סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 12:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 8:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
וואלק התגובה של אוחיון מתממת. לא ביקש כלום רק לפתוח את החוזה להכפיל לו את השכר ואז תוספת קטנה של חמישים אלף לשנה, נטו, לשלוש ארבע שנים. אביסלה בקטנה. בורשטיין ופניני שהוא מדבר עליהם גם פתחו את החוזים שלהם שהם הגיעו למכבי ודרשו העלאה או שמה הם חיכו לסוף החוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 9:17 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
ז''א שהוא ביקש שכר של 700 אלף דולר נטו בערך... בשנה ראשונה. פלוס - תוספת של 50 אלף בכל שנה שבאה אחר כך. ולחתום ל-4 שנים. 700+750+800+850 = מעל 3 מיליון דולר נטו ל-4 שנים.

תראו, אם הוא היה בא בדרישה שכזאת בקיץ 2014, ובתנאי שהיה ממשיך לשחק כמו שהוא שיחק ב1/3 העונה האחרונה, הייתי אומר: "גניבה! להחתים ומיד!" אבל לבוא בדרישות כאלה עכשיו? זה אכן נראה לי טיפה מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 9:42 am 
Freshman

בורשטיין חתם על החוזה הנוכחי שלו כשחזר מספרד-לא בוצע לו שום שדרוג בשכר. כנ"ל לגביי פניני.
בכלל, ההתנהלות של אוחיון איננה מתקבלת על הדעת. גם אם הוא צודק(ו-וואלה, מבין אותו, הסכומים המדוברים אלו סכומים שלעולם לא ירוויח במכבי), עדיין הדברים קצת יצאו מהקשרם.
אני גם חש סוג של צער בדבריו של אוחיון ולפי הבנתי גם הסוכן שלו מתחיל לחזור בו. חבל חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 9:51 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
השם של הסוכן - Iman Shokuohizadeh
מציג גם את טרה סימונס, קיי סי ריברס, ג'ראלד גרין, ג'קל פוסטר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 10:19 am 
Sophomore

Assaf M כתב:
בורשטיין חתם על החוזה הנוכחי שלו כשחזר מספרד-לא בוצע לו שום שדרוג בשכר. כנ"ל לגביי פניני.
בכלל, ההתנהלות של אוחיון איננה מתקבלת על הדעת. גם אם הוא צודק(ו-וואלה, מבין אותו, הסכומים המדוברים אלו סכומים שלעולם לא ירוויח במכבי), עדיין הדברים קצת יצאו מהקשרם.
אני גם חש סוג של צער בדבריו של אוחיון ולפי הבנתי גם הסוכן שלו מתחיל לחזור בו. חבל חבל

תיקון קטן, לפניני נפתח החוזה אחרי העונה הראשונה ושודרג, אבל זה בכלל לא אותה הסיטואציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 2:04 pm 
Senior

אם הבנתי נכון מדבריו של פדרמן, מה שהם הכי לא אהבו בהתנהלות של אוחיון זה את הדרך. לכן הוא גם לא יקבל שידרוג.

פדרמן רמז\אמר שאוחיון והסוכנים שלו לא באו וביקשו לפתוח חוזה ולשדרג אותו בסה"כ, אלא שהם באו ואיימו. אמרו למכבי שיש לו אפשרות לצאת ואו שישדרגו לו את החוזה או שהוא ינצל את האופציה לצאת. כנראה שפדרמן פשוט לא אוהב שמאיימים עליו ובאים אליו בדרך הזאת ולכן כל הפיצוץ הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 2:18 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מאוד יכול להיות שאוחיון התנהל לא נכון, אבל יש כל כך הרבה פתגמים שמתארים את ההתנהגות המקבילה של פדרמן (נניח - כל הפוסל במומו פוסל, הגר בבית זכוכית אל יזרוק אבנים, על ראש הגנב בוער הכובע ובטח יש עוד כמה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 2:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע לגבי כל אלה שאמרת, אבל לפני הכל הפתגם המתאים לפדרמן זה סייג לחכמה שתיקה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 2:58 pm 
Hall of Famer

חמאה ושמש! חמאה ושמש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 9:21 pm 
Sophomore

זה דווקא נראה מקרה קלאסי של "אוויל כי יחריש, חכם יחשב".

היו הרבה קלקולים בצורת הניהול של שמעון מזרחי. אבל אצל מזרחי, את הלכלוך לא ראו- לטוב ולרע. דווקא את החלק הזה, כדאי היה לפדרמן לאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 14, 2012 9:25 pm 
Hall of Famer

"אויל מחריש חכם יחשב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2012 5:33 am 
Junior

השאלה שאותי הכי מעניינת בסאגה הזאת זה איך מכבי נתנו לבקשה למו"מ של שחקן (גם אם הדרישות חצופות) לצאת לתקשורת.
תגידו לשחקן שאין על מה לדבר , יעזוב ? תלכלכו עליו.
אבל בזמן מו"מ? מוזר מאד.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 15, 2012 2:58 pm 
מנהל פורום

אורן כתב:
"אויל מחריש חכם יחשב"

מה שמגדיר את מיכה חריש כאדם חכם מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 7:15 pm 
Hall of Famer

טוויסט חדש בסיפור? מכבי טוענת שאוחיון הציעה סולחה ולחתום על חוזה חדש ל-3 שנים על מיליון דולר, אוחיון טוען שלא היה ולא נברא.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4275283,00.html

אמנם בנקודה הספציפית הזו אני נוטה להאמין יותר לאוחיון מאשר למכבי, אבל לא יפתיע אותי לשמוע אם יש כל מיני גורמים במכבי שמנסים להגיע לאיזו פשרה עם אוחיון ולהחזיר אותו לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 7:33 pm 
Junior

רציתי לכתוב על הפרשה לא מזמן ושכחתי. אני לא מבין את כל הדיבורים כאילו "אוחיון בחיים לא יחתום במכבי אחרי הסיפור הזה". אפשר לחשוב מה הוא עשה ואיזה עניין גדול זה. רצה חוזה גדול יותר, לא קיבל אז הלך לחפש אותו במקום אחר, תחת חוזה או לא זה לא כזה משנה.
בשורה התחתונה מכבי החתימה שחקנים ומאמנים עם היסטוריה הרבה יותר מרעישה כנגד המועדון (מישהו אמר פיני גרשון או אפי בירנבוים).
אם מכבי ירצו ויהיו מוכנים לשלם מבחינה מקצועית את מה שאוחיון רוצה אני לא רואה סיבה למה יוגב לא יהיה בקבוצה (עכשיו או בעתיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 7:36 pm 
מנהל פורום

רוני, הידיעה הזו כבר בת כמעט שבוע, וזה מעבר לכך שהיא נראית מאוד מפוקפקת גם ככה.

אשר לדם הרע, אם כבר נראה לי שמכבי הם הצד הפגוע. איזו סיבה יש לאוחיון לא לרצות לחזור לשם, במידה שיציעו לו חוזה שהוא יחשיב כראוי, או אפילו אם הבורר יחליט לחייב אותו לשחק? ברור שאוחיון נפגע מההצעה הנמוכה, אבל מן הסתם זה קשור (א) לכך שהיא היתה נמוכה, ו(ב) לכך שהיתה לו הצעה טובה יותר. אם מכבי יציעו לו את מה שאליהו או גרין יקבלו אני בטוח שהעלבון יתרכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 7:48 pm 
Junior

השורה האחרונה שלי הייתה באמת לא ברורה. אני מתכוון שמשני הצדדים לא אמור להיות דם רע רציני בסיפור הזה. מכבי אולי נפגעו קצת מהתרגיל אבל זה לגיטימי והם צריכים להיות מספיק מקצועיים כדי להבין את זה, וזה עוד מועדון שהביא לשורותיו אנשים שלכלכו עליו הרבה יותר כמו שכבר ציינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 8:29 pm 
מנהל פורום

בהתחשב באיך שמכבי הגיבו לתחילת הפרשה - אוחיון כולהו בא וביקש שידרוג אמיתי בשכר והם ישר רצו לתקשורת ללכלך עליו - אני מניח שהם לקחו מאוד קשה את המשך הפרשה, החל מטריקת הדלת החד צדדית וכלה בלהוציא אותם ממש גרוע מהבחינה המשפטית.

מהרגע הראשון, ההיגיון אמר שהאינטרס המשותף של שני הצדדים הוא להגיע להסכמה, ולעומת זאת כל צעד של כל אחד מהצדדים היה בדיוק לכיוון ההפוך. אפשר להיות אופטימי ולקוות שזה יימשך גם בעתיד, אם כי אני מסכים שהרציונל עדיין אמור ללכת לכיוון של פיוס.

אם כי נכון שדבר אחד השתנה - הקמפיין המצוין של אוחיון בנבחרת שמציג אותו כשחקן הרבה יותר בוגר ואיכותי מאיך שהוא נראה אפילו במדי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 8:40 pm 
Junior

ראובן כתב:
אם כי נכון שדבר אחד השתנה - הקמפיין המצוין של אוחיון בנבחרת שמציג אותו כשחקן הרבה יותר בוגר ואיכותי מאיך שהוא נראה אפילו במדי מכבי.

מה שמעלה את הסכנה שבחורף הוא יבוא לשיבק ויבקש שדרוג למחלקה ראשונה בטיסות ומלונות, אחרת הוא עובר לנבחרת בולגריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 8:48 pm 
Sophomore

אני מודע שבעקבות המסורת של ערוץ 1 של לא באמת לשדר משחקים (ואינטרנט מחורבן פה) לא באמת ראיתי הרבה משחקים של הנבחרת - אבל באמת אפשר להניח על שיפור משמעותי במשחק של יוגב בעקבות משחקים נגד נבחרות אסטוניה, סלובקיה ואיסלנד ?

אני לא מנסה לגרוע ממנו שום דבר - אני מאוד מחבב אותו וגם בעונה שהיה לי מנוי של הפועל ירושלים אף פעם לא הבנתי למה הוא לא שיחק יותר, אבל מי בדיוק עמד מולו בצד השני ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 8:49 pm 
Junior

ראובן כתב:
בהתחשב באיך שמכבי הגיבו לתחילת הפרשה - אוחיון כולהו בא וביקש שידרוג אמיתי בשכר והם ישר רצו לתקשורת ללכלך עליו - אני מניח שהם לקחו מאוד קשה את המשך הפרשה, החל מטריקת הדלת החד צדדית וכלה בלהוציא אותם ממש גרוע מהבחינה המשפטית.

מהרגע הראשון, ההיגיון אמר שהאינטרס המשותף של שני הצדדים הוא להגיע להסכמה, ולעומת זאת כל צעד של כל אחד מהצדדים היה בדיוק לכיוון ההפוך. אפשר להיות אופטימי ולקוות שזה יימשך גם בעתיד, אם כי אני מסכים שהרציונל עדיין אמור ללכת לכיוון של פיוס.

כל זה נכון, אבל עדיין האמירות כאילו אוחיון בחיים לא ידרוך במכבי מופרכות בכל קנה מידה בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 05, 2012 9:15 pm 
Junior

אוחיון לא ירצה לחזור, כי הוא יפחד מהאוהדים שיעשו לו את המוות. שזה אומר שריקות בוז בלתי פוסקות ושירים נגדו
לא בטוח שזה מה שהם יעשו, אבל לפחד מהעניין הזה, זה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 1:21 am 
Hall of Famer

אפשר לחשוב שהוא לא שיחק נגד סרביה ונגד מונטנגרו באותה רמה, שאתה מנסה להנמיך את ההופעה של יוגב בנבחרת. יוגב נותן קמפיין ברמה מאד מאד גבוהה גם מול היריבות החלשות וגם מול החזקות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 3:00 am 
Sophomore

אני נורא מצטער אם לא הייתי ברור, עמוס, אז אני אחזור ואסביר את עצמי שוב פעם - מכיוון שלא ראיתי את רוב המשחקים, ולכן לא ראיתי את יוגב משחק ואת השחקנים מולם הוא התמודד, ומכיוון שהקבוצות מולן שיחקנו (כולל מונטנגרו ומלבד סרביה) לא מחזיקות ולו גארד אחד מולם הוא עשוי היה לשחק בשנה הבאה ביורוליג (ולמרות שלא עברתי בדקדוק על רשימת השחקנים - אני חושב שגם רוב השחקנים האחרים בקבוצות האחרות, מלבד סרביה, לא ישחקו שנה הבאה בירוליג) אני שואל (אם הייתי יודע איך מדגישים פה הייתי עושה את זה למילה "שואל") האם באמת ניתן להתרשם משמונת המשחקים האלו (כאשר רק אחד מהם מול קבוצה עם שחקנים ברמה בה יפגוש בירוליג ועוד שני משחקים מול קבוצה לא רעה, כנראה, אבל בלי שחקנים ברמה הגבוהה ביותר) בכדי להניח שהוא התבגר/השתפר/קפץ מדרגה ועכשיו הוא שחקן הרבה יותר איכותי (כמו שראובן אמר).

ושוב - שאלה.

כך שאם אתה חושב שכן, אני אשמח לתשובה מנומקת - ובמיוחד מכיוון שהחלק השני של ההודעה שלי התייחס בצורה מובהקת לחוסר (גם פה הייתי מדגיש) הרצון שלי להנמיך ממנו, אז אולי גם היה ניתן, למשל, להתעלם מההנחה המוטעת שזאת כוונתי ופשוט להתייחס ברצינות לשאלה.

מקווה שעכשיו קצת יותר ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 06, 2012 7:02 am 
מנהל פורום

מאקו, עצם הניסוח של השאלה מעיד על הטיה, כי אפילו לא הזכרת את סרביה ומונטנגרו.

בכל אופן, לא מדובר בהכרח על מה הוא נתן מקצועית. עד כמה שאני זוכר, בקמפיין הקודם אוחיון היה עוד גארד אחד בנבחרת מני רבים. נדמה לי גם שהוא בילה לא מעט על הספסל. בקמפיין הזה הוא השתלט לחלוטין על עמדת הרכז, בלי שום תחרות לצידו. תוסיף לזה קליעה אוטומטית למדי לשלוש ודברים כאלה שפעם היו בדיוק עקב האכילס שלו - היה עומד על קו השלוש וחושב שעה אם לזרוק או לא לזרוק, בלי קשר לזהות היריבה.

וצריך גם להגיד שההודעה שלי היתה בהקשר לפרספציה שלו אוחיון בעיני מכבי, ולאו דווקא ביחס ליכולת האובייקטיבית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 183 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל, נביא בעירו ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: