סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 7:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA מוצש
הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 9:30 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
shachaf78 כתב:
מאסטר, אם הלייקרס עפים במשחק הבא תטען שהקבוצה הפחות טובה ניצחה? בחיי שזה ממש מצחיק אותי. לא נורא, אולי מישהו ייתן לכם את דרון וויליאמס במקום פאו המתפרק בעוד טרייד חד צדדי.

הלייקרס היו טובים יותר מאוקלהומה במשחקים 2, 3 ו-4 למעט מספר דקות בודדות שהכל הלך בכיוון הת'אנדר. מספר דקות שאם פוזשן אחד בהם היה מתפקשש התוצאה הייתה 3-1 לוס אנג'לס.
אז כן, בהחלט אפשר להגיד שהלייקרס טובים יותר במצטבר לאורך הסדרה הזו וההבדל הוא בביצוע וגם במזל של הדקות האחרונות. אחרת אוקלהומה היו בשליטה מלאה ביותר ממשחק 1.
בנוגע להערה הנוספת זה בסדר שהקנאה אוכלת אותך אחרי הריפיט של הלייקרס ואין יותר מתוק שזה הגיע בין היתר דרך טרייד חד צדדי. ככה יש לך עוד כמה סיבות להתבכיין בזמן שהבאנר מורם לתקרה.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך א' מאי 20, 2012 9:32 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 9:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בפעמים שראיתי את הספרס עושים האק-דה-שאק (נדמה לי שבתקופת פניקס שלו), זה היה שברגע שהשעון יורד מהשתי דקות, בואן בא לשאקיל, מדגדג אותו קלות בפופיק ושולח אותו לקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 9:35 am 
Junior

נורטון כתב:
והתשובה שאני עונה לעצמי היא שעם בוזר, דנג ונואה - כן.

אתה בטוח? הרי יש לווסטברוק את דוראנט הארדן ואיבקה.
יש הבדל לא קטן בין רוז שנדרש כמעט כל התקפה לפתוח את ההגנה בעצמו, לבין ווסטברוק, טוב ככל שיהיה, עדיין משחק ליד דוראנט ולא מקבל את הטיפול שמקבל דרק רוז. בנוסף רוז פחות שכונתי ומוסר טוב. ווסטברוק עדיין תותח על, טופ 3 בפוינט גארד, אולי טופ 10 בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 9:59 am 
Junior

חוץ מזה, פאו גאסול חייב ללכת הביתה בקיץ וחבל שזה לא קרה כבר בדדליין.
מלבד ההיעלמות הקבועה הוא קיבל ג'אמפ פנוי 40 שניות לסיום בשיוויון ופשוט סירב לקחת, מה שעלה במשחק-בסדרה-בעונה.
בגיל 31 עדיין יש לו ערך ואפשר לדוג שחקן כמו ג'ראלד וואלאס, ג'וש סמית', דייויד לי, קארל לנדרי, ת'דאוס יאנג.
האמת שגם לאמאר אודום פרי אייג'נט ויכול להתאים, ואז אפשר לחזק מקומות אחרים בסגנון מרכוס ת'ורנטון, ניקולאס באטום או רודני סטאקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 10:05 am 
Sophomore

מאסטר כתב:
מלבד ההיעלמות הקבועה הוא קיבל ג'אמפ פנוי 40 שניות לסיום בשיוויון ופשוט סירב לקחת, מה שעלה במשחק-בסדרה-בעונה.
בגיל 31 עדיין יש לו ערך ואפשר לדוג שחקן כמו ג'ראלד וואלאס, ג'וש סמית', דייויד לי, קארל לנדרי, ת'דאוס יאנג.
האמת שגם לאמאר אודום פרי אייג'נט ויכול להתאים, ואז אפשר לחזק מקומות אחרים בסגנון מרכוס ת'ורנטון, ניקולאס באטום או רודני סטאקי.

היחיד מבין החבר'ה שכתבת שהייתי לוקח זה דיוויד לי. וגם הוא עם חוזה שלא בטוח שהייתי רוצה.
תיקון: לא הייתי רוצה
http://hoopshype.com/salaries/golden_state.htm
תיקון שני: ג'יי סמווו...תביא אותו!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 11:30 am 
Hall of Famer

מאסטר כתב:

חשיבה לייקרסית טיפוסית: פאו סוס מת (נניח), אז בוא נביא במקומו איזה כוכב צעיר-נניח ג'וש סמית'. מה גם שהחוזה של פאו גאסול הרבה יותר גבוה, אז אטלנטה גם תצטרך להוסיף שחקנים. ברור שההוקס צריכים להשתחוות ולקחת כזה טרייד בשתי ידיים.

ואיך בדיוק תחזקו עם שחקנים כמו ת'ורנטון, סטאקי ובאטום? שני הראשונים נעולים לשתי העונות הבאות עם חוזים נמוכים ב10 מיליון דולר מזה של גאסול, ולבאטום בכלל יש חוזה מצחיק של כ3 מיליון דולר. אני אשמח לשמוע על הקונסטלציה המשעשעת שבטח מתרוצצת בראשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 11:46 am 
Sophomore

עובדתית פאו שחקן מבוקש וכנראה שרוב הGM חולקים על מאסטר בשאלה אם הוא סוס מת.
סטאקי ת'ורנטון ובאטום, לא מבין איך הם עוזרים כ"כ.

אגב נדב, ג'וש סמית' במילא מסיים חוזה עוד שנה ולא ראיתי איפה הוא כתב שהם יוסיפו שחקנים צעירים טובים וזולים בהפרש המשכורות...
ניסיתי לשחק בטרייד משין ולא הצלחתי להגיע למשו בין שתי הקבוצות ואין לי כח וידע לשלב עוד קבוצה...אבל נגיד שלא היו את כל החוקים..לא היית מחליף עכשיו שנהשל סמית' לשנתיים של גאסול אם אתה אטלנטה? (סטרייט אפ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 12:56 pm 
Junior

מאסטר לא מסכים איתך שהלייקרס היו טובים רוב הזמן במשחקים 2 עד4 .
הלייקרס פתחו פער קטן לקראת סוף הרבע השני - תחילת השלישי ולא ממש הצליחו לברוח . כל הרבע השלישי וחלק מהרביעי התנהלו במרווח יחסית קבוע. כלומר גם אי אפשר לטעון שהלייקרס היו יותר טובים לאורך כל המשחק - אפשר לטעון שהדקות הטובות של הלייקרס בוא מוקדם יותר, הדקות הטובות של אוקלהומה באו מאוחר יותר (ובמשחק 3 מאוחר מדי) ובשאר הזמן המשחק היו שקולות לחלוטין.

ואיך המזל נכנס פה למשחק?

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך א' מאי 20, 2012 2:41 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 1:27 pm 
Freshman

www.dovi כתב:
נורטון כתב:

אתה רציני? קיבל הזדמנות לקח אותה. מה גם שאם הוא לא היה לוקח אותה, אוק היו יכולים לבצע פאוול, שהיה משאיר להם את הכדור ביד עם הפרש של לפחות נקודה.

אני מסתפק אם OKC היו עושים פאול אחרי ששמרו עליו והצליחו לעצור אותו כל הרבע.
זו היתה זריקה משוגעת, נכון שזה קובי אבל זה היה יותר זריקת התאבדות של באזר מאשר זריקה הגיונית בפיגור 3 8 שניות לסיום. זו דעתי.

לא מבין בכלל את הטענה הזאת וזה אותו ויכוח עם השלשה של מלו נגד שיקגו באותו מצב. במינוס 3 אתה חייב לקחת מה שנותנים לך. זריקה קלה זו לא הייתה, אבל גם לא קשה או בלתי אפשרית בטח בשביל קובי, ומה האופציות האחרות בדיוק? אף אחד לא מבטיח ש-3-4 שניות אח"כ תהיה לך זריקה טובה יותר, וסביר להניח שככל שהזמן יעבור וההגנה "תעכל" את הסיטואציה הם יעשו פאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 1:29 pm 
Hall of Famer

הלייקרס טובים יותר בסידרה הזו כמו בדיוק כמו שאליבא דמאסטר הם גם היו טובים יותר מהסלטיקס בסידרה ב-2008, מי שראה מוזמן לשפוט. אני מודה שלא ראיתי את כל ארבעת המשחקים בסידרה הזו במלואם, אבל ממה שכן ראיתי אוקלהומה מובילה כי היא פשוט קבוצה טובה יותר וכי במשחקים 2 ו-4 הלייקרס נחנקו לגמרי בקלאץ'. אז אוהדי קובי, כשזה נוח וכשקובי קולע סלי קלאץ', יודעים יפה מאוד להסביר שהדקות האחרונות הן הכי חשובות ולא משנה אם שחקן "כזה או אחר" קולע 3/20 לאורך 3 וחצי רבעים אם בקלאץ' הוא מנצח לקבוצה שלו את המשחק, אבל אם זה לא נוח וקובי נחנק עם כל הלייקרס אז פתאום מגיע ללייקרס להיות ביתרון 3-1 ורק בגלל כמה דקות בודדות שאוקלהומה היו טובים יותר הם מובילים בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 2:06 pm 
Sophomore

chaiel49 כתב:
(קובי ברבע אחרון גרוע מפסיד ללייקרס את המשחק)

בשבילך רוני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 2:34 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
פאו לטעמי פשוט משחק מחוץ לעמדה. הלייקרס צריכים להחליט על איזה סנטר הם הולכים ולשלוח את השני תמורת רולפליירים. אולטימטיבית, מאחר שלפאו אין הרבה אופק וביינום דבע, הם לטעמי צריכים לשלוח את שניהם, אחד תמורת הווארד ואחד תמורת חתיכות.

P.S. אני יודע שפופולרי וגם לא לגמרי שגוי להאשים את דייויד סטרן בעניין (ואני בטוח שאם הלייקרס יפסידו גם נשמע על זה בפורום שנתיים), אבל מי לעזאזל האידיוט בפרונט אופיס של הלייקרס שנתן לאודום ללכת ? ממה שהבנתי, זו היתה שיחה בערך כזו:

הסוכן של אודום: לאמר נעלב מכם רצח, תשלחו אותו למקום טוב.
מישהו בלייקרס: בסדר.

מה היתה הבעייה בדיוק שהשיחה תלך ככה ?
הסוכן של אודום: לאמר נעלב מכם רצח, תשלחו אותו למקום טוב.
מישהו בלייקרס: אל תדאג אני כבר שולח לו 20 קילו דונאטס.

אקיצר, היה נעלב קצת ובסוף חוזר לתלם. טמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 2:45 pm 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:
chaiel49 כתב:

בשבילך רוני...

אני התייחסתי דווקא לתגובה של מאסטר לגבי זה שהלייקרס היו צריכים להית ביתרון 3-1 ורק בגלל כמה דקות טובות של אוקלהומה הם בפיגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 3:36 pm 
Sophomore

rony כתב:
chaiel49 כתב:
chaiel49 כתב:

בשבילך רוני...

אני התייחסתי דווקא לתגובה של מאסטר לגבי זה שהלייקרס היו צריכים להית ביתרון 3-1 ורק בגלל כמה דקות טובות של אוקלהומה הם בפיגור.

כתבת אוהדי קובי, אני אוהד קובי. ויש פה עוד אוהד קובי וגם הוא לא אמר אתזה. קיצר, לפעם הבאה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 3:41 pm 
Senior

חיאל תסלח לי אבל אתה אוהד קובי לייט. לא מהכבדים בכלל. אתה אשכרה מסוגל לנהל דיון מושכל עליו. אתה גם אוהד לייקרס וקליפרס ביחד שזה שילוב מעניין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 3:44 pm 
Senior

**טעות בפורום, נערך**

נערך לאחרונה על ידי Amos Gueta בתאריך א' מאי 20, 2012 4:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 3:57 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
חיאל תסלח לי אבל אתה אוהד קובי לייט. לא מהכבדים בכלל. אתה אשכרה מסוגל לנהל דיון מושכל עליו. אתה גם אוהד לייקרס וקליפרס ביחד שזה שילוב מעניין...

כבד כבד..
משתדל...
ואחריהם בוסטון, ככה שאני די בטוח היחיד בעולם שככה...

בכל מקרה מסכים לגמרי לגבי אודום...

ואם הייתי יכול לעשות ביינום וגאסול בעד האוורד וסמית' (ואני בטוח שאיכשהוא אפשר) הייתי עושה בלי לחשוב בכלל...

וגואטה, הדיעה הדי רווחת היא שסטרן דפק את הלייקרס...פול ביינום וקובי?! אפילו "אוהב" הלייקרס הגדול ביל סימונס הודה בזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 4:07 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Amos Gueta כתב:
"ריבונות בינלאומית" זו למעשה ריבונות פלסטינית (כי האו"ם תמיד נכנע ללחצים מהכוון הזה).

טעות בת'רד ובפורום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 4:25 pm 
Senior

אה, אין ספק שסטרן דפק את הלייקרס (ואת יוסטון, ואת ניו יורק, ואת ניו אורלינס בעצמה) אבל הלייקרס לא היו חייבים לתת לעצמם להדפק כל כך חזק. אז אודום נעלב, נו מה. קצת קוצי מוצי. לא צריך לשחרר אותו בשביל כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 4:27 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
אה, אין ספק שסטרן דפק את הלייקרס (ואת יוסטון, ואת ניו יורק, ואת ניו אורלינס בעצמה) אבל הלייקרס לא היו חייבים לתת לעצמם להדפק כל כך חזק. אז אודום נעלב, נו מה. קצת קוצי מוצי. לא צריך לשחרר אותו בשביל כלום.

כבר אמרתי, זה היה טימטום לשמו.
לא הבנתי איך נ"י קשורה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 4:37 pm 
Senior

ניו יורק סגרה לעצמה את הקאפ עם צ'אנדלר בידיעה שפול כבר לא על השולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 4:50 pm 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:
עובדתית פאו שחקן מבוקש וכנראה שרוב הGM חולקים על מאסטר בשאלה אם הוא סוס מת.
סטאקי ת'ורנטון ובאטום, לא מבין איך הם עוזרים כ"כ.

אגב נדב, ג'וש סמית' במילא מסיים חוזה עוד שנה ולא ראיתי איפה הוא כתב שהם יוסיפו שחקנים צעירים טובים וזולים בהפרש המשכורות...
ניסיתי לשחק בטרייד משין ולא הצלחתי להגיע למשו בין שתי הקבוצות ואין לי כח וידע לשלב עוד קבוצה...אבל נגיד שלא היו את כל החוקים..לא היית מחליף עכשיו שנהשל סמית' לשנתיים של גאסול אם אתה אטלנטה? (סטרייט אפ)

מה זה "עובדתית"? נכון לאיזו נקודת זמן? גאסול נותן נכון לעכשיו פלייאוף רע מאד התקפית, ורחוק מהילת הכוכב שהיתה לו עד לא מזמן. הוא חוזה כבד, 38 מיליון דולר לעוד עונותיים-נכון להעונה המשתכר השביעי בליגה-ודי מוסכם ששיאו מאחוריו. ג'וש סמית' צעיר מגאסול ב5 שנים, מרוויח הרבה פחות, נמצא ככל הנראה קרוב לשיאו והוא הכוכב של הקבוצה שלו. היות שהמשכורת שלו נמוכה משל גאסול, ברור שאטלנטה צריכה עוד להוסיף על סמית' כדי להביא את גאסול, ולמה לאלף אלפי עזאזל שהם אפילו ישקלו לעשות את זה? ועוד לא דיברנו על כך שעם הורפורד ופאצ'וליה כשירים, אין להוקס צורך אמיתי בגאסול. כמובן שכשאתה אוהד לייקרס הכל נראה הגיוני, אבל יש גבול לזלזול באינטיליגנציה.

(וברור שלא הייתי הולך סטרייט אפ סמית' על גאסול, למה שאעשה את זה?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 4:57 pm 
Senior

תזהר, הוא עוד יכול בטעות להגיע חזרה לממפיס אחרי הפלייאוף הזה. זה אשכרה אחד היעדים שעושה שכל ויש להם חתיכות בשבילו.
(לא שאני חושב שזה טרייד טוב להם, כן ? אבל זה בהחלט טרייד שהם יכולים להשתכנע לקחת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 5:02 pm 
Sophomore

ללפני חצי שנה, ואני די בטוח שיוסטון עדיין חמים עליו.
כשאני התכוונתי עוד שחקנים התכוונתי לראין גומזים למיניהם שעושים ת'5 מיליון ולא משחקים בכלל, לא להוסיף עוד צעיר מוכשר כמו ג'ף טיג (ועכשיו שבדקתי באמת אין להם שחקן כזה)
את העובדה שהחוזה של סמית' הוא שנה לא הזכרת כמו כן גם את העובדה שהוא קצת הד קייס, ואגב, לא ראיתי שקופצים עליו בזמן האחרון...
אני אישית גם חושב שסמית' הרבה יותר טוב וכתבתי אתזה, ההרגשה שלי היתה שמעריכים את גאסול יותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 5:12 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
תזהר, הוא עוד יכול בטעות להגיע חזרה לממפיס אחרי הפלייאוף הזה. זה אשכרה אחד היעדים שעושה שכל ויש להם חתיכות בשבילו.
(לא שאני חושב שזה טרייד טוב להם, כן ? אבל זה בהחלט טרייד שהם יכולים להשתכנע לקחת).

על איזה טרייד אתה מדבר?
תכל'ס יהיה נחמד לראות את שני האחים גאסול ביחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1, סאבוניס ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה