עמוס לב כתב:
בעקבות הניצחון של הפועל עכו על מכבי והתיקו המאופס של הפועל מול רמה"ש (בליגה שלנו כנראה שעדיף בלי מאמן) נוצר מצב שמזמן לא היה. הפועל אמנם מובילים את הטבלה, אך קרית שמונה שווה לה בנק' במקום השני. בכדי למצוא את הגדולה הבאה בכדורגל הישראלי צריך לרדת עד למקום השישי, שם נחה מדממת מכבי ת"א. איפה מכבי חיפה? אם ינצחו היום את בית"ר (גדולה רק בשם), אז הם יטפסו גבוה גבוה במעלה הטבלה עד למקום השביעי.
כאן נשאלת השאלה - האם זאת השנה שבה תיקח את האליפות קבוצה שבהגדרה היא קבוצה קטנה, כלומר קבוצה ללא שם ועבר מפואר וגם ללא תקציב מפואר? האלופה האחרונה שאפשר להגדירה כקטנה הייתה אי שם ב-1990 וקראו לה בני יהודה וגם היא קצת שונה מקבוצה קטנה אמיתית, כי בשורותיה כיכב משה סיני, עדיין אחד הכוכבים הגדולים של הכדורגל הישראלי בזמנו. קרית שמונה, עכו, נתניה לא יכולות להתפאר באף שחקן שכזה. אני חושב שהאלופה הקטנה האחרונה שבאמת לא הביאה לשורותיה אף כוכב ענק של הכדורגל הישרלאי הייתה הפועל כפ"ס ב-82. בעונה אח"כ כפ"ס הצליחה להאפיל על ההישג הזה כשהיתה האלופה הראשונה שיורדת ליגה שנה אח"כ.
אפרופו הליגה הישראלית, אז חייבים גם לציין את כתב ידיעות במשחק של בני יהודה מול קרית שמונה. הוא דיבר על מחדלי הזרים של בני יהודה כסיבה למצב העגום של הקבוצה והביא כהשוואה את הזרים המוצלחים שקרית שמונה הביאה בראשות אדריאן רוצ'ט. הכתב כמובן צודק, אם מקום הולדתו של רוצ'ט, קיבוץ נאות מרדכי, ממוקם היכן שהוא בגאנה או אולי זה פרבר של ליובליאנה.
ראי שעל הקיר כתב:
עם כל הכבוד, הקטנות מתגלות עד עכשיו בשיא כושרן, ועדיין אחת הגדולות נמצאת מעליהן למרות שהיא משחקת חרא.
כשהגדולה תתחיל לשחק קצת יותר טוב - לא הרבה, רק קצת - המאבק יוכרע.
בקיצור, גם השנה קבוצה קטנה לא תיקח אליפות. ובעצם, גם לא גדולה שלא קוראים לה הפועל ת"א.
ראי שעל הקיר כתב:
אני לא חושב שבכלל נגיע למצב הזה. לקבוצות הגדולות יש סגלים רחבים יותר, נשימה ארוכה יותר, הן יפסיקו להיות טרודות באירופה בחצי השני של העונה. לדעתי נראה את הגדולות - טוב, את הפועל - נפרדת מהקטנות ובורחת להן הרבה לפני סוף העונה.
ראי שעל הקיר כתב:
ועדיין הפועל בהילוך ראשון וחצי נמצאת מעליהם. עכשיו גם חיפה נראית כאילו היא חוזרת.
תשכחו מזה, לא תהייה שום אלופה קטנה.
ראי שעל הקיר כתב:
לא יהיה, תשכחו מזה.
ראי שעל הקיר כתב:
אחרי שראיתי אתמול את הדבר שהתקרא "משחק עונה", אני עוד יותר בטוח שלא יקרה.
צוד כתב:
יוטה כתב:
לאומית כתב:
עוד מישהו חושב שקרית שמונה לא תקח השנה אליפות ?
אני.
הם לא הפסידו 18 משחקים ועדיין הפער מהפועל הוא רק 9.
מתישהו יסתיים הרצף והפער יימחק.
יש להם לבקר לפחות עוד פעם אחת בבלומפילד ובמאני טיים הם ייקרסו.
גם אני.
מסרת, מוניטין, מעמד, ניסיון, כל החרא הזה.
ראי שעל הקיר כתב:
וגם אני. כמו צוד, בתוספת עומק סגל.