סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 11:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
איזו היסטוריה? והאם אתה מתכוון להיסטוריה היוגוסלבית למשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 12:15 am 
Freshman

אני נמצא עכשיו בעיצומו של שירות מילואים בגזרת יהודה. אין לי כל כך נגישות למחשב אבל עולות כאן הרבה מאד נקודות שקשורות לדיון ואני מקווה שאצליח לכתוב הודעה מפורטת על כך בהמשך. בתור מי שעיקר השירות שלו היה בעיצומה של האינתיפדה השנייה, השינוי שחל בשטח מדהים ואני מסכים עם ראובן שעכשיו יש תחושה שחזרנו בעיקר לצבא שיטור (גם אם אני כמעט לא מסכים עם שום דבר אחר שהוא כתב). הנקודה המרכזית שאכתוב עליה כשיהיה לי זמן היא המודעות האדירה של צה"ל להיבט התקשורתי ולשאלות המוסריות/פרגמטיות שנלוות לתפקידי השיטור (כמות השעות שהמח"ט והסמח"ט הקדישו לעניין באימון מפקדים היא פשוט אדירה. מה שמצחיק הוא שראינו במסגרת הכנת המפקדים סרט די דומה לסרט של סמח"ט הבקעה והעברנו שעות בדיבורים על הבעייתיות של העניין ודרכים להימנע מכך. בנוסף, השפה המשפטית, ובעיקר משפט בינלאומי ודיני כיבוש תופסים היום מקום מרכזי מאד אצל הקצונה הבכירה באיזור וניכר שהם עברו שינוי גדול מאד בשנים האחרונות (גם אם סביר שהמניע לכך הוא פרגמטי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 1:37 pm 
Junior

ההתנחלויות והכיבוש הם המכשול לשלום.
נכון.
כמו שזה היה נכון בתרפ״ט.
כמו שזה היה נכון ב36׳ 
כמו שזה היה נכון ב48׳
ואם כבר 48׳, אז עד כמה שזכור לי דווקא הייתה לנו תמיכה מהקהילה הבינ״ל אז. משהו כמו 33:13 לטובתנו.
עזר מאד, התמיכה הזו.
ממש כמו שזה עזר 5 שנים קודם לכן באירופה.

איך אמר בן גוריון?  לא חשוב מה יאמרו הגויים, חשוב מה יעשו היהודים.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 1:54 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
nadav_hacohen כתב:
נורטון כתב:
לא כזה מעניין, זאת פשוט אחת הפעמים הנדירות האלה שבהן אנחנו הם אלה שאלימים כלפיהם (או כלפי נציגיהם), כנראה בלי הצדקה, ולא הפוך.

וואו, איזו אמירה בורה ושקרית.

בסדר, אני בור ושקרן, ואתה לא יכול למצוא יותר מכמה פעמים בודדות בשנה שמשהו כזה קורה (והנה עובדה, עד שמישהו דופק מכה למישהו, לא לגיטימי, לא נעים, לא כיף ולא בסדר, אבל הוא גם לא רצח אותו) כולם עושים עליהום.

הוא שאמרתי, בורות ושקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 2:21 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צוד כתב:
ההתנחלויות והכיבוש הם המכשול לשלום.
נכון.
כמו שזה היה נכון בתרפ״ט.
כמו שזה היה נכון ב36׳ 
כמו שזה היה נכון ב48׳
ואם כבר 48׳, אז עד כמה שזכור לי דווקא הייתה לנו תמיכה מהקהילה הבינ״ל אז. משהו כמו 33:13 לטובתנו.
עזר מאד, התמיכה הזו.
ממש כמו שזה עזר 5 שנים קודם לכן באירופה.

איך אמר בן גוריון?  לא חשוב מה יאמרו הגויים, חשוב מה יעשו היהודים.

מה הקשר? מדברים פה על הסיכוי לשלום בעתיד, לא בעבר. באותה מידה אתה יכול להגיד שלא יכול להיות שחוזה ורסאי היה אחד הגורמים למלחמת העולם השנייה, כי הוא התבצע ב1919 ועובדה שמלחמת העולם הראשונה פרצה חמש שנים קודם בלעדיו.

אם תדמיין את האפשרות התיאורטית שבה יש שני צדדים שמוכנים להגיע להסכם שלום על בסיס חלוקת הארץ לפי קווי 67, אז לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שהעקירה והפינוי של מאות אלפי בני אדם תהיה מכשול משמעותי מאוד להגעה וליישום של הסכם כזה. אני גם משוכנע שדב ליאור וזאב אלקין וכצ'לה יחתמו על האמירה הזו שלי בשש ידיים.

מה שכן, מי שיגיד שההתנחלויות הן הסיבה היחידה (או אפילו העיקרית) לכך שאין שלום, תוכל להפנות כלפיו ובצדק את הרשימה מקודם.

(ועוד אגב, ה33:13 שציינת היתה תמיכה מאוד מהוססת ומינורית. אם העולם יתמוך בנו היום כפי שהוא תמך אז, היית מגדיר את זה כאוסף אנטישמים שרק רוצה בהשמדת ישראל, אבל זה דיון משני בתוך דיון משני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 3:58 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
הוא שאמרתי, בורות ושקרים

תודה על הערך הרב שהוספת לתגובה הראשונה שלך. עכשיו זה מנומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 5:38 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
(ועוד אגב, ה33:13 שציינת היתה תמיכה מאוד מהוססת ומינורית. אם העולם יתמוך בנו היום כפי שהוא תמך אז, היית מגדיר את זה כאוסף אנטישמים שרק רוצה בהשמדת ישראל, אבל זה דיון משני בתוך דיון משני)

עם כבר הת'רד גולש לשם, הרי שהתמיכה הזאת היתה נס בלתי נתפס.
מעין צירוף מקרים פלאי שבו לאמריקאים, סובייטים, ועוד כמה אפריקאים יש אינטרס משותף.וחשוב מכך טרם התקבלו לאו"ם כל מיני קולוניות ערביות שהיו מטות את הכף כמו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 6:00 pm 
מנהל פורום

מה שהכי מצחיק זה שהתומכת הכי נלהבת כנראה היתה ברה"מ (אבל זה עבר להם מהר). אבל אני לא חושב שזה באמת שינה משהו. הבריטים היו בקריסת האימפריה גם ככה, והם לא ממש התלהבו מארץ הקודש גם ככה. ומה שקרה אחר כך קרה בעיקר למרות האו"ם ולא בזכותו.

(מצד שני, מה אני מבין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 12:26 am 
Junior

איך אומר אמברואז פלרי? הצרה שלנו היא שיש לנו זיכרון טוב מדי.
ברור שאני מדבר על העבר, מה רצית? דוגמאות מהעתיד?
מה שאני אומר זה שאלו שחפצים בהשמדתנו, חפצו בה הרבה לפני שהיו כיבוש, התנחלויות וגוש אמונים.
הערבים אותם ערבים, והים אותו ים.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 2:06 am 
מנהל פורום

בסדר, ולפי ההיגיון הזה לא ייתכנו סאדאת והמלך חוסיין, ולפי ההיגיון הזה המערך ניצח ב-77 ולפי ההיגיון הזה ספרד לא היתה אמורה לקחת את המונדיאל האחרון כי הוא היה מחוץ לאירופה.

אני מסכים איתך שכל זמן שהפלשתינים רואים את המטרה הגדולה לנגד עיניהם, ההתנחלויות לא מעלות ולא מורידות. כשיבוא היום ובאמת יהיה על מה לדבר בעניין פיתרון שתי המדינות (ולדעתי היום הזה בהישג יד סביר לגמרי) העובדה שהמופתי דחה ב-37 את תכנית פיל תהיה הרבה פחות רלוונטית מהעובדה שאריאל תקועה באמצע השטחים כמו עצם בגרון. ואני שוב אגיד שלו הייתי מעלה את הטיעון הזה בפני רון נחמן, הוא היה מחייך חיוך גדול ואומר שאיזה מזל ששמו שם את אריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:15 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לא, לפי ההגיון הזה סאדאת והמלך חוסיין היו פשוט צעדים בתוכנית הדחיקה שלנו לים. כלומר המטרה של הערבים היא אותה מטרה הם פשוט עברו (זמנית) לדיפלומטיה במקום רובים בשביל להשיג את אותה מטרה. לא יודע אם זה נכון אבל זה בהחלט לא מעבר לגבול הסבירות, בעיקר אם רואים מה נהייה מהיחסים שלנו עם מצריים וירדן מאז ההסכמים האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:20 am 
מנהל פורום

לא יודע אם זה לפי ההיגיון הזה או לא, אבל זה לבטח היגיון מעגלי במקרה הטוב ועקום במקרה הרע (אם לגבי סאדאת, אויב די מושבע של האיסלאם הקיצוני ואדיש במקרה הטוב לבעיות הפלשתינים, עוד אפשר להתווכח, לגייס את חוסיין לתכנית השלבים זה כבר מוזר עד חדשני). בכל מקרה, לא דיברתי ספציפית על הסכסוך הישראלי-ערבי אלא על ההנחה שאם משהו היה תקף בעבר, ואפילו לאורך הרבה זמן, אז אין סיבה להניח (או אפילו יש סיבה להניח שלא) שבעתיד גורמים אחרים יהפכו לרלוונטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 1:24 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
תוכנית השלבים לא הגיעה מהמקום של האיסלאם הקיצוני, אלא מהמקום הפת"חי הישן והטוב של לאומנות-עליונות ערבית. סאדאת היה אדיש לבעיות הפלסטינים ? אולי. אם ככה זה מוזר שהם חלק מהסכם קמפ-דיויד והפעם הראשונה שישראל נתנה להם גושפנקא לממשל עצמי. חוסיין ? בוא נגיד שגם אם ההסכם אם ירדן לא מאשש את תוכנית השלבים, הוא בודאי לא עומד בדרכה. הוא סתם את הגולל על כל פתרון לאומי לפלשתינים שכולל את ירדן עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 2:09 pm 
מנהל פורום

גם רפורמת הבריאות של אובמה לא עומדת בדרכה של תכנית השלבים. חוסיין עשה די והותר לאורך השנים כדי להראות שהוא סולד סלידה עזה מהפלשתינים ומעוניין בהגעה לשיתוף עם ישראל, כדי שלא יהיה צריך ספקולציות מהסוג הזה. הוא כמובן גם היה שורד פוליטי מהמעלה הראשונה ודואג לאינטרסים של ירדן (וצריך להגיד ששני הפרמטרים הללו כבר אומרים שהוא רחוק מזרח-ממערב מהגישה ההתאבדותית של הפלשתינים).

סאדאת הכניס את הפלשתינים לקמפ דיוויד (תוך שהוא משאיר לישראל את הצרה של עזה), רק כדי שכשהחלק הזה בהסכם יופר באופן בוטה זה לא יזיז לו (או לממשיכו) כהוא זה. לא אי ההתקדמות בכיוון הפלשתיני ולא המלחמה שישראל הכריזה ב-82 על עראפת וצבאו גרמו למצרים לנסיגה משמעותית מהשלום, וזה בזמן שעל חתיכת טריטוריה מצרית בטאבה המצרים התעקשו עד הסוף.

בכל אופן, צריך להגיד שתכנית השלבים היא לא תכנית ערמומית ונסתרת סטייל שוגון. אולי סאדאת וחוסיין היו חלק ממזימה כזו, אבל מה שהפלשתינים דגלו בו היה פרוגרמה כתובה ומוצהרת, מבוססת על הישגי הצפון במלחמת וייטנאם, שבבסיסם האמירה "קחו מה שנותנים לכם, ותמשיכו לדרוש עוד", יש בה גם סעיפי סינדול אופייניים שמבהירים חלילה שלא יושג בדרך שום שלום או הכרה או כל דבר שעלול חלילה לגרום למישהו שהם חושבים באמת על שלום. ככה שגם אם מאמצים תיאורייה מהסוג הזה על המנהיגים המתונים הללו, עדיין מדובר בשינוי משמעותי מאוד ביחס למה שהיה קודם, וכבר סתירה לתיאוריה של צוד של מה שהיה הוא שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 4:13 pm 
מנהל פורום

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4218640,00.html

מצטער מאוד, לא השעייה ולא הדחה...
לאור הסרטון הנוסף הנ"ל, אין אלא להצטער שהאיש הוא מפקד כ"כ בכיר באיזור כ"כ רגיש, ואין עונש ראוי יותר מאשר להעיף אותו קיבינימאט מהצבא, כשאני גם הייתי שוקל עונשים רציניים יותר, אפילו עד לעונש של מחבוש!!
הבחור פשוט נראה עם רצח בעיניים, מכה ומרביץ לכל מי שנקרה בדרכו. אם הוא היה סגן-ניצב במשטרה בעת פיזור הפגנה של הימין הקיצוני, כבר מזמן היו מיכאל בן ארי וחבר מרעיו רוקדים לו על הדם.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 4:30 pm 
Sophomore

עודד וולפסון כתב:

לאור הסרטון הנוסף הנ"ל, אין אלא להצטער שהאיש הוא מפקד כ"כ בכיר באיזור כ"כ רגיש, ואין עונש ראוי יותר מאשר להעיף אותו קיבינימאט מהצבא, כשאני גם הייתי שוקל עונשים רציניים יותר, אפילו עד לעונש של מחבוש!!
הבחור פשוט נראה עם רצח בעיניים, מכה ומרביץ לכל מי שנקרה בדרכו. אם הוא היה סגן-ניצב במשטרה בעת פיזור הפגנה של הימין הקיצוני, כבר מזמן היו מיכאל בן ארי וחבר מרעיו רוקדים לו על הדם.

כי אפחד פה לא רקד לו על הדם...
ימני או שמאלני זה פשוט מגוחך שזה בכותרות כבר (כמעט) שבוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 5:00 pm 
Junior

זה היה יורד מהכותרות אחרי יום אחד באם הצבא היה מקיים תחקיר קצרצר אך אמיתי למאורעות והוא היה עולה למשפט צדק ומקבל את העונש הראוי.

לפי עדויות מהשטח, להפגנה היום בנאבי סלאח הוזמנו כתבים מהתקשורת הארצית (נדירה מאוד, מאוד, הימצאותו של נציג גוף תקשורת ישראלי שלא מעיתון ״הארץ״), כדי שיוכלו להראות את הטיפול ה״אמיתי״ של הצבא במפגינים. אז החיילים ומפקדיהם אכן נתנו תצוגת תכלית, הפליאו את נחת זרועם ואביזריהם על ילדים ונשים למול עיניהן המשתאות של הכתבים. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 5:47 pm 
מנהל פורום

chaiel49 כתב:
עודד וולפסון כתב:

כי אפחד פה לא רקד לו על הדם...
ימני או שמאלני זה פשוט מגוחך שזה בכותרות כבר (כמעט) שבוע...

אני מודה ומתוודה שאני לא מייחס לעצמי דעות שמאל קיצוניות ובוודאי לא ימין קיצוני.
בתור אדם סביר והגיוני, ובתור אחד שאחיו משרת כסגן אלוף בקבע, אני מתקשה לחשוב על סיטואציה דומה שהוא או כל אדם סביר אחר היה נקלע אליה וגורמת לו להתנהג ככה!

כמו שכתבתי, התנהגות של מישהו עם טירוף בעיניים, הנפת נשק אל עבר כל דיכפין, ובנוסף על הכל, הפטפוטים המוגזמים שלו, כולל אלו בגנות הרמטכ"ל ואלוף הפיקוד, כל אלו פוסלים אותו מלשרת אותי בתור אזרח המדינה, ולא משנה כמה אמיץ וגיבור הבחור (כמו שזה לא שינה לי במקרים של צ'יקו תמיר או עימאד פארס)

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 8:02 pm 
Sophomore

וולפסון, למה לא לתלות אותו בכיכר העיר ?
נשמע קשה מידי, כי להעיף אותו מהצבא זה קשה לא פחות לבנאדם שקרע את השושנה עשרות שנים כדי שתוכל לישון בשקט וגם אם הוא מעד לא צריך לגמור את הבנאדם בצורה שכזאת.

האמת שדווקא אחרי שראיתי את הסרטון החדש אני יותר בעדו.
חבורה של חלאות מארצות שאין להן מושג ירוק מה באמת הולך כאן מתכוונים לסגור כביש ראשי בישראל. אז שיחשבו פעמיים לפני שהם בכלל טסים לכאן וככה צריך לנהוג בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 8:05 pm 
Sophomore

וככה מטפלים בדנמרק במפגינים לא חמושים:

http://www.youtube.com/watch?v=IpeiNso- ... ture=share

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 8:08 pm 
מנהל פורום

מגניב :)

ממתי ומאיזה הקשר הסרטון הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 8:37 pm 
Hall of Famer

אגב, העלו כאן "מה היה קורה אם היו פוגעים ככה בהפגנה של מתנחלים". אני מודה שלא זכור לי גל כזה בתקשורת נגד המשטרה והיס"מ על מה שהיה בעמונה. אם כבר, היו לא אחת כתבות וטורים בתקשורת בעלי טון של "חוק זה חוק וצריך להוציא אותם ממקום שאסור להם להיות בו" וכו' וכו'. אני לא חושב שהתקשורת התעסקה בזה באותה פרופורציה כמו במקרה הנ"ל.

ולעניין עצמו, 2 הסנט שלי בפרשה: אייזנר מעד ואיבד שליטה, אין ספק. אתה נמצא בשטח, אתה לא ישן הרבה, ואתה נופל לאירוע שחלק מהמטרה שלו היא לעשות פרובוקציה בשביל לנצח בקרב התקשורתי. סביר להניח שגם צועקים לך שאתה פושע מלחמה ועוד כל מיני דברים אולי בוטים יותר (בסגנון המזכרת שאחד מפעילי השלום שנחת בבן גוריון השבוע השאיר בחדר בו תוחקר - צלב קרס מצויר על הקיר) ואז קורה מה שאסור שיקרה: אתה מאבד שליטה, ומרביץ מכות ומפעיל כוח יותר ממה שהיית צריך, אם בכלל היית צריך. מעבר למכה החזקה שהוא נתן עם הרובה, לרוע מזלו של אייזנר ולרוע מזלה של ישראל- מה שמצולם היום יעלה בעוד שעה ליו טיוב, ובעוד שלוש שעות יפורסם בכל העולם. הקרב התקשורתי הוא חשוב - נרצה או לא, והפרשה הזו שמקורה באיבוד עשתונות של קצין שעשה גם דברים יפים בשירות שלו היא פרשה שעושה למדינה נזק. לפי מה שהבנתי, בזירה הזו קיבלנו נקודות זכות בגלל ההשעייה שלו.
אני מניח שאייזנר יהיה "בהקפאה" תקופה מסוימת ובעתיד, כשהפרשה תשכח, אולי ימשיך הלאה (ואולי לא).

לעניין ההפגנה עצמה של פעילי ה-ISM, יוצאים כבר חומרים שמראים שלא היה פה מסע אופניים פסטורלי לצידי כביש כנראה. ממה שהבנתי ניסו לחסום כביש, וניסו לפרוץ גם פה ושם את החסימה. על כל פנים, גם אם היו צריכים להפעיל מולם כוח ולנפנף אותם משם, אייזנר הפעיל כוח בצורה מוגזמת.

נק' אחרונה: אומרים שצריך שכוחות משטרה שאומנו לכך יטפלו בעניין. עקרונית זה אכן נכון וזה עדיף כמובן. אבל צריך לזכור שגם משטרה כחולה מועדת לעיתים ולמישהו שם נשרף פיוז והוא משתולל. זה קורה במשטרה שלנו, וזה קורה בכל משטרה בעולם (יצא לי לראות קודם פיזור הפגנות בדנמרק של חסימת רחוב. המכות שהרביצו שם למפגינים עם אלות היו קשות מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 9:25 pm 
מנהל פורום

אייזנר לא "הפעיל כח בצורה מוגזמת" הוא "הפעיל כח ללא צידוק" (אם להתנסח בעדינות). אף אחד לא היה אומר כלום אם המפגינים היו נשכבים על כביש 90 והיו מפנים אותם בכח, או אם המפגין הדני היה מסתער עם מקל על אייזנר וחוטף את הנשק בראש. הנקודה היא שברגע הפגיעה המפגין הדני לא עשה שום דבר וזה מה שעורר את כל העניין.

זה גם ההבדל הבסיסי בין מה שקרה בעמונה (או בהרבה מאוד מקרים אחרים) והמקרה הספציפי הזה. לא חושב שבעמונה מישהו הואשם בהכאה ברוטלית של אנשים שעמדו ולא עשו כלום באותו הרגע. היתה האשמה של פינוי בכח מוגזם (אף אחד לא טוען שבעמונה לא היתה התנגדות לפינוי - להיפך, בעמונה מהרבה בחינות הוצאו התיסכולים של הפינוי השקט של גוש קטיף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 9:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ראובן כתב:
מגניב :)

ממתי ומאיזה הקשר הסרטון הזה?

הפגנת אנטי גלובליזציה כלשהי. הסרטון הועלה בדצמבר 2009, ובמאמר מוסגר - הייתי מצפה לראות שלג בקופנהגן בזמן הזה...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 9:32 pm 
Hall of Famer

מקבל ראובן, לא התנסחתי נכון. יצא לי לראות היום קצת קטעי וידאו מהאירוע שבהם רואים קצת התגוששויות בין הצדדים ובהם הפעילו כוח נגד המפגינים, ושכחתי לרגע שבאותו רגע של הרובה לפרצוף אכן לא הייתה פעולה פיזית של הדני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 210 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: