סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 12:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 11, 2012 3:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ולניצן חנוכי יש חוזה חתום לעונה נוספת בעיר היין .המשכיות של שחקנים טובים וקבוצה מצליחה זה שם המשחק.

בקשר לירושלים ונעימי, לדעתי הם יכולים להביא את אפיק ניסים במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 12:35 am 
Hall of Famer

אני קצת פחות עוקב לאחרונה , מה הסטטוס של אייזק רוזפלט ? איך השם שלו לא מוזכר כמועמד לקבוצות הבכירות בליגה ? ( גליל נניח כמחליף לקוז'יקרו , ירושלים וכו' ) .

לגבי טיוס , צריך לזכור שהסגל הישראלי של מכבי מאוד מעורער לקראת העונה הבאה ( בלו ובורשטיין כנראה בחוץ , יוגב מתנדנד אולי פתאום וכו' ) . אל תשכחו שהמיסוי על ג'יימס הוא כמו של ישראלי , וטיוס גם צעיר ממנו באיזה 4-5 שנים .

נכון שיהיה מצחיק אם מכבי ירכיבו סגל ישראלי קצת צר , ועקב איזו פציעה או שתיים יבחרו לשחק מרבית העונה עם 4 זרים על המגרש , ולא עם החוק הרוסי אליו הטיפו השכם וערב ? ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 1:05 am 
Senior

נראה לי שלא הבנת את החוק. החוק הוא שכל קבוצה צריכה להחליט עד שבוע לפני פתיחת הליגה באיזה שיטה היא משחקת ובשיטה הזאת היא משחקת כל השנה. אי אפשר לבחור בכל משחק וכו' באיזה שיטה לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 1:19 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
נראה לי שלא הבנת את החוק. החוק הוא שכל קבוצה צריכה להחליט עד שבוע לפני פתיחת הליגה באיזה שיטה היא משחקת ובשיטה הזאת היא משחקת כל השנה. אי אפשר לבחור בכל משחק וכו' באיזה שיטה לשחק.

צודק למחצה.
אני לא יודע מה התקבל בהחלטה בסוף, אבל בהצעה המקורית של דן שמיר, היתה אפשרות לשנות כמה פעמים בשנה (אולי פעם אחת) את השיטה, משיקולי החתמו
חדשות, פציעות ו\או הדחה מאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 1:23 am 
Senior

על פי מה שקופל אמר (אלא אם הבנתי אותו לא נכון) אין אפשרות כזאת. הוא דיבר על העובדה שכל קבוצה צריכה להודיע עד שבוע מתחילת הליגה באיזה שיטה היא תשחק ולא דיבר על אפשרות להחליף את השיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 4:01 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
על פי מה שקופל אמר (אלא אם הבנתי אותו לא נכון) אין אפשרות כזאת. הוא דיבר על העובדה שכל קבוצה צריכה להודיע עד שבוע מתחילת הליגה באיזה שיטה היא תשחק ולא דיבר על אפשרות להחליף את השיטה.

למה להוגיע מראש? אם הליגה ערוכה לעבוד עם שתי השיטות למה שקבוצה לא תוכל להחליף שבוע לפני כל משחק כמו שעשו עם הזרים בעונה החולפת?
למה בכלל לשחק עם חוק רוסי?
כתוב שבכל מקרה מותר לרשום חמש זרים בטופס אז אפשר לבחור ב ארבע זרים ולעלות עם שתי ישראלים שבא לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 3:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה בכלל החליטו שבשלוש השנים הקרובות, כל שנה ישנו את השיטה? מופרך לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 9:38 pm 
Junior

850 מנויים הוצאו אמש למכירה. אתמול נמכרו רק לחברי עמותה שהיו מנויים שנה שעברה. היום לכל מי שהוא חבר עמותה. בסוף היום נשארו 40 מנויים בלבד.

חולדאי שתמות ביסורים. 5 שנים אתה מבטיח לנו אולם ראוי. בגללך אלפי אוהדים (שהם בעלי קבוצת כדורסל) לא יוכלו לראות את קבוצתם משחקת.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 9:50 pm 
Hall of Famer

מעבר לאיחולים הלבביים שמקומם לא פה, מה היה קורה אם הייתם משחקים בנוקיה? בכדורגל הפועל ובית״ר ירושלים משחקות בטדי, מכבי והפועל חיפה משחקות בקריית אליעזר, ואפילו הפועל ומכבי תל-אביב משחקות בבלומפילד. מה קרה שדווקא הקבוצה הקדושה שלכם חייבת לקבל אולם חדש משל עצמה? זה ההנהלה והאוהדים הפלצנים שלכם שמונעים מכל אלפי האוהדים האחרים (נניח) לראות את הקבוצה שלכם משחקת במשחקי בית.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 10:18 pm 
Senior

בדיוק! יכולים לבכות עד מחר אבל זה לא בצדק. יש אולם גדול בת"א, אולם שאתם יכולים להשתמש בו, אולם שאתם יכולים להפוך לביתי בשבילכם בדיוק כמו לקבוצה השנייה. במידה והייתם מסכימים לשחק באולם הזה והעירייה היו מונעים את זה או עושים בעיות אז הבכי היה מובן. מכיוון שזה אתם והקהל שלכם, מסיבות שבאמת לא ברורות לאף אחד, אז הבכי אולי טוב בשבילכם כלפי פנים, כלפי חוץ אני לא חושב שמישהו צריך להתייחס.

מחר תקום הפועל חיפה בליגת העל או בית"ר ירושלים, אתה חושב שהם ידרשו אולם חדש בשבילם או שהם פשוט ישחקו בארנה וברוממה? התשובה לזה היא הרי ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 10:58 pm 
Hall of Famer

מעניין אגב שבעבר הרחוק מאוד הפועל השתמשה ביד אליהו כאולם בית, בשנים שלאחר האיסור על משחקים במגרשים פתוחים ואוסישקין עדיין היה פתוח. הם שיחקו ביד אליהו כידוע לי את מרבית משחקיהם הביתיים 4-5 עונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 11:21 pm 
Sophomore

הפועל לא תשחק בנוקיה כי אין לה מספיק קהל. למרות כמות המנויים היפה שנמכרו, הערכה היא שלא יגיעו יותר מכמה מאות בודדים במשחקי הליגה הרגילים, ולכן אין טעם לשחק באולם של 11K צופים כשאין מספיק ביקוש.
הרי ברור שאם בהפועל היו יודעים שכל משחק יבואו בין 2000 ל-3000 אוהדים, הם היו עוברים כבר אתמול לנוקיה.
אז הסיבה האמיתית היא שאין להם מספיק קהל, ואי המעבר לנוקיה מתיישב גם היטב עם כביכול האג'נדה של "אנחנו לא נשחק באולם של מכבי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 11:30 pm 
Junior

משהו כאן ברר כמה עולה לשחק ולהתאמן ביד אליהו. גם מכבי לא היתה עושה זאת ללא ההכנסות שלה מהיורוליג. דמי השימוש הופכים את הנושא ללא ראלי וזאת לפני שהופכים את האולם לבית גם להפועל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 11:32 pm 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:
משהו כאן ברר כמה עולה לשחק ולהתאמן ביד אליהו. גם מכבי לא היתה עושה זאת ללא ההכנסות שלה מהיורוליג. דמי השימוש הופכים את הנושא ללא ראלי וזאת לפני שהופכים את האולם לבית גם להפועל.

בזה אתה צודק, לו מכבי היתה משחקת אך ורק בליגה הישראלית, אין סיכוי שהיא היתה משחקת בנוקיה, מאחר והעלויות לא כדאיות.
עדיין, הסיבה העיקרית שהפועל לא תשחק בנוקיה היא שפשוט אין לה מספיק אוהדים, וזאת בנוסף לסיבה הכלכלית (המוצדקת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 12, 2012 11:32 pm 
Senior

ראש העיר לא הבטיח בזמנו שתקבלו שימוש חינם (או מוזל, או משהו כזה) בנוקיה עד שיבנה אולם? אז תדרשו ממנו לעמוד בהבטחה... הרי בעונה שאחרי שיחקתם בנוקיה ולא נראה לי ששאול מימן את זה מכספו (הייתה קבוצה פח בלי תקציב גם ככה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 8:58 am 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
חולדאי שתמות ביסורים.

בפעם הבאה שמשתמש מסוים יהיה רגיש עד אין קץ ל"קריאות לאלימות", בואו נזכור שוב התבטאויות כאלה שמצטרפות לתמיכה או ההתעלמות הכללית שלו מאלימות כשזה מגיע להפועל ת"א.

ומנהלים, אנחנו לא פורום "שדים". תמחקו את המשפט המביש הזה בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 10:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סומו, מותר לדעת כמה אתם משלמים היום להוא-שימות-בייסורים על השימוש בהדר יוסף?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 10:40 am 
Junior

אם אני זוכר נכון, באספת חברי העמותה בתחילת העונה נמסר שעלות השימוש בהדר יוסף לשנה הזו הוא בסביבות 180-200 אלף ש"ח לעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 10:43 am 
Hall of Famer

וזה לאולם מצ'וקמק יחסית של כמה? 1500 מקומות?
כמה אתה חושב אמורים לקחת מכם על השימוש באולם חדש שייבנה מסקראץ', יהיה מודרני ובעל תשתיות יותר טובות, ויכיל נניח 3000 מקומות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 11:02 am 
Junior

להזכיר לך שמכבי מקבלת תמלוגים מהשימוש ביד אליהו. שהאולם יהיה בשבילנו, נוכל לגבות על הפרסום, מהמזנונים מתאי הצפייה וכד'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 11:59 am 
Freshman

קוף ירוק כתב:
בדיוק! יכולים לבכות עד מחר אבל זה לא בצדק. יש אולם גדול בת"א, אולם שאתם יכולים להשתמש בו, אולם שאתם יכולים להפוך לביתי בשבילכם בדיוק כמו לקבוצה השנייה. במידה והייתם מסכימים לשחק באולם הזה והעירייה היו מונעים את זה או עושים בעיות אז הבכי היה מובן. מכיוון שזה אתם והקהל שלכם, מסיבות שבאמת לא ברורות לאף אחד, אז הבכי אולי טוב בשבילכם כלפי פנים, כלפי חוץ אני לא חושב שמישהו צריך להתייחס.

מחר תקום הפועל חיפה בליגת העל או בית"ר ירושלים, אתה חושב שהם ידרשו אולם חדש בשבילם או שהם פשוט ישחקו בארנה וברוממה? התשובה לזה היא הרי ברורה.

מסכים.
העירייה לא חייבת לבנות שום דבר, היא יכולה, אבל לא חייבת.
ולדוגמא, הפועל חיפה בכדורגל בחרה/תבחר שלא לשחק באצטדיון החדש (לצורך העניין גם קריית אליעזר עונה להגדרה) משום שהוא יקר וגדול מדי עבורה.
אז מה היא עושה... הולכת לראש העירייה שיבנה לא אצטדיון חדש שעונה לצרכיה או נודדת לאצטדיון הקרוב ביותר שמתאים לצרכיה - תשובה - עוברת לאצטדיון החדש בעכו.

מה רע לכם הקונספט הזה??? , יש לכם 3000 איש להביא למשחקים, תעברו לאולם בראשון (אם אינני טועה לגבי תכולתו) או אולם אחר באזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 12:19 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
להזכיר לך שמכבי מקבלת תמלוגים מהשימוש ביד אליהו. שהאולם יהיה בשבילנו, נוכל לגבות על הפרסום, מהמזנונים מתאי הצפייה וכד'

מה הקשר? יד אליהו הוא "בשביל מכבי"? הוא שייך למכבי? כמו שציינת, מכבי משלמת עליו לחברה העירונית דרך האף.
היום בהדר יוסף אתם לא מקבלים את התמלוגים על פרסומות במשחקים שלכם?
בוא תענה לי על השאלה ששאלתי. על אולם חדש, עם תשתיות מתקדמות יותר ומשהו כמו 3000 מקומות - כמה אתה חושב שצריך לגבות מכם? אתם מוכנים להשתתף במימון בניית אלמנטים באולם כמו תאי צפייה, כדי לקבל עליהם זכויות אחרי זה?

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יוני 13, 2012 12:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 12:22 pm 
Junior

1. לא סתם לקבוצה קוראים הפועל ת"א. היא אמורה לשחק בת"א.
2. לפי אותו הגיון אין לבנות יותר בתי כנסת בישראל, כי מי שרוצה להתפלל שיתפלל במה שקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 12:23 pm 
Hall of Famer

סומו, קרה פעם בהסטוריה שענית ישירות ולעניין על מה ששאלו אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 13, 2012 12:34 pm 
Junior

יש כאן קהילה שמגיע לה לה אולם כמו שיש קהילות אחרים מקבלים עזרה, למשל בהקמת בתי כנסת.

קאפיש?
שלא נדבר על כך שראש העירייה הבטיח אולם להפועל ת"א במקום אולם אוסישקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, d.k., Google [Bot], uriel17, עודד ל ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: