nadav_hacohen כתב:
מאסטר כתב:
חוץ מזה, פאו גאסול חייב ללכת הביתה בקיץ וחבל שזה לא קרה כבר בדדליין.
מלבד ההיעלמות הקבועה הוא קיבל ג'אמפ פנוי 40 שניות לסיום בשיוויון ופשוט סירב לקחת, מה שעלה במשחק-בסדרה-בעונה.
בגיל 31 עדיין יש לו ערך ואפשר לדוג שחקן כמו ג'ראלד וואלאס, ג'וש סמית', דייויד לי, קארל לנדרי, ת'דאוס יאנג.
האמת שגם לאמאר אודום פרי אייג'נט ויכול להתאים, ואז אפשר לחזק מקומות אחרים בסגנון מרכוס ת'ורנטון, ניקולאס באטום או רודני סטאקי.
חשיבה לייקרסית טיפוסית: פאו סוס מת (נניח), אז בוא נביא במקומו איזה כוכב צעיר-נניח ג'וש סמית'. מה גם שהחוזה של פאו גאסול הרבה יותר גבוה, אז אטלנטה גם תצטרך להוסיף שחקנים. ברור שההוקס צריכים להשתחוות ולקחת כזה טרייד בשתי ידיים.
ואיך בדיוק תחזקו עם שחקנים כמו ת'ורנטון, סטאקי ובאטום? שני הראשונים נעולים לשתי העונות הבאות עם חוזים נמוכים ב10 מיליון דולר מזה של גאסול, ולבאטום בכלל יש חוזה מצחיק של כ3 מיליון דולר. אני אשמח לשמוע על הקונסטלציה המשעשעת שבטח מתרוצצת בראשך.
ג'וש סמית' באמת בסט קייס סנריו (היו עליו שמועות לטרייד), אבל שחקנים שהם אפילו לא אולסטאר כמו ג'ראלד וואלאס, דייויד לי, קארל לנדרי או ת'דאוס יאנג (כשה-2 האחרונים + תוספת) יכולים בהחלט לעבור תמורת פאו.
ניו ג'רזי תתנגד לחבר לדרון וויליאמס את פאו גאסול בניסיון להשאיר אותו? או אולי פילי שנואשת לשחקן עם ניסיון וטייטל של אולסטאר מלבד איגואדלה? בגולדן סטייט מארק ג'קסון מעריך מאוד את פאו, כשהחוזה שלו קצר בשנה מזה של דייויד לי.
לגבי מה יוצא ללייקרס מטרייד של אולסטאר כביכול תמורת שחקן שהוא לא, אז אני חושב שגאסול מיצה את עצמו והמנטליות שלו בפלייאוף נדפקה לגמרי מאז 2010. גם מול דאלאס וגם מול OKC הבנאדם דפק נפקדות.
לא יודע אם דייויד לי יופיע או לא יופיע, אבל ה-3 האחרים לפחות שחקנים אתלטיים שיכולים להזריק דם חדש לקבוצה הכבדה והרכה ב-LA. כמובן שגם לאמאר אודום יכול לתת בוסט על אותה משוואה.
מבחינת הערך של פאו בשביל שאר הליגה אז נזכיר שהוולבס הסכימו לתת הכל חוץ מרוביו ולאב (דרק וויליאמס ומייקל ביזלי נניח), ויוסטון הסכימה לתת את סקולה, קווין מרטין ודראגיץ' (עסקה שהיום אני לוקח ב-2 ידיים)
ת'ורנטון?
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=7tkmrxd , באטום? פורטלנד מתחת לתקרה אז נניח S&T של 7M לבאטום + ה-5M של קרופורד תמורת ה-18M של גאסול.