סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 6:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 5:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
חישובי המיקומים בפלייאוף והלוטרי קצת מורכבים אז נשאיר לאח"כ.

טורונטו - ג'רזי. ממ... נלך עם הראפטורס.

יוטה - פורטלנד. ג'אז.

מינסוטה - דנבר. נאגטס.

אטלנטה - דאלאס. מאבס.

דטרויט - פילי. פילי.

שיקגו - קליבלנד. שידור ישיר בספורט5 ב-3 בלילה. בולס.

וושינגטון - מיאמי. ויזארדס.

ממפיס - אורלנדו. גריזליס.

שארלוט - ניו יורק. ניקס.

בוסטון - מילווקי. סלטיקס.

יוסטון - ניו אורלינס. רוקטס.

גולדן סטייט - סן אנטוניו. ספרס.

סקרמנטו - לייקרס. סקרמנטו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 5:22 pm 
מנהל פורום

4 סדרות כבר סגורות

במערב, ממפיס והקליפרס יפגשו, כרגע יתרון הבית של ממפיס אבל עדיין יכול להשתנות. הספרס יארחו את הג'אז.
במזרח, בוסטון ואטלנטה יפגשו, כרגע אטלנטה עם היתרון, אבל יכול להשתנות. אינדי יארחו את המג'יק.

כל צירוף פרט להפסד של הניקס ונצחון של פילי, יסגור את המזרח עם שיקגו נגד פילי והניקס נגד ההיט.
אותו הדבר במערב, כשכל צירוף פרט להפסד של דנבר ונצחון של המאבס, יסגור את המערב עם אוק-סיטי מול דאלאס והלייקרס מול דנבר.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 6:19 pm 
Hall of Famer

בינתיים פורסם מצעד המכירות השנתי של גופיות שחקני ה-NBA.

ובמקום הראשון, קבלו אותו............................................ דרק רוז! :bra_vo:
http://espn.go.com/nba/story/_/id/78575 ... rsey-sales

במקום השני ממוקם האיש ותופעת הלינסאניטי, מר ג'רמי לין, אם כי אפשר להגיד שבמקרה הזה הטבלה משקרת, כי הגופיה של לין לא הועמדה למכירה עד לפריצה שלו בניקס בחודש פברואר.

שאר פשוטי העם:
מקום שלישי - קובי בראיינט
מקום רביעי - לברון ג'יימס
מקום חמישי - כרמלו אנתוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 4:33 am 
Junior

יש הרבה משחקים חד צדדיים הלילה. מתוך ה11 שכרגע משוחקים, 5 ביתרון 20 לקבוצה אחת ועוד 3 ביתרון 10.

הנטס מסיימים את ההיסטוריה הקבוצתית בהפסד לטורונטו. ב31 הפרש. תודה שבאתם.
עוד מההשפלות: 21 לממפיס על אורלנדו. 31 לוושינגטון על מיאמי. 19 לדנבר בממפיס. 22 לדטרויט לפילי. 18 לבוסטון על מילווקי. 18 לאטלנטה על דאלאס.

הצמודים: ניו יורק בתיקו מול שארלוט. שתיהן מנסות להפסיד. אחת כדי להתרחק ממיאמי והשניה כדי לקבוע היסטוריה, או כי היא שכחה איך לנצח משחקים. יוטה ביתרון 4 על פורטלנד. הסטרנס במשחק האחרון של הליגה כבעלים מובילים ביתרון 7 על יוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 5:15 am 
Junior

שיקאגו-פילדלפיה, מיאמי-ניו יורק, אינדיאנה-אורלנדו, אטלנטה-בוסטון ---- סאן אנטוניו-יוטה, אוקלהומה-דאלאס, לייקרס-דנבר, ממפיס-קליפרס.

סדרות בין 2 ל-7 הולכות להיות מעניינות מאוד, ובין 4 ל-5 צמודות מאוד. בשאר יש פייבוריטיות ברורות, אם כי פילדלפיה ודנבר קבוצות טובות שבהחלט יעשו חיים קשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 7:24 am 
Hall of Famer

פילי לא תעשה חיים קלים. סוויפ, או לכל היותר 1-4 לשיקגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 7:48 am 
Junior

שאק בוחר את עשרת הדאנקים שלו של השנה:
http://www.youtube.com/watch?v=fGmS2sreW7I

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 8:22 am 
Hall of Famer

אני אוהד הניקס היחיד שיוצא מהשבועיים האחרונים עם תחושה של פספוס? המקום השישי עם סדרה מול אינדיאנה במקום מול מיאמי היה בהישג יד. היו בזמן האחרון כמה הפסדים שבהחלט היה אפשר להסתדר בלעדיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 8:54 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
פילי לא תעשה חיים קלים. סוויפ, או לכל היותר 1-4 לשיקגו.

למה אתה חושב כך? לפילי יש מאצ'-אפ טוב מול הבולס ואין סיבה שהם לא יקשו עליהם, בייחוד כשרוז לא מאה אחוז. אני מעריך שתהיה סדרה צמודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 9:14 am 
Sophomore

רוז הוא סימן השאלה הגדול של הפלייאוף. איתו ב-80% ומעלה, שיקגו יכולה ללכת עד הסוף, עד לאליפות. הבעיה היא שכרגע זה לא נראה קרוב, רוז מתקשה לחדור לסל.
המצ'-אפ של הסדרה: אנדרה איגודאלה מול לואול דנג. מצ'-אפ קריטי נוסף הוא אלטון ברנד מול קרלוס בוזר. מפגש בין שתי ההגנות הטובות בליגה ושני הספסלים האפקטיביים בליגה. קרב מוחות בין שני מאמנים גדולים. כדורסל בסגנון שאני אוהב, צפויה להיות אחלה סדרה.

כמובן שאת מירב תשומת הלב תופסת הסדרה של מיאמי וניו יורק, סדרה עם פוטנציאל להגיע לשבעה משחקים. ההימור שלי הוא שאם ניו יורק לוקחת את אחד מהשניים הראשונים במיאמי, היא גם מנצחת את הסדרה.

אינדיאנה נגד אורלנדו תהיה סדרה חד צדדית (בהנחה שאין האוורד). מריח כמו סוויפ קליל.

בוסטון נגד אטלנטה תהיה סדרה של ארבעה-חמישה משחקים קשים, אבל אטלנטה לא תנצח יותר מפעם אחת להערכתי (אלא אם בוסטון תגיע לסדרה בלי רונדו/אלן/גארנט).

סאן אנטוניו נגד יוטה זו סדרה עם מאזן כוחות ברור. אם פופוביץ' לא ירצה ללחוץ על חניכיו, אז יוטה תגנוב משחק אחד. 0-4 או 1-4.

אוקלהומה נגד דאלאס זו הסדרה של המערב. עונה שלמה יכולה להתהפך בסדרה אחת. דאלאס המאכזבת מול אוקלהומה, שבמשך שבועות רבים נחשבה לקבוצה הטובה בליגה. הכל תלוי ביכולת של דאלאס לעצור את דוראנט. מעניין לראות איך מאריון מסתדר איתו. גם היכולת ההתקפית של וינס קארטר חשובה. אם ג'יימס הארדן לא יחזור מהזעזוע מוח כמו חדש, אז תיווצר לת'אנדר בעיה חמורה חדשה.

לייקרס נגד דנבר תהיה סדרה שתגיע לשישה או שבעה משחקים. אין לי פייבוריטית בסדרה הזו.

ממפיס נגד קליפרס זו עוד סדרה עם פוטנציאל לשבעה משחקים. מבחן אמיתי ראשון לצמד כריסטופול את גריפין. אני הולך עם ממפיס.

יש כבר לו"ז לפלייאוף. הרבה משחקים בשעות נוחות.
במוצ"ש: שמונה בערב שיקגו פותחת את הפלייאוף, ב-22:30 הניקס במיאמי. בראשון בשמונה בערב סאן אנטוניו ויוטה, ב-22:30 הלייקרס נגד דנבר.
עוד משחקים בשעות נוחות: מש' 4 בסדרה שיקגו-פילי (20:00), מש' 4 מיאמי-ניקס (22:30), מש' 4 אינדי-אורלנדו (21:00), מש' 3 קליפרס-ממפיס (23:30). כל שאר המשחקים באמצע הלילה, כולל כל המשחקים בסדרות של בוסטון ואוקלהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 9:18 am 
Junior

אם הארדן לא חוזר 100% מהפציעה הת'אנדר בבעיה סופר חמורה. אני לא חושב שאנשים תופסים כמה קבלת ההחלטות שלו חשובה לקבוצה. עם הנטייה של ווסטברוק לאבד את הראש בתדירות משתנה הוא הרבה פעמים מקבל את ההחלטות בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 9:52 am 
Junior

ריד מיי ליפס: הניקס מעיפים את מיאמי בשישה משחקים. טייסון צ'נדלר הופך באופן רשמי לנמסיס של הביג ת'רי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 10:07 am 
Hall of Famer

טוב, נסכם, שאל ווי? סוג של מחזור ליגת קיץ...

הראפטורס נותנים בראש 98-67 לנטס
ראפס: אד דיוויס 24 ו-12 ריב', גארי פורבס 23 ו-6 ריב', אלן אנדרסון 20, בן אוזו עם טריפל דאבל של 12 נק' 12 אס' 11 ריב' וגם 4 חט', מקווה שמלך הט"ד רונדו לא מרגיש מאוים :lol: סלומון אלאבי גם כן בחגיגה עם 11 נק' 19 ריב' ו-3 חס'.
נטס: ארמון ג'ונסון 11, מורואו 11, ג'רלד גרין 10, ג'ורדן ויליאמס 10 ו-10 ריב', יוהאן פטרו 9 ו-12 ריב'

יוטה מנצחת 96-94 את פורטלנד.
ג'אז: אלק ברקס 18, פייבורס 15, ג'רמי אוונס 13 נק' 10 ריב' 3 חס' ו-3 חט', ג'וש הווארד 12, קאנטר 12 ו-10 ריב'
בלייזרס: היקסון 20 ו-9 ריב', ג'וני פלין 18 ו-11 אס', נולאן סמית 16 ו-7 אס', ווס מתיוס 14, קורט תומאס 10 נק' 6 ריב' ו-4 אס'

מינסוטה מושפלת 102-131 ע"י דנבר.
וולבס: באראה 20 ו-5 אס', פקוביץ' 18 ו-10 ריב', ביזלי 13, אלינגטון 12, וובסטר 11
נאגטס: ג'ווייל מגי 19, אפללו 18, גלינארי 17, לוסון 15, פאריד 15 ו-7 ריב', מוזגוב 15, ברואר 12, אנדרה מילר 5 נק' ו-10 אס'

אטלנטה מביסה את דאלאס 106-89.
הוקס: ג'וש סמית 23 נק' 9 ריב' ו-7 אס', טיג 17, ג'ו ג'ונסון 15, היינריך 12, ווילי גרין 11, אייבן ג'ונסון 10. תקנו אותי אם אני טועה, אבל טימאק עדיין לא עבר סיבוב ראשון בקריירה שלו, וספק אם הם יעברו את בוסטון השנה... מדהים.
מאבס: נוביצקי 22, בובואה 13, טרי 11

דטרויט מביסה 108-86 את פילי ושולחת אותה לסדרת סיבוב ראשון נגד הבולס.
פיסטונס: בן גורדון 26 נק' (8/10 לשלוש), סטאקי 13, וילנואבה 11 ו-7 ריב'
פילי: הוז 16 ו-7 ריב', מיקס 15, סם יאנג 12, קרייג בראקינס 10, טרנר 10 ו-6 אס'. לידיעתו של הקורא ע. לב - הסיבה לאי-שיתוף אנדרה איגואדלה, תדאוס יאנג ולו ויליאמס - rest.

שיקגו מביסה 107-75 את קליבלנד.
בולס: ג'ון לוקאס 25, נואה 13 ו-12 ריב', ג'ימי באטלר 12, המילטון 10, גיבסון 10 ו-12 ריב', מייק ג'יימס 10
קאבס: כספי לא שיחק בגלל פציעה. אירווינג גם כן היה בחוץ. תומפסון 13 ו-12 ריב', ג'יימיסון 12 נק' (הודיע כבר שלא יחזור לעונה הבאה, אני מניח שילך למיאמי או סן אנטוניו), דונלד סלואן 12, הרנגודי 12

מיאמי לא שיתפה את הטריו וכתגובה קיבלה 104-70 מוושינגטון.
ויז: מו אוונס 18, ננה 15 ו-7 ריב', סראפין 15, קרטייה מרטין 12, ווסלי 11 ו-8 ריב', ג'ון וול 7 נק' ו-12 אס'
היט: נוריס קול 14, אדי קארי (!!) 10 נק' 4 ריב' ו-4 איב'.

ממפיס מנצחת 88-76 את אורלנדו.
גריז: גאסול 22 ו-6 ריב', גיי 20, מאיו 15 נק' 7 ריב' ו-6 אס', רנדולף 13 ו-12 ריב'
מג'יק: טורקוגלו 18, הארפר 16 ו-7 ריב', וון וייפר 11

הניקס הופכים את הבובקאטס באופן רשמי לקבוצה הגרועה בהיסטוריה עם 104-84 קליל.
בובקאטס: ג'רלד הנדרסון 21 נק' 7 ריב' ו-4 אס', קמבה ווקר 13, די ג'יי אוגוסטין 12 ו-7 אס', די ג'יי וייט 11 ו-7 ריב'
ניקס: ג'יי אר סמית 22 ו-6 אס', סטודמאייר 21, ג'וש הארלסון 18 ו-9 ריב', ג'רום ג'ורדן 13, שאמפרט 12, ביבי 12 אסיסטים...

בוסטון מנצחת 87-74 את מילווקי.
סלטיקס: בראדלי 14, פירס 12, רונדו 0 נק' 15 אס' ו-4 חט'. להבנתי, רונדו הוא הראשון (לפחות ב-25 שנה האחרונות) שעושה מאזן של 0 נק' וכמות כזו של אסיסטים.
באקס: טוביאס האריס 16 ו-9 ריב', ג'ון לוור 15 ו-8 ריב', ג'נינגס 12, דאנליבי 10

יוסטון מנצחת 84-77 את ניו אורלינס.
רוקטס: באדינג'ר 27, דלמברט 11 ו-11 ריב', קורטני לי 10, דראגיץ' 8 נק' ו-13 אס'
הורנטס: ג'רום דייסון 15, דרל ווטקינס 13 ו-10 ריב', לאנס תומאס 11, אל פארוק אמינו 11 ו-10 ריב'

סן אנטוניו מנצחת בגולדן סטייט 107-101.
ווריורס: כריס רייט (שו הדא?) 25 ו-8 ריב', קליי תומפסון 17 נק' 6 אס' ו-5 ריב', צ'רלס ג'נקינס 16 ו-7 אס', ג'רמי טיילר 16 ו-9 ריב', מיקל גלדנס 14 ו-9 ריב', דומיניק מגווייר 11 ו-8 אס'
ספרס: פטי מילס 34 נק' 12 אס' ו-5 ריב', בלייר 22 ו-13 ריב', ג'יימס אנדרסון 19 ו-7 ריב'

הלייקרס כצפוי מפסידים לסקרמנטו 113-96.
קינגס: קאזינס 23 ו-19 ריב', טייריק אוונס 21, ג'ייסון תומפסון 17 ו-10 ריב', אייזיאה תומאס 11 ו-7 אס', טראוויס אאוטלו 11, ג'ימר 10
לייקרס: מקרוברטס 16 ו-9 ריב', איבנקס 14, סשנס 14, מרפי 12, גאודלוק 11 ו-5 ריב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 10:21 am 
Hall of Famer

ולסדרות:
שיקגו - פילי. גם בלי רוז, הייתי נותן יותר סיכוי לשיקגו לעלות. פילי קבוצת התקפה די מוגבלת, ולשיקגו יש יותר עומק. לא הייתי נותן מעבר ל-5 משחקים לבולס.

מיאמי - ניקס. הסיבה היחידה למה הסדרה הזאת מעניינת היא שהניקס בעונה האחרונה התהוו לכדי קבוצה. לא חושב שהקבוצה הטובה בליגה, גם לא בטופ3 או בטופ5, אבל קבוצה. זהות הגנתית עם שחקנים שיודעים לשמור כמו שאמפרט וצ'נדלר. בצד השני, מטווחי שלשות מדופלמים בדמות נובאק וג'יי אר סמית, וגם סופרסטארים כדוגמת סטודמאייר וכרמלו, והיה גם את הטווייאני ההוא שמכר כמה חולצות... ולמרות זאת, אני לא רואה את הניקס הופכים את הסדרה הזאת ליותר מ-6 משחקים. כרמלו אנתוני בכל סדרה אחרת הוא יתרון, הפעם הוא חסרון. על דויין וייד בכלל אין לניקס מענה, ואני בספק אם שאמפרט יוכל על הפיזיות של די-וייד. בעמדות הפנים לניקס בהחלט יכול להיות יתרון עם צ'נדלר ו-STAT, וזה גם למה זה לא ייגמר לדעתי ב-4 או 5 למיאמי.

אינדיאנה - אורלנדו. טוב, זה יהיה קל. סוויפ.

אטלנטה - בוסטון. מצ'אפ מעניין, וכמובן יהיה מאוד תלוי בבריאות של בוסטון. אטלנטה משחקת עונה שלמה בלי שחקני פנים ולמרות זאת הגיעה לכמות נצחונות מכובדת. מול בוסטון הם יאכלו הרבה מרורים מגארנט ורונדו. אני הולך עם הסלטיקס ב-6 משחקים.

סן אנטוניו - יוטה. לכאורה סדרה צמודה, בפועל לדעתי הספרס יבואו ויעשו את העבודה, בטח ובטח אחרי הנפילה מול ממפיס שנה שעברה. כמה? אני אלך עם 4-1.

אוקלהומה - דאלאס. סדרה מרתקת, וגם עם וגם בלי ג'יימס הארדן קשה מאוד להגיד מה הולך להיות פה. אם דאלאס מגיעים עם רעב של אליפות כדי להגן על התואר, זו הולכת להיות סדרה ארוכה. אני הולך עם המאבס ב-6 משחקים.

לייקרס - דנבר. אם יש יריבה שהלייקרס יכלו לקוות לקבל זו דנבר. קבוצה שהיא תלכיד שבנה ג'ורג' קארל, אבל כמו שכתבתי בפוסט קודם שלי, זה בדיוק סוג הקבוצות הכי נוחות - כאלו בלי סופרסטארים, בלי גו טו גאיס, ובלי יותר מדי שחקני התקפה ברמה הגבוהה ביותר של הליגה. זה אומר שהלייקרס יפסידו משחק או שניים, אבל את הסדרה הם יקחו, 6 משחקים.

ממפיס - קליפרס. עוד סדרה טובה, בין ההפתעה של העונה שעברה (ואולי גם השנה) לבין מי שרוצה להיות ההפתעה של השנה. הסדרה הזאת נופלת על הכתפיים של CP3, כי הוא יהיה האיש עם הכדור וזה שמנהל את המשחק. סדרה בקליבר של MVP, והקליפרס יכולים לקחת. סדרה קצת פחות טובה, ולא בטוח שזה יספיק. האמת? אני חושב שהקליפרס קבוצה פחות טובה, וממפיס תנצח את זה ב-7 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 11:22 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
ממפיס - קליפרס. עוד סדרה טובה, בין ההפתעה של העונה שעברה (ואולי גם השנה) לבין מי שרוצה להיות ההפתעה של השנה. הסדרה הזאת נופלת על הכתפיים של CP3, כי הוא יהיה האיש עם הכדור וזה שמנהל את המשחק. סדרה בקליבר של MVP, והקליפרס יכולים לקחת. סדרה קצת פחות טובה, ולא בטוח שזה יספיק. האמת? אני חושב שהקליפרס קבוצה פחות טובה, וממפיס תנצח את זה ב-7 משחקים.

הקליפרס קבוצה פחות טובה, בזה אין לי ספק.
אבל כמו שכתבת השחקן הכי טוב משחק אצלה. מה גם שאני לא חושב שרנדולף (במיוחד אם עדיין לא חזר לכושר ב100%) יעשה ת'מוות לגריפין שהוא כמובן השחקן השני בחשיבותו לקליפס.
הבעיה היא שאם ממפיס חכמים הם שמים את טוני אלן על פול, וטוני אלן זה חתיכת צרה צרורה, שחקן שעשה בעיות גדולות לקובי ולברון (א"א לעצור שחקנים כאלה, אפשר להקשות עליהם) (קונלי יכול לשמור על פוי)

מבחינתי המפתח בסידרה יכול (וכמה שזה ישמע מצחיק) ליפול על רנדי פוי. מאז האולסטאר הוא קולע באחוזים פשוט מופרכים, והקליפס בכללי הם קבוצה שחיה על הקליעה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 11:28 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
הורנטס: ג'רום דייסון 15, דרל ווטקינס 13 ו-10 ריב', לאנס תומאס 11, אל פארוק אמינו 11 ו-10 ריב'

או במילים אחרות: מי?, מי?, מי?, ו-אה, זה.

לדעתי הדיונים על הסדרות שווים ת'רד נפרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 11:59 am 
Junior

קצת כבוד לקבוצות שעשו את זה:
גולדן סטייט ושארלוט מפסידות.
היום תתקיים הגרלה בין טורונטו לבין גולדן סטייט. כזכור יש גם הגרלת לוטרי בהמשך, אבל הטלת המטבע היום היא משמעותית לגבי הסיכויים של ג"ס.
כאן זה מוסבר בצורה הכי טובה:
http://www.insidebayarea.com/warriors/c ... hope-lucky
אם ג"ס זוכה בפור היום, יש להם 72.5% לשמור על הבחירה שלהם. אם היא מפסידה בפור היום, יש לה רק 12.4% לשמור את הבחירה שלה. לחובבי הסתברות זה אומר שהסיכוי שלה נכון לעכשיו הוא 42.5%.

ושארלוט היא הקבוצה הגרועה בהיסטוריה. המצויינות של MJ הובילה אותם לרגע הזה ללא ספק. נאמר הרבה בעבר, להיות שחקן מעולה לא בהכרח גורר היותך מנהל טוב. אבל הוא ילמד איך לעשות את זה כמו שצריך הוא לא הטיפוס שיוותר בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:01 pm 
Senior

אני חושב שהבעיה המשמעותית של הקליפרס זה לאו דווקא המאצ' אפים כמו העובדה שלגריפין אין ניסיון פלייאוף. ראינו את דוראנט בפלייאוף הראשון שלו קולע באחוזים מאוד נמוכים(35% מהשדה)מול הלייקרס, ודוראנט הוא לכאורה שחקן שפיזיות פחות אמורה להשפיע עליו בזכות הגובה והידיים הארוכות שלו שמאפשרים לו לקלוע מעל שחקנים. לגריפין אין קליעה מחצי מרחק שמכריחה את היריבים לצאת אליו חזק, והפיצוצים שהוא חוטף לפעמים מוציאים אותו מאיפוס. לממפיס יש הגנה טובה מאוד בפנים(הספרס בשנה שעברה לא הצליחו כמעט להגיע לצבע שלהם) ככה שאני בספק אם מולם הוא יקבל הרבה דאנקים קלים. לקלעים של הקליפרס(פוי, באטלר, מו וויליאמס) יכול להיות תפקיד מכריע כי אם הם יקלעו הצבע יהיה יותר מרווח בשביל גריפין והחדירות של פול.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ו' אפריל 27, 2012 12:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:03 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
קצת כבוד לקבוצות שעשו את זה:
גולדן סטייט ושארלוט מפסידות.
היום תתקיים הגרלה בין טורונטו לבין גולדן סטייט. כזכור יש גם הגרלת לוטרי בהמשך, אבל הטלת המטבע היום היא משמעותית לגבי הסיכויים של ג"ס.
כאן זה מוסבר בצורה הכי טובה:
http://www.insidebayarea.com/warriors/c ... hope-lucky
אם ג"ס זוכה בפור היום, יש להם 72.5% לשמור על הבחירה שלהם. אם היא מפסידה בפור היום, יש לה רק 12.4% לשמור את הבחירה שלה. לחובבי הסתברות זה אומר שהסיכוי שלה נכון לעכשיו הוא 42.5%.

ושארלוט היא הקבוצה הגרועה בהיסטוריה. המצויינות של MJ הובילה אותם לרגע הזה ללא ספק. נאמר הרבה בעבר, להיות שחקן מעולה לא בהכרח גורר היותך מנהל טוב. אבל הוא ילמד איך לעשות את זה כמו שצריך הוא לא הטיפוס שיוותר בקלות.

אפשר לקבל הסבר קצר על למה הגרלה ועל מה?

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:06 pm 
Hall of Famer

הן סיימו באותו מאזן, וכנראה שהמאזן בין שתיהן לאורך העונה זהה וכנ"ל טייברייקרס אחרים.

בכל אופן, רק לי זה נראה סמלי שאת ה"שיא" שלהם הבובקאטס השיגו בהפסד הרצוף ה-23 שלהם? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:14 pm 
Junior

מסתבר שקבוצות לוטרי לא זוכות לטייברייקרים. ג"ס הפסידה במשחק היחיד ביניהן.
פור יפול היום גם בין קליבלנד והורנטס, ניו ג'רזי וסקרמנטו.

בנושא אחר: שאק וצ'אק אמרו אתמול בTNT שלפעמים כשהמאמנים מרוצים מהמצ'אפ אז הם אמרו להם לנוח במחשקים האחרונים של העונה, כדי לא לנצח יותר מדי. ספציפית שאק הזכיר את יוטה, שפיל ניסה להתחמק מהם, "בגלל חוסר היכולת של שאק לשמור את הפיקנרול" 8)

הניקס התחילו את העונה עם 8 נצחונות ו15 הפסדים. מאז הם 28 ו15. זה לא רע. זה מאזן ששווה מקום שלישי במזרח. הניקס הם קונטנדרים שנה הבאה. והאמת, אם הניקס עוברים את מיאמי בסיבוב הראשון, הם הופכים להיות הפייבוריטים במזרח כבר השנה.

נערך לאחרונה על ידי picknroll בתאריך ו' אפריל 27, 2012 12:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:31 pm 
Sophomore

picknroll כתב:

כבר שנים על גבי שנים שהוא גרוע, השנה אולי אפילו הכי גרועה (אי פעם?)
מילא נגיד קליבלנד וניו אורלינס שאפשר להגיד שפציעות (ורז'או ואירווינג מחד וגורדון ואוקאפור מצד שני) הרסו להם את העונה, אבל לשארלוט אין אפילו שחקן אחד שהיית רוצה אצלך בקבוצה, איך הוא הצליח?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:35 pm 
Junior

Practice makes perfect.
עוד עשור בערך, שארלוט תהיה קבוצה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:56 pm 
Hall of Famer

באופן לא מפתיע, היחיד שהצליח להוציא מים מהסלע היה לא אחר מאשר לארי בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 1:01 pm 
Junior

אני תמיד אוהב להסתכל על הטבלאות הבאות. זו הטבלא של 11-12.
http://hoopshype.com/salaries.htm

החמישיה הראשונה של השחקנים:
קובי
רשארד לואיס
טים דאנקן
קווין גארנט
גילברט ארינאס

החמשיה הראשונה של הקבוצות:
בוסטון
אורלנדו
לייקרס
פורטלנד