סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 12:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 8:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קבלו לינק ל"כתבה" חדשה שהתפרסמה באתר אוהדי הפועל חולון (נא להצטייד בשקיות הקאה):

http://gate3.ios.st/Front/NewsNet/reports.asp?reportId=289867

ציטוט:
יואב האפס חוזר לטנף

יואב גליצנשטיין המאבטח חסר האחריות שעבד ללא רישיון וללא היתר במשחק המדובר בנובמבר 2007, ושחוסר זהירותו גרם לעונש כבד לקבוצת הפועל חולון בזמנו, והוא עצמו יצא ללא כל עונש מהרשויות, מקבל במה בגלי צה"ל וחוזר לזהם את האוויר עם אמירותיו העלובות:

"הייתי אתמול במלחה, ולצערי גם אתמול אתה רואה אנשים שפשוט לא מגיעים כדי לראות משחק כדורסל".

... "עומדים אנשים ופשוט מאיימים, לפני המחצית, הוא עומד בלי חולצה, חושבים שהם אולטראס, ואומר, עוד דקה תהיה פה מחצית ונעלה למעלה. אנשים הלכו למזנונים והיו שם מכות ועצורים"

"אנשים חוו טראומה, ולא מגיעים למשחקים נגד חולון, לא נוסעים למשחקים בחולון, כי הם מפחדים"

"יגיע היום, אני אומר לכם, זה ייגמר במתים, מרגישים את העוצמה של השנאה באויר"

"יש בעיה בין חולון לירושלים, וצריך למצוא לזה פתרון כי זה ייגמר ברצח"

יואב, יא בנאדם זבל מסריח, שנמשיך לבוא לך בסיוטים כל החיים. ותחזיר את ה 18 שקל שהוצאנו על זר פרחים בשבילך לפני 5 שנים כשחשבנו בטעות שצריך לרחם עליך. אף פעם לא תניף צלחת!

הכתבה המתוקה הזאת מקושטת בצילום ההוא של יואב בזמן הפיגוע במלחה , ושימו לב לכתובת המתוחכמת של אוהדי חולון המקסימים.

וברצינות - מישהו שם צריך להתעורר דחוף ביותר בהנהלה של חולון , אם הם לא רוצים שידור חוזר של העניין הזה , ואפילו יותר גרוע. לפחות לא יוכלו להגיד "לא ידענו".

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:07 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ראית שבצד שם מישהו הגיב תחת "עופר האדום מצ'ה"?

בכל אופן, אני מקווה שזה נשלח לכל אוהדי חולון בתקשורת (סורוקה, ערן סלע, וכו') שבפרשת החזיז נלהבו מאוד להגן על חולון. זה גם לא ניתן לזלזול בנוסח "אתר אוהדים מפגר" כי במשחק עצמו נעצרו כמה אוהדי חולון ולפחות אחד (על פי הדיווח באתר הזה...) הורחק לזמן ממושך מהמגרשים. שווה גם לשלוח את זה לגל"ץ שעושים קמפיין רציני נגד אלימות בכדורגל (ובמחשבה שנייה, הרי התמונה מגיבה לראיון איתם, אז מן הסתם הם מודעים לסוגיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:08 am 
Sophomore

כשזבל מסריח אתה בא אליו בטענות?
מן הסתם לא כי זה טבעו של זבל, אותו דבר עם כותב הכתבה שלדעתי מייצג אחוז קטן מאוד מאוהדי חולון.
דבר שני, גם בהנהלת חולון יושב זבל אחד (עם הקוקו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:09 am 
Hall of Famer

ערן סלע אוהד חולון? לא נראה לי. אולי כתב משהו בעדה מתישהו, אבל לא אוהד חולון.

אבל כן, בהחלט, הגיע הזמן שהתקשורת תתעורר ותפרסם בראש חוצות את מה שכל אוהד כדורסל ישראלי שהולך למגרשים יודע: האוהדים של חולון אלימים, זה כבר נגמר פעם אחת רע וזה עשוי להיגמר עוד יותר רע. משהו צריך לקרות.

אה, אבל רגע. לחולון יש "קהל חם" שדובר המנהלת כתב עליהם בעצמו טור משתפך ומלא סופרלטיבים רק העונה. נו שוין, נחכה לרצח באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:11 am 
Senior

נו, אפשר לחשוב מה הנהלת חולון תעשה. גם טביב שניסה לנקות את הגועל נפש מהפועל מצא את עצמו בחוץ. אפשר לאחל להם שירדו ליגה בשנה הבאה כי אני מעדיף קבוצות פחות טובות עם פחות קהל מהגועל נפש הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:13 am 
Hall of Famer

נובמת, שחף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:19 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
ראית שבצד שם מישהו הגיב תחת "עופר האדום מצ'ה"?

בכל אופן, אני מקווה שזה נשלח לכל אוהדי חולון בתקשורת (סורוקה, ערן סלע, וכו') שבפרשת החזיז נלהבו מאוד להגן על חולון. זה גם לא ניתן לזלזול בנוסח "אתר אוהדים מפגר" כי במשחק עצמו נעצרו כמה אוהדי חולון ולפחות אחד (על פי הדיווח באתר הזה...) הורחק לזמן ממושך מהמגרשים. שווה גם לשלוח את זה לגל"ץ שעושים קמפיין רציני נגד אלימות בכדורגל (ובמחשבה שנייה, הרי התמונה מגיבה לראיון איתם, אז מן הסתם הם מודעים לסוגיה).

ראיתי , לכבוד הוא לי.

היום בבוקר בפינת הספורט בגלי צה"ל אזכרו את הגועל נפש הזה. נקווה שזה יגיע לעוד מקומות , כי באמת נמאס.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:21 am 
Hall of Famer

מה זה הקטע הזה עם יואב ג. שהוא עבד ללא רשיון וללא היתר? (שלא יובן לא נכון- אני לא רומז פה שאני תומך במה שנאמר עליו בטור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לי היה מוכר שערן סלע הוא גם אוהד חולון (לא שיש בזה משהו רע...) וגם שהוא היה מאלה שתקפו את העונש שהיא קיבלה בזמנו, אבל כרגע אני לא מוצא ראיה לא לזה ולא לזה, אז אולי אני מתבלבל עם סורוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

הנה אגב התמונה , למי שאין כח להיכנס :

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:22 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
לי היה מוכר שערן סלע הוא גם אוהד חולון (לא שיש בזה משהו רע...) וגם שהוא היה מאלה שתקפו את העונש שהיא קיבלה בזמנו, אבל כרגע אני לא מוצא ראיה לא לזה ולא לזה, אז אולי אני מתבלבל עם סורוקה.

יש את עידו אשד שכותב בידיעות (הבן של).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:25 am 
Hall of Famer

מהלא מעט שקראתי מסלע , כולל מה שהוא כתב על עצמו, לא מצאתי שום ציון שהוא אוהד חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:33 am 
Hall of Famer

במקור המקורי ביותר, סלע הוא אוהד מכבי פ"ת. אבל הוא כבר די הרבה זמן לא מעורב אמוציונלית בכדורסל ישראלי ברמת האהדה, ובכל מקרה, כאמור, לא אוהד חולון וכנראה שהיתה התבלבלות עם סורוקה.

באותה נשימה אציין שההתגייסות שהיתה אז בתקשורת מצד אוהדי חולון (סורוקה, שמילוביץ, הורסקי, אשד) נגד העונש ה"כבד" לחולון ונגד ה"הכתמה" של "הקהל הנפלא" היתה מגוחכת להפליא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:34 am 
Freshman

מגעיל מגעיל מגעיל. :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

גועל נפש כזה לא ראיתי הרבה זמן.

מחכה לשמוע תגובה רשמית מהמועדון.

הרס לי את הבוקר.

אולי כמה משחקי רדיוס בתור התחלה ישנו במעט את המצב.

יהיה מעניין (???) לשמוע מה יש לאוהדי חולון כאן בפורום להגיד על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:38 am 
Hall of Famer

תאמין לי שלא יהיה מעניין. חוץ מזה, לאומית שוב נעלם. אולי היתה לו קצת עבודה באתר האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:41 am 
Hall of Famer

לאומית יחזור אחרי שחולון ינצחו את הפועל. לא לדאוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:41 am 
Hall of Famer

מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:43 am 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
תאמין לי שלא יהיה מעניין. חוץ מזה, לאומית שוב נעלם. אולי היתה לו קצת עבודה באתר האוהדים.

בגלל זה הוספתי 3 סימני שאלה אחרי המילה מעניין...

פשוט לא היו לי אנרגיות לחפש מילה טובה יותר אחרי שקראתי את הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 9:50 am 
Sophomore

תגובת האתר הנאלח לאזכור בגל"צ:
'שלום ניב רסקין. תודה על האיזכור על הבוקר בגלי צה"ל. נא לציין פעם הבאה שמדובר באתר "הקומץ" ונשמח אם תזכיר את כתובת האתר. עכשיו לך תבדוק עם עצמך אם יש שקר אחד בכתבה שבחרת להקריא בשידור. נשמח אם תחזור אלינו עם תובנות. בברכת יום טוב...'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 10:04 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני מתאר לעצמי שאם ניב רסקין אמר שמדובר באוהדי כדורסל, מדובר בשקר...
הם הרי לא באים בשביל כדורסל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 10:06 am 
Junior

גועל נפש מרוכז, חצו כאן כמה קווים אדומים מבחינתי (ואני דווקא בעד תמונות סנאף באופן כללי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 10:07 am 
Hall of Famer

סלע הצהיר תמיד שהוא אוהד של הקבוצות שבהן גילי משחק, כך שהיום הוא לא אוהד של אף אחת (נדמה לי שגילי מאמן היום איפשהו, לא?).

אבל גם לי זכורה הסתייגות שלו מהעונש שהוטל על חולון, וזה לגיטימי כשלעצמו, בניגוד לשטויות שסורוקה כתב אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 10:18 am 
Hall of Famer

לפי מה שקראתי אצלו, בתור ילד-נער הוא כמובן אהד מכבי כי זה מה שבעיקר שודר בטלויזיה, וזה היה בימים שמכבי הייתה כמובן הרבה יותר "נבחרת לאומית" מהיום. הוא סיפר שב-1990 הוא החל לסקר את הפועל ת"א עבור מעריב ופיתח כלפיה סימפטיה גם כן, ובאחד הדרבים מצא את עצמו מבולבל ולא יודע את מי הוא מעדיף. מאז, לדבריו, אין לו קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 10:57 am 
Junior

מה שכן, יש לו סימפטיה לקבוצות כמו ג"ג ושכחתי מי עוד. גם אני (כקורא אדוק וכותב באתר שלו) לא זוכר אזכור לאהדת חולוניה.
גיל "והתרגיל" סלע מאמן את הפועל פ"ת נשים, וזוכה לאזכורים קבועים בכדורסלע האתר.
וכעת לעניין שלשמו נתכנסנו:
WTF???
אני לא יודע אם יש חוק נגד זה, אבל מישהו חייב לעשות משהו. ברצינות.
מספיק שכתוב שם: "שחוסר זהירותו (של גליצנשטיין) גרם לעונש כבד לקבוצת הפועל חולון בזמנו", בשביל לגרום בחילה קשה לכל אדם שפוי, ונורה סופר אדומה לכל מי שיש לו איזשהו קשר לענף הזה.
אם אני הבריגדה, אני מתארגן עם כל שאר ארגוני האוהדים ומוציא מחאה סופר חזקה נגד העניין. (או להחרים את המשחקים, או ההיפך, להביא אוהדים מכל שאר קבוצות הליגה, כולל מכבי, שיגידו בפה מלא שיש לנו קוים אדומים, ויש דברים שלא נסבול. אני מוכן לבוא בראש קומץ אוהדי גלילבוע, אם תהיה יוזמה כזאת).
יש לענף הכדורסל הישראלי מספיק חולאים משל עצמו, הוא לא צריך לאמץ גם את אלה של הביפ המזורגג.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 11:22 am 
Sophomore

רק חשוב לציין שגליצנשטיין צריך לבוא בטענות רק לעצמו, כי האירוע החל בגלל התגרות מפורשת שלו באוהדי חולון (עמד ליד היציע שלהם עם מכשיר קשר ביד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה