סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 2:23 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב, מצאתי סוף סוף קצת זמן להגיב כאן.
זה שאני מחבב את לברון, זה לא סוד בכלל. אבל בשנתיים-שלוש האחרונות אני יותר ויותר מאוכזב כשאני רואה אותו במאני-טיים

קודם כל הפאסיביות הבלתי נתפסת משחקן שנכון להיום הוא ללא עוררין הטוב בליגה, כשכל פעם שמגיעים לסיומות, הוא שוב עם השטנצים של למסור לאחרים, או לפנות את הבימה לוייד, במקום לקחת כדור כמו שצריך לטבעת, לפרק שלושה מגנים על הדרך ולשים את הכדור בטבעת עם 7 עבירות!
לברון הוא באמת תופעת טבע פיזיולוגית, בשילוב של אינטיליגנציית כדורסל עצומה, אבל עושה רושם שמשנה לשנה הביצים שלו מצתמקות עוד ועוד, בטח כשמגיעים לחודשי מאי-בואך יוני...
חוסר האופציה שלו בלואו-פוסט בצורה עיקבית, זה פשוט פשע נגד האנושות, כי אין שם כמעט אחד שמסוגל לשמור עליו, הגדולים איטיים מידיי, והקטנים פשוטים נמוכים וחלשים מידי.

מעבר לכך, וייד לחלוטין נראה פצוע בפלייאוף הזה, ואני לא אתפלא אם אלו שאריות מהפציעה שגרמה לו להיעדר לסירוגין בסיום העונה. הוא הולך קצר לסל, הזריקות שלו לא יוצאות בכיוון בכלל, ולמעט הבלחות של רבעים בודדים, הוא נראה כמו צל של עצמו.
המספרים של וייד לאורך הפלייאוף פשוט מביכים. בנקודות זה אמנם בא לידי ביטוי בקטנה (20.5 לעומת 22 בעונה הרגילה), אבל שאר הקטגוריות צועקות לשמיים. 3.5 ריב' ואס' זה נמוך משמעותית גם מהמספרים לאורך העונה הרגילה, ובטח ממוצעי הקריירה. 42% מהשדה לשחקן שקולע 48% בקריירה זה מביך, וגם פחות מ-70% מהקו, עם 77% בקריירה.
וייד פשוט פצוע, נקודה. לא שזה מצדיק את איך שההיט נראים, אבל כשבוש בחוץ, ובאטייה משליך רימונים במקום שלשות, וייד בכושר לא מלא, פשוט לא יספיק להיט, וגם אם הם יצליחו לעבור את אינדי (והם עדיין הפייבוריטים לעשות זאת לטעמי), ההמשך לא יהיה שונה משנה שעברה לכל היותר. נגד מי שלא תבוא מהמערב אם וכאשר, וייד פצוע פשוט לא יספיק.

ומילה אחרונה על ספולסטרה. הקבוצה נראית כמו הצורה של אחותי הצולעת. אין מינימום של תנועה קבוצתית, שום תרגיל שיצור מצב מעבר למה שלברון ו-וייד מייצרים לעצמם ולאחרים (צ'אלמרס נכנס למשבצת של וייד במשחק האחרון), והקטע עם פיטמן במשחק האחרון היה לחלוטין אלון בן זקן אול-אובר-אגיין...
ההיט משלמים היום את מחיר הבנייה הנוראית (מילא מייק מילר, הפציעה רצחה אותו ואף אחד לא יכל לחזות את זה. אבל ההחתמה של באטייה הייתה נוראית, במקום לחפש גבוה נוסף שיחזק את השורות), ואת מחיר החוסר במאמן נורמלי, כשגם לא להפריע זה חלק מהגדולה של מאמן של כאלו כובים, אבל נראה שהוא פשוט לא שייך לרמה, ואחרי ההיט אני בכלל לא בטוח שהוא יתפוס עוד ג'וב בליגה.

מיאמי עד היום היא כשלון מחפיר לביג3, ורק אליפות העונה תוכל לשנות את העניין הזה, ואם אדון לברון ירצה להיזכר בספר דברי הימים כאחד הגדולים בהיסטוריה, הוא צריך להחליף דיסק ולשנות פאזה כאן ועכשיו, כי מחר יהיה מאוחר!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 4:41 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
למרות שלברון נטש לגמרי את הנסיון לשחק בפוסט, אין לו ברירה כרגע, ואני די בטוח שנראה את מיאמי מנסה את זה מחר. הוא כל כך יותר חזק מגריינג׳ר שזה פשוט מחדל שהם לא הלכו לזה עד עכשיו. כשהם יתחילו ללכת לזה, הם יכריחו את אינדיאנה לאחד מהשניים, או להביא עזרה, או לשלוח את ווסט לשמור על לברון, והוא ייתקשה מאוד לשמור כשלברון ייקח אותו החוצה. זו האפשרות היחידה שלהם בסגל למשחק פוסט, הדבר היחיד שיכול להביא להם נקודות ולהזיז את ההגנה חוץ מהחדירה על החסימה שהם עושים בכל התקפה. אף אחד מהגבוהים בסגל לא יכול לקבל כדור בפנים על שומר כי הוא לא יעשה איתו כלום, ודווין לא יכול לשחק עם הגב על ג׳ורג׳. בכלל, ג׳רג׳ מאמלל אותו ומסתיר לו את הסל בכל זריקה. כשג׳ונס שמר עליו והוא ניסה לקחת אותו לפוסט, דנטיי עשה לו את אחד התרגילים המגניבים שראיתי לאחרונה, נתן לו לדחוף עם התחת בשני באמפים וכשהגיע השלישי קפץ אחורה ואיפשר לוויד ליפול על הרצפה. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מיכאל, נורטון ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה