלים בין העומס של משחקי ההצלבה והליגות השונות .

בניגוד לליגות הללו יש עוד ליגות כדורסל מקומיות ביבשת וכולן חוץ מאחת זניחה בצרפת משחקות סדרות בדרך לאליפות ורק בישראל קבו הגאונים והחליטו ל"גנוב" את האליפות דרך סדרות , אז הם הצליחו ל"גנוב" אבל החשיבות של המשחקים האלה צנחה פלאים אצל כל אוהד עם מינימום יושרה עצמית.

ולגבי החשיבות של הליגה/אדריאטית לאוהדי מכבי אני כמובן לא מסכים עם אורן גם מספר האוהדים שבאים למשחקים ( ובליגה עוד מחלקים כרטיסים בחינם לבתי ספר וכאלה ) וגם מחירי הכרטיסים ( בערך פי שניים למשחק אדריאטית ) מספרים את הסיפור הצורה הטובה ביותר .

אני לא אומר שבדריאטית נמצאצ בראש סדר העדיפויות אבל הליגה מביאה רמות מיאוס שקשה לליגה נחמדה ואובייקטיבית להתחרות איתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 3:29 pm 
Hall of Famer

Joav כתב:
תגידו אתם זוכרים שמחינו נגד הפיינל פור מהרגע שהוא יצא? עוד לפני שהיינו באדריאטית?
אז יאללה סתמו את הפה כבר זיינתם את השכל, כולכם יודעים שזו שיטה לא ספורטיבית עם מטרה אחת ברורה בלבד.
ככה זה בישראל הכל קיצורי דרך חס ושלום שמישהו ירים את הכפפה ויידאג שיהיה פה כדורסל נורמלי.
אתם כל היום מתעסקים רק במכבי אז אל תתפלאו שאף אחד לא שם על שאר הליגה.

השאלה הגדולה היא למה אתם לא מוחים נגד אותו פיינל-פור ביורוליג , ועוד יותר נגד אותו פיינל-פור באדריאטית (להלן ה"אלטרנטיבה"). התשובה היא כנראה בגלל שאם תמחו נגד היורוליג , ג'ורדי יגלגל אותכם מכל הדרגות , ואם תמחו נגד האדריאטית , שמעון יגלגל אותכם מכל מהמדרגות. אבל באמת הייתי רוצה מאוד לשמוע איך יש התנגדות בארץ , אבל לא בליגות\גביעים בחו"ל. התשובה שראי נתן היא אולי מגוכחת (בעיניי לפחות) , אבל היא לפחות תשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 3:31 pm 
Hall of Famer

אני דווקא לא רואה את הקושי הטכני בלעשות סדרות ביורוליג, בטח בפורמט של 2 - 2 - 1 שחוסך טיסות. ההצלבה לפני הפיינל פור עובדת ככה, ועובדת מעולה.
ההבדל בעיני בין הפיינל פורים הוא כאמור אחר - האחד עם כל הטענות כלפיו (מצידי לפחות) נקבע בידיים נקיות וממניעים אובייקטיביים, השני נקבע בהתייחסות לקבוצה אחת. (ובלי קשר, שניהם צריכים לעבור מהעולם)
האדריאטית, כאמור, לא מעניינת אותי, אבל גם בה אין שום קושי טכני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 3:35 pm 
Freshman

עופר שמעת כבר את כל הטיעונים וכל הסיבות אז אל תיתמם. אתה כמו רבים אחרים החלטת להתעלם מכל אותן סיבות מוצדקות וללכת ראש בקיר רק כי זה מכבי ואוהדיה. שיהיה לך לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 3:38 pm 
Hall of Famer

Joav כתב:
עופר שמעת כבר את כל הטיעונים וכל הסיבות אז אל תיתמם. אתה כמו רבים אחרים החלטת להתעלם מכל אותן סיבות מוצדקות וללכת ראש בקיר רק כי זה מכבי ואוהדיה. שיהיה לך לבריאות.

איזה טענות וסיבות? טענת המרחק? נפלה מזמן , ראה סדרות היורוליג , ועוד יותר סדרות הפלייאוף ב-NBA. נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, B.a.c, Hacohen, uriel17 ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה