סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 11:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 11:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מסכים. לא צריך להגזים לשום כיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 11:06 am 
Sophomore

ראובן, אתה באמת חושב שמישהו (בעיקר מחוץ לישראל) יעניין כמה החייל יחטוף ?
הנזק כבר נעשה, צילמו חייל בצבא הכיבוש מחטיף לפעיל השלום שרק רצה לדווש להנאתו ביום שבת שימשי.
שם זה נעצר. זה בכותרות. הענישה תקבל הד אפסי בעיתונים בארץ וריק אמיתי בעיתוני העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 11:23 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כן, אני באמת חושב ככה. בדיוק כמו שאתה התעניינת בעונש שמכבי פ"ת קיבלה. אם היו מורידים לה עשר נקודות היית ממשיך לטעון שהכל נשלט על ידי הלוזונים?

מי שקובע עמדה בלי קשר לכלום גם לא היה צריך את האירוע של אתמול בשביל לחשוב דברים רעים על ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 12:35 pm 
Junior

ראובן כתב:
וצוד, אני שמח מאוד לשמוע שאנחנו מסכימים בעצם. ההודעה הראשונה שלך בת'רד מאוד העציבה אותי.

וול, אני מניח שלמרות שהדעות הפוליטיות שלנו די הפוכות, אנחנו עדיין יותר מסכימים מלא מסכימים.
נכון שבהודעה הראשונה כתבתי שאני מסכים עם עורך אתר סרוגים, אבל זה היה בהינף מקלדת ובשעה מאוחרת. מה שהתכוונתי לומר הוא המשפט ההפוך. אני לא מסכים שאוטומטית ברגע שהחמוש מרביץ ללא חמוש, סימן שהחמוש מניאק והשני צדיק. בטח לא על סמך עשר שניות.
יש מלא ציטוטים קישוניים שרצים לי בראש עכשיו, אבל אני חש לא הוגן לרתום אותו לויכוח הפוליטי בינינו.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 1:23 pm 
מנהל פורום

א. אם אנחנו מסכימים, אז אין ויכוח לרתום אליו, לא?
ב. אתה תמיד מוזמן להביא את קישון
ג. אני גם יכול לחשוב על כל מיני קישונים רלוונטיים (אני חושב כרגע על אחד ספציפי על משמר הגבול, עם המשפט הגאוני על זה שכל השכונה יורקת על הכומתה של שומר הלילה, עד שהפכה לכומתה ירוקה), אבל אני רוצה לחשוב שעל המקרה הספציפי הזה הוא אולי היה כותב משהו על צביעות העולם, אבל לא מנסה להגן על המעשה עצמו.

מה שכן, מישהו ציטט היום את אלתרמן, שדעותיו לדעתי לא היו שונות בהרבה משל קישון, שניסח את זה ממש יפה:

ציטוט:
מתוך שירו "צרכי ביטחון, לרגלי אחת הסריקות 1950", הטור השביעי א', 280-279), "אין בונים מדינה בכפפות לבנות, לא תמיד המלאכה נקיה ויפת נפש, אמנם כן! אך דומה כי באלו מנות, נוהגים אנו לוכסוס קטן של רפש"

(גוגל הביא אותי דווקא לפס"ד של העליון שציטט את השיר: http://elyon1.court.gov.il/files/07/230 ... 30.p25.htm )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 1:33 pm 
Junior

סליחה, מה נשמע אמין בתגובת החוליגן? שהוא טוען ששברו לו את האצבע אז בתור איש חוק הוא הלך לנקום בחברים של השוברים? אם הבחור הדני הרי עשה לו משהו, הוא היה נעצר לפני, כשרואים בסרטונים שהוא מסתובב לידו. מה עוד אמין? שהחוליגן עשה ״ תנועה אחת לא במקום״ ? זה מתיישב נהדר עם אמינותו, כשהסרטונים מראים אותו מכה שלושה אנשים שונים עם כת הרובה ועוד אחת (אחת) במרפקו.

ראובן, קראתי במהירות, אז אני מקווה שזו הסיבה שבגינה הבנתי לא נכון את הודעותיך, הכל מקרה למען הסדר הטוב - אירועים כמו אלה ואנשים כמו אייזנר קורים יום יום במידה חמורה יותר או פחות עם חיילים בכירים או פחות. לרוב זה לא מפורסם ברבים כי אין תיעוד, או שלא היה בנמצא אף אחד שמעדיף לצלם מאשר לעזור לחבריו ולפעמים הקלגסים פשוט לא מאפשרים צילום, ולרוב הם עושים את הנוראיים שבדברים כשהם יודעים שאין תיעוד ואין עדים אמינים בסביבה. יכולים להאמין ויכולים לא, ראיתי בעיניי וחוויתי על בשרי את אלימות ״כוחות הביטחון״, מעבר ובתוך מה שנקרא הקו הירוק, לעיתים חמורה שבעתיים ממעשי הקלגס אייזנר. ואני לא מאשים אותו ספציפית, דווקא יכול להבין בן אדם שמאבד שלוותו לכמה דקות באירוע מלחיץ ומעצבן. האשם כמובן הוא המדינה המטורפת שלו, ממשלה שאימצה לחיקה באופן רשמי את השיח הרדוד ביותר שבעבר הלא רחוק השתמשו בו רק ההדיוטים של הרחוב- ״לכו תתלוננו על מקומות אחרים, אנחנו לא הכי גרועים בעולם״. לסיום, בהצדעה, ביבי, יותר אנושי מאסד, הידד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 1:37 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
ולרוב הם עושים את הנוראיים שבדברים כשהם יודעים שאין תיעוד ואין עדים אמינים בסביבה.

נדמה לי שאם הם היו עושים מידי יום את הנוראיים שבדברים הפלסטינים היו יותר בכיוון של העם הסורי מבחינת אבידות ונפגעים מאשר מה שקורה בפועל.....

נערך לאחרונה על ידי oren_80 בתאריך ב' אפריל 16, 2012 1:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 1:47 pm 
Sophomore

צונסי, לך תתעד את עצמך בבצלם או שתחכה עוד 30 שנה אולי האני אבו עסאד יעשה איזה סרט זיכרון ויחפש אנשים מסוגך כי מישהו יהיה חייב לספר אודות העם הפלשתיני הנאנק תחת מגפי הקלגס היהודי.

נדליק משואה על הר מוחמד ונשיר: "לכל איש יש שם שנתן לו אלוהים ונתנו לו מוחמד ופטימה, לכל איש יש שם שניתן לו על קידוש השם."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 2:00 pm 
מנהל פורום

צ'ונסי, אתה יותר ממוזמן לפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 2:15 pm 
Junior

King Chauncey כתב:
סליחה, מה נשמע אמין בתגובת המח"ט?

בעיקר העובדה שיש לו טענת "מיגו" (נורטון, תסביר) חזקה מאד, כשהוא אומר שהוא לא היה בסדר באירוע הזה.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 2:17 pm 
Junior

דווקא המיגו פה חלש כי יש פה ראייה שתומכת את המיגו הבסיסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 2:37 pm 
Junior

נו אורן, התכוונתי לנוראיים שבדברים שחיילי צה״ל עושים, לא הנוראיים שבדברים שהאנושות עושה.
ראובן, לאור הכרותי עם אוכלוסיית הפורום אני נמנע מלהיכנס לנושאים אלו פה, לא יודע אם יש טעם. לפרט על מה? על אירועים מעניינים?
צוד, העיקר נראה לי דווקא התירוצים השקריים והנקמניים שלו ללמה הוא היה לא בסדר לטעמו, ומלבד זה, יש המוני אנשים, אפילו כמה חברי כנסת, שדווקא לא חושבים שהוא לא היה בסדר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 3:01 pm 
מנהל פורום

בודאי שיש טעם, למה שלא יהיה? אבל אני לא אחראי לתגובות של אנשים אחרים (מצד שני, קח בחשבון ש"אני יודע על דברים נוראיים אבל לא רוצה לספר" הוא בעל אמינות מוגבלת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 3:21 pm 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
דווקא המיגו פה חלש כי יש פה ראייה שתומכת את המיגו הבסיסי.

האמת היא שזה תלוי בר"א וסרמן, ב "קובץ שיעורים" ובשאלה האם מיגו הוא מטעם נאמנות(ס) או מטעם כ(וי)ח הטע(יי)נה.

סתם, זה לא קשור. זה לא באמת מיגו כאמור, כי יש ראיה מצולמת. (אם אם תרצה, זה מיגו במקום עדים), אבל היה נחמד לכתוב את המשפט מלמעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 3:41 pm 
Junior

כן, אבל אני מניח שלכולנו ברור שבמחשכים קורים דברים נוראיים בסיטואציות שכאלה, אני לא אזעזע אף אחד עם מה שיש לי לספר, ומה שיש לי לספר זה כאין ואפס לעומת מה שיש לאחרים, שחוו פי כמה, לספר. בשבילך -
לפני חודשיים בערך הגיע גדוד חדש להתנחלות חלמיש, שכוללת בתוכה בחיים הרמוניים את המתנחלים והחיילים, ההתנחלות שסמוכה לכפר נאבי סלאח, גנבה את אדמותיה ואת המעיין ששימש את התושבים במשך שנים גם לאחר ההתנחלות ונאסר השימוש בו, רק לערבים כמובן, לפני שנתיים וחצי בערך. שם נרצח המפגין מוסטפא טמימי, שזרק אבן על ג׳יפ ממוגן ירי שיושבו בתגובה ירה בפניו. הגדוד החדש הוצב כנראה על סמך הבטחתו לחיסול המחאה. מאז שהגיע הכל שם השתנה, הם כבר התרגלו במשך השנים לחיות בלי חשמל ומים, אבל מאז הם צריכים גם להתרגל לשלושה ארבעה לילות בשבוע, כל שבוע, של פשיטת הצבא על הכפר, בליווי ירי פצצות תאורה וגז מדמיע והרמתו של כל הכפר על הרגליים, כשזה נועד אך ורק למען הטרדה, הם כמעט אף פעם לא תופסים את הילדים המצולמים שהם מחפשים כי אלה יודעים שיבואו ויוצאים מהבית. בן דוד של מוסטפא טמימי, בן 15, נעצר לפני כמה שבועות, הושם בעמדת השמירה כפות ומכוסה, ושוחרר לאחר מספר שעות, באמצע הלילה, באותו המצב, כפות ואזוק ללכת ברגל מההתנחלות לביתו. גם לירי הגז והגומי, בכינון ישיר כמובן ובכמויות מאסיביות, התרגלו שם בהפגנות, אבל מאז שהגיע הגדוד, התרגלו למשהו אחר לגמרי, אגרסיביות והשתלטות על כל הכפר במהלך ההפגנות שלא נראתה קודם. הסברה היא שבגלל שנאבי סלאח מייצגת את יציאת ההפגנות מהעמדה הספציפית של הגדר אל משהו רחב יותר נגד מפעל ההתנחלות והכיבוש הצבאי בכללותו, הצבא החליט לשבור את המחאה בנאבי סלאח ולמנוע התפשטות. ההיילייט מבחינתי האישית, המייצג נאמנה את כל מה שקרה בשבועות הקודמים לכך, היה בהפגנה האחרונה שלי שם, לפני חמישה שבועות, כשבזמן מסויים עמדנו 4 אנשים באמצע הגבעה, מבודדים לגמרי, ושלושה חיילי מג״ב התאמנו עלינו בהשלכת רימונים, רגע אחרי מג״בניק אחר כיוון לראשי וירה 3 רימונים זה אחר זה ממרחק של כחמישים מטרים, וכמה רגעים אחרי, בערך כשעה, עמדנו 5-6 אנשים, בצד, בולטים לגמרי שלא כחלק מההתנגדות של זריקת האבנים, לאור מצלמות, תיקים וחוסר בכיסויי פנים, וחטפנו מטח רימונים משלושים מטרים או פחות, כשהתכופפתי מאחד שנורה לראש, חטפתי אחר ברגל שנשברה. בזמן שסחבו אותי משם ראיתי עוד 2 רימונים שטסים סנטימטרים מראשו של אחד מסוחביי..
יום לפני זה, הפגנה בקלנדיה לרגל יום האישה, 200 נשים צועדות וחוטפות זרנוק בואש ישיר. שתיים קמות וממשיכות לצעוד לבד עם הכרזה, חוטפות מטח מחמישה מטרים לפניהן, אחת נפגעת בפנים ישירות, נופלת ונחבטת על הקרקע ומאבדת הכרה כמובן. אפשר להמשיך עם סיפורים כאלה עד מחר. יש גם סיפורים למכביר על התעללות ביחידים שנעצרו, חברים שראיתי ושסיפרו על שוטרי יס״מ בתוך הגבולות שמתאספים בפינה על עצור שלהם ומכלים את זעמם, וחיילים שמתעללים בפלשתינאים בדרכים, בבתים, במעצרים, שם כמובן גם מפגינים ישראלים חוטפים, פי כמה מעצם היותם ישראלים, מהילדים הירוקים שאוזקים אותם לפני שמתחילים במסכת, אבל עזוב את העדויות שלי, ארגון שוברים שתיקה מספר את זה יפה, בחוברת חשובה בין היתר, ללא עריכה ובצורה ישירה את דבריהם המקוריים של מאות חיילים שיצאו להכות על חטא ולחשוף את שחוו ועשו, דרך העיניים שלהם זה מזעזע פי כמה מכל מה שאוכל לספר בנושא. אולי נמשיך אחר כך עוד קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 3:46 pm 
Junior

אגב, כמצופה, נחשף שהחייל האמיץ שבר את האצבע כתוצאה ממכת הרובה שלו עצמו. מצופה כי הצבא כהרגלו משקר. לעולם הם לא טועים אלא אם גרמו להם לטעות. כרגיל הם מאשימים את ה״אנרכיסטים״ בהתפרעות מוקדמת, בטוחים שאף אחד לא יערער על פרשנותם. היו סמוכים ובטוחים שצה״ל מטפל ביד קשה פי אלף בכאלה שתוקפים אותו באמת, עם מקלות או ידיים, ולא מסתפק בקצין שמנמן אחד ובחבורת חברים צופים. הייתם שומעים על עשרות עצורים ופצועים אם אכן הייתה שם תקיפת חיילים במקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 3:47 pm 
Hall of Famer

כן, יש מקרים שבהם 10 שניות מספיקות. וב10 שניות האלה רואים בחור שלא עושה שום דבר, אבל ממש שום דבר, לפני שחטף את הקת לפרצוף. אם לפרש את הסרטון (בן היותר מ10 שניות, כפי שהופץ בכמה מקומות), מה שרואים בבירור זה את האדון הקצין משתולל שם עם הנשק ביד בפוזה של "אל תעברו את הקו הזה", והדני הזה עבר את הקו (בלי לעשות שום תנועה מאיימת ובלי לאחוז נשק), ובתגובה חטף קת לפרצוף בשיא העצמה (אגב, אם האצבעות של הקצין היו שבורות, איך לעזאזל הוא החזיק ככה את הנשק ונתן כזו מכה?).

זה לא עניין של גול עצמי, ולא עניין של תעמולה. זה עניין של בנאדם עם יותר מדי כח בידיים, שעוסק במשהו שהוא לא מתמחה בו (זה התפקיד של המשטרה למנוע הפגנות לא חוקיות), ושחטף את הקריזה בלי לעשות חשבון. האיש עבריין, וגם אם הפעילים גם הם עבריינים אם חסמו את הכביש או וואטאבר-העבריינות שלהם בטלה בשישים אל מה שעשה הבהמה הלובשת מדים ונושאת דרגות קצונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 5:26 pm 
Sophomore

מעניין מי מממן את האנרכיסטים ההזויים האלה ואת התומכים שלהם. וד"א, גם אני חושב שצריך להעמיד את אותו קצין לדין, אבל לא בגלל המכה שהוא נתן לאותו סמרטוט מדנמרק שבא להפגין כאן, אלא על זה שהוא לא ירה לו ברגל קודם(ואם היה ממשיך-בראש), כיאה למי שמניף דגלי אוייב במדינה מסויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 5:26 pm 
Sophomore

ובינתיים רצות בפייסבוק שתי עצומות (שכתובות גרוע יש לציין) לזכותו ולזיכויו של הסא"ל.
http://www.facebook.com/l.php?u=https%3 ... 9nA08s1Wiw

את השנייה אני כבר לא מוצא. ודווקא חתמו על השנייה יותר מ3000 איש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 5:41 pm 
Junior

King Chauncey כתב:
שם נרצח המפגין מוסטפא טמימי, שזרק אבן על ג׳יפ ממוגן ירי

אז הוא לא מפגין, הוא רוצח בפוטנציה.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 6:01 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:
כן, אבל אני מניח שלכולנו ברור שבמחשכים קורים דברים נוראיים בסיטואציות שכאלה, אני לא אזעזע אף אחד עם מה שיש לי לספר, ומה שיש לי לספר זה כאין ואפס לעומת מה שיש לאחרים, שחוו פי כמה, לספר. בשבילך -
לפני חודשיים בערך הגיע גדוד חדש להתנחלות חלמיש, שכוללת בתוכה בחיים הרמוניים את המתנחלים והחיילים, ההתנחלות שסמוכה לכפר נאבי סלאח, גנבה את אדמותיה ואת המעיין ששימש את התושבים במשך שנים גם לאחר ההתנחלות ונאסר השימוש בו, רק לערבים כמובן, לפני שנתיים וחצי בערך. שם נרצח המפגין מוסטפא טמימי, שזרק אבן על ג׳יפ ממוגן ירי שיושבו בתגובה ירה בפניו. הגדוד החדש הוצב כנראה על סמך הבטחתו לחיסול המחאה. מאז שהגיע הכל שם השתנה, הם כבר התרגלו במשך השנים לחיות בלי חשמל ומים, אבל מאז הם צריכים גם להתרגל לשלושה ארבעה לילות בשבוע, כל שבוע, של פשיטת הצבא על הכפר, בליווי ירי פצצות תאורה וגז מדמיע והרמתו של כל הכפר על הרגליים, כשזה נועד אך ורק למען הטרדה, הם כמעט אף פעם לא תופסים את הילדים המצולמים שהם מחפשים כי אלה יודעים שיבואו ויוצאים מהבית. בן דוד של מוסטפא טמימי, בן 15, נעצר לפני כמה שבועות, הושם בעמדת השמירה כפות ומכוסה, ושוחרר לאחר מספר שעות, באמצע הלילה, באותו המצב, כפות ואזוק ללכת ברגל מההתנחלות לביתו. גם לירי הגז והגומי, בכינון ישיר כמובן ובכמויות מאסיביות, התרגלו שם בהפגנות, אבל מאז שהגיע הגדוד, התרגלו למשהו אחר לגמרי, אגרסיביות והשתלטות על כל הכפר במהלך ההפגנות שלא נראתה קודם. הסברה היא שבגלל שנאבי סלאח מייצגת את יציאת ההפגנות מהעמדה הספציפית של הגדר אל משהו רחב יותר נגד מפעל ההתנחלות והכיבוש הצבאי בכללותו, הצבא החליט לשבור את המחאה בנאבי סלאח ולמנוע התפשטות. ההיילייט מבחינתי האישית, המייצג נאמנה את כל מה שקרה בשבועות הקודמים לכך, היה בהפגנה האחרונה שלי שם, לפני חמישה שבועות, כשבזמן מסויים עמדנו 4 אנשים באמצע הגבעה, מבודדים לגמרי, ושלושה חיילי מג״ב התאמנו עלינו בהשלכת רימונים, רגע אחרי מג״בניק אחר כיוון לראשי וירה 3 רימונים זה אחר זה ממרחק של כחמישים מטרים, וכמה רגעים אחרי, בערך כשעה, עמדנו 5-6 אנשים, בצד, בולטים לגמרי שלא כחלק מההתנגדות של זריקת האבנים, לאור מצלמות, תיקים וחוסר בכיסויי פנים, וחטפנו מטח רימונים משלושים מטרים או פחות, כשהתכופפתי מאחד שנורה לראש, חטפתי אחר ברגל שנשברה. בזמן שסחבו אותי משם ראיתי עוד 2 רימונים שטסים סנטימטרים מראשו של אחד מסוחביי..
יום לפני זה, הפגנה בקלנדיה לרגל יום האישה, 200 נשים צועדות וחוטפות זרנוק בואש ישיר. שתיים קמות וממשיכות לצעוד לבד עם הכרזה, חוטפות מטח מחמישה מטרים לפניהן, אחת נפגעת בפנים ישירות, נופלת ונחבטת על הקרקע ומאבדת הכרה כמובן. אפשר להמשיך עם סיפורים כאלה עד מחר. יש גם סיפורים למכביר על התעללות ביחידים שנעצרו, חברים שראיתי ושסיפרו על שוטרי יס״מ בתוך הגבולות שמתאספים בפינה על עצור שלהם ומכלים את זעמם, וחיילים שמתעללים בפלשתינאים בדרכים, בבתים, במעצרים, שם כמובן גם מפגינים ישראלים חוטפים, פי כמה מעצם היותם ישראלים, מהילדים הירוקים שאוזקים אותם לפני שמתחילים במסכת, אבל עזוב את העדויות שלי, ארגון שוברים שתיקה מספר את זה יפה, בחוברת חשובה בין היתר, ללא עריכה ובצורה ישירה את דבריהם המקוריים של מאות חיילים שיצאו להכות על חטא ולחשוף את שחוו ועשו, דרך העיניים שלהם זה מזעזע פי כמה מכל מה שאוכל לספר בנושא. אולי נמשיך אחר כך עוד קצת.

ומה בדיוק עשית שם??
אתה פעיל שמאל קיצוני, שלא לומר בוגד! אל תתפלא שלא מקבלים אותך בפרחים! חצוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 6:13 pm 
Junior

לא מצפה להתקבל בפרחים, רק בהומניות בסיסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 6:17 pm 
Junior

בוגד הוא מי שמצטרף לרשת הטרור של המדינה שמביישת כל יהודי בעולם שכן זה נעשה בשמו וכביכול למענו. לא מי שקורא ופועל נגד זה וחותר לשלום ושיתוף פעולה בין האנשים הפשוטים שחיים על האדמה הזו.
סיימתי פה נראה לי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 6:26 pm 
Junior

צוד כתב:
King Chauncey כתב:
שם נרצח המפגין מוסטפא טמימי, שזרק אבן על ג׳יפ ממוגן ירי

אז הוא לא מפגין, הוא רוצח בפוטנציה.

תגובה אחרונה בעצם.
מסכים איתך שהשימוש באבנים כתגובה לירי, וזה תמיד היה בתגובה לירי במאות ההפגנות שנוכחתי, לא ממש צודק, ואכן בתיאוריה אבן יכולה להרוג אדם, אלא שבאלפי הפגנות שנערכו מאז החל המאבק העממי נגד הגדר וההתנחלויות, לפני שבע שנים בבילעין ומשם המשיך הלאה, לא נהרג ולו חייל אחד, נפצעו קל כמה עשרות בודדות, מול מספר דו ספרתי של מפגינים הרוגים, בנוסף על מאות פצועים קשה ובינוני ואלפים פצועים קל.
ואתה מתעלם שוב מהעיקר. זרק אבן על ג׳יפ ממוגן ירי. גם מאבנים הוא מגן. הג׳יפ דהר משם, בדרך החייל החליט לפתוח את הדלת ולדפוק רימון בראש למישהו שעצבן אותו ולא היווה שום איום עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 16, 2012 6:28 pm 
Sophomore

אהה הבנתי... אז אם אני משרת בגאון בצה"ל הן בסדיר והן במילואים אז אני בוגד בעם היהודי!! לא פחות. ואם אני חבר בארגון שמאל קיצוני שמייצר פרובוקציות, מטריד את חיילי צה"ל, מכפיש את מדינת ישראל ברחבי העולם, ומתדלק ומניע זרמים אנטי ציונים ואנטישמיים בעולם אז אני פטריוט נלהב של מדינת ישראל ושומר ומגן העם היהודי.....
איזה קטע ואני לתומי חשבתי שזה הפוך, נו טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל, ראי שעל הקיר ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: