guyancho כתב:
אני רואה את כספי מצליח יפה מאוד באירופה, הוא גדול יחסית לשאר השחקנים בעמדה מס' 3, שומר קשוח,קליעה טובה מעבר לקשת ואתלטיות מתפרצת שיש למעט שחקנים על העמדה שלו, היחידים שעומדים לנגד עיני ברמה האתלטית שלו הם סאטו ומיקל של לפני הפציעה. השאלה לגביו היא מה יש לו להציע מעבר, באירופה טוב יהיה אם השלוש שלך ידע גם לעבור שחקן בכדרור או ליצור לאחרים - כאן לכספי יש חסרון ברור אבל אני מאמין ששאר היתרונות יהיו בעלי משקל גדול יותר.
פה מתחילות הטעויות.
1. "הוא גדול יחסית לשחקנים בעמדה 3" - לא יודע עד כמה זה רלוונטי ליכולות שלו כשחקן.
2. "שומר קשוח" - אני לא תופס מהשחקנים ששומרים בפוזה. יותר מרשים אותי עם שחקן יודע לעשות הגנה בתכלס.
לא חושב שלכספי יש מספיק ניסיון כשחקן הגנה בכדורסל האירופי, ועד כמה שאני זוכר, ב NBA דווקא ביקרו אותו על ההגנה שלו.
3. "קליעה טובה מעבר לקשת" - פה בכלל הגזמת. קליעה טובה זו הגדרה שמתאימה לשאראס בשיאו, לעודד קטש, לדיוויד בלו, לדריק שארפ, לנבארו.
כספי הוא לא בעל קליעה טובה במחוץ, לפחות לדעתי.
4. "אתלטיות מתפרצת שיש רק למעט שחקנים" - מה עם סווני ווימס מז'לגיריס? דווין סמית' לא יותר אתלט מכספי?
ואני בטוח שיש עוד שלא עולים לי בראש . . .
חוץ מזה שלאתלטיות כשלעצמה אין יותר מידי משמעות. קית' לנגפורד למשל הוא אתלט, אבל עיקר הכוח שלו זה ביכולת לשים סל אחרי כדרור, לחדור וכו'.
אז מה עוזרת לכספי האתלטיות, אם במשחק העומד הוא לא ידע לממש אותה?
אני דווקא כן חושב שגודל כן יכול לעזור במיוחד בעמדה מס'3, היכולת להתנייד בהגנה מלשמור על שחקנים גבוהים לגארדים היא בהחלט ברכה לכל קבוצה.
מדוע אתה חושב שלכספי אין קליעה טובה משלוש? נכון הוא לא ברמת השאראס, אבל בהחלט יכול להשתמש בנשק הזה ביעילות שתגרום להגנת היריב להתכונן לכך.
לגבי ווימס, אני מניח שלא נראה אותו כאן שנה הבאה ולגבי דווין - אני חושב שכספי יותר אתלט ממנו ושוב גם אם נניח שהוא באמת בלב של סמית', אזי הוא במקום טוב בראש הרשימה.