rony כתב:
אני עם שחף וחיאל, לטעון על גריפין שהוא שחקן סופר מוגבל אפשר רק אם מסתכלים רק על היילייטים, נכון שהוא עוד לא לגמרי מלוטש, אבל יש לו ידיים מעולות מה שמאפשר לפול פשוט להעיף את הכדור לכיוון הכללי של הסל מתוך ידיעה שהוא פשוט יתפוס אותו, הוא אחד הפורוורדים שמובילים כדור הכי טוב בליגה (מוק הישווה אותו במובן הזה לצ'ארלס בארקלי, בהחלט יש משהו), מוסר מצויין (רביעי בליגה בין כל הגבוהים באסיסטים, היה שני בשנה שעברה) ואפילו אם כל מה שהוא היה יודע לעשות זה דאנקים, מה שממש לא קורה במציאות כי הוא קולע לגמרי לא רע גם מחצי מרחק ויש לו טאץ מאוד רך ליד הסל גם כשהוא לא יכול לסיים בדאנק, בכל מדד אפשרי הוא עדיין אחד הסקוררים הכי יעילים בליגה.
shachaf78 כתב:
שוויק1 כתב:
שום כוכבית, לא אז ולא היום.
בכל מקרה לגבי הספרס-קליפרס (לטעמי הקליפרס עוד יכולים להפסיד את זה בכלל).
לקליפרס יש שחקן על אחד-פול. גריפין עוד לא מתקרב לשם בכלל, הוא סופר מוגבל בהתקפה ואין לו אפילו מהלך אמין אחד. הכל ספינים על גבי ספינים בצבע עם כל מיני הוקים מוזרים. לטעמי עדיף כרגע את דאנקן. טימי בכושר נהדר ופשוט שחט את יוטה בסדרה. בהגנה הוא כל כך עדיף על גריפין ברמות מגוכחות.
פארקר ופול הם די קרובים מבחינת התרומה לקבוצה. פול ענק אבל גם פארקר סוחב את הספרס כל השנה וגם מול יוטה היה נהדר.
שנכנסים למעטפת סביב הגדולים ולשאלת המאמן אז זה בכלל נוקאאוט. כל זה לא אומר שהסדרה תהיה טיול עבור הספרס אבל הספרס כן קבוצה הרבה יותר טובה.
לטעון על שחקן שנותן 21 נקודות למשחק בפלייאוף ב-55% מהשדה שהוא מוגבל התקפית זה חתיכת בדיחה לא מצחיקה. כמה שחקנים בפלייאוף הנוכחי עושים את זה? אני יכול לקבל את הטיעון שדאנקן עדיף הגנתית( אמת, למרות הירידה החדה שהייתה אצלו בשנים האחרונות והחגיגה של זי-בו וגאסול מתחת לסל של הספרס בשנה שעברה) אבל להגיד שבשלב הזה של הקריירה שלו הוא עדיף על גריפין התקפית? אגב, יצא לי לראות את אחד המשחקים של הקליפרס נגד הספרס ודאנקן מאוד מאוד התקשה מול דיאנדרה ג׳ורדן והידיים הארוכות שלו.
שחף, מה לעשות וצפיתי כמעט בכל המשחקים של הקבוצות בפלייאוף הנוכחי. לא כתבתי בשום מקום שגריפין חי על דאנקים אבל כתבתי שהוא מוגבל התקפית עד כאב. מה לעשות וזו המציאות. ולא רוני, בדיוק הפוך, זה לא מצפייה בהיילייטים אלא במשחקים. גריפין כמו שכתבתי חי על תנועה אחת בלבד בהתקפה העומדת: ספינים מהירים במקום בתוספת של איזה פייק אחד או שניים שמשחררים אותו למין הוק מוזר עם הקרש או הסתערות על הריבאונד תוקף.
לגבי הולכת הכדור התאורטית שלו, זה אולי רלבנטי לעונה סדירה כי באינטינסיביות של הפלייאוף הוא לא חושב אפילו לעשות דבר כזה ובצדק.
לגבי הקליעה מחצי מרחק, יש לו עוד דרך ארוכה ארוכה. הוא פשוט לא קולע בצורה סבירה ובמיוחד עד עכשיו בפלייאוף הוא מנגר משם.