סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרסי העונה
הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 5:41 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
נרכב על הגל של הסקר ל-MVP

MVP
באמת שהעונה אין בחירה מיידית וברורה, כמו שהייתה לי בכל העונות האחרונות.
מי שיבחר כמובן חייב להוא מבין 4 המובילות, שבשיקגו אין כלום שווה הסתכלות, ובספרס פרקר הוא המועמד המוביל, אבל עדיין לא רואה אותו כמועמד אמיתי, פרט לעלייה די מרשימה במספרי האסיסטים (עלייה של 16.5% מהעונה החולפת ושל 30% ביחס לממוצע הקריירה!).
זה משאיר אותנו כמובן עם קרב הסמולים, לברון את דוראנט.
פרט לכמות השלשות ואחוזי העונשין, אני לא רואה שום דבר ששם את דוראנט מעל לברון, מה גם שנראה לי שאפשר לפתוח לדיון את עניין הצוות המסייע (וויד בעונה בינונית מאוד, פצוע לא מעט, וכרגע ווסטברוק נראה כמספר 2לא פחות טוב ממנו, הארדן בטוח לא נופל מבוש הרכרוכי, ואם מסתכלים הלאה, איבקה את פרקינס בטוח עדיפים על צ'אלמרס ומי שלא ניקח בסנטר ממיאמי. הספסל בשתי הקבוצות לא שמחה גדולה, בהנחה שמתייחסים להארדן כשחקן חמישייה לכל דבר, אולי עם יתרון קל למיאמי).
אני עדיין יקח את לברון, ולו רק מהסיבה שהוא עושה את אלו שלידו טובים יותר, משהו שעדיין חסר לדוראנטולה.

שחקן שישי
אין כאן בכלל התלבטויות - הארדן הוא הבחירה שלי, ויהיה גם הבחירה של הליגה.

רוקי
שבוע או שבועיים לפני הפציעה של רוביו, כתבתי אי כאן שאם יקרה הבלתי יאמן ומיני איכשהו ישתחלו לפלייאוף, יש לו קייס טוב לחטוף את התואר לארווינג.
ואז הוא נפצע, ומאז המאזן של מיני עומד על 5-18 שלילי, כשבזמן הפציעה הם עמדו על 21-20 חיובי!! הסטרץ' הזה כולל גם רצף של 11 הפסדים, כך שבהחלט ניתן לדבר על רוביו כחוליה החסרה.
ובכל זאת, רוביו יסיים את המירוץ, אצלי ובבחירה של הליגה לטעמי, רק במקום השני.
אירווינג הראה ניצוצות של רכז נהדר העונה, הצליח לסיים עם קרוב ל-20 נק' למשחק, ב-47% די מרשימים מהשדה, 41% עוד יותר מרשימים מהשלוש, 87% מהקו והוסיף 5.6 אס' ו-4 ריב', כשאפילו מספרי האיבודים לא נוראיים לרוקי-רכז (3.2 למשחק).
השאלה הגדולה במקרה שלו האם נראה אותו הולך אחורה כמו במקרה ג'ון וול מהענה שעברה, או שהוא ימשיך בקו ההתקדמות.

מאמן העונה
נראה לי שאין כאן שום אופציה אחרת פרט לפרנק ווגל מהפייסרס. ווגל קיבל את הפייסרס בעונה שעברה מהידיים של אובריאן במצב די בעייתי. בריצה של סוף הענה הוא הצליח להכניס אותם לפלייאוף, אמנם במאזן שלילי, אבל נכנסו.
העונה כבר מההתחלה נראה שווגל בנה מכונה מאוד מאוזנת ואוד משומנת. קוליסון את היל מחזיקים במושכות, פול ג'ורג' עשה עוד קפיצה, גרנייג'ר בולט מעט פחות, אבל הפנים שזה לטובת הקבוצה, ווסט פתח חלש למדי אבל מצא את מקומו בהמשך, והיברט גם קפץ קדימה.
בהתחשב בזה שהם ככל הנראה יפגשו את אורלנדו בפלייאוף, חצי גמר מזרח זאת לא מילה גסה בקונסיקו פילדהאוס, משהו שלא קרה מאז הפרישה של רג'י.

GM של העונה
נראה לי שגם כאן אין שום תחרות לבחור די אנונימי מל.א, ניל אולשיי שמו. מאז מונה אולשיי במרץ 2010, כמעט כל פעולה שהוא עשה הייתה חיובית, כמובן מלבד המינוי הבלתי ברור של הנגר דל-נגרו למשרת המאמן...
ספציפית בעונה זאת, מלבד הטרייד על כריסטופול, הוא החתים את צ'ונסי מהוייברס, וגם השכיל להביא בטרייד תמורת כלום את ניחק יאנג מוושינגטון אחרי שצ'ונסי נפצע וגמר את העונה. כמובן שצריך גם להזכיר את ההחתמה של באטלר וההארכת החוזה של ג'ורדן, וכמוהן גם את שתי החתמות ה-FA הטובות שלו, בובי סימונס וקניון מרטין.
ס"הכ 6 שחקנים מתוך העשירייה הראשונה הובאו ע"י אולשיי בפגרה ו/או במהלך העונה הנוכחית, כך שהפעם התואר הולך למישהו שבאמת הזיז את הקבוצה מכיוון אחד לשני, ולא רק עשה בלוק-באסטר וזהו.

שחקן משתפר
שחקני עונה שנייה לא נכנסים אצלי לקטגוריה הזאת, כמו גם לא כוכבים שהפכו לטובים יותר (עיין ערך קווין לאב למשל).
מצד שני על אף הכתוב למעלה, אני חייב לאזכר את דמרקוס קאזינס, שבעיקר כאן בפורום סתמו עליו את הגולל בעונה שעברה, וענה לכולם עם עונה נהדרת, ממוצע של דאבל-דאבל, ואפילו הפחית בכמות האיבודים.
יש לי שניים עיקריים שמועמדים לתואר, הארדן מצד אחד וריאן אנדרסון מהצד השני.
הת'אנדרס קפצו בצורה נאה באחוז הנצחונות מהעונה שעברה, ויסיימו בטופ2 במערב לעומת מקום 4 אשתקד. דוראנט את ווסטברוק נשארו פחות או יותר במקום מבחינת המספרים והמעמד, אבל אחרי הפלייאוף הנהדר של העונה שעברה זה היה די מתחייב שהארדן ילך ויתפוס מקום טוב יותר בקבוצה. 16.8 לעומת 12.2 בנקודות, 4.1 ריב' לעומת 3.1, 3.7 אס' לעומת 2.1, 49% מהשדה לעומת 43% ו-39% מהשלוש לעומת 35%. לאור השורה הזאת, נשכח מהעלייה באיבודים (2.2 לעומת 1.3), אבל אין ספק שהארדן הפך לכוח מאוד משמעותי בליגה.
המג'יק לעומת זאת בעונה לא ברורה. ההתחלה הייתה לא רעה, ומצידו של אנדרסון אפילו מצויינת, אבל ככל שהעונה נמשכה, הברדק עם הווארד לא תרם לאף אחד באורלנדו, אבל עושה רושם שאנדרסון הצליח לחלוף מעל לכך, והמספרים שלו נותרו יציבים לאורך רוב העונה. 15.7 לעומת 10.6 בנק', 7.7 ריב' לעומת 5.5, ושיפור יפה מהקו (86% לעומת 81%), משאירים את אנדרסון כאחד הבודד בערך, שלא ניתן ליחס לו חלק בברדק בדיסניוורלד.
בסופו של יום, במבט קר על הנתונים והמספרים אני חושב שאני הייתי הולך עם הארדן, אבל מכיוון שאני לא רואה מצב שיתנו לו פרס כפול, אנדרסון יבחר כאן.

שחקן ההגנה
לא אוהב את הקטגוריה הזאת. בכלל לא אוהב אותה!
אני מניח שהסיכוי גבוה לראות כאן שוב את דוויט הווארד, ואם לא הוא הייתי אולי מהמר על נואה שמוביל את הבולס לממוצע הספיגה הנמוך בליגה.

חמישיות

ראשונה
פרקר, קובי, לברון, דוראנט, הווארד
שנייה
פול, ווסטברוק, לאב, גריפין, ביינום
שלישית
רוז, וויד, מלו, גאסול, היברט

רוקיז ראשונה
אירווינג, רוביו, ליאונרד, קנט פאריד, טריסטיאן תומפסון
רוקיס שנייה
אייזיה תומאס, מארשון ברוקס, קליי תומפסון, אימן שומפרט, צ'אנדלר פרסונס

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פרסי העונה
הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 6:11 pm 
Hall of Famer

כבר פעם כתבתי על כך, נכתוב שוב. עודד, מאיפה ההנחה שלברון משפר את החברים שלו? מספר נאה של אסיסטים לא מלמד שום דבר על שיפור חברים, לפרטים אפשר להתקשר לסין לאחד סטפון מרבורי.

אני יכול לחשוב רק על שחקן אחד שבאמת פרח לצד לברון וכנראה בזכותו וזה מו וויליאמס. שאר השחקנים או שנתנו את הרמה הרגילה שלהם, או שירדו אפילו בתפוקה.

זה לא קשור לעובדה שאני חושב שלברון נותן עונה אישית יותר טובה מזאת של דוראנט ולכן התואר צריך ללכת אליו. אבל זה מירוץ MVP עלוב למדי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 6:35 pm 
Hall of Famer

עודד, מילא מרטין, עוד בערך נותן קצת אימפקט בקליפרס, אבל איך בובי סימונס, על כל 2.7 הנק' שהוא ב-31% מהשדה כשהוא משחק 14 דקות למשחק יכול להוות איזשהו קייס לאולשיי כג'י.אם העונה? גם ניק יאנג די זוועתי מאז שהוא הגיע לקליפרס, לא משהו יוצא דופן בכלל (מצד שני-במחיר שהם השיגו אותו...). אולשיי יקבל את התואר, אבל זה תודות לכריס פול וצ'ונסי, כל שאר הפעולות שלו לא היו כאלו ששוות איזכור בעיני.

לגבי MVP, אני די מתלבט, אבל אחרי מחשבה לעומק, הייתי הולך עם לברון, די בקושי, רק בגלל שהסגל המסייע שלו, שלא לדבר על המאמן, פחות טובים מאלו של דוראנט. מצד שני, יש תחושה מסויימת של מיאוס בליגה מלברון לעומת דוראנט שהוא הדארלינג של כולם, יש מצב שזה ייתן לו את התואר.

לגבי חמישיות העונה, אני הייתי מעיף משם את מלו, קל להתפס לתקופה האחרונה המצויינת שלו ולשכוח שמבחינתו זו עונה חלשה יחסית, שהניקס עם לין נראו מצויין גם בלעדיו ושרוב העונה דיברו עליו כסוג של סרטן קבוצתי, אז בגלל שלושה שבועות טובים לקראת סוף העונה להכניס אותו לחמישיה? מקבוצה שיש לה שני סופרסטארים כמו אמארה ומלו ואת אחד הסנטרים ההגנתיים הכי טובים בליגה כמו צ'אנדלר הייתי מצפה לקצת יותר מלהתגנב בפוקס לפלייאוף. אני הייתי מעדיף את פירס כדי לתת איזשהו יצוג לבוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 6:54 pm 
Hall of Famer

לברון לא משפר את החברים שלו. הוא משפר את המאמנים שלו (ראו הציטוט של מייק בראון).

הבחירות שלי:
MVP - אני הולך עם דוראנט ולו מסיבה אחת בלבד - לברון נראה ברוב המשחקים העונה על טייס אוטומטי. ברור שגם כשהוא על טייס אוטומטי הוא שחקן נפלא, אבל לא ראיתי אותו באף משחק העונה נותן איזשהו אקסטרה. דוראנט בעונה נהדרת, וכמו שכתבתי בת'רד השני, לא יודע ממש לשים את האצבע מה הופך אותו לכזה טוב בהשוואה לסקוררים אחרים בעבר, אבל הוא פשוט כזה. אולי בהיבט של הג'אמפ שוטינג, שכבר כתבתי אני חושב שלדעתי הוא הקלעי אוף דה דריבל הכי טוב מאז מייקל (וכן, יותר טוב מקובי לדעתי). רמת דיוק בזריקה הכי קרובה לשלמות מאז מייקל.

שחקן שישי - הארדן. האמת שהשנה אפילו אין תחרות. החשודים המיידיים (אודום, טרי, ג'ינובילי) כולם בעונות ממוצעות משהו. הארדן הוא שחקן הספסל שקולע הכי הרבה וקולע גם באחוזים מצוינים.

רוקי - אירווינג. אני מניח שזו לא הייתה הכוונה שלך, אבל וול כמובן לא נבחר לרוקי העונה שעברה, אלא בלייק גריפין. קיירי לדעתי עשוי מחומר אחר. לוול יש סט יכולות עם אפסייד יותר גבוה מאירווינג, אבל לאירווינג יש את השכל. נדמה לי שקלע גם לא מעט סלי נצחון השנה. כשהוא נבחר בדראפט קטלגתי אותו כאנדרה מילר עם יכולת התקפית טובה יותר. נחיה ונראה.

מאמן העונה - כאן אני דווקא חולק עליך. אינדיאנה בעצם עד לישורת האחרונה, נראתה לא משהו, יחסית לקבוצה שצירפה את דיוויד ווסט וג'ורג' היל ואחרי הפלייאוף המצוין מול הבולס שנה שעברה. ובכל זאת, שיקגו בעונה שהייתה רצופת פציעות (רוז, המילטון, דנג, סי ג'יי ווטסון) עדיין לקחה את הבית המרכזי בהליכה. אז מי כן? כמובן, המאמן של הקבוצה שאולי אפילו תסיים ראשונה בליגה, גרג פופוביץ'. למרות הפציעה של ג'ינובילי והגבלת הדקות של דאנקן (28 למשחק) ופארקר (32 למשחק), פופ הראה למאמני הליגה איך בונים סגל רחב עם רוטציה של 10-11 שחקנים. השד יודע מאיפה הוא שלף את גרי ניל שנותן עוד עונה מצוינת, התחיל לעשות שימוש בטיאגו ספליטר ולחלק את הדקות בינו לבין בלייר, השיג עוד פגיעה בינגו בדראפט עם קאווי לאונרד שהפך להיות בולדוג, החתים את דני גרין שהשנה עוד שיחק מול מכבי באירופה, ובדרך גם צירף את בוריס דיאו וסטיבן ג'קסון, שעוד צפויים לתת תרומה בפלייאוף.

GM - הבחור של הקליפרס. יצטרך להעיף בקיץ את דל נגרו והקבוצה מסודרת ל-2-3 שנים הקרובות.

משתפר - לא מת על הקטגוריה הזאת, מה גם שזו נחשבת קטגוריה די מקולל. בכל אופן, לי אני חושב שאין ספק מי צריך להיות כאן, וזה אנדרו ביינום. בעונה שחצי מהליגה הולכת על קביים, דווקא ביינום הצליח לשמור על עצמו בריא, ולא רק זה, גם נותן מספרי קריירה עם 18.9 נק' (56% מהשדה, 69% מהקו), 12.1 ריב' ו-1.9 חס', כולל סל גדול מול הסלטיקס אחרי מסירה של קובי בראיינט. אחרי הרבה מאוד שנים שאוהדי הלייקרס ייחלו וקיוו, אפשר להגיד שהשנה הגיעה הפריצה.

שחקן הגנה - לא מת על הקטגוריה הזאת, והשנה אפילו אין להם את קירילנקו כמועמד (זכה בשחקן ההגנה של היורוליג). אני מניח שזה יהיה בין דוייט ללברון, יכול להיות שיתנו את זה השנה דווקא ללברון. בכל אופן, גם אם רוצים ללכת על מישהו משיקגו, המישהו הזה יהיה לואל דנג, שהשנה ירד במספרים ההתקפיים אבל משקיע את כל כולו בהגנה. בחודש-חודשיים האחרונים ניכרת קצת ירידה גם ביכולת ההגנתית, אולי מתסמיני העומס הפיזי. נואה דווקא נותן עונה חלשה מאוד לדעתי. הוא שחקן של אנרגיות והשנה מורגש שהוא עם פחות אנרגיות ותשוקה למשחק מפעם, אולי גם כן מהשפעות הלוקאאוט.

בחמישיות, עם כל הכבוד לרוז, הוא שיחק חצי עונה, וגם במשחקים ששיחק לאחרונה, הוא די זייף. רונדו היה יותר טוב ממנו השנה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 7:24 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
כבר פעם כתבתי על כך, נכתוב שוב. עודד, מאיפה ההנחה שלברון משפר את החברים שלו? מספר נאה של אסיסטים לא מלמד שום דבר על שיפור חברים, לפרטים אפשר להתקשר לסין לאחד סטפון מרבורי.

אני יכול לחשוב רק על שחקן אחד שבאמת פרח לצד לברון וכנראה בזכותו וזה מו וויליאמס. שאר השחקנים או שנתנו את הרמה הרגילה שלהם, או שירדו אפילו בתפוקה.

זה לא קשור לעובדה שאני חושב שלברון נותן עונה אישית יותר טובה מזאת של דוראנט ולכן התואר צריך ללכת אליו. אבל זה מירוץ MVP עלוב למדי.

האמת שלברון העונה באמת לא עושה את חהברים שלו טובים יותר.
הוא פשוט קולע באחוזי קריירה, כך שהוא פחות מחטיא ומשאיר להם פחות אפשרויות לקחת ריב' התקפה... ::yaz-yk:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 7:35 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
עודד, מילא מרטין, עוד בערך נותן קצת אימפקט בקליפרס, אבל איך בובי סימונס, על כל 2.7 הנק' שהוא ב-31% מהשדה כשהוא משחק 14 דקות למשחק יכול להוות איזשהו קייס לאולשיי כג'י.אם העונה? גם ניק יאנג די זוועתי מאז שהוא הגיע לקליפרס, לא משהו יוצא דופן בכלל (מצד שני-במחיר שהם השיגו אותו...). אולשיי יקבל את התואר, אבל זה תודות לכריס פול וצ'ונסי, כל שאר הפעולות שלו לא היו כאלו ששוות איזכור בעיני.

לגבי MVP, אני די מתלבט, אבל אחרי מחשבה לעומק, הייתי הולך עם לברון, די בקושי, רק בגלל שהסגל המסייע שלו, שלא לדבר על המאמן, פחות טובים מאלו של דוראנט. מצד שני, יש תחושה מסויימת של מיאוס בליגה מלברון לעומת דוראנט שהוא הדארלינג של כולם, יש מצב שזה ייתן לו את התואר.

לגבי חמישיות העונה, אני הייתי מעיף משם את מלו, קל להתפס לתקופה האחרונה המצויינת שלו ולשכוח שמבחינתו זו עונה חלשה יחסית, שהניקס עם לין נראו מצויין גם בלעדיו ושרוב העונה דיברו עליו כסוג של סרטן קבוצתי, אז בגלל שלושה שבועות טובים לקראת סוף העונה להכניס אותו לחמישיה? מקבוצה שיש לה שני סופרסטארים כמו אמארה ומלו ואת אחד הסנטרים ההגנתיים הכי טובים בליגה כמו צ'אנדלר הייתי מצפה לקצת יותר מלהתגנב בפוקס לפלייאוף. אני הייתי מעדיף את פירס כדי לתת איזשהו יצוג לבוסטון.

לגבי סימונס, זכרתי משום מה את ההתחלה שלו שהייתה סבירה משהו, אחרי בדיקה שנייה הוא באמת לא משהו לכתוב עליו הביתה.
לגבי יאנג, הוא מתיישב בדיוק במשבצת החסרה, בטח ובטח אחרי הפציעה של צ'ונסי. קולע בדאבל פיגרס עם שלשה וחצי באחוזים סבירים, קצת אס', קצת חטיפות, יכול להיות התוספת שתופסת, למרות שגם אני לא מת עליו בכלל.
ההחתמה של קארון באטלר לא שווה אזכור לדעתך?? גם החוזה לדיאנדראה שווה אזכור, חיובי או שלילי, תלוי איך מסתכלים על זה.
וכמובן שהוא היה מקבל את התואר גם בלי כל זה, ורק בגלל הטרייד של פול.

מלו, פירס, same same למען האמת...
לא זה מה שיפיל אותי מהרגליים.
ועל הדרך נענה גם לתותח. על אף שרוז שיחק קצת יותר מחצי עונה, לא רואה למה רונדו צריך להיכנס לפניו. אם כבר מישהו מהסלטיקס, אני מסכים עם רוני שפירס צריך להיות הנציג, ובטח ובטח הם לא שווים שני נציגים.
מצד שני רוז הוא עדיין השחקן המוביל של אחת מ-4 הקבוצות הטובות בליגה, אולי אפילו זאת עם המאזן הטוב ביותר.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 7:50 pm 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:
לברון לא משפר את החברים שלו. הוא משפר את המאמנים שלו (ראו הציטוט של מייק בראון).

הבחירות שלי:
MVP - אני הולך עם דוראנט ולו מסיבה אחת בלבד - לברון נראה ברוב המשחקים העונה על טייס אוטומטי. ברור שגם כשהוא על טייס אוטומטי הוא שחקן נפלא, אבל לא ראיתי אותו באף משחק העונה נותן איזשהו אקסטרה. דוראנט בעונה נהדרת, וכמו שכתבתי בת'רד השני, לא יודע ממש לשים את האצבע מה הופך אותו לכזה טוב בהשוואה לסקוררים אחרים בעבר, אבל הוא פשוט כזה. אולי בהיבט של הג'אמפ שוטינג, שכבר כתבתי אני חושב שלדעתי הוא הקלעי אוף דה דריבל הכי טוב מאז מייקל (וכן, יותר טוב מקובי לדעתי). רמת דיוק בזריקה הכי קרובה לשלמות מאז מייקל.

שחקן שישי - הארדן. האמת שהשנה אפילו אין תחרות. החשודים המיידיים (אודום, טרי, ג'ינובילי) כולם בעונות ממוצעות משהו. הארדן הוא שחקן הספסל שקולע הכי הרבה וקולע גם באחוזים מצוינים.

רוקי - אירווינג. אני מניח שזו לא הייתה הכוונה שלך, אבל וול כמובן לא נבחר לרוקי העונה שעברה, אלא בלייק גריפין. קיירי לדעתי עשוי מחומר אחר. לוול יש סט יכולות עם אפסייד יותר גבוה מאירווינג, אבל לאירווינג יש את השכל. נדמה לי שקלע גם לא מעט סלי נצחון השנה. כשהוא נבחר בדראפט קטלגתי אותו כאנדרה מילר עם יכולת התקפית טובה יותר. נחיה ונראה.

מאמן העונה - כאן אני דווקא חולק עליך. אינדיאנה בעצם עד לישורת האחרונה, נראתה לא משהו, יחסית לקבוצה שצירפה את דיוויד ווסט וג'ורג' היל ואחרי הפלייאוף המצוין מול הבולס שנה שעברה. ובכל זאת, שיקגו בעונה שהייתה רצופת פציעות (רוז, המילטון, דנג, סי ג'יי ווטסון) עדיין לקחה את הבית המרכזי בהליכה. אז מי כן? כמובן, המאמן של הקבוצה שאולי אפילו תסיים ראשונה בליגה, גרג פופוביץ'. למרות הפציעה של ג'ינובילי והגבלת הדקות של דאנקן (28 למשחק) ופארקר (32 למשחק), פופ הראה למאמני הליגה איך בונים סגל רחב עם רוטציה של 10-11 שחקנים. השד יודע מאיפה הוא שלף את גרי ניל שנותן עוד עונה מצוינת, התחיל לעשות שימוש בטיאגו ספליטר ולחלק את הדקות בינו לבין בלייר, השיג עוד פגיעה בינגו בדראפט עם קאווי לאונרד שהפך להיות בולדוג, החתים את דני גרין שהשנה עוד שיחק מול מכבי באירופה, ובדרך גם צירף את בוריס דיאו וסטיבן ג'קסון, שעוד צפויים לתת תרומה בפלייאוף.

GM - הבחור של הקליפרס. יצטרך להעיף בקיץ את דל נגרו והקבוצה מסודרת ל-2-3 שנים הקרובות.

משתפר - לא מת על הקטגוריה הזאת, מה גם שזו נחשבת קטגוריה די מקולל. בכל אופן, לי אני חושב שאין ספק מי צריך להיות כאן, וזה אנדרו ביינום. בעונה שחצי מהליגה הולכת על קביים, דווקא ביינום הצליח לשמור על עצמו בריא, ולא רק זה, גם נותן מספרי קריירה עם 18.9 נק' (56% מהשדה, 69% מהקו), 12.1 ריב' ו-1.9 חס', כולל סל גדול מול הסלטיקס אחרי מסירה של קובי בראיינט. אחרי הרבה מאוד שנים שאוהדי הלייקרס ייחלו וקיוו, אפשר להגיד שהשנה הגיעה הפריצה.

שחקן הגנה - לא מת על הקטגוריה הזאת, והשנה אפילו אין להם את קירילנקו כמועמד (זכה בשחקן ההגנה של היורוליג). אני מניח שזה יהיה בין דוייט ללברון, יכול להיות שיתנו את זה השנה דווקא ללברון. בכל אופן, גם אם רוצים ללכת על מישהו משיקגו, המישהו הזה יהיה לואל דנג, שהשנה ירד במספרים ההתקפיים אבל משקיע את כל כולו בהגנה. בחודש-חודשיים האחרונים ניכרת קצת ירידה גם ביכולת ההגנתית, אולי מתסמיני העומס הפיזי. נואה דווקא נותן עונה חלשה מאוד לדעתי. הוא שחקן של אנרגיות והשנה מורגש שהוא עם פחות אנרגיות ותשוקה למשחק מפעם, אולי גם כן מהשפעות הלוקאאוט.

בחמישיות, עם כל הכבוד לרוז, הוא שיחק חצי עונה, וגם במשחקים ששיחק לאחרונה, הוא די זייף. רונדו היה יותר טוב ממנו השנה.

נתחיל מההתחלה.
אני מניח שראית את המשחק של מיאמי-שיקגו בלילה. לא ראית את לברון משתלט על המשחק??
בשלושת הרבעים הראשונים הוא שיחק 30 דקות, ובבירור שלט במשחק לחלוטין (אגב ההתבכיינות על הפיזיות של ההיט, החסימה של לברון הייתה נקייה לחלוטין, בדיוק כמו זו של לפני שבוע, ואולי אפילו יותר ממנה, אבל זה עניין לטרייד אחר).
לא ראיתי מספיק משחקים של דוראנט בכדי להיות החלטי, ואני יותר מחליט על סמך סטט' שלו, אבל אני לא בטוח שללברון צריך לעמוד לרועץ שיש לו עוד וינר גדול (אולי אפילו גדול ממנו) בקבוצה.

לגבי המאמן, אתה יודע כמה דקות שיחקו פרקר ודאנקן בעונה שעברה??
32 ו-28 בהתאמה...
והמאזן של הספרס היה דומה מאוד לזה של העונה, שהם סיימו שניים רק לבולס.
מצד שני, נראה לי שנסחפת קצת בתיאור הפלייאוף הנהדר של אינדי בעונה שעברה. 4-1 מול הבולס, אחרי פיגור 3-0 זה באמת לא משהו לכתוב עליו הביתה!
אני עדיין איתן כאן עם ווגל, ומוכן אפילו להתערב איתך על ארוחה למען העניין.

לגבי המשתפר, מודה שלא חשבתי שביינום היה כל-כך חלש יחסית בעונה שעברה, הייתי בטוח שהוא קלע יותר לכיוון 15 נק'.
מצד שני, זה בדיוק מסוג הבחירות שאני לא אוהב כאן, של שחקן שעשה עונה רעה באופן יחסי לעונות הקודמות שלו, ואז בעונה שהוא משפר סטט' לשיאי קריירה, זה נראה נהדר בריצה למשתפר, אבל זה די בלוף.
כך את המספרים של ביינום לפני שנתיים, תעשה להם אג'סטינג לפי הדקות, ותקבל מספרי דומים למדי, עם שיפור קל פה ושם.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 7:50 pm 
Hall of Famer

רונדו בהחלט לפני רוז. כאמור, שיחק חצי עונה ושיקגו לא בהכרח נראתה פחות טוב בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 8:12 pm 
Hall of Famer

לגבי הארוחה, you're on 8)

לגבי ביינום, זה לא העניין. זה עניין שבפעם הראשונה בקריירה שלו, הוא באמת משמעותי ללייקרס. כלומר, גם בעונות קודמות הוא היה סנטר טוב, נתן הגנה טובה וכו'. השנה הוא כלי התקפי מספר 2 בלייקרס אחרי הוד קוביותו. הוא השתפר מאוד, מאוד התבגר. זה לא קשור למספרים. זה שיפור במשחק עצמו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 8:20 pm 
Hall of Famer

עם כל כמה שאני מת על רונדו, לא הייתי מוציא את רוז מהחמישיה מסיבה אחת פשוטה, לא נראה לי הגיוני שלקבוצה עם המאזן הכי טוב בליגה לא יהיה אף נציג בחמישיות העונה (ואולי גם לא במאמן העונה), מתי אי פעם היה כזה דבר? אני גם הייתי שוקל להעביר את ביינום מהחמישיה השנייה לראשונה על חשבון הווארד ואולי אפילו להוציא את גאסול מחמישיות העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 9:38 pm 
Senior

להכניס לחמישייה שחקן שהפסיד חצי עונה או משהו כזה זה נראה לי קצת מצחיק. ועם כל הכבוד לרונדו, פול הרבה יותר טוב וגם לקבוצה שלו יש מאזן עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 9:49 pm 
Hall of Famer

אלא שפול מוקם בחמישיה השניה כבר. הדיון הוא על החמישיה השלישית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 9:59 pm 
Junior

מצטרף לרוני - עודד, לא גמרת לכתוב את הפוסט עם תחושה ששיקגו יוצאת קצת מקופחת בבחירות?
נכון שבליגה לא אוהבים לבחור אותו מאמן שתי עונות ברציפות (לעזאזל, בדקתי את זה ואני רואה שזה מעולם לא קרה) אבל מקבוצה שדה-פקטו משחקת בלי ה-MVP של העונה שעברה ושיש כאן קונצנזוס שאף שחקן אחר שלה לא מתקרב לשלוש החמישיות הראשונות - צריך לתת את הקרדיט למישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 10:42 pm 
מנהל פורום

בלי ה-MVP שלה, הבולס עומדים על מאזן לא מרשים מידי של 17-9 לעומת 30-7 איתו. מה אתה אומר נורטון, נראו פחות טוב או שלא בהכרח???
אז נכון שזה נראה שווטסון (אפרופו משתפרים, נראה שעשה קפיצה העונה) משתלט על העניינים בעמדת הרכז, עם הגיבוי החביב של לוקאס השלישי, אבל במספרים זה פחות מרשים...
ת'יבודו לא יקבל רצוף, אין שום סיבה שדווקא הפעם יווצר התקדים, גם כי שיקגו לא עושים עונה מופרעת, וגם כי העונה של אינדי באמת מרשימה.
אין אף שחקן ששווה השתלבות בקטגוריות השונות, מלבד רוז שאני מכניס לחמישייה השלישית (ואגב, גם אצל הספרס מלבד פרקר לא מאמין שנראה אזכור).

ועוד אגב קטן, לענייני לברון-דוראנט, וייד נעדר 14 משחקים, המאזן של מיאמי במשחקים האלו 13-1, אצלי זה נותן הרבה נקודות ללברון.
אוקלוהומה מנגד בינתיים זוכה לעונה בריאה כמעט לגמרי מהסגל המוביל שלה, כך שגם כאן יש אדג' קטן לקינג ג'יימס.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 12:06 am 
Junior

עודד וולפסון כתב:
בלי ה-MVP שלה, הבולס עומדים על מאזן לא מרשים מידי של 17-9 לעומת 30-7 איתו. מה אתה אומר נורטון, נראו פחות טוב או שלא בהכרח???
אז נכון שזה נראה שווטסון (אפרופו משתפרים, נראה שעשה קפיצה העונה) משתלט על העניינים בעמדת הרכז, עם הגיבוי החביב של לוקאס השלישי, אבל במספרים זה פחות מרשים...
ת'יבודו לא יקבל רצוף, אין שום סיבה שדווקא הפעם יווצר התקדים, גם כי שיקגו לא עושים עונה מופרעת, וגם כי העונה של אינדי באמת מרשימה.
אין אף שחקן ששווה השתלבות בקטגוריות השונות, מלבד רוז שאני מכניס לחמישייה השלישית (ואגב, גם אצל הספרס מלבד פרקר לא מאמין שנראה אזכור).

ועוד אגב קטן, לענייני לברון-דוראנט, וייד נעדר 14 משחקים, המאזן של מיאמי במשחקים האלו 13-1, אצלי זה נותן הרבה נקודות ללברון.
אוקלוהומה מנגד בינתיים זוכה לעונה בריאה כמעט לגמרי מהסגל המוביל שלה, כך שגם כאן יש אדג' קטן לקינג ג'יימס.

איך בדיוק? זה שהקבוצה שלו היא צעירה ובריאה ורצה הכי טוב בליגה מבחינת קאדר הופך להיות בעוכריו של דוראנט?
ההנחה, ההגיונית, צריכה להיות - כשמנסים להשוות בין שני אנשים/עצמים או כל דבר, ולא שניהם עומדים בקיטריונים מסוימים בשביל שיהיה ניתן למדוד אותם על פי פרמטר מסוים, הוא לא נחשב.
מכיוון ופעם אחרונה שבדקתי, אין מכלול מדדים שעל-פיו מעניקים את התואר, והוא דיי אמורפי, אז זה לא העניין אבל בכל זאת נראה לי קצת מוזר לתת לג'יימס יתרון בפרמטר שלא היה ניתן לבחון את דוראנט בו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 12:15 am 
Freshman

לדעתי בכל מקרה פופוביץ' שהוא מאמן העונה שלי ות'יבודו לפני ווגל, ואפילו הולינס (קצת אנדרייטד) ומקהייל (עושה עבודה גדולה עם הסגל שיש לו).
לגבי השחקן המשתפר, הייתי מוסיף לרשימת המועמדים את פול ג'ורג' וגוראן דראגיץ'.

נערך לאחרונה על ידי *AKA בתאריך ש' אפריל 21, 2012 12:19 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 12:17 am 
Hall of Famer

ה 13-1 הזה גם אומר שאולי לברון, לא רק שלא משפר את רוב השחקנים לידו, אלא אפילו לא את ווייד.

בסופו של דבר, ההישגים בינתיים עם מיאמי לא טובים בכלום מאשר ההישגים שהיו ללברון עם קליבלנד, בקבוצה של כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 3:38 am 
Senior

לא הבנתי איך אפשר לסובב את ה 13-1 נגד לברון. האופציה השלישית בהתקפה של מיאמי כשוויד פצוע זה פאקינג מריו צ'אלמרס. אפילו בקליבלנד המצב היה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 3:40 am 
Hall of Famer

אם המאזן של לברון בלי וויד טוב יותר מאשר המאזן שלו עם ווייד. (ואם גם המאזן שלו עם קליבלנד היה טוב יותר מאשר זה עם שיקגו), ניתן להסיק גם אם לא באופן מלא, שלברון מעדיף לשחק לצד חבורה של כלום, וקשה לו לשחק יחד עם שחקנים טובים אחרים.
יש מבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 7:29 am 
Sophomore

יש כאן זלזול מוחלט במה שקורה בשיקגו העונה. העונה הלו"ז של שיקגו היה האכזרי ביותר עד חודש אפריל. דווקא בחודש אפריל יש ירידה ביכולת של הקבוצה, אבל מה שהיא עשתה בשלושת החודשים הראשונים פשוט מדהים בעיני. שיקגו שיחקה בעונה כה אינטנסיבית רק 11 פעמים בהרכב מלא. במשחקים הללו המאזן שלה הוא 2-9, שהיה בקלות יכול להיות 1-10 (אחד ההפסדים לניקס בגארדן, משחק שהיה פעמיים בידיים של שיקגו). שיקגו, אולי חוץ מבוסטון, היא הקורבן הגדול ביותר למכת פציעות העונה. דריק רוז החמיץ בינתיים 40% מהמשחקים העונה. אם היו אומרים את זה בתחילת העונה, בלי להוסיף את הפציעות של המילטון, דנג ו-ווטסון, אף אחד לא היה נותן לשיקגו סיכוי לסיים לפני מיאמי. להערכתי, רוב האנשים כאן היו מהמרים על כך ששיקגו הייתה נאלצת להיאבק על מקומה בפלייאוף. חוץ מרוז, המילטון החמיץ 60% מהמשחקים העונה, דנג 20% מהמשחקים העונה. ווטסון 28%. שיקגו הגיעה לרוב המשחקים העונה עם יותר מפצוע אחד, וכמו שאפשר להבין מדובר בשחקני מפתח. אם לא די בפציעות, קרלוס בוזר (למרות שנשאר בריא באורח פלא), שעל הנייר אמור היה לפרוח בעונה כזו, נמצא בירידה בכל הפרמטרים החשובים.

אם לא די בכך כדי לתת לת'יבודו את התואר, אז אפשר לראות נתונים שמעידים על קבוצה מאומנת:
שיקגו במקום הרביעי בליגה באסיסטים, ואין לה רכז עילוי כמו ראג'ון רונדו. מי שראה העונה את הבולס מבין איזה אס' שיקגו מוסרת. כל הקבוצה בתנועה, הכדור רוב הזמן זז. יש כאן שיפור משמעותי ממה שהיה בעונה שעברה בשיקגו. חוץ מבוסטון של רונדו, שתי הקבוצות שמעל שיקגו הן קבוצות התקפה מובהקות, כאלה שגם לא כ"כ אוהבות לשמור. המשחקים שלהן יותר מהירים ויותר מבולגנים מאלה של שיקגו, ולכן נתון האס' של הבולס יותר מרשים לדעתי. שיקגו גם במקום הרביעי ביחס אס'/איב', אחרי שלוש קבוצות מאומנות (ספרס, באקס, סיקסרס). נתון סטטיסטי נוסף הוא ששיקגו היא ההגנה השנייה בטיבה בליגה. היא גם קבוצת ריבאונד ההתקפה הטובה ובליגה, ואני מאמין שגם כאן יש יד מכוונת, למרות שהקרדיט נזקף יותר לטובת השחקנים.

בקיצור, בעיני התחרות של ת'יבודו היא רק מול גרג פופוביץ', ולדעתי אחרי עונה כזו אין באמת שאלה. לא מבין את הזלזול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 8:52 am 
Hall of Famer

אמיר שפירא כתב:
יש כאן זלזול מוחלט במה שקורה בשיקגו העונה. העונה הלו"ז של שיקגו היה האכזרי ביותר עד חודש אפריל. דווקא בחודש אפריל יש ירידה ביכולת של הקבוצה, אבל מה שהיא עשתה בשלושת החודשים הראשונים פשוט מדהים בעיני. שיקגו שיחקה בעונה כה אינטנסיבית רק 11 פעמים בהרכב מלא. במשחקים הללו המאזן שלה הוא 2-9, שהיה בקלות יכול להיות 1-10 (אחד ההפסדים לניקס בגארדן, משחק שהיה פעמיים בידיים של שיקגו). שיקגו, אולי חוץ מבוסטון, היא הקורבן הגדול ביותר למכת פציעות העונה. דריק רוז החמיץ בינתיים 40% מהמשחקים העונה. אם היו אומרים את זה בתחילת העונה, בלי להוסיף את הפציעות של המילטון, דנג ו-ווטסון, אף אחד לא היה נותן לשיקגו סיכוי לסיים לפני מיאמי. להערכתי, רוב האנשים כאן היו מהמרים על כך ששיקגו הייתה נאלצת להיאבק על מקומה בפלייאוף. חוץ מרוז, המילטון החמיץ 60% מהמשחקים העונה, דנג 20% מהמשחקים העונה. ווטסון 28%. שיקגו הגיעה לרוב המשחקים העונה עם יותר מפצוע אחד, וכמו שאפשר להבין מדובר בשחקני מפתח. אם לא די בפציעות, קרלוס בוזר (למרות שנשאר בריא באורח פלא), שעל הנייר אמור היה לפרוח בעונה כזו, נמצא בירידה בכל הפרמטרים החשובים.

אם לא די בכך כדי לתת לת'יבודו את התואר, אז אפשר לראות נתונים שמעידים על קבוצה מאומנת:
שיקגו במקום הרביעי בליגה באסיסטים, ואין לה רכז עילוי כמו ראג'ון רונדו. מי שראה העונה את הבולס מבין איזה אס' שיקגו מוסרת. כל הקבוצה בתנועה, הכדור רוב הזמן זז. יש כאן שיפור משמעותי ממה שהיה בעונה שעברה בשיקגו. חוץ מבוסטון של רונדו, שתי הקבוצות שמעל שיקגו הן קבוצות התקפה מובהקות, כאלה שגם לא כ"כ אוהבות לשמור. המשחקים שלהן יותר מהירים ויותר מבולגנים מאלה של שיקגו, ולכן נתון האס' של הבולס יותר מרשים לדעתי. שיקגו גם במקום הרביעי ביחס אס'/איב', אחרי שלוש קבוצות מאומנות (ספרס, באקס, סיקסרס). נתון סטטיסטי נוסף הוא ששיקגו היא ההגנה השנייה בטיבה בליגה. היא גם קבוצת ריבאונד ההתקפה הטובה ובליגה, ואני מאמין שגם כאן יש יד מכוונת, למרות שהקרדיט נזקף יותר לטובת השחקנים.

בקיצור, בעיני התחרות של ת'יבודו היא רק מול גרג פופוביץ', ולדעתי אחרי עונה כזו אין באמת שאלה. לא מבין את הזלזול הזה.

אין ספק שת'יבודו עושה עבודה מדהימה. אני חושב שלפופוביץ' מגיע יותר בין השאר כי שיקאגו נראית פחות טוב כעת. זה חשוב להגיע לפלייאוף בכושר טוב ושיקאגו מקרטעת לעומת סן אנטוניו שנראית מחוברת עם שישה נצחונות רצופים. אם שיקאגו תצליח בכל זאת להשיג את המקום ה-1 במזרח, מה שלא נראה לי סביר כרגע, וסן אנטוניו תפסיד את המקום הראשון במערב לאוק סיטי אז אולי דברים ישתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 10:38 am 
מנהל פורום

לא יודע מה איתכם, אבל באינדי אין אפילו לא אולסטאר אחד.
נגיד שווסט ובוזר מתקזזים, גריינג'ר ודנג גם כן, היברט ונואה על אותו המשקל ואיכשהו נשארנו עם דרק רוז וריפ בצד של שיקגו לעומת קוליסון ופול ג'ורג' בצד של הפייסרס.
40% שרוז החמיץ, משארים 60% מהמשחקים שבהם היה לבולס יתרון מכריע מעל לכל ספק על אינדי.
וחוץ מזה כאמור מעולם לא נתנו למאמן את התואר שנתיים רצוף, מתקשה להאמין שזה יקרה דווקא הפעם, כששיקגו בעונה טובה אבל לא מדהימה או מיוחדת בשום פרמטר (והסליחה עם שפירא, אין כאן זלזול או משהו כזה, פשוט דעתי האובייקטיבית)

אגב, אם זה היה לפי משחקי הלילה, פופוביץ' היה לוקח בהליכה אצלי!!
הספרס פשוט שטפו את הלייקרס גלים גלים :)

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 6:37 pm 
Freshman

עודד וולפסון כתב:
לא יודע מה איתכם, אבל באינדי אין אפילו לא אולסטאר אחד.

רוי היברט נעלב עד עמקי נשמתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 21, 2012 6:49 pm 
Hall of Famer

עודד וולפסון כתב:
נ
ראשונה
פרקר, קובי, לברון, דוראנט, הווארד
שנייה
פול, ווסטברוק, לאב, גריפין, ביינום
שלישית
רוז, וויד, מלו, גאסול, היברט

רוקיז ראשונה
אירווינג, רוביו, ליאונרד, קנט פאריד, טריסטיאן תומפסון
רוקיס שנייה
אייזיה תומאס, מארשון ברוקס, קליי תומפסון, אימן שומפרט, צ'אנדלר פרסונס

למרות שעסקינן בחמישייה שלישית, ולמרות שאני חושב שהייתי הראשון בפורום הזה לדבר על רוי היברט כסנטר NBA טוב, בכל זאת הייתי לוקח לפניו את אל ג'פרסון שנותן מספרים טובים בהרבה והקבוצה שלו נשענת עליו הרבה יותר מאשר אינדיאנה על היברט.

מאיזו סיבה טריסטאן תומפסון בחמישיית הרוקיז? למיטב זכרוני אתה לא נוקט (וטוב שכך) בשיטת גואטה לחמישיות רוקיז. אם כך, תומפסון של קליבלנד הוא אכזבה די גדולה. משחק בקבוצה בלי לחץ, מקבל קרדיט, ונותן חרא של נתונים התקפיים (44% שדה לפאוור פורוורד, 55% מהקו, 1.4 איבודים על 0.4 אסיסטים). הוא אמנם ריבאונדר לא רע ושחקן הגנה טוב, אבל זה לא יכול להספיק לו מעבר לחמישייה שנייה לכל היותר. כל השחקנים שציינת בחמישייה השנייה עדיפים עליו, כשאתה גם משום מה לא מכניס לעסק את ברנדון נייט מדטרויט שיותר אפקטיבי לקבוצה שלו מאשר תומפסון. אני הייתי מקפיץ על חשבונו של הקנדי את אימן שאמפרט, שאמנם ירד באימפקט ההתקפי לאחרונה, אבל עדיין שחקן חמישייה בקבוצת פלייאוף והחוטף החמישי בטיבו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 12:15 am 
Junior

איך אף אחד לא הזכיר את זה: למרות שאני שמח שפתאום כ"כ מעריכים את הלייקרס, אין שום סיכוי בעולם שהלייקרס יקבלו 3 נציגים בחמישיות העונה והמאבס לא יקבלו את אחד הסטארים הגדולים בליגה כנציג כשהם רק 4 משחקים מתחת לLA.
במילים אחרות, נוביצקי הרבה-הרבה לפני פאו גאסול בחמישיה השלישית. בטח אחרי שבסדרה ההיא נוביצקי תפר את האמ-אמ-אמ-אמ-אמא של גאסול בכל הפרמטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה