סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 6:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 1:55 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה בדיוק מה שמדהים-שקובי שומר על יכולת גבוהה גם בגיל כזה, אני אומר שאין סיכוי שלברון יצליח לעשות את זה. העונות היחידות שג'יימס הגיע ל28 נק' למשחק היו כשהוא שיחק ללא סקורר גדול לידו וכשהוא היה עם הכדור בכל פוזשן. ב13 העונות שקובי היה שחקן חמישיה (לא כולל העונה), הוא הגיע 5 פעמים ל28 נק', פעמיים כשלידו סקורר ענק כמו שאק בשיאו ועוד פעם עם גאסול. לברון מוציא נקודות קלות ממהירות ואתלטיות מדהימה, ככל שג'יימס ירחיק צפונה מגיל 30 הוא יצטרך למצוא דרכים אחרות לקלוע 28 נק' למשחק (מה שהוא לא עושה בשנתיים שלו במיאמי). הוא יצטרך לשפר את הטכניקה, הקליעה ועבודת הרגליים ובעיקר את משחק הפוסט אפ. אני בטוח שזה כבר לא יקרה.

הלברון-פאנס יכולים להפסיק להידבק אליו, יש אחד כמו דוראנט ששיאים כאלה תפורים עליו. אף אחד לא הזכיר: דוראנט הפך לאחד הבודדים שלקחו 3 תארי סקורינג רצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 3:32 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה הקשר ללברון פאנס? אתה טוען על משהו שאין סיכוי שיקרה בעוד שבע שנים (שזו ממילא אמירה ריקה, כמו 99% מטיעוני ה"אין סיכוי") ומתבסס על נתונים שלפיהם גם מה שקרה הוא לא אפשרי. אם אתה טוען שללברון אין יכולות הכדורסל המתאימות זה משהו אחר (אבל כאמור, להחליט על סמך זה מה יהיה עוד שבע שנים בפסקנות כזו זה קצת מוזר).

ואני חושב שהלייקרס בהחלט שברו את הציפיות בעונה הזו, אבל לדעתי הגורם העיקרי הוא לא קובי וההישג חסר התקדים שלו לעונה 16 של שחקן בליגה, אלא העובדה שהסנטר החביב של הלייקרס השתפר מ12 ל-19 נקודות למשחק ושיחק ששים משחקים. גם ככה זו היתה עונה מוזרה ללייקרס עם המון הפסדים מוזרים ומאזן חוץ נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 5:08 pm 
Junior

הקשר הוא שה-לברון פאנס קבעו שבקצב הזה הוא יעבור את קובי בשיאי הנקודות-ביחס-לגיל. לגבי הנתונים שהבאת-אין מה להשוות בין שחקן עם קליעה, טכניקה ועבודת רגליים מושלמת, ולכן אמור להצליח בגיל מתקדם, לבין שחקן שאין לו בכלל את הדברים האלה, ויהיה לו קשה מאוד להחזיק בממוצעי נקודות דומים בגיל 34 (אם עדיין ישחק). אולי יש סיכוי (נמוך) שלברון יגיע לשיאי נק' בעונה ה15 וה16 שלו, למי אכפת? העובדה היא שאף אחד עדיין לא העלה שם של שחקן שקלע כ"כ הרבה בעונה ה16 שלו, ואפילו לא בעונה ה13-14 שלו בליגה כך שטיעון המכללות לעומת תיכונים לא תופס כאן. הנקודה שקובי נתן עונה טובה מאוד: 28 נק', 5.5 רב', 4.5 אס', להגיד ששחקן זקן כמו קובי/דאנקן נותן עונה גרועה ביחס לסטנדרטים שלו זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 6:40 pm 
Senior

קובי בגילו של לברון, כמדומני, היה שחקן הרבה פחות טוב שנחנק לחלוטין ע"י ההגנה של דטרויט בגמר ההוא(בכל שלושת האליפויות הקודמות של הלייקרס ה-MVP של הגמר והשחקן שקלע את כמות הנקודות הגבוהה יותר היה שאק). המספרים שלו בגיל הזה לא טובים מאלו של לברון(אם מתחשבים בזה שהוא שיחק בלייקרס פוסט שאק שהיו קבוצה מחורבנת להחריד). אני אישית זוכר את קובי כשחקן הרבה פחות שלם. הוא בוודאי לא הגיע לליגה כשחקן שהוא היום וגם ג'ורדן לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 7:01 pm 
Hall of Famer

ג'ורדן אולי לא הגיע לליגה כשחקן שהוא הפך להיות, אבל הוא כן קלע 28 נקודות למשחק וחדר כל אימת שבא לו, ברגע שהוא הגיע.
במילים אחרות, בעונת הרוקי של ג'ורדן הוא היה לא פחות טוב מדווין וויד בשיאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 7:14 pm 
Junior

אז אם נסכם, ג'ורדן>וויד ובנוסף קובי>=לברון. לדוראנט עדיין לא מצאנו בסיס להשוואה מכיוון שאין לו ווינגספאן (יותר מדי גפיים).

אני בטוח שאפשר להגיע מכאן באינדוקציה לאיזשהי קביעה מופרכת המניחה את הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 9:55 pm 
מנהל פורום

מה הקשר "לברון-פאנס"? תפסיק שנייה לעשות ביד מול הפוסטרים של קובי ותקרא הודעות לשם שינוי.
אתה יודע מה, יש עשרות פורומים של מאונני קובי אז אולי תעזוב אותנו כבר ותתחיל לכתוב שם באופן קבוע.

או שפשוט אני אתחיל לעשות כמוך, ועל כל הודעה שתכתוב שאולי איכשהו בעקיפין תזכיר את קובי אגיב בלכנות אותך מאונן-קובי מסכן.
בטוח יצא מזה דיון פורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 10:29 pm 
Junior

מה זה אין שחקן כזה?
מייקל ג'ורדן בגיל 34 קלע 28.7 למשחק בעונה הסדירה.
בגיל הזה סטיב נאש לקח MVP.
בגיל הזה לקארל מאלון היו 27 נקודות למשחק 10 ריב' ו4 אסיסטים.

אני בטוח שאפשר למצוא עוד לא מעט שבגיל 34 היו עם עונות מדהימות. או שגיל זה לא תופס כי אי אפשר לייחד את קובי ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 11:17 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
עניין ה"לברון פאנס" באמת לא מובן, ללברון ממש אין עדות מעריצים כמו לקובי (חלק באשמתו, חלק נסיבתית) ובכלל היחס אליו הרבה פחות אמוציונאלי משני הכוונים. גם"שחקן שאין לו בכלל את הדברים האלו" הוא משפח. ללברון יש קליעה סבירה בהחלט וגם התחיל לפתח פוסט אפ, כמובן שהטכניקה של קובי בעניינים האלו היא טובה ממנו בהרבה אבל זה רחוק מלהיות "אין לו בכלל". הוא אכן יצטרך לשפר את כל האלמנטים האלו אם ירצה להמשיך להיות אפקטיבי מבחינת סקור (מבחינות אחרות הוא יכול בכיף להמשיך להיות אפקטיבי הרבה שנים, בעיקר אם ינדוד בשלב כלשהו לעמדה 4 כעמדה ראשית). החלון שלו בעניינים האלו ממש לא נסגר וזה פחות או יותר עניין של רצון. אם הוא רוצה זה שאלה טובה.

גם בקשר לקובי עצמו, דרך אגב, אני ממש לא בטוח שהוא מנסה ללכת על השיא של קארים. אני די בטוח שהוא רוצה לעבור את מייקל, אבל כבר ראינו שני שחקנים (קארל מלון ומייקל בעצמו) שהיו יכולים ללכת על השיא המופרך ההוא וויתרו על העניין. השיא הזה לא רק דורש לקלוע הרבה פר משחק אלא גם לשחק די הרבה עונות(קארים בעצמו שיחק 20 מתוכן 18 גם בפלייאוף) ובשלב מסויים הטחינה האינסופית של הליגה מתחילה להמאס על כל אחד. ברגע שהוא יעבור את מייקל, נדע בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 27, 2012 11:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
אולי יש סיכוי (נמוך) שלברון יגיע לשיאי נק' בעונה ה15 וה16 שלו, למי אכפת? העובדה היא שאף אחד עדיין לא העלה שם של שחקן שקלע כ"כ הרבה בעונה ה16 שלו

אתה די ענית ל"עובדה" שלך בסוף המשפט. למי פאקינג אכפת איזה שחקן קלע כמות נקודות מסוימת בעונה ה-16 שלו... בדיוק בגלל עובדות כאלו (הכי הרבה משחקים רצופים עם 40 נק', אצבע כואבת, עין עצלה וכו') מעריצי קובי כל כך מאוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 12:09 am 
Sophomore

Amos Gueta כתב:

גם בקשר לקובי עצמו, דרך אגב, אני ממש לא בטוח שהוא מנסה ללכת על השיא של קארים. אני די בטוח שהוא רוצה לעבור את מייקל, אבל כבר ראינו שני שחקנים (קארל מלון ומייקל בעצמו) שהיו יכולים ללכת על השיא המופרך ההוא וויתרו על העניין. השיא הזה לא רק דורש לקלוע הרבה פר משחק אלא גם לשחק די הרבה עונות(קארים בעצמו שיחק 20 מתוכן 18 גם בפלייאוף) ובשלב מסויים הטחינה האינסופית של הליגה מתחילה להמאס על כל אחד. ברגע שהוא יעבור את מייקל, נדע בוודאות.

קח אליפות, תעבור את ג'ורדן בנקודות ופרוש בשיא. ככה קובי יצא הכי גדול ובסטייל. ודירבלאק אם אתה בכלל חושב על לעבור ואבוי לGM שיחשוב על להעביר אותו.

אגב מצטער אם אני נשמע כמו קובי פאן אבל אני חושב שאם הוא ירצה הוא יוכל לעשות אתזה, מקווה שהוא לא ירצה מהטעמים שכתבתי למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 1:22 am 
Senior

אגב, גם את עניין "העונה ה-16 בליגה" אפשר לפטור בזה שבמהלך השנים היו שיפורים גדולים ברפואה. נאש בגיל 38 הוא עדיין אחד מהרכזים הטובים בליגה עם ממוצעים של דאבל דאבל ואחוזים שהם הכי טובים בקריירה שלו. גרנט היל עם כל הפציעות שעבר עדיין חי וקיים בגיל 39 ואפילו קולע בדאבל פיגרס. בהתחשב בזה שהשניים האלה הגיעו לליגה עוד לפני קובי, זה לא כל כך מפתיע שבגילו קובי מצליח לשמור על רמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 2:06 am 
Sophomore

חוק גודווין של הפורום קובע שככל שדיון על ה NBA מתארך, הסבירות שהוא יהפך להתלהמות בנושא קובי שואפת ל 1.

מעניין אם גם בפורומים לועזיים זהו המצב ואם נכתבה כבר עבודת גמר בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 1:21 pm 
מנהל פורום

הסטטיסטיקה [המטרידה], ולא דווקא לא של קובי, אלא של פלאש:
408 הודעות בפורום (לא לפי המונה, אלא לפי כמה מהן שמורות וניתנות לאחזור וחיפוש).
197 מהן בהן מופיעה המילה "קובי".
95 הודעות בהן מופיעה המילה "לברון".
כלומר 48% מההודעות היו בטוח סביב קובי ויש גם הודעות שבהן בוודאי דובר עליו מבלי לכתוב "קובי".

סטטיסטיקה של ודים:
354 הודעות.
28 הודעות מתוכן בהן מופיעה המילה "לברון".
38 הודעות בהן מופיעה המילה "קובי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 2:32 pm 
Sophomore

אני חושב שאתה צריך להשעות את עצמך...יעקב ביותר מעשירית מההודעות שלך??? תתבייש!!! (ותרגיש חופשי להשעות גם אותי, אצלי זה בטוח יותר...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 8:43 pm 
Junior

ודים אין ספק שהתחלתי לכתוב בפורום בעיקר בגלל הנסיונות ההזויים להיכנס בקובי בכל הזדמנות, לפני כן בכלל הייתי אוהד פיניקס וסטיב נאש. בגלל השנאה העיוורת לקובי עברתי ללייקרס. שקי, תחזור דף אחורה ותראה שכבר העליתי את המספרים האלה, ההבדל שהם היו בעונה ה12-13 בליגה (או 14 לג'ורדן אם מחשיבים לו 2 עונות קצרות מאוד).

שחף, בעונת 2003 עם שאקיל, קובי רשם 30 נק' 7 רב' 6 אס' ו2 חטיפות למשחק, ב45% שזה פחות טוב מג'יימס אבל מצד שני יותר נק' ואחוזים עדיפים מהקו. הוא אולי מנהל משחק פחות טוב אבל זה נכון גם לגבי MJ. והרבה יותר חשוב - קובי לפחות לא עבר סירוס, שזה כבר הופך אותו ליותר "שלם". רפואה מתקדמת היא התירוץ החדש? במקביל המשחק גם הופך איטי יותר לעומת שנות ה80 וה90, =פחות נק'.

לא מבין מה כ"כ מטריד בסטטיסטיקה הזאת. נראה לי שכולם יסכימו שקובי נתן עונה טובה, ממש לא גרועה ועל זה כל הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 8:47 pm 
Junior

פלאש אני מצטער אבל אני פשוט לא מבין אז מה אומר שהוא השחקן היחיד שבעונה ה16 שלו (בגיל של הקודמים שכתבתי) שקולע ככה... אם ננסח אחרת (תקן אותי אם אני טועה) הטענה שלך שקובי הוא השחקן היחיד שהגיע מהתיכונים והיה מוצלח גם בגיל מבוגר?
כי אחרת אין כמעט אף סופרסטאר שהיה בגיל 33 (כמעט 34) בעונה ה16 שלו ולכן אני לא ממש מצליח להבין מה הנתון הזה מספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 9:26 pm 
Junior

בוא ניקח את רשימת הקלעים הגדולים, נעשה הנחה ונשווה את העונה ה12 שלהם בליגה לעונה ה16 של קובי בליגה, כדי למנוע טיעוני מכללות-תיכונים. תחליט אם הנתון הזה מספר משהו, הנתונים מbasketball refrence.

קארים: בעונה ה12 היה בגיל 33: 26.2 נק'.
מאלון: בגיל 33, 27.4 נק'.
ג'ורדן: בגיל 33: 29.6 נק'.
ווילט: בן 34, 16.8 נק'.
שאק: בן 32 , 21.5 נק' (שנה אחרי 22.9 נק').
מוזס: בן 29 : 23.8 נק' (שנתיים אחרי 24.6 נק').
אלוין הייס: בן 34 , 23 נק'.
אולג'ואן: בן 33 , 26.9 נק'.
רוברטסון: בן 33 17.4 נק'.

זו העונה ה12 של החברה האלה, וקובי עם 27.9 נק' בעונה ה16 שלו, רק MJ עבר את זה מהעונה ה12 והלאה, אבל מה לעשות שכשאתה בעונה 16 בליגה העומס על הגוף הרבה יותר כבד. בראינט נתן עונה מצוינת, "עונה גרועה"-מגוחך, ולהגיד שזו עונה גרועה ביחס לסטנדרטים שלו כשזו העונה ה16 שלו - עוד יותר מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 9:34 pm 
Junior

אבל רק טענו באיזה טור שזו עונה לא טובה ולא ראיתי מישהו פה שהסכים עם זה... לעומת זאת את הנתון שהוא השחקן היחיד בעונה ה16 שבלה בלה בלה אתה העלת כבר בעבר. זה לא פעם ראשונה שאתה נותן את הנתון חסר החשיבות הזה.
קובי היה 2 בקלעים השנה והוביל קבוצה למקום 3 במערב, מי לעזאזל יטען ברצינות שזאת עונה חלשה?
אפשר להגיד שזו לא עונת שיא של קובי, אבל זה הגיוני וזה לא מוריד מערכו.
אגב השוואה הסטורית, אם אתה רוצה לטעון שזו עונת הגיל ה33 (כמעט 34) הכי טובה פרט למייקל שווה גם לשים נתונים נוספים בהשוואה כמו ריב', אסיסטים, אחוזים וכו'... לתת פרמטר בתור רק נקודות עושה אבל עם שחקנים שתורמים ביותר פרמטרים (לא אומר שקובי לא יקח שם, פשוט לא בדקתי )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 10:11 pm 
מנהל פורום

sheky, אתה יכול לא להסכים עם הקביעה שיש חשיבות כלשהי לכזה הישג (השחקן הראשון עם 16 עונות שעשה X או Y), אבל האם אתה טוען שאין שום משמעות לנתון כזה? האם העובדה ששחקנים שהגיעו ישירות מהתיכון וויתרו על השנתיים או משהו במכללות היא לא רלוונטית לכאלו דיונים? עונת NBA שלמה ועמוסה, בטח בקבוצה שמשתתפת בפלייאוף יוצרת עומס הרבה יותר גדול על הגוף מעונת מכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 10:30 pm 
Junior

השאלה אבל מה הנתון הזה בא להגיד.
להגיד שלא היה שחקן שבעונה ה16 שהיה כל כך טוב זה לא נתון שהוא מעניין כהשוואה כי לא היו סופר סטארים שהיו בני 33-34 בעונה ה16 שלהם.
הנתון הזה מעורר כבוד, כמובן, אבל אני חושב שאין עוררין לזה שקובי שחקן מדהים ומקומו חקוק בדפי ההיסטוריה.
אם זה נתון שבא לתת דוגמא לגדולתו אז אחלה, זה בהחלט מוסיף.
אבל אם זה נתון שבא כהשוואה (וזה מה שפלאש אמר, הוא ציין המון פעמים שלא היה שחקן כזה) אז זאת השוואה מאוד ריקה מתוכן, זה הכל.
קובי לא השחקן בן ה34 הכי גדול אי פעם בלי צל של ספק. אפשר להגיד שקובי הוא השחקן בעונתו ה16 הכי טוב אי פעם, אבל זה נתון השוואתי שלא נותן מידע לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 28, 2012 10:39 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
מה לעשות שכשאתה בעונה 16 בליגה העומס על הגוף הרבה יותר כבד.

סליחה שאני מתעכב על המשפט הזה, אבל קבעת את זה בתור עובדה מוגמרת, ואני לפחות ממש לא בטוח שזה נכון. אני מבין אם תגיד שבעונת לוקאאוט העומס על הגוף הרבה יותר כבד. אבל להגיד שככל ששחקן משחק יותר זמן באן בי איי אז העומס על הגוף גדול יותר, נשמע לי ממש לא מבוסס. לדעתי זה כל מקרה לגופו, וכמובן תלוי בסיטואציה המקצועית ויכולות כדורסל.
ואם כבר מדברים על "לגופו", בראיינט עבר טיפולים מיוחדים בגרמניה לפני העונה הנוכחית, ככה שהעמידה שלו (עד הפציעה האחרונה) בעומס של העונה הנוכחית בהחלט יכולה להיות מיוחסת לאותם טיפולים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 8:52 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
ודים אין ספק שהתחלתי לכתוב בפורום בעיקר בגלל הנסיונות ההזויים להיכנס בקובי בכל הזדמנות, לפני כן בכלל הייתי אוהד פיניקס וסטיב נאש. .

ובגלל זה נבחר הכינוי הכל כך קשור לכל הסיפור הזה - פלאש.

אני דווקא כן מקבל את הנתון של עונה 16 ברציפות כמשהו די מדהים. פה יש לפלאש איזשהי נק' אחיזה במציאות. כל פעם שפלאש ידע לספר לנו על ההישגים של קובי ביחס לגיל שלו, אז אני ואחרים העלינו תשובה נכונה, שזה לא רק הגיל רלוונטי, אלא גם השנים שלו באן.בי.איי. 16 שנה בליגה זה משהו שוחק בטירוף והעובדה שקובי בעונה ה-16 ובגיל מבוגר, בצמרת הסקוררים בליגה היא יוצאת דופן. לכו תחפשו נושאים בתחילת העונה ותגלו שהיו פה הרבה משתמשים שסגרו על ירידה משמעותית ביכולת של קובי בגלל הגיל, בגלל המיילים שהגוף שלו צבר באן.בי.איי ובגלל היכולת שלו בפלייאוף האחרון.

גימל, המשפט לא מדוייק, אבל בהחלט ניתן להגיד ש-16 עונות גורמות לשחיקה של הגוף ולכן יותר קשה להיות בכושר מעולה ככל שאתה משחק יותר.

לגבי הטיפולים המיוחדים בגרמניה, רצות על כך מלא מלא בדיחות, בעיקר על חוקיות הטיפולים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 10:16 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הבעיה היא לא הנתון הזה מרשים או לא (הוא מאוד מרשים, ועצם העובדה שאנשים מדברים על קובי כמועמד לשבור את השיא של קארים מוכיחה שיש לא מעט הערכה ליכולת הסקורריות שלו), הבעיה היא במתודולוגיה. קובי השנה נתן עונה יוצאת מהכלל מבחינת כמות נקודות וזה במקרה יצא העונה ה-16 שלו ובגיל 34 (נדמה לי). שנה שעברה הוא נתן עונה "ממוצעת" וזו היתה העונה ה-15 וגיל 33. זה שלוקחים נתון נקודתי של שחקן אחד ומשווים אותו לנתון הנקודתי הזהה של שחקנים אחרים זה בעייתי במקרה הטוב. בטח כשחוזרים שוב ושוב על מספר הקסם "העונה ה-16". אבל זה לא באמת משנה, זה לא שהדיון הזה לא התנהל כבר באותה צורה ועם אותם עלבונות אוויליים כבר עשרות פעמים.

מה שכן, היה שנה שעברה טור מעניין של סימונס שבו הוא דיבר על התופעה החדשה הזו של גארדים שלא נגמרים כשהם אמורים להיגמר. הוא הביא כמובן את קובי כדוגמה מרכזית, וגם את ריי אלן. היו עוד דוגמאות אבל אני לא זוכר אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 10:23 am 
Sophomore

נאש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר