סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:28 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 4:52 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
למישו יש לינק טוב לקליפרס? לא להאמין שאני קם ב4:30 ולא מצליח לראות משחק, אוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 4:54 am 
Freshman

chaiel49 כתב:

http://eventosppv.me/canal-1.php
זה איכות HD זה הכי קרוב לאיכות של הליג פאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 4:57 am 
Sophomore

אוראלזור כתב:
chaiel49 כתב:

עובד, תודה..

נערך לאחרונה על ידי chaiel49 בתאריך ו' מאי 18, 2012 5:03 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 4:59 am 
Sophomore

נסה את זה:
http://www.firstrowsports.eu/watch/1231 ... ppers.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 5:04 am 
Junior

chaiel49 כתב:
אוראלזור כתב:
chaiel49 כתב:

לא עובד לי!
סגרתי את האד-בלוק וההגנת אמת ככה שזאת לא הבעיה, יש לך מושג מה יכול לגרום לזה לעבוד?

תשמע, לי זה עובד וזה שווה את האיכות.
אתה גולש בכרום או אקספלורר? תנסה בכרום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 5:18 am 
Junior

מה נסגר עם גינובילי והשלשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 5:56 am 
Sophomore

טוב לא הצלחתי ממש לראות ת'מחצית הראשונה אבל אני יכול להגיד שלמרות שסטטיסטיקה לא תמיד אומרת את האמת אין ספק שפול פצוע וזה ממש משפיע עליו...2 נקודות 2 אסיסטים ו...5 איבודים?! WTF?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 6:11 am 
Junior

ראיתי הרבה קבוצות התקפיות גדולות בחיי אבל מה שאני רואה מהספרס השנה זה פשוט וואו אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 6:23 am 
Sophomore

ותודה לך דל נגרו... :evil:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 6:28 am 
Sophomore

מה נסגר עם גרין והשלשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 7:39 am 
Junior

ריבאונד 1 לגריפין בכל המשחק?
ועדיין אין לכם ספקות לגביו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 7:48 am 
מנהל פורום

אני מת על אינדי.
אני מאוהב בבירד.
פול ג'ורג' מותק אמיתי.
גם רוי היברט.
וויד כנראה אחד השחקנים השנואים עלי בליגה.
אני ממש אוהב, אבל ממש, את דאנקן.
ואת ג'ינובילי.
ופופוביץ'.

אז כן, לילה נחמד של כדורסל.

רק חבל על לברון, אותו אני מאד אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 10:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
תתנחם בזה שאת ג'ורדן וקובי הוא כבר לא יעבור, אז עכשיו די פתוחה לו הדרך לעקוף את בארקלי על תואר הלוזר הגדול בכל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 10:05 am 
מנהל פורום

אני לא מקבל את הגדרת בארקלי כלוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 10:50 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שוב פעם אתה חוסך לעמוס לענות על הפרובוקציה, מתי תלמד?

בארקלי הוא אם-אמות-הלוזר, לא במובן המעליב נוסח הדרך שבה פלאש מבטא "צ'וקר" או נוסח הקריאות המפגרות של הקהל של הפועל אחרי החטאת עונשין. לא להגדיר כלוזר שחקן שהפסיד סידרת גמר נגד הביתיות (ועוד אחרי שהצליח לגנוב חזרה את הביתיות אחרי שזו אבדה), הפסיד עוד שתי סדרות פלייאוף קריטיות 4-3 עם הביתיות ואחרי יתרון 3-1, ואז כשבניסיון נואש לקחת אליפות אחרונה הצטרף לקבוצה שהרגע לקחה שתי אליפויות (תוך שהיא מפגינה וינריות מזהירה בשתי הסדרות ההן) והצליח להפסיד עוד הפסד סופר כואב בשניה האחרונה (והפעם כבונוס למתחרה העיקרית על תואר הלוזרית האולטימטיבית), זה בערך כמו הניסיונות (שאני אישית דוגל בהם בחום) לטעון שג'ורדן הוא לא השחקן הגדול בתולדות הכדורסל והשש אליפויות סתם באו לו במזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 11:58 am 
Junior

ראובן: אני אומר צ'וקר בעיקר על ג'יימס. אתה אומר ששחקן שהפסיד 3 סדרות רצופות כשיש לו ביתיות, ונחנק ברבעים האחרונים של הגמר הקודם הוא לא צ'וקר? אז הוא כן. אני מקבל שההיחנקות אחת של לברון במשחק יחיד (משחק 2) לא מוכיחה כלום, אבל זו עדיין היחנקות (כמו שקראו לסיום לייקרס-OKC היחנקות של קובי).

בכל מקרה וויד במשחק הגרוע בחייו: 5 נק' 2-13 מהשדה. היה מדהים לראות כמה הוא ולברון לא מצליחים לשחק יחד. כשהוא ירד לספסל ברבע הראשון מיאמי עלו מפיגור ליתרון 26-17 בחסות לברון, אבל ההפסד גם על לברון אם צ'אלמרס הקלעי המוביל. הגיע הזמן שג'יימס יבין שלפעמים (כמו בשני המשחקים האחרונים) הוא צריך לזרוק 30+ זריקות ולקלוע 40 כדי שהקבוצה תנצח. בנתיים המשחק הקבוצתי שלו מביא את מיאמי ל75 נק' בשני ההפסדים, אני לא חושב שהם ינצחו ככה כל עוד בוש בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 1:04 pm 
Junior

ראובן כתב:
שוב פעם אתה חוסך לעמוס לענות על הפרובוקציה, מתי תלמד?

בארקלי הוא אם-אמות-הלוזר, לא במובן המעליב נוסח הדרך שבה פלאש מבטא "צ'וקר" או נוסח הקריאות המפגרות של הקהל של הפועל אחרי החטאת עונשין. לא להגדיר כלוזר שחקן שהפסיד סידרת גמר נגד הביתיות (ועוד אחרי שהצליח לגנוב חזרה את הביתיות אחרי שזו אבדה), הפסיד עוד שתי סדרות פלייאוף קריטיות 4-3 עם הביתיות ואחרי יתרון 3-1, ואז כשבניסיון נואש לקחת אליפות אחרונה הצטרף לקבוצה שהרגע לקחה שתי אליפויות (תוך שהיא מפגינה וינריות מזהירה בשתי הסדרות ההן) והצליח להפסיד עוד הפסד סופר כואב בשניה האחרונה (והפעם כבונוס למתחרה העיקרית על תואר הלוזרית האולטימטיבית), זה בערך כמו הניסיונות (שאני אישית דוגל בהם בחום) לטעון שג'ורדן הוא לא השחקן הגדול בתולדות הכדורסל והשש אליפויות סתם באו לו במזל.

וואו אוסף של הנחות מופרכות כאלו מזמן לא קראתי.

להגיד שבארקלי לוזר בגלל שהוא הפסיד לקבוצה שעדיפה משמעותית על שלו מול שחקן שטוב ממנו זה פשוט פתטי.
הוא עשה כל מה ששחקן אנושי שלא קוראים לו מייקל יכל לעשות, קלע, מסר והוריד טונה של ריבאונדים, קלע בקלאץ' ואפילו נתן חסימה אחת שהכריעה משחק.
להגיד שהוא יוצא לוזר מהסדרה הזו זה פשוט קשקוש.
בדיוק כמו שבירד לא יצא לוזר באליפויות של הלייקרס או שמג'יק הוא לוזר באליפויות של הסלטיקס.
לוזר זה מי שנחנק ושלא מצליח ברגעים המכריעים, בארקלי תפקד פנומנלית ברגעים המכריעים ומולו עמד פשוט עילוי של אחת ל20 שנה אם לא יותר ועם צוות מסייע טוב יותר ומאמן עדיף.

ליוסטון הוא הגיע אחרי שהם כבר לא היו רעבים והוא היה עם גב גמור ותפקד חצי עונה על תקן של חצי נכה מרוב כאבים, אז לטעון שאובדן האליפות היא תוצאה של הלוזריות שלו זה להיות עיוור למה שקרה בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 1:56 pm 
Hall of Famer

הסיפור של המשחק מאד מאד פשוט. למיאמי יהיה קשה מאד לנצח את הסדרה ללא בוש, אז לנצח משחק ללא ווייד זה כבר כמעט בלתי אפשרי.

אבל זה בקטנה. חבר העלה רעיון טוב מאד שמיאמי צריכה לעשות, שלא נעשה מעולם באן.בי.איי למיטב ידיעתי ואני אהיה בשוק אם מיאמי תעשה אותו. פט ריילי הודיע שהוא כבר לא רוצה לחזור לאמן, אבל תקופה של חודש וחצי זה לא כזה נורא. להגיד לספולסטרה שלום רב ותודה ורבה ולתת לאיש עם הג'ל לנסות להשיג אליפות עם הקבוצה שהוא בנה. במכללות קרה משהו דומה כשלפני טורניר המכללות (או טורניר הביג 10, לא זוכר כבר) מישיגן העיפה את המאמן ומינתה במקומו את עוזר המאמן סטיב פישר. הוולברינס בראשות גלן רייס לא הפסידו יותר באותה עונה וזכו בטורניר. פשוט תצוגת אימון מביכה ומיאמי ככל שהעונה מתקדמת, הולכת אחורה יותר ויותר. היו לספולסטרה שנתיים לבנות תבנית שתמקסם את היתרונות של הכוכבים שלו. אני מסרב להאמין שאי אפשר להוציא מלברון ומווייד יכולת משותפת טובה יותר מאשר שזה נראה כרגע. אחרי שתי עונות הגענו למצב של אלי קנטי זורק את אלון בן זקן בצעד של יאוש לעצור את שפר, סליחה פיטמן את רוי היברט. ההצלחה דרך אגב הייתה זהה.

הדבר שאני חשבתי שההיט עשו בצורה הטובה ביותר בשני המשחקים הראשונים, בעיקר לברון ווייד היה לתקוף את הטבעת בכל הזדמנות. בצורה הזאת הצמד עמדו תדיר על קו העונשין (צריך רק להפנט את לברון שיחשוב ששתי הדקות האחרונות של המשחק הם בעצם סיום הרבע הראשון) ולא פחות חשוב מהנק' הקלות מהקו, הם סיבכו את שחקני אינדיאנה בעבירות. במשחק הראשון היברט, היל וג'ורג' שיחקו פחות מ-30 דקות בשל בעית עבירות. ג'ורג' יצא בשש עבירות ואילו היל והיברט שיחקו עם 5 עבירות והוגבלו בדקות. במשחק השני אינדי שינו את הסכימה ההגנתית (אני אחזור לזה) וחתכו קצת בעבירות וגם נתנו לחמישיה יותר דקות, אבל עדיין ג'ורג' וגריינג'ר שיחקו דקות רבות עם בעיית עבירות, שהגבילה אותם הגנתית. בשני המשחקים הראשונים לברון ווייד עמדו על ממוצע של מעל 12 זריקות עונשין כ"א. במשחק הלילה הצמד זרקו יחדיו שש זריקות עונשין. כמעט לא ראיתם אותם תוקפים עד לטבעת ולא ראיתם אותם מחפשים את המגע כדי להגיע לקו העונשין.

אחת האתגרים שאינדי עומדת מולם, כמו כל קבוצת כדורסל ביקום בערך, זה איך לטפל בפיק אנד רול. במשחק הראשון הפייסרס נקטו פיתרון סטנדרטי - לתקוף וללכוד את השחקן עם הכדור עם הגבוה ולנסות להוציא את הכדור מהידיים שלו. ווייד ולברון כאמור תקפו את הטבעת והצליחו להדביק מהר מאד עבירות להיברט, היתרון הגדול של הפייסרס על ההיט. היברט כאמור קיבל 5 עבירות. בשני המשחקים האחרונים היברט נסוג בפיק אנד רול וחיכה לחודר באזור הטבעת. ההתנהלות הזאת זכתה לביקורת מצד יובי בראון (וגם מצד ריגר, אבל לזה באמת לא נתייחס), אבל זאת הייתה הטקטיקה שעזרה מאד לאינדי לנצח.

הפיתרון של מיאמי לנסיגה של היברט היה לזרוק פלואטרים. זה עבד, בערך. במחצית הראשונה זה עבד טוב מאד אפילו (צ'אלמרס בעיקר, אבל גם לברון), אבל במחצית השניה כבר לא ראינו יותר מדי סלים בחצי חדירה. קודם כל זריקת פלואטר היא זריקה לא קלה, למעט פארקר, אין הרבה שחקנים שזאת הזריקה המועדפת ברפטואר שלהם. אתה מרגיש בנוח לקחת את הפלואטרים הללו במחצית הראשונה, ברבעים האחרונים הרבה פחות. דבר שני והחשוב יותר אפילו, הנסיגה של היברט לטבעת מנעה מהחודרים של מיאמי ללכת עד הסוף לטבעת. כאמור הסטט' שבעיני הייתה חשובה במיוחד הייתה העבירות של היברט ודקות המשחק שלו. במשחק השני (שבו הוא היה חלש) היברט סיים עם 2 עבירות בלבד. במשחק הלילה הוא סיים עם 4, אבל בשום שלב של המשחק ווגל לא היה צריך להוציא אותו החוצה בשל עבירות מצטברות. הטקטיקה הזאת יעילה במיוחד מול לברון, כי עם הכוח שלו והמהירות והאתלטיות שלו לברון מסוגל לעבור את היברט שיוצא אליו בפיק אנד רול ולהגיע חופשי לטבעות או להוציא ממנו עבירות, בדיוק כפי שקרה במשחק מספר אחד.

אחרי שחתכנו הביתה את ספולסטרה והיללנו את ווגל, אפשר לדבר על שחקנים, בעצם על שחקן אחד, בעצם על השחקן הטוב בעולם. מעונה לעונה לברון יותר ויותר מאכזב אותי. אתם זוכרים את תחילת העונה? אתם זוכרים את הלקח הגדול שהוא למד מההפסד בגמר מול המאבס - שהוא צריך לפתח משחק פוסט אפ! הוא אכן חזר מהפגרה עם רצון לקבל כדורים בפוסט אפ והיה יעיל. אני לא התלהבתי כבר אז כל כך מהפוסט אפ הזה, כי הסיומת של הפוסט אפ הייתה כמעטס תמיד זריקות פייד אווי קשות לכיוון הבייסליין. גם כשהוא היה פיזי במיד פוסט הוא לא ניסה להגיע לטבעת, אלא כהרגלו הסתפק בזריקה הקלה יותר להשגה והקשה יותר לקליעה. מי שראה משחקים של מיאמי העונה גם יכול היה לראות הרבה יותר מהלכי פוסט אפ בתחילת המשחק והרבה פחות בסוף המשחק כמובן גם עם פחות הצלחה. עכשיו לשאלת השאלות - מישהו ראה את לברון עושה פוסט אפ בצורה עקבית בפלייאוף הזה? כל הבטוחת תחילת העונה נעלמו באוויר כשלברון חזר לשחק את המשחק שלו מסדרת הגמר. הרבה ג'אמפים מבחוץ, פתאום הלילה גם הועפו שלשות ברגעים חשובים. כמובן הביקורת הגדולה ביותר הייתה כשמיאמי וצ'אלמרס הצליחו להוריד את ההפרש ל-11 נק' ולפתוח בחזרה את המשחק. זה היה הזמן של לברון להעמיס את ווייד החלש ושאר ההיט על הכתפיים שלו ולגנוב את המשחק. מה שקרה זה שג'יימס לקח 3 זריקות והחטיא אותם. הבעיה הייתה לא שהוא החטיא אותם אלא שזה לא היה לברון ג'יימס, אלא ג'יימס ג'ונס.

לברון ווייד צריכים לשנות מיינדסט, הם צריכים שוב לתקוף את הטבעת. כשהיברט נסוג לאחור הם צריכים לתקוף אות ולהסתער לטבעת. הם אולי יחטיאו יותר (ווייד יכול להחטיא יותר?) אבל הם יגרמו לעבירות של היברט. זה גם יכניס אותם למוד של התקפה ולא למוד הססני.

וראובן - אני מוחה נמרצות. גם על ההערה על בארקלי אבל יותר על הרצון ליצור פרובוקציות עבורי. מי שעושה כאלה דברים זה ממש מגונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 2:06 pm 
Hall of Famer

shay כתב:
מה נסגר עם גרין והשלשות?

מה שנסגר איתו כל העונה. אמנם אם תשאל את עמוס לב הוא יגיד לך שיסודות הקליעה של גרין הם לא משהו בכלל, אבל כנראה שאתה לא צריך יסודות קליעה אם אתה קולע 43.6% לשלוש בעונה הסדירה ועולה ל49% בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 2:08 pm 
Sophomore

אתם לא מבינים שזה בכלל פופוביץ' זורק וקולע? כל הקרדיט אליו. גרין הוא סתם בובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 2:27 pm 
Hall of Famer

את האמת, אם תשאל את נדב הכהן לגבי דני גרין הוא יגיד שהוא מאד אוהב אותו אבל הוא כנראה מאד לא סגור על היכולות של השחקן. זה מה שהיה לנדב הכהן להגיד על גרין בתחילת העונה כשהוא היה זר בליובלינאה

nadav_hacohen כתב:

אבל אני רוצה לדבר קצת על דני גרין בהקשר של המחזור הזה. היה ברור שאין לו יותר מדי מה למכור ברמת הNBA, יען כי הוא סווינגמן בגובה 1.98 עם יכולות סקורינג לא מספיק טובות לרמה הזאת, וההגנה המצוינת שלו מתאימה יותר לאירופה. שחקן קלאסי לאירופה,
אני מעריך שגרין לא ימצא בהמשך את המקום שלו בNBA, ובסוף העונה כדאי לאיזו ירושלים לשים עליו את היד בחוזה אורך טווח.

וזה מה שהיה לו להגיד אחרי שגרין קנה מקום אצל הספארס

nadav_hacohen כתב:
אני אמחה על ההגדרה של דני גרין כנובאדי. מעונת הסיניור המצוינת שלו בצפון קרוליינה היה אפשר לצפות שיהיה אחלה רול פלייר בליגה, וזה מה שהוא. אמנם קצת טווינר בליגה של הגדולים (קצת איטי להיות גארד, לא מספיק גדול פיזית לסמול פורוורד), אבל שחקן חכם, הגנה מצוינת, יקלע את הזריקה החופשית. שחקן שאני אוהב ופופוביץ' משתמש בו מצוין.

בכל מקרה גרין קולע הרבה בזכות פופוביץ'. גרין לא סתם בובה, אבל בקליבלנד למשל הוא לא נתן חצי ממה שהוא נותן בספארס. לפעמים הצלחה של שחקן היא פרי של שיטה, של מאמן שמאמין בו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:19 pm 
Junior

נדב לא היה רחוק מדי בחיזוי שלו. האם ישנו קונצנזוס לגבי מימד הצלחתו של גרין ביחס לזו שהוא חווה בספרס, באם היה בקבוצה אחרת?
למה הולכים רחוק, גרי ניל, שחקן נחמד מאוד שלא עשה שמות באירופה. אני זוכר כשהגיע עם ברצלונה כבק-אפ לאלכס אקר(?). היה מאוד מבוהל, הראה קצת אתלטיות קצת קליעה אבל לא מעבר. פופוביץ כבר שנה שניה עושה ממנו שחקן של כמעט 10 נק' למשחק ב-41 אחוז מחוץ לקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:31 pm 
Hall of Famer

על איזה חיזוי אתה מדבר? נדב לקח מצב נתון, הצלחה של גרין בסן אנטוניו וסיפר לנו שהיה ברור שגרין יהיה רול פלייר. זה חיזוי בדיעבד. בחיזוי שהוא נתן בזמן אמת, כשגרין היה בליובליאנה הוא רשם שברור שאין לגרין יותר מדי למכור ברמת האן.בי.איי וצפה שהוא לא ימצא את מקומו באן.בי.איי. לא שזאת איזו תחזית מופרכת, אבל זה מה שנדב חשב עליו לפני ההצלחה.

לגבי השאלה מה היה קורה בקבוצה אחרת, גם זה נענה. הוא היה בקאבס, שיחק 20 משחקים בלבד, לא שותף ב-62 ונתן 2 נק' באחוזים מזוויעים. בעונה שעברה הוא גם לא היה הצלחה כבירה. בחודש נובמבר הוא שיחק מעט מאד ואז לא היה רשום למשחקים עד מרץ, לא יודע אם הוא שוחרר והוחתם מחדש או היה ברשימת הפצועים. בכל מקרה גם במרץ הוא שותף מעט ורק בכחצי מהמשחקים. בפלייאוף הוא שיחק 7 דקות בסה"כ בשני משחקים בלבד (אחד בתבוסה, כנראה בגארבג'). בקיצר, בשתי העונות הקודמות שלו בליגה, כשאחת מהן הייתה בספארס לא ניתן היה לראות שום אינדיקציה לעונה היפה שהוא נותן העונה וגם לא ליד היפה שהוא מראה מהשלוש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:37 pm 
מנהל פורום

קצת תוספות והשלמות לספר עמוס
אפשר היה לראות בפסק זמן שווגל מדבר על ארגסביות בהגנה ומזהיר שוב ושוב בלי עבירות
זה לא רק הנסיגה של הגבוה (היברט) בזמן המלכודת אלא גם ההבנה של השחקן שאפשר לשמור בתוך החולצה של השחקן ועדיין להמנע ומעבירות
עבירות הן לא תוצאה הכרחית של הגנה חזקה כמו שמקובל לחשוב, להנחיה הזאת ולביצוע שלה הייתה תרומה כדולה היום במשחק
בחצי השני אחרי שאינדי הבינה שוויד כבר לא יגיע למשחק ובוש איננו, הם התמקדו בלברון ועשו עליו כמה עבירות קשות והעצימו את תחושת "המצור" שלו, תחושה של "אמאל'ה אני לבד" זה מתקשר למה שכולם כבר יודעים שלברון הוא פסיכומומט מטורף
לטוב ולרע, בפלייאוף לרוב זה לרע

קליפרס
לי אין ספק שפול גמור לפליי אוף, הסידרה מול ממפיס הייתה על הכתפיים שלו והיא שחקה אותו לגמרי, יותר מזה, אני לא בטוח שהקליפרס (אחרי שאבק הכוכבים מההייליטים של גריפין שוקע) טובה יותר מההורנטס של העונה שעברה, הוא משחק עם חצי פציעה, כמעט לא יורד מהפרקט ושועל כמו פופוביץ' יודע בדיוק איך לנצל את זה
בהתחשב באיך שהקליפרס נראו בבית נגד ממפיס (רמז: לא משהו בכלל) הסדרה הולכת לסוויפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:47 pm 
Sophomore

ודבר אחד טוב שיקרה אם זה אכן יקרה זה גילוח הזקן של גריפין, פשוט לא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מיכאל ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה