סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 6:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 9:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בהנחה שקובי ישחק, הסיכוי שהוא לא ישיג 38 נק' נשמע לי די קלוש, סקרמנטו קבוצת ההגנה הכי גרועה בליגה וחייבת הפסד כדי להגדיל את הסיכוי שלה לבחירת טופ 3 בדראפט (כרגע היא עם 21 ניצחונות, כמו ניו אורלינס וקליבלנד ואחד פחות מניו-ג'רזי וטורונטו שאחת מהן תפסיד הלילה כי הן משחקות אחת נגד השנייה), כל זה יחד עם העובדה שגאסול כנראה לא ישחק ולא יהיה מי שיקח מקובי זריקות חוץ מקצת ביינום, אני לא אפול מהכיסא אם קובי יגיע ל-38 עוד לפני המחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 10:23 pm 
Hall of Famer

בריל ג'י-אם כתוב שהוא לא ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 10:27 pm 
Senior

למה בדיוק קובי משחק שכל החמישייה של הלייקרס לא משחקת? איזה תועלת בדיוק תצמח ללייקרס מזה במשחק שהוא לחלוטין חסר חשיבות? הוא לא חזר לא מזמן מפציעה שהשביתה אותו ל-7 משחקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 10:30 pm 
מנהל פורום

לפי רוטווייאר, קראתי שקובי בסוף לא ישחק ככל הנראה.
אני חושב שאם זה יקרה ה-DNP הזה יהיה אחד הדברים שאני הכי אעריך את קובי עליהם.

ובכלל, לאחרונה קובי מקבל אצלי לא מעט נקודות זכות. נראה שהוא בהחלט התבגר ופחות חושב על עצמו ועל הסטט' האישית.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 10:31 pm 
Hall of Famer

לא יודע, בעיניי לגיטימי מאד לרצות לקחת את תואר מלך הסלים. עשו את זה בעבר ויעשו את זה עוד בעתיד. אני לא רואה כאן שום טעם לפגם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 10:34 pm 
Junior

נורטון כתב:
לא יודע, בעיניי לגיטימי מאד לרצות לקחת את תואר מלך הסלים. עשו את זה בעבר ויעשו את זה עוד בעתיד. אני לא רואה כאן שום טעם לפגם.

מסכים, ומוסיף שקובי רק חזר מפציעה ולגיטימי לשחק ולהיכנס עוד לכושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 10:35 pm 
Senior

נורטון כתב:

לגיטימי כשאתה בגילו של דוראנט, לא כשאתה חוזר מפציעה והולך לשחק משחק חסר חשיבות לחלוטין לפני הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 10:50 pm 
Hall of Famer

נו באמת. אפשר לחשוב מה ההבדל. אגב, גם המשחק ההוא של רובינסון, היה כשהספרס היו בדרך לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 1:22 am 
Junior

מסכים עם נורטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 1:37 am 
Sophomore

http://espn.go.com/los-angeles/nba/stor ... ring-title

קדפמ מדווחים גם הם שקובי יישב היום.
וטוענים שזו עונה גרועה שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 1:49 am 
Junior

כל הכבוד לקובי. החלטה של מקצוען

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 1:51 am 
Hall of Famer

התגובות פה רק מראות את הלך הרוח באל.איי. ואני חשבתי לתומי שהחלטה מי משחק ומי לא זו החלטה של מאמן ולא של השחקן עצמו...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 2:05 am 
מנהל פורום

גימל, קובי שלפני שנתיים או שלוש, היה משחק גם אם היו צריכים לפטר את המאמן.
זה אך טבעי שלכוכב הגדול של הקבוצה יש סיי גם בהחלטות כמו מינוי מאמן וכאלו.

מג'יק עשה את זה נגד ווסטהאד ובעד ריילי, מייקל עשה את זה נגד דאג קולינס ובעד פיל ג'קסון ודרון פיטר את ג'רי סלואן....

בגדול לשחקנים בקליבר הזה שמורות פריווילגיות מיוחדות בנ.ב.א., אבל זה באמת נחמד לראות שקובי התבגר ולא מתעסק יותר בעצמו.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 2:40 am 
Junior

וולפסון - חזון אחרית הימים.
החלטה מעניינת ובוגרת מצד קובי אם כי זה קצת פספוס אחרי שכל העונה כמעט הוא היה מלך הסלים.

טוב, מצב העניינים בשביל הפלייאוף לפני הלילה האחרון של העונה ב-NBA:

מזרח - שיקאגו ראשונה, מיאמי שנייה, אינדיאנה שלישית, בוסטון רביעית, אטלנטה חמישית, אורלנדו שישית - סגור וחתום.
אם בוסטון תנצח את מילווקי ואטלנטה תפסיד לדאלאס, אז בוסטון תקבל ביתיות בסיבוב ה-1 בזכות שובר שיוויון.
אז הסדרות בין בוסטון לאטנלטה ואורלנדו לאינדיאנה בסיבוב ה-1 של הפלייאוף כבר סגורות.
ניצחון של פילדלפיה בדטרויט בתוספת הפסד של הניקס בשארלוט יעלה את הסיקרס למקום ה-7 על חשבון הניקס.
בכל תסריט אחר: שיקאגו-פילדלפיה ומיאמי-ניו יורק (לוהט!) ישלימו את הסדרות של הסיבוב הראשון.

מערב - סאן אנטוניו ראשונה, אוקלהומה שנייה, ל.א לייקרס שלישית - סגור וחתום.
למעשה גם יוטה סגורה במקום ה-8, והסדרות שכבר נקבעו הן בין הספרס לג'אז ובין ממפיס לקליפרס. (סמיילי מפהק)
אם ממפיס תנצח הלילה את אורלנדו בבית היא גם זו שתארח את הקליפרס בסיבוב ה-1. הפסד מפתיע והקלייפרס יסיימו במקום הרביעי.
המקום ה-6 שייך כרגע לדנבר, וניצחון שלה על מינסוטה או הפסד של דאלאס באטלנטה, ישלח את הנאגטס למפגש מול הלייקרס ואת דאלאס ל-OKC.

כרגע נראה שהסדרה הטובה ביותר תהיה בין הניקס להיט, כשגם בוסטון-אטלנטה ושיקאגו-פילי אמור להיות מעניין.
במערב הסדרה בין ממפיס לקליפרס תהיה צמודה אבל לא מבריקה במיוחד לדעתי.
הסדרות במקומות 2-7 ו-3-6 (לייקרס-OKC-דאלאס-דנבר) צפויות להפציץ מבחינת כדורסל, אבל יש פייבוריטיות ברורות.

חוץ מזה, רגע מרגש מאוד שצריך להיזכר מהעונה הזו: כנראה המשחק האחרון של סטיב נאש בפיניקס.
הסופרסטאר השקט והפחות נפוץ - זה שמביא הצלחה דרך אסיסטים בעיקר. סחב את הקבוצה על הגב כ"כ הרבה שנים וזה ראוי להערכה.
http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/1252487-18.jpg , http://www.youtube.com/watch?v=tvBIxh3SN7U

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 6:28 am 
Junior

אגב, כבר חשבתי שקובי יודע שאין סיכוי לאליפות שישית, והוא ממשיך לשחק בכדי לשבור שיאי סקורינג על חשבון הקבוצה שלו, כי שיאי נקודות זה הדבר היחיד שיקרב אותו לMJ, וזו הסיבה שהוא לא יפסיד משחק גם עם רגל שבורה. כנראה שבלי אלמנט "על חשבון הקבוצה" המוטיבציה שלו יורדת.

CP3 כתב:
http://espn.go.com/los-angeles/nba/story/_/id/7858868/los-angeles-lakers-kobe-bryant-sits-allows-oklahoma-city-thunder-kevin-durant-win-scoring-title

קדפמ מדווחים גם הם שקובי יישב היום.
וטוענים שזו עונה גרועה שלו...

קדפמ היו אומרים את זה גם אם הוא היה קולע 30+ למשחק. לגילו זו עונה מצוינת. רק להזכיר, בתחילת העונה הספידו וטענו שאחרי העזיבה של פיל, אודום ושאנון בראון ביתיות בסיבוב ראשון יהיה הישג ללייקרס. קובי סחב אותם על הגב לביתיות עוד לפני הטרייד. אמרו שקובי כבר לא בטופ ולא מסוגל להוביל קבוצה לאליפות, ואז הוא קלע 28 נק' בעונה ה16 שלו בNBA. אין אף שחקן שהתקרב לזה (הכי קרוב שמצאתי זה ג'באר-23.4 ומאלון-23.2 נק' בעונה ה16 שלהם). יחסית לגיל היו דברים כאלה: קובי אוטוטו בן 34, בגיל 33-4 מצאתי את ג'ורדן ודומיניק עם קרוב ל30 נק' ומאלון עם 27.4. העניין הוא שאף אחד מהם לא היה אפילו בעונה ה13 שלו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 7:25 am 
Junior

פלאש, אני אף פעם לא מבין את האמירות האלו. ברור שקובי שנכנס ישר מהתיכון יהיה היחידי שעשה את זה. לא רואה איך זה רלבנטי יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 9:06 am 
מנהל פורום

האימרות חסרות כל הגיון וטעם האלו, הן בדיוק הסיבות למה קשה לי (ואני חושב שלעוד רבים) לפרגן לקובי.
זה ברור שקובי הוא אחד הסקוררים הכי טובים בתולדות המשחק, אני לא חושב שנמצא מישהו שיתווכח על זה. אבל לא צריך לתת כל מיני סטט' כביכול מרשימות, שבעצם לא מעידות על כלום.
כל הסטט' שקשורות להיותו היחיד שעשה כך וכך בגיל כזה וכזה, הרי מראש או שכמעט ואינן ברות השוואה, או שישברו בעוד כך וכך שנים ע"י לברון.

הרי ברור לכל שאם לברון ימשיך בקצב הנוכחי וללא פציעות, הוא ינתץ בדרך כל שיא אפשרי מבחינת גיל, רק מהעובדה שלקובי רק בעונה הרביעית שלו הגיע למספרים של אולסטאר, בעוד לברון כבר בעונה השנייה עשה מעל 27 נק'.
קובי אחד הגדולים, רק שאין צורך לעשות אותו יותר גדול ממה שהוא!

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 10:02 am 
Sophomore

אויש נובמת!
ESPN אמרו שזאת עונה גרועה....בסטנדרטים שלו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:11 pm 
Junior

זה כמו לומר שדאנקן נותן עונה זוועתית בסטנדרטים שלו. אפילו יחסית לסטנדרטים של הקרירה שלו קובי רחוק מעונה גרועה.

מוזס מאלון לא בא מהתיכונים? בעונות 14-16 שלו הוא קלע סביב 20 נק'. גארנט וטימאק-אין צורך לדבר. לברון? בשנתיים האחרונות הוא קולע 27 נק', בעונה ה16 בליגה הוא כבר לא יהיה שחקן של 25 נק'. אני מניח שהוא כן ישבור שיאי "השחקן הצעיר ביותר שקלע.." עד שדוראנט ישבור אותם בחזרה, אבל לא רואה מצב שלברון יגיע ל35 אלף נקודות בקרירה. ולא ראיתי שחקני מכללות שהגיעו לכזה ממוצע גם בעונה ה14 שלהם בליגה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:20 pm 
Junior

אבל אתה כותב דברים שהם שיא הברורים. אף אחד לא משווה את טימאק לקובי, וגם לא את גארנט. אני לא יודע כמה לברון יקלע בעוד X שנים אבל כבר עכשיו הוא קולע פחות מקובי ובכל זאת ברור מי נתן עונה טובה יותר. קובי הוא סקורר ונמדד ככזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:21 pm 
מנהל פורום

אתם מדברים פה כאילו יש נוסחה קבועה. כן כן... זה סתם ספוקלציות והערכות כמו 99% מהדברים שנכתבים בפורום וזה לגיטימי, אבל להגיד כמה נק' בממוצע למשחק שחקן יקלע בעוד 5-6 שנים?

סתם שאלה, למישהו יש ספק שאם לברון, על אף כל מגרעותיו (בסדר?), משחק עכשיו בקליבלנד, ולא ליד וייד ובוש, אז הוא קולע מעל 30 למשחק?
אולי עוד כמה עונות הוא בכלל יעבור להיות רכז במשרה מלאה והממוצעים שלו ירדו ל-20 נק' למשחק. אולי בעקבות כל מיני שינויים בליגה, קצב המשחקים יחזור להיות כמו שהיה פעם ויהיו 3-4 שחקנים שיסיימו עם ממוצע 30+. וזה לא איזה תרחישים קיצוניים לדעתי, אלא דברים שכבר קרו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:32 pm 
Junior

לברון יהיה בעונה ה16 שלו בעוד שבע שנים בגיל 34, אתה אומר שיש סיכוי שהוא יקלע 28 נק'- יותר מאשר היום? באמת?
לגבי "יש ספק שלברון בקאבס היה קולע מעל 30? ", יש עובדות: בשבע העונות בקאבס הוא עשה את זה פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 12:46 pm 
מנהל פורום

אני אומר שכמו שיש סיכוי שבסיטואציה מסויימת הוא בכלל ירד ל-20 נק' למשחק ובסיטואציה אחרת כן - הוא יכול לקלוע 28 גם בגיל 34.
מילא, אם יש שחקן יחסית חד-גוני שהכוח שלו זה בכמה נק' הוא קולע, אז סביר להניח ששחקן כזה גם בגיל מבוגר יחסית יהיה המוציא לפועל העיקרית.
במקרה של לברון, בגלל הרב-גוניות שלו, אי-אפשר באמת לדעת מה יהיה איתו בהמשך ואיך הוא יתופקד ובאיזה סיטואציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 1:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
FLASH כתב:
לברון יהיה בעונה ה16 שלו בעוד שבע שנים בגיל 34, אתה אומר שיש סיכוי שהוא יקלע 28 נק'- יותר מאשר היום? באמת?
לגבי "יש ספק שלברון בקאבס היה קולע מעל 30? ", יש עובדות: בשבע העונות בקאבס הוא עשה את זה פעמיים.

היום הוא קולע 27.1 נקודות, ככה שה27.9 נקודות של קובי זה לא "יותר מאשר היום" אלא "בערך כמו מה שהוא קולע היום". וקובי שלך בסה"כ עבר את הממוצע שלו השנה ב-4 מתוך 15 העונות הקודמות, ככה שלפי זה לא היה אמור להיות לו סיכוי לקלוע 28 היום. הוא קולע בגיל 34 יותר ממה שהוא קלע ב"היום" המקביל ללברון (עונות 8-9 בליגה - קלע 24 ו-27.6 נקודות למשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 1:25 pm 
Junior

ראובן כתב:
FLASH כתב:

וקובי שלך בסה"כ עבר את הממוצע שלו השנה ב-4 מתוך 15 העונות הקודמות, ככה שלפי זה לא היה אמור להיות לו סיכוי לקלוע 28 היום. הוא קולע בגיל 34 יותר ממה שהוא קלע ב"היום" המקביל ללברון (עונות 8-9 בליגה - קלע 24 ו-27.6 נקודות למשחק).

:bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 97 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה