סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 3:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 3:52 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מסכים עם גואטה. אם אני לא טועה, ברגע שיש קרע ב-ACL אז הסיכום לקרוע אותו בעתיד הרבה יותר גבוה. רוז יהיה חייב לשפר את הקליעה שלו כדי להישאר בטופ של הכדורסל האמריקאי בתקופה שאחרי הפציעה. כרגע זה לא הזמן לדבר על זה, אבל מי יודע - אולי הנתיב שלו יהיה כמו של מייקל שבתחילת הקריירה היה חודר מדהים ובהמשך עבד על קליעה מחצי מרחק ומעלה. חבל שזה קורה דווקא לשחקן כזה. סופרסטאר צנוע שמפרגן לשחקנים לצידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 3:59 pm 
Junior

אמיר שפירא כתב:
אני מסכים עם גואטה. אם אני לא טועה, ברגע שיש קרע ב-ACL אז הסיכום לקרוע אותו בעתיד הרבה יותר גבוה. רוז יהיה חייב לשפר את הקליעה שלו כדי להישאר בטופ של הכדורסל האמריקאי בתקופה שאחרי הפציעה. כרגע זה לא הזמן לדבר על זה, אבל מי יודע - אולי הנתיב שלו יהיה כמו של מייקל שבתחילת הקריירה היה חודר מדהים ובהמשך עבד על קליעה מחצי מרחק ומעלה. חבל שזה קורה דווקא לשחקן כזה. סופרסטאר צנוע שמפרגן לשחקנים לצידו.

אלוהים בוחר את הטובים=]
אחחח ברנדון מתגעגעים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 7:16 pm 
Hall of Famer

העניין הוא שרוז עבד על הקליעה הרבה ושיפר אותה משמעותית ובקיץ האחרון עבד על סיבולת לב-ריאה וניהול משחק. הוא אכן השתפר בניהול המשחק והוא בהחלט היווה איום משמעותי מבחוץ. הבחור עובד קשה ומשפר אספקטים במשחק שלו. עדיין, האתלטיות שלו והאקספלוסיביות זה הנשק העיקרי שלו. בלעדיו, הוא רכז ממוצע למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 7:33 pm 
Sophomore

לפני כמה ימים, מישהו פה הציע להביא את טייריק אוונס לשיקגו.
בעקבות הפציעה של רוז, כדאי יהיה לשיקגו לבחון את האופציה הזו.
זה הימור גדול, אבל אם שיקגו לא תעשה כלום, היא תמצא את עצמה במצב של פורטלנד של השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 7:37 pm 
Hall of Famer

תגידו לי, אתם שפויים? לכו תבדקו כמה שחקנים חזרו בשנים האחרוונת מניתוח לשיקום רצועה. כמה מקוננים על הקריירה האבודה של רוז, אחד אחר מציע כבר לוותר עליו לגמרי ולהביא את טייריק, כי אחרת זה יהיה מקרה פורטלנד. אולי כדאי שמישהו יגיד שצריך לנטוש את העיר שיקגו עכשיו.

רוב הסיכויים שרוז יחזור לשחק בעונה הבאה. יש סיכוי טוב שהיכולת שלו לא תיפגע משמעותית (אמרה חזר מניתוח מיקרו שבר, תהליך הרבה הרבה יותר מסובך מהניתוח שרוז יצטרך לעבור עם אחוזי החלמה נמוכים בהרבה) אם בכלל וגם אם היכולת האתלטית שלו תיפגע, הוא שחקן מספיק טוב בשביל להיות רכז מוביל בליגה. טימי הארדוואיי היה שחקן מוביל במיאמי בלי שום סחוס בברכיים ובלי יכולת אמיתית לקפל אותם. עוד כל כך מוקדם בשביל להסיק מסקנות.

אני מסכים עם גואטה שהפציעה הזאת מדאיגה ויש סימן שאלה האם רוז יחזור ליכולת שלו מפעם, אבל מצד שני, גואטה גם חיסל את הקריירה של אנדרו ביינום פחות או יותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 8:46 pm 
Hall of Famer

רק כדי לסבר את האוזן, אחד הרכזים הכי אתלטיים בעשור האחרון ואולי בכלל, בארון דיוויס, קרע את ה-ACL כשהוא היה בקולג', לא בדיוק פגע באתלטיות שלו, וגם אחרי עוד כמה פציעות במהלך הקריירה שלו, הוא המשיך להיות אתלט מצויין במשך רוב הקריירה שלו. מה שכן, כמו אצל דיוויס, בהחלט יכול להיות שזה יהפוך את רוז ליותר פגיע בהמשך, אבל האתלטיות שלו תהיה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 9:04 pm 
Hall of Famer

טוב לשמוע. מה שכן, לשיקאגו אולי לא יהיה הקו הקדמי שיש לה היום, עם בוזר בעונה טובה יחסית וגיבסון ואשיק כגיבוי מעולה מהספסל, ביחד עם קורבר שממש חם בזמן האחרון. בקיצור, הבולס פספסו הזדמנות מעולה ללכת על התואר, אבל הדברים האלו קורים ואין מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 9:05 pm 
Hall of Famer

כן, רק חבל שהם אף פעם לא קורים ללברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 9:15 pm 
Sophomore

rony כתב:
רק כדי לסבר את האוזן, אחד הרכזים הכי אתלטיים בעשור האחרון ואולי בכלל, בארון דיוויס, קרע את ה-ACL כשהוא היה בקולג', לא בדיוק פגע באתלטיות שלו, וגם אחרי עוד כמה פציעות במהלך הקריירה שלו, הוא המשיך להיות אתלט מצויין במשך רוב הקריירה שלו. מה שכן, כמו אצל דיוויס, בהחלט יכול להיות שזה יהפוך את רוז ליותר פגיע בהמשך, אבל האתלטיות שלו תהיה בסדר גמור.

רק אני חשבתי אחרי הרבע הראשון שהיו לו 10 נקודות וכניסה חזקה לטבעת שלא ראינו חודשים שאולי הנה בארון "אכפתלי" חוזר ומהווה פקטור רציני בפלייאוף?
אגב בארון, אחד השחקנים היותר מוכשרים ומבוזבזים של העשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 10:11 pm 
Hall of Famer

אני עם עמוס לב - באמת קצת מוגזמות התגובות פה, לגמור את הקריירה לשחקן שהפסיד ב-3 עונות שלפני זה 3 משחקים בסה"כ. אני תוהה מה הייתם אומרים על מייקל ג'ורדן אחרי שבעונה השנייה שלו שיחק רק 18 משחקים... גם כן גמר את הקריירה? ביל וולטון? בכל אופן, מוקדם מדי. אני מניח שלאורך הקיץ גם יתקבלו דיווחים על קצב ההחלמה של הבחור ואיך זה נראה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 29, 2012 10:15 pm 
Hall of Famer

ולכן הזכרתי את ביל וולטון. ביל וולטון עם הפציעה גמר את הקריירה כסופרסטאר שהוא היה אמור להיות והפך להיות שחקן משלים טוב בקבוצה אדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2012 7:55 am 
Sophomore

נורטון כתב:
כן, רק חבל שהם אף פעם לא קורים ללברון.

עכשיו אחרי שקראתי כמה אתה שונא את מיאמי רק עכשיו הבנתי את המשפט הנ"ל =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2012 8:32 am 
Senior

ללברון יש מבנה שבעיני שהופך אותו להרבה פחות פציע משחקנים אחרים. כמה פעמים ראיתם טנק נופל לא טוב על הרצפה? השילוב של כוח עצום ואתלטיות מטורפת הופך את לברון לשחקן היחיד בליגה חוץ מהווארד שכשהוא חודר לסל הוא נתקל ברוב המקרים ביריב פחות חזק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2012 10:19 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
סכנת הפציעה ללברון לא מגיעה משחקנים אחרים אלא מלברון. השילוב של המאסה והאתלטיות שלו לא יכול להיות בריא לברכיים. זו אחת מהסיבות שהוא צריך לעבוד עוד על הפוסטאפ והקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 30, 2012 12:57 pm 
Sophomore

זה היה בלתי נמנע.
אני חושב שפעם נקעתי את הקרסול רק מלהסתכל על קרוס אובר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 49 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה