סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 7:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA מוצש
הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 5:25 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שדיוויד לי ישב בול על המשבצת הנכונה בל.א, אני מאוד אוהב את השחקן(יש לו משכורת נמוכה משמעותית מגאסול לא?) אם כן אז אפשר להוסיף איזה שחקן כמו CHARLES JENKINS

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 5:44 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
סטרייט אפ על זיבו, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 6:59 pm 
Hall of Famer

לא כתבת רגע לפני שפאו משחק מחוץ לעמדה שלו והוא כיום סנטר לכל דבר?
מארק אחיו יושב על העמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 7:16 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
מאסטר כתב:
חוץ מזה, פאו גאסול חייב ללכת הביתה בקיץ וחבל שזה לא קרה כבר בדדליין.
מלבד ההיעלמות הקבועה הוא קיבל ג'אמפ פנוי 40 שניות לסיום בשיוויון ופשוט סירב לקחת, מה שעלה במשחק-בסדרה-בעונה.
בגיל 31 עדיין יש לו ערך ואפשר לדוג שחקן כמו ג'ראלד וואלאס, ג'וש סמית', דייויד לי, קארל לנדרי, ת'דאוס יאנג.
האמת שגם לאמאר אודום פרי אייג'נט ויכול להתאים, ואז אפשר לחזק מקומות אחרים בסגנון מרכוס ת'ורנטון, ניקולאס באטום או רודני סטאקי.

חשיבה לייקרסית טיפוסית: פאו סוס מת (נניח), אז בוא נביא במקומו איזה כוכב צעיר-נניח ג'וש סמית'. מה גם שהחוזה של פאו גאסול הרבה יותר גבוה, אז אטלנטה גם תצטרך להוסיף שחקנים. ברור שההוקס צריכים להשתחוות ולקחת כזה טרייד בשתי ידיים.

ואיך בדיוק תחזקו עם שחקנים כמו ת'ורנטון, סטאקי ובאטום? שני הראשונים נעולים לשתי העונות הבאות עם חוזים נמוכים ב10 מיליון דולר מזה של גאסול, ולבאטום בכלל יש חוזה מצחיק של כ3 מיליון דולר. אני אשמח לשמוע על הקונסטלציה המשעשעת שבטח מתרוצצת בראשך.

ג'וש סמית' באמת בסט קייס סנריו (היו עליו שמועות לטרייד), אבל שחקנים שהם אפילו לא אולסטאר כמו ג'ראלד וואלאס, דייויד לי, קארל לנדרי או ת'דאוס יאנג (כשה-2 האחרונים + תוספת) יכולים בהחלט לעבור תמורת פאו.
ניו ג'רזי תתנגד לחבר לדרון וויליאמס את פאו גאסול בניסיון להשאיר אותו? או אולי פילי שנואשת לשחקן עם ניסיון וטייטל של אולסטאר מלבד איגואדלה? בגולדן סטייט מארק ג'קסון מעריך מאוד את פאו, כשהחוזה שלו קצר בשנה מזה של דייויד לי.
לגבי מה יוצא ללייקרס מטרייד של אולסטאר כביכול תמורת שחקן שהוא לא, אז אני חושב שגאסול מיצה את עצמו והמנטליות שלו בפלייאוף נדפקה לגמרי מאז 2010. גם מול דאלאס וגם מול OKC הבנאדם דפק נפקדות.
לא יודע אם דייויד לי יופיע או לא יופיע, אבל ה-3 האחרים לפחות שחקנים אתלטיים שיכולים להזריק דם חדש לקבוצה הכבדה והרכה ב-LA. כמובן שגם לאמאר אודום יכול לתת בוסט על אותה משוואה.
מבחינת הערך של פאו בשביל שאר הליגה אז נזכיר שהוולבס הסכימו לתת הכל חוץ מרוביו ולאב (דרק וויליאמס ומייקל ביזלי נניח), ויוסטון הסכימה לתת את סקולה, קווין מרטין ודראגיץ' (עסקה שהיום אני לוקח ב-2 ידיים)
ת'ורנטון? http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=7tkmrxd , באטום? פורטלנד מתחת לתקרה אז נניח S&T של 7M לבאטום + ה-5M של קרופורד תמורת ה-18M של גאסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 8:10 pm 
Senior

בדיוק בגלל זה גם כתבתי שאני לא חושב שזה טרייד טוב לממפיס. אבל זה כן טרייד שהם עלולים להעלות בעיני רוחם כטוב בגלל הקוליות של שני אחים משחקים יחד, בגלל ההיסטוריה של פאו ובגלל היכולת הפושרת של זיבו בפלייאוף האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 8:27 pm 
Sophomore

אה לא בגלל שהם רוצים לחזק ת'לייקרס?
וזיבו מסתדר עם ביינום?! אני מניאק עם הם לא נפצעים שניהם מאיזו קפיצה לריבאונד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 8:31 pm 
Senior

אם זיבו הסתדר עם מארק, הוא בהחלט יסתדר עם ביינום. השאלה היא אם הפציעה גמרה אותו סופית כשחקן טופ-20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 8:41 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
אם זיבו הסתדר עם מארק, הוא בהחלט יסתדר עם ביינום. השאלה היא אם הפציעה גמרה אותו סופית כשחקן טופ-20.

ממה שאני ראיתי אני לא חושב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 11:07 pm 
Junior

sheky כתב:
הלייקרס פתחו פער קטן לקראת סוף הרבע השני - תחילת השלישי ולא ממש הצליחו לברוח . כל הרבע השלישי וחלק מהרביעי התנהלו במרווח יחסית קבוע. כלומר גם אי אפשר לטעון שהלייקרס היו יותר טובים לאורך כל המשחק - אפשר לטעון שהדקות הטובות של הלייקרס בוא מוקדם יותר, הדקות הטובות של אוקלהומה באו מאוחר יותר (ובמשחק 3 מאוחר מדי) ובשאר הזמן המשחק היו שקולות לחלוטין.

אתה מדבר על גיים 4? הלייקרס הובילו לכל אורך המשחק, רובו בפער סביב 10 נקודות, שלטו לגמרי עד שהת'אנדר חזרו בדקות האחרונות (אני מסכים שהלייקרס פיספסו הרבה הזדמנויות לברוח, ועדיין הם שלטו 3.5 רבעים).
משחקים 2 ו3 היו שקולים לחלוטין בעיני, גם בתוצאה. הת'אנדר חזרו בגיים 2 מ7 הפרש 2 דקות לסוף, הלייקרס חזרו בגיים 3 מ5 הפרש 2 וחצי דקות לסוף.

במשחק הראשון אוקלוהומה ניצלו את המנוחה שלהם מהסיבוב הראשון (מול שיריב שלא נח) ורצחו את הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2012 11:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם הלייקרס הובילו רוב המשחק בפער של 10 נקודות, זה אומר שהמשחק היה שקול ברובו. הלייקרס פתחו פער בהתחלה ואוקלהומה סגרו אותו בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2012 12:00 am 
Junior

הלייקרס לא פתחו פער בהתחלה, הם בנו אותו לאורך המשחק ושלטו ברובו.

למעשה הם נצחו 29-24 את הרבע הראשון, 27-22 את הרבע השני, וברבע השלישי היה 25-24 לOKC, רבע שקול. בדקות הראשונות של הרבע הרביעי הלייקרס היו טובים יותר ועלו ל91-78. משם ההתקפה נראתה רע מאוד מאוד והם קלעו רק 7 נק' ב8 דקות הבאות, כשרוב ההתקפות נתקעות ומסתיימות בבידודים של קובי, כשגאסול נפטר מהכדור כמו תפוח אדמה לוהט במאני טיים.

לפעמים סדרות מוכרעות בדקות האחרונות ושם אוקלוהומה היו טובים יותר בפלייאוף, מאחר ויש להם שלושה שחקנים שמסוגלים להתעלות בקלאץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2012 2:02 am 
Junior

בכלל, הרבה יותר קשה לסגור גארדים מאשר שחקני פנים, במיוחד כשהכסף על השולחן וההגנות מתהדקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2012 3:26 am 
Junior

ראינו את זה בשני המשחקים בסטייפלס סנטר באותו יום. גריפין וביינום הרגו את היריבים שלהם במחצית הראשונה, ובשנייה לא יכלו לעשות כלום. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tbowers15, דניאל ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה