סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 3:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כבר ראיתי מספיק שחקנים חוגגים זמן דומה למטוסביץ', והמפסיד חיכה ליד הרשת כמו ספורטאי עד שהמנצח קם וניגש אליו. למטוסביץ' לא הייתה סיבה לתת ריצה קלה לרשת, כי כשהוא קם ספורטאי המופת דודי סלע כבר לא היה שם.

הפסדת? רע לך? הלכה הזדמנות גדולה לציון דרך בקריירה שלך? המנצח חוגג כמו בגראנד סלאם וזה חורה לך? מה לעשות, בשבילו זה גראנד סלאם, הנצחון הכי גדול בקריירה. טאף לאק, זה המבחן שספורטאי צריך לעמוד בו. שמטובסיץ' יחפש אותו? בולשיט, שסלע שברח מהמגרש ולא חיכה יחפש מי ינענע אותו (ולמעשה, כבר מצא).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 4:11 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה שאמרתי זה שהוא לא היה צריך לחפש אותו. סלע היה בספסל שלו. נמצא, אגב, בדרך למאמן. אני מניח שזה different strokes. אני חושב שהצד של מטוסביץ' הוא הפחות ספורטיבי. אתה של סלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 12:36 pm 
Hall of Famer

כן, גם אני מסכים שמטוסביץ' לא היה צריך לחפש אותו. זו לא שאלה של different strokes. לחיצת יד מתבצעת ברשת, ולא ליד הכסא של אחד השחקנים כשהשני צריך לחפש אותו, בהנחה שסלע לא נפצע או משהו כזה (והוא לא, חוץ מבאגו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 1:07 pm 
Hall of Famer

עשה מעשה וינצ'יגורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 1:27 pm 
Hall of Famer

בינתיים אמיר ויינטראוב לוקח את תואר הזוגות בסינגפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 1:58 pm 
Hall of Famer

מעניין - איפה נמצא הקאט אוף בזוגות גראנד סלאם בדרך כלל (למוקדמות כמובן).
עריכה: מסתבר שמוקדמות לזוגות יש רק בווימבלדון, וגם שם הקאט אוף מטורף (80).
בכל מקרה וינטרוב ממשיך לצ'לנג'ר שלמרות רמת הפרסים הנמוכה (35k), הוא ברמה חזקה מאוד.6 שחקני טופ 100.
למרבה המזל הוא מקבל לא מדורג בסיבוב הראשון.
חבל קצת שהוא יגיע מאוחר מאוד לטורניר (לאור ההצלחה שלו בזוגות בסינגפור) , נו טוף לפחות עשה כמה גרושים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 7:07 pm 
Junior

ובינתיים, ואתא רוג'ר, ונשך למארי, דאכלא לנולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 8:00 pm 
Hall of Famer

לא יודע איך הגעת ל-6 שחקני טופ 100. יש שם בדיוק טופ-100 אחד, גו סואדה. עוד שניים מצמרת המאייה השנייה, השאר תחתית מאייה שנייה ומטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 8:21 pm 
Hall of Famer

http://en.wikipedia.org/wiki/2012_All_J ... mpionships

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2012 10:09 pm 
Hall of Famer

ויקיפדיה? אכן המקור המוסמך, התנצלותי לפניך.
אני הסתמכתי על מקור לא מוסמך, שקוראים לו ה-ATP.
http://www.atpworldtour.com/posting/2012/91/mds.pdf
להבא אברור את המקורות שלי טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 2:15 am 
Hall of Famer

וואלה, והנה בדרך פלא מישהו עדכן גם את הוויקי.
וינטרוב ימשיך בזוגות עם קפקוביץ' ויפגשו בסיבוב הראשון ... את הזוג ששיחק נגדם בגמר בסינגפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 1:21 pm 
Hall of Famer

בינתיים אכזבה גדולה לרם וארליך, שלא נכנסו לאינדיאן וולס ומיאמי, וסורבו כשביקשו וויילד קארד.
לגבי אינדיאן וולס, כמעט כל הגדולים ישחקו שם גם זוגות. יהיה מעניין.
ג'וקוביץ' ישחק עם טרויצקי.
נדאל ישחק עם שותפו הקבוע (כשהוא משחק זוגות) מרק לופז.
אנדי מארי ישחק עם אחיו ג'יימי, שחקן זוגות מנוסה וטוב.
ברדיך ישחק עם לוקאש קובוט.
צונגה ישחק עם זוליאן בנטו.
רודיק ומרדי פיש שוב משחקים ביחד.
גם איזנר וקוורי חוזרים לשחק ביחד.
גאל מונפיס עם פיליפ קולשרייבר.
אלמגרו כנראה ישחק עם מרק נולס, ירשמו on site.
דולגופולוב ישחק עם זבייר מאליס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 3:18 pm 
מנהל פורום

בקיצור, רוב השחקנים כבר מתחילים בהכנות לזוגות באולימפיאדה.
כמה מהר חולפת לה תהילת עולם. רק לפני 4 שנים הם זכו בטורניר הזה (הזכייה הכי גדולה שלהם אחרי האוסטרליאן כמדומני). כרגע הסיכויי של רם וארליך להגיע ללונדון לפי הקריטריונים של ה-ITF לא ממש קיים, והם צריכים לקוות לעונה טובה בארה"ב ועל החימר (בהנחה שהם יכנסו לטורנירים האלו...), ולחכות לאחד מכרטיסי ההזמנה שיחולקו.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 4:51 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאתה טועה. יש להם סיכוי טוב להיכנס בגלל המגבלות שמוטלות על כל מדינה. מדינה לא יכולה לרשום יותר משני זוגות, ולא יותר משישה שחקנים בסך הכל - יחידים + זוגות.
בכל אופן, זה מגביל מאד ארצות שיש להם כמות שחקנים גדולה באופן כללי כמו ספרד, צרפת או ארה"ב, או כאלה שטובות ספציפית בזוגות כמו הודו, אוסטריה או בריטניה. הם יצטרכו לוותר על חלק משחקני הזוגות שלהם. בנוסף, כיוון שהזוגות חייבים להיות מאותה מדינה, מדינות שיש להן רק שחקן זוגות אחד יצטרכו לוותר (למשל מרק נולס של הבהאמס או קוריישי של פקיסטן, יכול להיות שאפילו למקס מירני אין עם מי לשחק).

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' מרץ 05, 2012 5:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 5:01 pm 
Hall of Famer

אפשר לעשות חשבון משוער גס:
ארה"ב, צרפת, בריטניה וספרד ישלחו שני זוגות בטוח. כנראה גם סרביה, צ'כיה, גרמניה ואולי גם אוסטריה.
זה 16 זוגות.
שווייץ (פדרר ו-ואבריקנה) תשלח זוג אחד. כמוה גם קנדה, הודו, הולנד, איטליה, פולין, שבדיה, ארגנטינה, קרואטיה, רומניה, ברזיל.
הגענו ל-27 מתוך 32, כשלדעתי רם וארליך מדורגים יחד מעל הרומנים שיש להם רק את טקאו כשחקן ייעודי, והיחידים שלהם לא מדורגים מאד גבוה. הם גם מדורגים מעל השבדים וההולנדים, כנראה. כלומר 24 מהזוגות כרגע נמצאים מעליהם.
כמה מקומות הזמנה יש?

עריכה: עכשיו אני רואה - בדיוק 24 זוגות נכנסים אוטומטית... כלומר העסק גבולי, אבל ממש אי אפשר להגיד "לא קיים".
יכול להיות שהם יצטרכו, עם זאת, למחול על כבודם וללכת לצ'לנג'רים כדי לצבור ניקוד. יש דווקא צ'לנג'רים מצויינים במקביל למאסטרס, כאלה של 125K דולר, ואפשר לעשות בהם יופי של ניקוד.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' מרץ 05, 2012 5:46 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 5:16 pm 
Hall of Famer

דודי נתן השבוע זינוק לקראת האולימפיאדה.
עד כמה שאני זוכר הוא צריך להיות טופ 50, והוא כבר לא רחוק משם.
בהתחשב בעונה המחורבנת שעברה, יש לו לא מעט הזדמנויות לשפר דירוג.

עריכה: הוא צריך מקום 65 ואת זה כבר יש לו.
והוא גם צריך אנשים פחות אטומים ומרושעים באיגוד, ואת זה אני לא יודע אם כבר יש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 5:25 pm 
Hall of Famer

מבחינת הוועד האולימפי הישראלי, אם לא השתנה כלום מאז בייג'ינג, הוא צריך טופ-50.
ואני לא יודע איך החלטת שהוא צריך טופ-65 מבחינת הקריטריון העולמי. המיקום שהוא צריך נקבע גם לפי כמה שחקנים מכל מדינה מדורגים לפניו, כי יש מגבלה של 4 שחקנים למדינה. אין מקום דטרמיניסטי שקובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 5:36 pm 
Hall of Famer

אז הנה החשבון:
56 המדורגים הגבוהים, במגבלת 4 שחקנים למדינה, לפי הדירוג של 11 ביוני, אמורים להיכנס אוטומטית.
אם הדירוג הקובע היה היום, היו מתקזזים 6 ספרדים (כולל אלברט ראמוס מהמקום ה-57), אמריקאי אחד (בלייק, מקום 62), 3 צרפתים, רוסי אחד (טורסונוב, 61).
כלומר הקאט-אוף הוא מקום 67. אבל זה כמובן יכול להשתנות, תלוי בכמות השחקנים שיש מכל מדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 7:10 pm 
Junior

יש עשרה ספרדים בטופ 60? ג׳יזס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2012 7:13 pm 
Hall of Famer

כן, אבל יותר אשכנזים זכו בפרס נובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 3:55 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אפשר לעשות חשבון משוער גס:
ארה"ב, צרפת, בריטניה וספרד ישלחו שני זוגות בטוח. כנראה גם סרביה, צ'כיה, גרמניה ואולי גם אוסטריה.
זה 16 זוגות.
שווייץ (פדרר ו-ואבריקנה) תשלח זוג אחד. כמוה גם קנדה, הודו, הולנד, איטליה, פולין, שבדיה, ארגנטינה, קרואטיה, רומניה, ברזיל.
הגענו ל-27 מתוך 32, כשלדעתי רם וארליך מדורגים יחד מעל הרומנים שיש להם רק את טקאו כשחקן ייעודי, והיחידים שלהם לא מדורגים מאד גבוה. הם גם מדורגים מעל השבדים וההולנדים, כנראה. כלומר 24 מהזוגות כרגע נמצאים מעליהם.
כמה מקומות הזמנה יש?

עריכה: עכשיו אני רואה - בדיוק 24 זוגות נכנסים אוטומטית... כלומר העסק גבולי, אבל ממש אי אפשר להגיד "לא קיים".
יכול להיות שהם יצטרכו, עם זאת, למחול על כבודם וללכת לצ'לנג'רים כדי לצבור ניקוד. יש דווקא צ'לנג'רים מצויינים במקביל למאסטרס, כאלה של 125K דולר, ואפשר לעשות בהם יופי של ניקוד.

החישוב שלך עוד עושה עימם חסד גדול...
יש 32 זוגות בטורניר, כש-24 מעפילים על סמך דירוג. מתוכם, כל מי שמדורג בעשיריה הראשונה של דירוג הזוגות יכנס אוטומטית, בתנאי שיש לו פרטנר מהמדינה ללא קשר לדירוג (מספיק שלשותף יש דירוג יחידים או זוגות רישמי, גם אם זה במקום ה-500).
כמובן שזה צריך לא לפגוע בחוק של מקסימום 6 שחקנים מכל מדינה (זוזות +יחידים), ולא יותר משני זוגות ממדינה.

חישוב פשוט מעלה כמו שאמרת 2 זוגות של האמריקאים, הצרפתים, הספרדים, והצרפתים, מעצם הדירוג ביחידים. הסרבים גם ישלחו 2 זוגות (זימוניץ' מהטופ-10 של הזוגות יחבור לאחד מבין השלישייה של היחידים), הצ'כים והגרמנים יקבלו אוטומטית זוג בודד, עד כאן יש לנו 12 זוגות מתוך 24.
הודו עם שלושה שחקנים בין ה-12 הראשונים בזוגות תשלח לפחות זוג אחד, ואם השלישי (כרגע בופהטי) ישתחל לעשירייה זה יהיה עוד זוג, זוג שוודי יהיה בטוח (גם אם לינדשטט יפול מהעשירייה הדירוג שלו ושל סודרלינג היה טוב יותר), כרגע טקאו הרומני מדורג 10, כך שהוא יקבל כרטיס עם בן זוג אלא אם יפול מהדירוג. מירני יהיה טופ-10 אז יהיה זוג בלארוסי, ונסטור יתן גם זוג קנדי. אל קוריישי הפקיסטני יסבול מזה שאין ולו פקיסטני נוסף בדירוג היחידים ו/או הזוגות, וגם אם יכנס לעשירייה לא ישחק בלונדון.
הוספנו עוד 5 כתוצאה מדירוג הזוגות, סה"כ 17 כרגע.
הפולנים יקבלו כרטיס, שוויץ כרטיס, אוסטריה כמעט בטוח 2, הגרמנים והצ'כים יוסיפו עוד כרטיס כ"א, ברזיל כרטיס, האיטלקים אחד עם אופציה לשני, ושכחתי כמובן את ארגנטינה שיקבלו גם הם שני כרטיסים בוודאות. קרואטיה גם עם כרטיס בטוח ואופציה לשניים,
אחרי הורדת האוליים, אנחנו מגיעים כאן ל-10, ובסה"כ 27 כבר ספרנו לפני.

יש עוד כמה מדינות שכרגע נמצאות במקביל לאנדיוני, כמו סלובקיה ורוסיה(שתיהן קצת מעל), קולומביה, הולנד, בלגיה ויפן (היא קצת מתחת), כך שאני חושב שההנחה שלי שהסיכוי שלהם כרגע הוא בגדר תיאורטי די תופסת במציאות.
רק אביב טוב מאוד בטורנירים יוכל לקדם אותם לכיוון לונדון כרגע, או אחד מהווילד-קארדס.

ואגב, צריך לזכור שרק 86 טניסאים גברים יגיעו לאולימפיאדה, ביחידים ובזוגות גם יחד. אחרי שמנקים 64 יחידים, זה משאיר מקום ל-22 שחקנים בלבד שלא ישחקו בכלל ביחידים. תנקה עוד את העשירייה הראשונה בזוגות, ומרווח התמרון שלהם יצטופף עוד יותר.
קשה מאוד עד בלתי אפשרי!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2012 4:41 pm 
Hall of Famer

קודם כל ספרת את צרפת פעמיים, אבל נקזז אותם עם שני זוגות בריטיים שלא רשמת (אבל אחד הזוגות לא בטוח, יש להם שלושה שחקני זוגות ייעודיים, אז זה תלוי כמה שחקנים הם ירשמו ליחידים).
שבדיה לא תוכל להסתמך על סודרלינג, שפצוע תקופה ארוכה ונופל בדירוג (כרגע הוא באזור ה-30 וצפוי להמשיך ליפול). אני לא יודע מתי יחזור, אבל לפי רשימת הטורנירים שהוא כבר ויתר עליהם כבר עושה רושם שזה ייקח עוד זמן לא מועט. לא בטוח שהוא בכלל ישחק באולימפיאדה. התקווה היחידה שלהם היא שלינשטט ישמור על מקומו בדירוג, או שיוהאן ברונסטרום שכבר היה בצמרת יחזור לשם.
לגבי הקריטריון השני - חלק נכבד מהזוגות שרשמת קודם יהיו גם שחקנים שמשחקים ביחידים. במדינות ששולחות שני זוגות זה כמעט תמיד יהיה כך, כי מדובר בדרך כלל באימפריות טניס ששולחות 4 שחקני יחידים, מה שמשאיר להם מקום בעצם לזוג ייעודי אחד (ובמקרה של צרפת לא בטוח שבכלל יהיו שחקני זוגות ייעודיים, כי שחקני הזוגות הטובים שלה ישחקו כנראה גם ביחידים). אחד הזוגות של אוסטריה יכלול מן הסתם את יורגן מלצר שישחק גם יחידים, הזוג השווייצרי יהיה פדרר-וברינקה שישחקו גם ביחידים, סרביה למעט זימוניץ' כולם ישחקו ביחידים, קרואטיה ישחקו ביחידים, ואני יכול עוד להמשיך.
בקיצור - הם כנראה טיפה בחוץ כרגע, אבל ממש לא בלתי אפשרי.
בכל מקרה, אם לא קיבלו וויילד קארדים לטורנירי המאסטרס, הם צריכים ללכת לצ'לנג'רים, הבעייה היא שאין צ'לנג'רים ממש גדולים בשבועות הקרובים למעט דאלאס בשבוע הבא, ושם הם חייבים להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 1:55 am 
מנהל פורום

איך אתה אוהב להתעקש, שתהיה לי בריא...
אלא אם יקרה משהו יוצא דופן, לבריטים יהיו שני זוגות, אחד של האחים מארי והשני של פלמינג והאצ'ינס שנכון להיום מובילים בלא מעט נקודות על רם וארליך בדירוג הזוגות.
סודרלינג זאת אכן שאלה, אבל נכון להיום הוא נמצא משהו כמו 600 נקודות מעל המקום שמוביל לאולימפיאדה, וגם אם הוא לא יחזור, נכון להיום הציוות של סילסטרום עם לינדשטט, גם אם לא מחשיבים את לינדשטט כבטוח, עדיין טוב משל אנדיוני.

אתה יכול להמשיך הלאה והלאה, אבל עובדתית יהיו 64 שחקני יחידים, ואליהם יצטרפו 10 המדורגים ראשונים בזוגות (או 9 אם קוריישי יכנס לעשירייה), כשאפשר להוריד את לודרה שהוא היחיד מבין העשירייה בזוגות שיכנס אוטומט לטורניר של היחידים.
מירני יסחוב איתו עוד בלארוסי, והרומני או בופהטי יסחבו עוד בן זוג.
הזוג הפולני יכנס בוודאות גם אם לא יהיה בעשירייה, אצל האוסטרים יהיה בוודאות זוג אחד, כך שאפשר להוסיף עוד שחקן זוגות פרט למלצר, אם כי סיכויים מאוד גבוהים שאלה יהיו שלושה שחקני זוגות פרט אליו.

בחישוב קליל, זה מינימום של 8 שחקני עשירייה (בלי קוריישי ולודרה), עוד בלארוסי ורומני או הודי, הזוג הפולני ולפחות שחקן אחד עם מלצר, יש כאן 13 שחקנים שמעבר ל-64 של היחידים, מה שמשאיר כרגע רק 9 מקומות פנויים לשחקני זוגות, כששני אוסטרי מתנדנדים ויכולים להשאיר את זה 7 בלבד.

אז מצד אחד נראה שהם לא מתקרבים ל-24 זוגות האוטומטיים, ומצד שני גם בחישוב הווילד-קארדס לא ישארו יותר מידי מקומות פנויים בשביל לתת דווקא להם.
לצערי הם יצטרכו לעשות הישגים מאוד טובים בסבב האירופי בכדי שישאר להם סיכוי נורמלי להגיע לאולימפיאדה.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 2:06 pm 
Hall of Famer

מקובל.
קודם כל, לפני הסבב האירופי, הם חייבים לנסוע לדאלאס לצ'לנג'ר הגדול בשבוע הבא. אחריו לדעתי כדאי להם לנסוע למיאמי ולנסות להירשם on site אם לא יקבלו וויילד קארד. יש 8 מקומות להרשמה on site, הם כרגע במקום התשיעי מחוץ לאלה שכבר התקבלו. יש להם סיכוי לא רע להיכנס לטורניר, אבל הם חייבים להיות נוכחים פיזית בלי להיות בטוחים שאכן ייכנסו.
(דרך אגב, גם לאינדיאן וולס היה להם סיכוי מצוין להיכנס בהרשמה on site לפי הדירוג, אבל הם כלל לא רשומים לטורניר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 07, 2012 3:13 pm 
מנהל פורום

קולולוש!!!
ראי הסכים איתי בויכוח... :bra_vo: :bra_vo: :bra_vo: :dan_ser: :dan_ser:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3, rony, sheky ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: