סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 5:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:41 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
יהיה מאוד מעניין לשמוע את פאנאתנייקוס מתלוננת על קיפוח מהשופטים. הקבוצה שהכי נהנתה משופטים במשך דור שלם זה הירוקים מאתונה וזה היה סוג של צדק מה שקרה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:42 pm 
מנהל פורום

מדהים, מדהים
ניצחון של הלב, כוח הרצון ואימון חכם
אימון של מנטור מאשר אימון טכני וטקטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:50 pm 
Sophomore

ספאונליס :dan_ser:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:53 pm 
Senior

נבארו פלופר מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:53 pm 
Sophomore

איזה מהלך של ספאונליס ודורסי, תענוג

אולמפיקוס!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:55 pm 
Junior

השופטים ממש עושים הכל כדי לעזור לברצלונה. ספאנוליס עצום. מנצח לבד.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:56 pm 
Sophomore

אולימפיקוס בגמר, איזה יופי , איזה האסל אדיר של השחקנים של איבקוביץ, מגיע לברצלונה לא לנצח משחק מגעיל כמו תמיד

ספאנוליס אין, שאראס אווט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:58 pm 
Senior

ברצלונה הגעילו אותי השנה ומגיע להם לעוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:58 pm 
מנהל פורום

מסכים, סוג של צדק
כיףףףףףףףףף
רק חבל שיהיה גמר חד צדדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 10:59 pm 
Sophomore

לא יכול שלא להסכים יותר, שתי הקבוצות שבאופן עקבי נהנות מחסדי השופטים בחוץ. ת-ע-נ-ו-ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:04 pm 
Junior

וואו...אחת הסנסציות הגדולות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:05 pm 
Junior

ונראה לי שאידסון יכול לחזור לתל אביב בוואן וויי טיקט...עשה כלום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:09 pm 
Junior

אולימפיאקוס זאת לגמרי דאלאס של שנה שעברה.
בהתחלה חשבו שהעונה הם יוצאים מקבוצות הצמרת, אף אחד לא ספר אותם מול סיינה, אף אחד לא ספר אותם מול ברצלונה, עכשיו אף אחד לא ייספור אותם מול צסק״א. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:24 pm 
Sophomore

עם כל זה שהכדורסל של בארסה מעצבן אני מאוד מאוכזב שלא יהיה לנו את הגמר הקלאסי של שתי הקבוצות הבאמת גדולות של היורוליג העונה.

כמו שאמרתי לפני המשחק, להבדל בין המאמנים היום היתה השפעה ענקית על המשחק. איבקוביץ' ענק, הוציא מחבורת הנגרים שלו 150% וזה ראוי לציון, אבל פסקוואל פשוט ביזיון. הוא בזבז כל כך הרבה כישרון היום ולא ניצל אף אחד מהיתרונות של הקבוצה שלו (ויש מלא כאלה מול אולימפיאקוס המוגבלת) חוץ מנבארו כמובן. קייל היינס שומר את לורבק? ניתן לאידסון שיפציץ מבחוץ. במקום לשחק פשוט, להכניס כדורים פנימה ולתת ליוונים להתאמץ הוא פשוט שיחק לידיים שלהם, עם הפיקנרול השבלוני של נבארו כשכל השאר פשוט מפחדים לזרוק.

חוצמזה, הוא שיחק דק' ארוכות, כולל בתחילת המחצית השנייה עם חמישיה של סאדה-מיקאל-וואלאס-נ'דונג-אידסון, ועושה רושם שבארסה פשוט לא התכוננה לתרגיל הקבוע של אולימפיאקוס (שבו ספאנוליס מקבל את הכדור מהסנטר בקצה הקשת מול הסל ומיד מקבל חסימה), אחרת אין דרך להסביר את העובדה שהוא עשה שם פשוט מה שבא לו. ההגנה על ספאנוליס היתה פשוט לא טובה, ואני בהחלט מאמין שהם היו צריכים להגביל אותו יותר.

אה, ולמוניקה. פשוט איכס, שופט גרוע, שבכמה שריקות נוראיות כמעט הפך את המשחק היום. שרף אמר בשידור שכנראה שהעידן שלו תם, כי מי שדואג לו ביורוליג כנראה התפטר. מקווה שזה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:25 pm 
Senior

אני חושב שרמת ההתקפות ביורוליג בצניחה בשנים האחרונות. לפני 6 שנים בשני חצאי הגמר קבוצות קלעו 85 נקודות. שנה לפני כן מכבי וטאו קלעו מספר דומה. השנה אף קבוצה לא הגיעה אפילו ל-70 נקודות, כולל צסק''א הסופר מוכשרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:30 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
...

אה, ולמוניקה. פשוט איכס, שופט גרוע, שבכמה שריקות נוראיות כמעט הפך את המשחק היום. שרף אמר בשידור שכנראה שהעידן שלו תם, כי מי שדואג לו ביורוליג כנראה התפטר. מקווה שזה נכון.

אני מוריד את הכובע בפני כל שופט שיודע לשרוק גם נגד הכוכבים הכי גדולים של המפעלת השריקה שלו למשיכה של נבארו הייתה ארוע מכונן. אגב כמה מילים על אידסון : לא שווה את הכסף הגדול שהשקיעו בו, מיקל יכול להספיק, את הכסף הזה בארסה בהחלט יכלה לנתב למקומות אחרים כמו רכז מחליף או אפילו קלע אחר שיחליף קצת את נבארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:38 pm 
Junior

uriel17 כתב:
איזה היילייט של דורסי וספנוליס
ספנוליס שחקן העונה בירוליג ביי פאר

אתה לא חושב שקירילנקו הולך לזכות? הוא נראה כמו בחירה די ודאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 11, 2012 11:43 pm 
מנהל פורום

די ברור שהוא הולך לזכות, הסיכוי היחיד שזה לא יקרה הוא
שספאנוליס יקח גם את התואר
אני רק מביע את דעתי האישית
ההישג של ספאנוליס גדול יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 12, 2012 1:18 am 
Sophomore

guyancho כתב:
zurkin כתב:
...

אני מוריד את הכובע בפני כל שופט שיודע לשרוק גם נגד הכוכבים הכי גדולים של המפעלת השריקה שלו למשיכה של נבארו הייתה ארוע מכונן. אגב כמה מילים על אידסון : לא שווה את הכסף הגדול שהשקיעו בו, מיקל יכול להספיק, את הכסף הזה בארסה בהחלט יכלה לנתב למקומות אחרים כמו רכז מחליף או אפילו קלע אחר שיחליף קצת את נבארו.

היו שם כמה שריקות תמוהות מאוד. אני שונא את הפלופים של נבארו לא פחות ממך, אבל אני לא מדבר רק על זה (גם השריקה הזאת היתה מאוד גבולית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 12, 2012 9:36 am 
Freshman

uriel17 כתב:
די ברור שהוא הולך לזכות, הסיכוי היחיד שזה לא יקרה הוא
שספאנוליס יקח גם את התואר
אני רק מביע את דעתי האישית
ההישג של ספאנוליס גדול יותר

אני חושב שהשאלה אם הוא יקח אתהתואר היא לא כל כך רלוונטית, כי הבחירה כבר נעשתה ובד"כ מחלקים את הפרסים בערב גאלה שבין שני ערבי הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 12, 2012 11:12 am 
Sophomore

איידסון תרם לבארסה 0 נקודות ומדד 2-

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 12, 2012 11:31 am 
Junior

אני חושב שאולימפיאקוס היא הקבוצה הכי מפתיעה בתולדות היורוליג(של יול''ב). מדהים כאילו רוח מכביסטית נכנסה בקבוצה הזאת(במובן של קבוצה שאף אחד לא סופר שמגיעה עד הגמר), שאיבדה את רוב נכסיה, ומשחקת עם תקציב קטן משמעותית, ובכל זאת הגיעה לגמר היורוליג כשהיא מעיפה את ברצלונה בחצי הגמר. ציפיתי להתרסקות מוחלטת מצידם, חשבתי שאף יתקשו לעלות לטופ 16 עם סגל כ''כ אלמוני ולא מבטיח(פרט לספאנוליס כמובן).
אני כ''כ רוצה לראות אותם לוקחים את זה נגד צסק''א אבל הסיכויים לכך בעיניי הם אפסיים.
בכל אופן אני מקווה שהעונה הזאת תיתן לבעלי אולימפיאקוס קצת רוח גבית, והם יחזרו להשקיע יותר בקבוצה, לפחות ברמה כזו שתשאיר את הבסיס הקיים בתוספת שחקן או שניים. מה שבטוח זה שמאחת הקבוצות המאוסות בעיניי רבים, שקנתה כל דבר שזז במיליוני יורו, היא הפכה העונה לקבוצה הכי מרגשת במפעל. היחידה שריגשה אותי ככה היא פרטיזן של בו מקאלב ומאריץ' שהעפילה לפיינל פור בפריז על חשבון מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 12, 2012 12:17 pm 
Junior

לא צריך להגזים עם גודל הסנסציה. אולימפיאקוס זה עדיין מועדון מפואר ברמת היורוליג, הם אמנם עברו קיץ קשה אבל הבסיס עדיין חזק ויש להם מאמן מאוד מנוסה ואת אחד השחקנים הטובים (והיקרים) ביורוליג.

לא נתנו להם צ'אנס נגד בארסה אבל ראינו עד כמה פקטור הלחץ הוא משמעותי במעמדים האלה.

לא נהניתי ממשחקי חצי הגמר שהיו שניהם מאוד אינטנסיביים אבל עם רמת ביצוע נמוכה למדי. מעט שחקנים הגיעו בפורמה טובה למעמד הזה ומכל הבלאגן זורח כרגיל אנדריי קירילנקו שלא תלוי ביום קליעה או בפוקוס כדי לעשות את הדברים שהוא עושה. הגנה, ריבאונד, חסימות. ברמה האירופית אין באמת מה לעשות נגדו - אבל אם אולימפיאקוס תצליח לעשות את מה שעשתה פאו וזה להוציא מהמשחק את הנשק ההתקפי המרכזי של הרוסים (קרסטיץ') יש להם צ'אנס.

לגבי אלכסיי שבד - אנשים פה לא מבינים עד כמה הוא טוב. מזל שהגיע המשחק הזה במעמד מכריע. הוא שחקן NBA לא היום, אלא לפני שנה-שנתיים ויגיע לשם מתישהו בקרוב. לגמרי לא שייך לכאן מבחינת סט היכולות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 12, 2012 12:23 pm 
Senior

האמת שהגארדים של פאו כבר ממש פחדו להיכנס לסל מול קירילנקו וקרסטיץ'(לא זכרתי אותו כסנטר הגנתי כל כך טוב). היחיד שהיה אפקטיבי זה שאראס עם משחק המיד ריינג' המשובח שלו. אני חושב שאובראדוביץ' היה צריך לשלוף מהספסל את לוגאן. חוץ מזה, רמת הביצוע ההתקפית באמת הייתה מאוד נמוכה בכל הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 12, 2012 12:33 pm 
Junior

דייבי ג'ונס כתב:

לגבי אלכסיי שבד - אנשים פה לא מבינים עד כמה הוא טוב. מזל שהגיע המשחק הזה במעמד מכריע. הוא שחקן NBA לא היום, אלא לפני שנה-שנתיים ויגיע לשם מתישהו בקרוב. לגמרי לא שייך לכאן מבחינת סט היכולות שלו.

אולי מבחינת סט היכולת. שבד שלפני שנה-שנתיים לא היה קרוב לרמת הליטוש וקבלת ההחלטות שהוא נמצא בה כרגע. הוא היה, דאז, במקרה הטוב שחקן סבר פלוס ובמקרה הפחות טוב שחקן חסר תקנה עם פוטנציאל.
בהחלט שחקן מעולה ויש לבלאט על מי לסמוך בקו האחורי אחרי שהולדן עזב. אני לא זכרתי מישהו שם שבלט בטורניר האחרון לאחר שהולדן פרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: