סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 7:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 12:24 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מבין השחקנים שקלעו מעל 20,000 נק' בקרייה, יש בודדים לא נכנסו להיכל.
10 לא נכנסו כי הם פעילים או פרשו בטווח הקרוב ועדיין לא זכאים למקום (מתוכם 8 בטוחים לחלוטין בעיני, עוד אחד זה פייטון שהסיכוי שלו גבוה למדי, והעשירי זה וינס), ועוד שניים שלא נכנסו אלו מיץ' ריצ'מונד וטום צ'יימברס.

אצלי בספרים וינס בפנים, אולי לא רק בגלל שהוא שחקן גדול כ"כ, אבל עניין ההטבעות והתעופפויות יקנה לו מקום שם.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 12:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אין איזו ציפיה שהשחקן יהיה קשור איכשהו לקונטנדרית? קארטר לא רק שלא הגיע לגמר פלייאוף מעולם, יש לו גם הכבוד המפוקפק לשחק בשלוש קבוצות שונות זמן סמוך אחרי שהן הגיעו לגמר פלייאוף וכמובן לא לשחזר את ההישג (סליחה שאני מקדים את המאוחר לגבי דאלאס) - בניו ג'רזי שנתיים אחרי, באורלנדו ודאלאס עונה אחרי.

ואם כבר הועלה הנושא, סתם מסקרנות שלא קשורה לכלום - מה הסיכויים של מוטומבו להיכנס לפי ההערכות למיניהן? מתי הוא יהיה זכאי להיכנס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 1:30 am 
Junior

וינס היה שחקן טוב מאוד בשיאו, ויותר מזה היה שחקן מהנה. הסטנדרטים של הHOF בכדורסל הם נמוכים, אז אני לא חושב שיש בעיה לראות אותו שם, ולו בשביל שיהיה אפשר להראות את ההיילייטס בספרינגפילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 10:26 am 
Hall of Famer

בשיאו וינס היה אחד השחקנים הכי טובים בליגה. הוא הגיע לליגה בשנת שביתה, שבה לא היה אולסטאר ולכן ב-9 השנים הראשונות שלו הוא נבחר רק 8 פעמים ברציפות לאולסטאר, מתוך זה 4 פעמים הוא השיג את מספר הקולות הגבוה ביותר. הוא נבחר פעם לחמישיה השניה של העונה ופעם לחמישיה השלישית של העונה. כמו שעודד אמר, הוא קלע מספר רב מאד של נק', שבדר"כ מספיק בכדי להיכנס להיכל והוא היה אחד הפנים הכי מייצגות של האן.בי.איי בתחילת המילניום החדש. אני לא אומר שאצלי הוא חבר היכל התהילה בקלות, אני גם משוכנע שהוא לא צריך להיבחר בפעם הראשונה שבה הוא עומד לבחירה, אבל זה לא יפתיע אותי, או יזעזע אותי אם הוא יהיה חלק מהיכל התהילה. אה, וצריך גם להוסיף מדליית זהב אולימפית, בנבחרת שבה הוא היה אחד המובילים, אם לא השחקן המוביל. זה גם נכלל בשיקולי היכל התהילה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 11:52 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אה, וצריך גם להוסיף מדליית זהב אולימפית, בנבחרת שבה הוא היה אחד המובילים, אם לא השחקן המוביל. זה גם נכלל בשיקולי היכל התהילה.

ותבלון נאה בדרך למדליה הזו, בדמות הדאנק המדהים מעל הראש של פרדריק וייס. כמדומני שבמשך כמה שנים (אולי, בעצם, עד מה שבלייק עשה לפרקינס) הדאנק הזה החזיק בתואר המדהים ביותר שנראה במשחק חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 12:23 pm 
Junior

גריפין: http://www.youtube.com/watch?v=3w_Vy0lDk_A
או קארטר? (הדאנק הכי מדהים שראיתי): http://www.youtube.com/watch?v=XMrPjl-927Q

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 3:42 pm 
Hall of Famer

אם כי, חובה לציין שהסיבה שבגינה קרטר נבחר ראשון מבין כולם לאולסטארים כאלה ואחרים, היא לא היכולת הכדורסלנית שלו (שככזו היתה מכניסה אותו לאולסטאר, אבל ממש לא בהכרח לחמישייה), אלא יותר האקספלוסיביות שלו והדאנקים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה