סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ביי ביי סטן
הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 11:04 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אמארה וצ'אנדלר ? כאילו, מישהו אשכרה יגע באמארה עם מקל ? וצ'אנדלר אחלה רולפלייר אבל רולפלייר עם חוזה מאד גבוה.

את הבולס דוקא לטעמי אפשר "למכור" להווארד. בעיקר מזוית המאמן שנחשב מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 11:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מעבר לזה, אם יש סיטואציה שבה הווארד יכול להיכנס לבולס בתור השחקן המוביל, זו בדיוק הסיטואציה הנוכחית.
בלי קשר, לא רואה את הווארד בשיקגו, אבל אם הוא כן יגיע, הוא יהפוך בין לילה לסנטר הכי טוב אי פעם של הקבוצה (קצת לפני ארטיס גילמור ורוברט פאריש בגיל 200).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 11:16 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:
מעבר לזה, אם יש סיטואציה שבה הווארד יכול להיכנס לבולס בתור השחקן המוביל, זו בדיוק הסיטואציה הנוכחית.
בלי קשר, לא רואה את הווארד בשיקגו, אבל אם הוא כן יגיע, הוא יהפוך בין לילה לסנטר הכי טוב אי פעם של הקבוצה (קצת לפני ארטיס גילמור ורוברט פאריש בגיל 200).

למה שיעניין את האוורד להגיע לקבוצה שתתפרק מכל הנכסים שיש לה פרט לרוז עבורו? במצב של טרייד מהסוג הזה השחקן הכי טוב שהווארד ישחק איתו לפני שרוז חוזר יהיה קייל קורבר. אני לא בטוח אם זה מספיק לפלייאוף אפילו. וכשרוז כן יחזור, בלי ספק תהיה שאלה אם זה אותו שחקן ואם הוא לא הולך לקריירה סטייל ברנדון רוי. מעבר לזה שהבולס יהיו בלי שום רול פלייר סביר ליד השניים האלה.

את אמארה אני לוקח 7 פעמים לפני חצי מהשמות שהוזכרו פה. גם בניקס הוא נראה טוב כשפלטון שיחק איתו ולא כרמלו. מה לעשות שהשניים האלה לא מתאימים לשחק אחד ליד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 11:36 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
אמארה וצ'אנדלר ? כאילו, מישהו אשכרה יגע באמארה עם מקל ? וצ'אנדלר אחלה רולפלייר אבל רולפלייר עם חוזה מאד גבוה.

איזה זלזול. למה שמישהו לא ייגע באחד הפאוורים הכי מגוונים התקפית בליגה? גם אם בשנה וחצי מאז שהובא כרמלו, הוא רחוק משיאו. הוא עדיין צעיר ,עדיין אתלטי וצריך סיטואציה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 11:59 pm 
Sophomore

אני לא אוהב את גאסול אבל אני די בטוח שהוא עדיין נחשב לסנטר טופ 5 בNBA.
אני מאוד אוהב את צ'אנדלר אבל לאמרה יש חרא חוזה וגם של צ'נדלר די גבוה.
לא חושב שיש סיכוי שהוא יבוא לשיקאגו.

ניסיתי לעשות איזשהוא טרייד שהאוורד יבוא לקליפרס (אפשרי עם גריפין אבל אני לא רוצה לחשוב עלזה אפילו) וחשבתי על דיאנדרה ולא יודע אם זה המקום אבל אני חשבתי שזה היה נכון להשוות את ההצעה של ג"ס (שווה הוא בטוח לא היה שווה את הכסף אבל עדיין) עד עכשיו מסתבר שטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 12:13 am 
Senior

הברכיים שלו לא ניתנות לביטוח והוא מרביץ למטפים. שלא לדבר על העובדה שהוא שונא שווקים קטנים (אחרת היה נשאר בפיניקס) כך שכל קבוצה מסדר הגודל של אורלנדו שתעז לקחת אותו בטרייד תקבל אותו קרוב לוודאי ממורמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 12:54 am 
Junior

הוא גדל באורלנדו, אז סביר להניח שלא ייתבאס מדי לשחק בעיר שלו, אבל זה כמובן לא יקרה.
אף חברת ביטוח לא הסכימה לבטח את החוזה הענק והברכיים הרעועות שלו, אז שאורלנדו תתחיל בנייה על זה?  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 2:21 am 
Hall of Famer

מישהו כתב כאן קודם לכן שאוטיס ופרי עשו מספיק כדי להשאיר את הווארד ואת ברון אבל זו בדיוק הייתה הבעיה. המטרה היא לבנות קבוצה אלופה, לא לרצות את הכוכב שלך. עובדה שבסופו של דבר, שניהם רצו לעזוב. הם רוצים תהילה ואליפויות. כדי להגיע לשם, מרווח הטעות הוא קטן ואוטיס את פרי עשו שלל טעויות, בין השאר בניסיון לרצות אותם. הפארסה שמתרחשת באורלנדו היא הקצנה של הזיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 3:36 am 
Hall of Famer

סגל מסייע של מו ויליאמס, ג'יימיסון, שאקיל, דלונטה ווסט, ורז'או, ג'יי ג'יי היקסון, אילגאוסקאס, אנתוני פארקר וג'מאריו מון זה לא רע בכלל.
סגל מסייע של וינס קרטר, רשארד לואיס, ג'אמיר נלסון, ג'יי ג'יי רדיק, מאט בארנס, מייקל פיטרוס, ריאן אנדרסון, ג'ייסון ויליאמס, ברנדון באס ומרסין גורטאט נשמע איכותי למדי.

מבחינת הקאבס הייתה טעות אחת מרכזית לדעתי, וזה החוזה של לארי "היי לארי יוז אולי תפסיק לקחת כל כך הרבה זריקות גרועות" יוז - 70 מיליון ל-5 שנים. אאז"נ, משם זה כבר היה פשוט טריידים על טריידים של שחקנים בינוניים והחתמות דרך ה-MLE. אפשר גם היה למצוא מאמן טוב יותר ממייק בראון, אבל לדעתי היה פחות קריטי אם היו מוצאים שחקן טוב יותר במקום יוז בשוק החופשי.

מבחינת אורלנדו, לא חושב שאפשר לבקש סגל מסייע טוב יותר. הפציעה של נלסון בהחלט שינתה דברים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 23, 2012 7:01 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Amos Gueta כתב:

איזה זלזול. למה שמישהו לא ייגע באחד הפאוורים הכי מגוונים התקפית בליגה? גם אם בשנה וחצי מאז שהובא כרמלו, הוא רחוק משיאו. הוא עדיין צעיר ,עדיין אתלטי וצריך סיטואציה טובה.

צעיר? הוא יהיה בן 30 בתחילת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 4:50 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:
האמת שהטרייד ההוא היה אחלה טרייד לדעתי. הם הרוויחו גם את ריאן אנדרסון.
אני חושב שון גאנדי פשוט לא מאמן כזה טוב ככל שזה נוגע לסנטרים. זה השתקף בתקופה במיאמי עם שאקיל, וזה השתקף גם באורלנדו עם דוייט. כתבתי פה מספיק פעמים כמה שזה לא הגיוני ששחקן כזה זורק 12-13 זריקות למשחק. אין באמת רציונל מאחורי חלוקת זריקות קבוצתית "סבירה", כאשר יש לך שחקן שקולע 60% מהשדה בכל משחק, ויכול לבדו לסבך את היריבה בבעית עבירות.

התותח המפוברק כתב:
סגל מסייע של מו ויליאמס, ג'יימיסון, שאקיל, דלונטה ווסט, ורז'או, ג'יי ג'יי היקסון, אילגאוסקאס, אנתוני פארקר וג'מאריו מון זה לא רע בכלל.
סגל מסייע של וינס קרטר, רשארד לואיס, ג'אמיר נלסון, ג'יי ג'יי רדיק, מאט בארנס, מייקל פיטרוס, ריאן אנדרסון, ג'ייסון ויליאמס, ברנדון באס ומרסין גורטאט נשמע איכותי למדי..

אוף. זו חלק מהבעייה. זה נראה טוב "על הנייר" בגלל טריידים שהלכו על שמות במקום בנייה נורמלית לפי כישורים והתאמה. אתה יכול לדבר על חלוקת הזריקות ועל כמה ואן גאנדי לא יודע לאמן, אבל העובדה היא שהמג'יק הגיעו ב-2009 עד לגמר, ואת זה פשוט אי אפשר לעשות עם אימון לוקה בחסר. הם הגיעו עד לגמר בגלל כמה דברים - הנוכחות ההגנתית של הווארד , הקלעים, והליינאפ הלא שיגרתי של הטורקי ב-3 ולואיס ב-4 שיצר מיסמאצ'ים מטורפים ליריבות. סמית' במקום לעשות קצת טינקרינג עם סגל שהגיע לגמר, עשה מהפכה. הוא העיף את הטורקי בגלל עניינים כספיים, ואת קורטני לי הרוקי, עד כמה שדעתי מגעת, בגלל החטאת לייאפ אחת במשחק מס' 2 בגמר. במקום זה הוא הביא את קארטר, ברנדון באס ומט בארנס, הזיז את לואיס לעמדה 3 והפך את המג'יק מקבוצה מיוחדת לקבוצה סטנדרטית לחלוטין. הוא גם לא חסך גרוש בגלל ההחתמות האלו ובגלל ההחתמה מחדש של גורטאט - שלא רצה לשחק יותר במג'יק בכלל ! זו היתה החתמה שהערך היחיד שלה הוא לטרייד צ'יפ עתידי, שאכן נעשה בו שימוש.

שנה וחצי מאכזבות אחר כך....סמית' מעיף את קארטר, מביא את ריצ'רדסון ומחזיר את הטורקי (שהיה במצב די גרוע)...אבל שולח את לואיס !!! תמורת פאקינג גילברט ארינאס !!!! החוזה היחיד בליגה שגרוע יותר !! הכל כדי לצבור עוד ועוד שמות....שום מודעות למה גורם לקבוצה שלו לעבוד.

וגם אם נניח שהתיאוריה שלך על הזריקות של הווארד נכונה...מה לעזאזל כל הטריידים האלו עוזרים כדי לפתור אותה ? אם יש בעייה כזו עושים שיחה אם המאמן, ואם זה לא עוזר אז מחליפים את המאמן. איך שלא תסתכל על זה סמית' עשה עבודה מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 9:16 pm 
Hall of Famer

שלח את לואיס!! ומה בדיוק לואיס עשה מאז? שחקן גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 24, 2012 9:56 pm 
Senior

אין לי מושג אם הוא גמור או לא. הוא משחק בוויזארדס. מאד סביר שהוא לא רוצה בכלל לשחק בוויזארדס והוויזארדס די רוצים להפסיד כמה שיותר כרגע. אני כן יודע מה עבד באורלנדו ואין לי מושג למה החליטו להפסיק את זה. אה, וארינאס, זה שאורלנדו קיבלה במקומו, עשה משהו חוץ מלעוף באמנסטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה