סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 11:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 10:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לפנאן זה לא היה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 10:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אצל פנאן הייתה לו שפעת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 10:38 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

סופו, מסתבר, נמצא באתונה. הגיוני שהוא יהיה קצת בחופשה עם האישה והתינוק אם אין לו בשביל מה להיות פה, אבל שדר הקווים שראה שסופו לא עם האחרים שעל אזרחי אמר שהוא שאל את שלף איפה הוא, ושלף גימגם משהו על זה שהוא בטח למעלה ביציע.

בטח שלף צחק עם רועי גלטסטון או איך שקוראים לו, והחננה האמין.
אין מצב ששלף לא ידע שהוא באתונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 10:39 pm 
Junior

יאפ. שפעת מישיבה ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 10:42 pm 
Junior

רועי גלדסטון הוא בכלל רכש די תמוה מבית היוצר של אופירע. "רכש כאפות" יהיה תיאור הולם והוגן כלפיו?

אגב, הפרישה של בנוביץ' מהסיקור של מכבי באה כתוצאה מדו הקרב עם אולמרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 10:45 pm 
Hall of Famer

arielbp כתב:
יאפ. שפעת מישיבה ביציע.

הוא באמת נראה קצת משופע כשהוא יושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 11:01 pm 
Hall of Famer

ראי אתה טועה. שפעת הייתה אצל שמלוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 11:05 pm 
Junior

oren_80 כתב:
ראי אתה טועה. שפעת הייתה אצל שמלוק
http://www.youtube.com/watch?v=QNZYw9u29AI

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 11:13 pm 
Junior

1. היום אפשר היה להרגיש בצורה הטובה ביותר את ההבדל בין מכבי של העונה למכבי של שנה שעברה (ברמת האינטנסיביות, לא מקצועית) - הקבוצה של שנה שעברה שיחקה כדורסל אינטנסיבי 30-35 דקות בערב. השנה מכבי עושה את זה לפרקים, רבע כן-רבע לא.

2. אם כבר, אז סביר להניח ש*זה* האפקט המשמעותי ביותר של משחק ב3 ליגות. עם כל כך הרבה משחקים, אי אפשר לשמור על רמת פוקוס גבוהה כל דקה על הפרקט.

3. מי שמגיע למשחקים כאלה אלה השחקנים הקשוחים שנותנים לך את האדג'. בלו כרגיל. סמית', פניני. גם לנגפורד ואפילו ג'יימס הנשכח. בפינת האכזבה: דווקא ריצ'י הנדריקס.

4. מה שנחמד בירושלים, זה שבניגוד לקבוצות ליגה אחרות שנותנות למכבי את קריאת ההשכמה במצב של שוויון או יתרון קטן, לירושלים יש מספיק כישרון כדי לבעוט קצת במכבי לפני שהיא מתעוררת. בעיניי, ריצה שהופכת משחק מפיגור ליתרון היא הרבה יותר מרשימה (ואפקטיבית) מריצה שהופכת יתרון קטן לפער בלתי מחיק.

5. ברבע האחרון ראינו את הטיפול בפיקנ'רול של נעימי, שהיה צריך להיות כל המשחק. מכבי לא יכולה להיות רכה במשחק חוץ מול קבוצה שיש לה בסך-הכל כמה כלים התקפיים סבירים.

6. אם ירושלים איכשהו תצליח לגרד פיינל-פור בעונה הזאת (תודה לסגל הקצרצר של חולון שמתפוררת לה בשלבי ההכרעה), אני מניח שנראה שידור חוזר של המשחק הזה. רק בעיקר הרבע הרביעי. האוהדים במלחה יכולים להתנחם בפייט הלא רע שהם נתנו וכמובן ברכז הקטלני בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 11:14 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
להנדריקס באמת יש חוצפה לבקש מיליון דולר לעונה? האמת, נראה לי שצסק''א\ברסה\ריאל יעשו למכבי טובה אם יציעו לו את הסכומים האלה. בשנה הבאה ילמדו אותו ואת התנועה היחידה שהוא עושה בצבע(שגם היא לא ממש יעילה מול נפילים של 2.10 מ'). באמת שנראה לי שחוץ מהחייזרים שאפי החתים פה, הוא עלול להיות השחקן הכי מוגבל שמכבי הציעה לו מיליון דולר לעונה. ראינו מול פאו איך בחצי מהמשחקים הוא לא מצליח לחבר שני לייאפים רצופים. אני אישית לא מאמין שסנטר נמוך שחי בעיקר מהאסל צריך לקבל סכומים כאלה. עכשיו הוא סתם הוא חושב על החוזה הבא שלו, אבל באמת לא מובן לי מה בלאט כל כך מתלהב ממנו שהוא רוצה לשים עליו סכומים כאלה.

שחף, אחרי שכל העונה ירדת על סמית והמוגבלות שלו, והוא בא וסתם לך את הפה, כולל במשחק הערב, עכשיו הוצאת חוזה על הנדריקס? מה לעשות ולשחקנים באירופה, גם המובילים שביניהם יש מגבלות. הנדריקס שחקן שמוכיח את עצמו כבר שנתיים גם אם הגובה שלו לא נראה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 11:22 pm 
Senior

נו, בוא נהיה קצת מציאותיים. סמית' נתן סדרה טובה מול פאו אחרי עונה די רעה שבה בהרבה מאוד משחקים הוא פשוט לא . בקופליה ובאדריאטית, עם שומרים פחות אתלטיים והגנות פחות חזקות הוא נתן עונה לא רעה בכלל. מה הוא עושה מול יובל נעימי וסטרוברי זה לא ממש המדד שלי ליכולות ההתקפיות(הלא מרשימות, בלשון המעטה) שלו. לי הוא מזכיר מבחינת הסיטואציה את מרכוס גורי. שחקן לא רע שמתאים להיות בגג מחליף ברמות הכי גבוהות של היורוליג. גורי הוחלף בבאסטון שהיה יותר טוב בכל פרמטר ממנו. לגבי "מוכיח את עצמו שנתיים"- אני מניח שאת מספר המשחקים הטובים שלו אשתקד ביורוליג אפשר לספור על כף יד אחת.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך א' אפריל 22, 2012 11:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 11:27 pm 
Junior

בלאט פשוט דוחה שזה נמאס.
ברגע שמכבי הביאה שמירה כפולה ולעתים משולשת על הרכזים של הפועל ברבע הרביעי הפועל לא מצאה דרך להתמודד עם זה וזה בצירוף כמה שלשות פנויות למכבי הכריע את המשחק. במובן מסוים התוצאה במחצית היתה מטעה שכן מכבי הובילה בכל פרמטר בצורה משמעותית (אחוזים לעונשין, לשתים ולשלוש וגם בריבאונד ובחסימות) כשהדבר היחידי שנתן להפועל את ההובלה הוא כמות האיבודים הגדולה של מכבי. כאשר הפועל התחילה לאבד בחצי השני ובעיקר ברבע האחרון לא היה לה כבר הרבה סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 11:40 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
נו, בוא נהיה קצת מציאותיים. סמית' נתן סדרה טובה מול פאו אחרי עונה די רעה שבה בהרבה מאוד משחקים הוא פשוט לא . בקופליה ובאדריאטית, עם שומרים פחות אתלטיים והגנות פחות חזקות הוא נתן עונה לא רעה בכלל. מה הוא עושה מול יובל נעימי וסטרוברי זה לא ממש המדד שלי ליכולות ההתקפיות(הלא מרשימות, בלשון המעטה) שלו. לי הוא מזכיר מבחינת הסיטואציה את מרכוס גורי. שחקן לא רע שמתאים להיות בגג מחליף ברמות הכי גבוהות של היורוליג. גורי הוחלף בבאסטון שהיה יותר טוב בכל פרמטר ממנו. לגבי "מוכיח את עצמו שנתיים"- אני מניח שאת מספר המשחקים הטובים שלו אשתקד ביורוליג אפשר לספור על כף יד אחת.

אם ציפית לראות בסמית את הביאה השנייה של פארקר אז הוא בהחלט איכזב. בפועל ראינו שחקן ששיטת המשחק של מכבי השנה די העלימה אותו, בדומה לאידסון בעונתו הראשונה, אבל תמיד שמר על יציבות הגנתית, תרומה בריבאונד, ומשחק קבוצתי בהתקפה. כשהכסף היה על השולחן, מול פאו הוא העלים את אחד הסמולים הטובים באירופה במצ'אפ שהיה אמור להיות נוקאאוט של פאו.
לגבי הנדריקס, זה גישה קצת ילדותית. הנדריקס שחקן נהדר, באמת. ברור שיש לו חסרונות, אבל הוא נותן כל כך הרבה לקבוצה. הציפייה שלך שכל שחקן יהיה הטופ של הטופ היא פשוט לא מציאותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 22, 2012 11:42 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:

לגורי היתה יד סבירה מהשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:16 am 
Hall of Famer

החמישיה שלי :
רוט , קיצ'ן , לנגפורד , טראוויס , דאנסטון .

קצת נמוך מבחינת העמדות , אבל תסלחו לי .

חמישיה שנייה :
דילייני , אסברי , באומן , אליהו , יוטר .

בשתי החמישיות הקפדתי על ישראלי בודד ( לפחות , כמובן שלא מגיע יותר מזה ) , ונתתי חשיבות רבה להישגים הקבוצתיים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 1:12 am 
Senior

אשמח להסבר (סתם כי מעניין דרך החשיבה) איך נתת בדיוק חשיבות רבה להיישגים כשדלייני ואוסברי, שחקנים של 2 מהקבוצות הגרועות בליגה בפנים... בעוד שחקנים כמו סטרוברי, ג'ונס, לואיס, קארטר, ודאנקן, כולם מקבוצות הרבה יותר טובות עם עונות לא פחות טובות אישית בחוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 2:12 am 
Hall of Famer

ולרשימה של הקוף אפשר להוסיף גם את הנדריקס. אל תטעו מהכושר של המשחקים האחרונים, בלא מעט משחקים לאורך חלק נכבד מהעונה הנדריקס החזיק את מכבי העייפה על גבו. אם לא הנדריקס יכול להיות שהיינו רואים היום טבלה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 2:21 am 
Senior

הנדריקס לדעתי היה נכנס לחמישייה השלישית בליגה (מהחמישיות שאני רשמתי), הוא בהחלט נתן עונה טובה בליגה, אבל לאנגפורד ואליהו היו טיפה יותר טובים ממנו לאורך העונה ומגיע להם לדעתי מקום לפניו אולי. למרות שאפשר להתווכח על זה מן הסתם וכל בחירה תהיה הגיונית (מה שבטוח שלמכבי מגיע נציג בכל חמישיה לדעתי).

אבל לשחקן כמו בנקס, דלייני או אוסברי אין מקום בחמישיות העונה בשום צורה שהיא. הם שחקנים של קבוצות תחתית ועוד יותר של קבוצות שאיכזבו. זה כמו לבחור את לאנדסברג לחמישיות העונה כי הוא היה הישראלי הכי טוב בליגה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 2:23 am 
Hall of Famer

על החלק הראשון שלך אני חולק, לנגפורד הגיע באמצע העונה (ומטבע הדבריםפ גם היה רע מאד בתחילת הקדנציה שלו), אליהו בהרבה מקרים נראה כמו שאר הקבוצה, עייף ולא מרוכז. לגבי הנדריקס, נראה לי שנתפסים יותר מדי למשחקים האחרונים שלו (שממילא עבור מכבי הם משחקי גארבג' טיים) ושוכחים כמה יציב הוא היה וכמה מעל הקבוצה הוא היה רוב העונה, כשלנצחונות בליגה הייתה חשיבות מבחינת הטבלה, לא כמו עכשיו. הוא היה ליגה משלו.
לחלק השני אני מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 2:31 am 
Senior

לאנגפורד הגיע קצת אחרי תחילת העונה (ודיי מהר התאפס על עצמו בליגה, באירופה זה לקח לו יותר זמן), אבל אני מבין מה שאתה אומר. הנדריקס באמת נתן חצי ראשון אדיר לעונה, אבל החצי השני שלו דיי חלש, לא רק המשחקים לאחרונה אבל בכלל כל החצי השני של הליגה. אני חושב שאליהו, לאנגפורד והנדריקס הם 3 השחקנים המצטיינים של מכבי השנה בליגה, אפשר לבנות קייס לכל אחד, אפילו לחמישייה הראשונה. גם להנדריקס. אני אישית הרגשתי שלמרות שהנדריקס היה טוב מאד, אליהו ולאנגפורד (בליגה בלבד, מנותק לחלוטין ממה שהיה באירופה) היו טובים ויציבים לכל אורך העונה ומגיע להם קצת לפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 10:38 am 
Sophomore

חמישיית העונה שלי ( אחד מכל קבוצה) :

רוט, קיצ'ן, טרויס, ג'וש דאנקן, הנדריקס

אכזבות העונה:
חיפה ובני השרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

סמית' פשוט נהדר לאחרונה. זו לא רק ההגנה האישית שהיתה כל העונה, כשהוא לוקח על עצמו בהתקפה הוא רוצח שקט. פוסט אפ, חדירות, שלשות, מהלכי מומנטום. בנוסף אתמול הוא שבר שיא: הכי הרבה "you know" בראיון טלוויזיוני. 18 פעמים הוא אמר את צמד המילים ב-50 שניות של ראיון, כולל 3 פעמים רצופות מבלי להכניס מילה אחרת בין לבין. מרשים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:32 pm 
Sophomore

אני אציין את טוויטי קרטר שהוא יופי של שחקן- 20.7 נק' (מקום שני) ו7.1 אס' (מקום שלישי) ומשחק בקבוצה דרעק.
גם לייסדריוס דאן נתן עונה לא רעה בסופו של דבר עם 18.2 נק' ו5.6 ריב' באחוזים טובים מאוד ל3 (41%).

שניהם חתומים לעונה נוספת (אופציה של הקבוצה) וביחד עם גיא לביא (שאכזב מאוד בסך הכל), בן רייס ורוזפלט (במידה וחתום לעונה נוספת- לא הצלחתי להבין), יש בסיס סביר לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:54 pm 
Sophomore

גם דורי אסף עדיין שחקן של בני השרון?
כי הוא עושה קאמבק לא רע בכלל בליגה השניה בנס ציונה
כולל 5-6 מהשלוש במשחק האחרון בליגה שם

http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=19516

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:58 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
סמית' פשוט נהדר לאחרונה. זו לא רק ההגנה האישית שהיתה כל העונה, כשהוא לוקח על עצמו בהתקפה הוא רוצח שקט. פוסט אפ, חדירות, שלשות, מהלכי מומנטום. בנוסף אתמול הוא שבר שיא: הכי הרבה "you know" בראיון טלוויזיוני. 18 פעמים הוא אמר את צמד המילים ב-50 שניות של ראיון, כולל 3 פעמים רצופות מבלי להכניס מילה אחרת בין לבין. מרשים!

האלוף האירופאי של העניין הזה הוא שאראס, אבל ייתכן שזה סימפטום כל-ליטאי. שמעתי את סייבוטיס מתראיין אחרי חצי גמר היורוקאפ, וגם הוא דפק 2-3 יו נואו בכל משפט ממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], kakon3 ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה