סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 11:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2012
הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 12:36 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
בגלל זה לא כל כך ברורה לי ההשוואה שעשו כאן בין דייויס לקווין גארנט(מההיבט ההתקפי ולא ההגנתי). מישהו כאן הגדיל וטרח להביא סרטון של דייויס מהתיכונים קולע ג'אמפים על שחקנים שנמוכים ממנו בראש. האם דייויס הראה קליעה יציבה מהטווחים האלה במכללות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 12:48 am 
Sophomore

אני גם לא התלהבתי יותר מדי מהג'אמפים על השחקנים שקטנים ממנו ב(יותר מ)ראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 12:55 am 
Hall of Famer

מתוך הפרופיל של צ'נדלר בדראפטנט:
ציטוט:
Weaknesses: Strength, maturity. Will never have the strength of a Shaq or Eddy Curry

או שזה פרופיל ערוך, או שזה פרופיל מופרך, כי להשוות תיכוניסט אחד שלא יודעים עליו דבר או חצי דבר, לתיכוניסט אחר שלא יודעים עליו דבר או חצי דבר, מלמד על הרצינות של הדבר.

שחף - כמו שראו בסרטון היילייטס שאני הבאתי (וגם כתבתי על זה בתחילת העונה), נדמה לי שזה די בטוח להגיד ב-90% מהסלים של דיוויס העונה היו ממשפחת האלי הופים/דאנקים/פולו דאנקים/לייאפים. אבל, כשהוא קיבל מטר, הוא בהחלט הראה יכולת לקבור ג'אמפרים. וכשהוא קיבל כדור בפוסט, הוא הראה יכולת לטחון פנימה ולסיים בהוק בשמאל או בימין. ברור שזה לא מלוטש, ברור שזה דורש עוד עבודה, אבל זה חלק מהעניין שהוא בן 19 ולא בן 29.

לגבי תומאס רובינסון, בהחלט מסכים בעניין ההשוואות. לא ממש קשורות. השוואה יכולה להיות לפי כל מיני פרמטרים, אבל כשלי אומרים ששחקן מסוים דומה לשחקן אחר, אני לוקח את זה בעיקר בכיוון של סגנון משחק, תפקוד על המגרש ויכולות, כשהקטע של היכולות יהיה לרוב עם פלוסים או מינוסים, נגיד "קירילנקו עם קליעה", או "מונטה אליס עם כדרור פחות טוב" וכו'.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 1:11 am 
Hall of Famer

והקליפ היומי - האריסון בארנס:

דירוג נוכחי: דראפטנט - 4, גבעוני - 5
השוואות: דראפטנט - גלן רייס, גבעוני: בסט קייס - לואל דנג, וורסט קייס - ארון אפללו בגובה 6-8

הקליפ מציג די טוב את מה שיש. סקורר מארץ הסקוררים, בעיקר ג'אמפ שוטר אבל יכול כשצריך גם לחדור לסל, אם כי הכדרור שלו כיום לדעתי ברמת המקצוענים הוא די בינוני. יש לו סטרוק יפה לג'אמפ שוט, אם כי מבחינת דיוק יש לו לא מעט מקום לשיפור. לי אישית אין ספק שהוא מתאים לליגה של הגדולים, ואם תבחר בו קבוצה שתתן לו את הזריקות שלו, הוא בשקט יכול לתת גם עונת רוקי של איזה 15 נק' באחוזים סבירים לרוקי ג'אמפ שוטר (42-43%) שזה נחמד. בטווח הארוך, זו קשת מאוד רחבה לטעמי, אבל אני די מרגיש בנוח להגיד שלדעתי הוא בהחלט יכול להפוך תוך 3-4 שנים לסקורר של 18-20 למשחק לפחות.

מבחינת ההשוואות, גלן רייס מוגזם בשלב הזה (אם כי מדויק יותר מהשאר מבחינת סגנון משחק). מדברים פה על קלעי של 40% לשלוש, 85% מהקו, יותר מ-1,500 שלשות, יותר מ-18,000 נק', אולסטאר 3 פעמים, אליפות עם הלייקרס. בקיצור, קריירה שבארנס חותם עליה היום גם את שמו המלא וגם בראשי תיבות. דנג זו השוואה מעניינת כי מבחינה פיזית הם יחסית דומים, אבל מבחינת סגנון זה לא דומה. בארנס עם מנטליות של סקורר, דנג ממש לא. אותו כנ"ל אפשר להגיד לגבי ההשוואה לארון אפללו שלדעתי פחות מוצלחת.
אם אני הייתי נותן השוואה, הייתי אומר שיכול להיות מאוד שככה היה נראה מרווין ויליאמס אם היה נשאר לשנה שנייה ושלישית בצפון קרוליינה. שניהם סמול פורוורדים, שניהם אתלטים מצוינים, אבל ההבדל הוא שבארנס עשה בחוכמה שנשאר עוד שנה בקולג', ועל אף שמבחינה סטטיסטית נשאר פחות או יותר אותו דבר, מי שראה אותו משחק השנה ראה שחקן בוגר יותר, עם יותר בטחון, ואין לי ספק שהוא היום הרבה יותר בשל לאן בי איי מאשר לפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 1:22 am 
Senior

מה שמדהים אותי שהאתרים האלה המשיכו עם השוואות מוזרות גם כמה שנים הלאה. ראסל ווסטברוק לדוגמא הושווה ל...רייג'ון רונדו!! יש מעט מאוד שחקנים בליגה שיש הבדלי סגנון כל כך גדולים ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 1:48 am 
Hall of Famer

לא יודע אם הכוונה שלך להשוואה של צ'נדלר לגארנט או ראשיד, אבל...
1. אנחנו רואים שההשוואות הלא-כ"כ-קולעות ממשיכות גם היום
2. מבחינת פוטנציאל (ואנחנו מדברים על ימים שהאפסייד הייתה המילה היחידה שקיימת בדראפט), אני בהחלט מבין את ההשוואות לגארנט וראשיד וואלאס. בדיוק השוואות מסוג - "יש לו אורך ויכולת הגנה מצוינת שתוך שנתיים הוא יהיה ברמה ההגנתית של גארנט/ראשיד וואלאס, ואז אם רק יפתח את הקליעה, שזה הדבר הכי קל לעבוד עליו לפי פורום סלניוז ושאר עולם הכדורסל, אז הוא יהפוך לסוג של גארנט/ראשיד וואלאס כזה". רוצה לומר, חלק גדול מההשוואות שנעשו אז (וגם היום במידה רבה, כמו שרשמת על ווסטברוק) היו בסט קייס סנאריו, או לחלופין, לאן שחקן עם נתונים פיזיים וכשרון התחלתי כזה יכול להגיע אם ישפר את XYZ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 9:36 am 
Sophomore

shachaf78 כתב:
מה שמדהים אותי שהאתרים האלה המשיכו עם השוואות מוזרות גם כמה שנים הלאה. ראסל ווסטברוק לדוגמא הושווה ל...רייג'ון רונדו!! יש מעט מאוד שחקנים בליגה שיש הבדלי סגנון כל כך גדולים ביניהם.

אני זוכר שדיברו על ווסטברוק בתור מומחה הגנה בלי קליעה ובלי עמדה כשהוא יצא מהקולג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 12:29 pm 
Sophomore

קליעה זה הדבר שהכי קל לעבוד עליו?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 4:51 pm 
מנהל פורום

chaiel49 כתב:
קליעה זה הדבר שהכי קל לעבוד עליו?!

יחסית לדברים אחרים - כן. מה לדעתך יותר קל?

hagai_sela כתב:
אני זוכר שדיברו על ווסטברוק בתור מומחה הגנה בלי קליעה ובלי עמדה כשהוא יצא מהקולג'.

אני דווקא זוכר שבמכללת UCLA הוא שיחק כקלעי (שזורק מרחוק וקולע) ודיברו עליו כעל מישהו שיתקשה לעשות את המעבר לרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 7:10 pm 
Hall of Famer

סאלינג'ר בינתיים התדרדר אצל DX למקום 14. אני מניח שככל שיתקרב הדראפט יהיו יותר אינדיקציות האם יהיו קבוצות שיהיו מוכנות להמר עליו.

נעבור לקליפ היומי - אנדרה דראמונד:

נראה לי שכשקליפ היילייטס של שחקן כולל החטאות, זה בערך מסכם את העונה שהייתה לו.
מוקים: דראפטנט - מקום 6 (בלייזרס), גבעוני - מקום 6 (בלייזרס). יהיה קצת עצוב אם הבלייזרס עוד פעם יפלו עם סנטר שהיה אמור להיות הדבר הגדול הבא ויסתבר כפלופ.
השוואות: דראפטנט - אמארה סטודמאייר/דאנדרה ג'ורדן; גבעוני: בסט קייס - סרג' איבאקה, וורסט קייס - דאנדרה ג'ורדן. לא מתחבר לאף אחת מההשוואות הללו. ג'ורדן כבר נדון בת'רד הזה. הוא פריק אתלטי עם אינטיליגנצית משחק של נעל. איבאקה פריק אתלטי עם יכולת חסימה מעולה, מה שדראמונד לא ממש הוכיח ביוקון. סטודמאייר הוא סקורר של 21.6 נק' בממוצע בקריירה (כולל 76% מהקו) ודראמונד כנראה שלא יתקרב לזה.

האכזבה הכי גדולה של עונת המכללות 2011/12. קונטיקט בעונה אחרי אליפות והעזיבה של קמבה ווקר לאן בי איי, הניחה שהיא תמשיך לרוץ בצמרת. אולי לא אליפות מול הסגל הנוצץ של קנטאקי או צפון קרוליינה, אבל לפחות איזה אליט8 או סוויט16, כשעל הנייר היה אמור להיות לה שילוב מעניין של סקנד גארד מעולה (ג'רמי לאמב) וסנטר מעולה (אנדרה דראמונד). בפועל, לאמב לא גילה מספיק מנהיגות, ודראמונד איכזב למכביר עם 10 נק' (54% מהשדה אבל אחוזי עונשין בלתי ניתנים להבנה של 29.5%). מה עוד? 7.6 ריב' ו-2.7 חס' וכל זה ב-28 דקות. לשם השוואה, סנטר אחר שיצא מיוקון, הפלופ הידוע בשם האשים תאביט, סיים את עונת הג'וניור שלו עם 13.6 נק' (64% מהשדה, 63% מהקו) 10.8 ריב' ו-4.2 חס' למשחק. תאביט היה פרויקט ולכן נשאר כמה שנים. דראמונד היה אמור להביא אימפקט מיידי.
יוקון לא העפילה לטורניר המכללות, ואם זה לא הספיק, חטפה עונש בעקבות אי עמידה ברף הציונים הממוצע של ספורטאים (או שקר כלשהו), ותאלץ להחמיץ את טורניר המכללות של 2012/13 גם כן.

ולמרות כל זה, אני חושב שהוא בהחלט יכול להפוך להיות שחקן טוב באן בי איי. השאלה העיקרית היא כמה הראש שלו מסודר. הייתי אומר דווקא בבסט קייס משהו דומה לאנדרו ביינום, בממוצע משהו בסגנון קנדריק פרקינס, והוורסט קייס - תאביט/אודן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 7:13 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
סאלינג'ר בינתיים התדרדר אצל DX למקום 14. אני מניח שככל שיתקרב הדראפט יהיו יותר אינדיקציות האם יהיו קבוצות שיהיו מוכנות להמר עליו.

נעבור לקליפ היומי - אנדרה דראמונד:

איבאקה פריק אתלטי עם יכולת חסימה מעולה, מה שדראמונד לא ממש הוכיח ביוקון.

מה עוד? 7.6 ריב' ו-2.7 חס' וכל זה ב-28 דקות. לשם השוואה, סנטר אחר שיצא מיוקון, הפלופ הידוע בשם האשים תאביט, סיים את עונת הג'וניור שלו עם 13.6 נק' (64% מהשדה, 63% מהקו) 10.8 ריב' ו-4.2 חס' למשחק.

אתה אמנם משווה לת'אביט הפלופ, אבל עדיין-2.7 חסימות ב28 דקות זה בהחלט הוכחת יכולת חסימה, לפחות ברמת המכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 7:38 pm 
Hall of Famer

תותח, אני מודה שאני לא מכיר את דראמונד ולא ממש עוקב אחרי כדורסל מכללות, אבל להגיד ששחקן הוא משהו בין אנדרו ביינום לקנדריק פרקנס זה קצת מוזר, הראשון כולו נתונים פיזיים וכשרון בלי יותר מדי אופי ועבודה קשה והשני הוא כולו אופי ועבודה קשה עם נתונים פיזיים בינוניים ואפילו פחות מזה כשרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 7:46 pm 
Hall of Famer

האמת ש-2.7 חס' בשביל שחקן עם נתונים כמוהו בליגת המכללות זה לא משהו מיוחד כ"כ. אם תשווה את זה למספרים של שחקנים אחרים, לא רק השנה אלא גם בשנים קודמות, זה מספר שמספיק בערך למקום 15 בין החוסמים במכללות.
קח דוגמא אחרת - גרג אודן. ההייפ כלפי אודן היה גדול יותר, אבל בכל זאת, הייפ. נתן בעונה היחידה שלו באוהיו סטייט 3.3 חס' ב-29 דקות, כשחצי עונה הוא שיחק עם יד אחת.

יותר מהכל, אני חושב שדווקא העסק של העונשין די מטריד. 30% זה האק א דראמונד שפשוט מתבקש.

רוני - פיזית לשניהם יש גוף גדול, וגם לדראמונד, וזו פחות או יותר ההשוואה כאשר הסקאלה שלי הולכת לפי כשרון התקפי ואח"כ הגנתי.
חוצמזה, להגיד שביינום שחקן בלי יותר מדי אופי ועבודה קשה וההיפך לגבי פרקינס זה לדעתי סתם איזושהי קלישאה, בהתחשב שביינום התחיל כתיכוניסט חסר מושג עם 7 דקות בעונת הרוקי, והפך העונה לשחקן של 35 דקות שנותן 18.7 נק' ו-11.8 ריב' בעונה. אם זה לא אופי ועבודה קשה, לא יודע מה כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 7:51 pm 
Hall of Famer

תותח, בעיני היכולת של ביינום והתצוגות שלו קשורות יותר לעובדה שהוא כישרון גדול מאוד ושיש לו נתונים פיזיים מפלצתיים מאשר לעובדה שהוא עובד קשה ומראה אופי. כמובן שצריך אופי ועבודה קשה כדי להגיע לאן שהוא הגיע, לכל שחקן NBA יש איזושהי רמה מסויימת של אופי ועבודה קשה כי אחרת הוא לא היה מגיע ל-NBA ואנחנו בכל זאת מדברים כאן על שחקן שהתגבר על הרבה מאוד פציעות וקשיים בדרך, אבל אני כן חושב שאם היה לו את האופי והמוסר עבודה של פרקינס (או לחילופין-לפרקינס את הנתונים הפיזיים והכישרון שלו), הוא היה שחקן הרבה יותר טוב ממה שהוא היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 22, 2012 7:58 pm 
Junior

דראמונד נראה לי כמו פרוייקט לטווח ארוך מאוד עם פוטנציאל גבוה מאוד. התקרה שלו היא דוויט האוורד 2.0, אבל צריך הרבה מזל והרבה הרבה עבודה בשביל להגיע אליה. אני מקווה שמי שלא ייקח אותו יעבוד איתו בסבלנות כי לדעתיי בשנתיים הראשונות הוא יראה כמו באסט מוחלט, הוא לא בשל לליגה. במגרה הגרוע הוא היה מין דיאנדרה ג'ורדן כזה, שזה לא כזה נוראי בשביל בחירה מס' 4-6.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 23, 2012 9:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מתאר לעצמי שהתשובה לשאלה שאני עומד לשאול ברורה (רצון לשדרג את משפחתו כלכלית כמה שיותר מהר), אבל לא עדיף לשחקן כה בוסרי להמשיך עוד שנה במכללות וללמוד כדורסל כדי להגיע יותר מוכן לליגה? זכור לי גם מתישהו שהוא החליט להשאר אבל יכול להיות שבגלל שיוקון לא ישתתפו בטורניר בעונה הבאה זה זירז את ההחלטה לעזוב.
ד"א שמתם לב שאין לו אפילו ג'אמפ הוק... הוא זורק בשתי ידיים. מתכון לחטוף הרבה גגות ברמה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 23, 2012 9:56 am 
Junior

sir charles כתב:
אני מתאר לעצמי שהתשובה לשאלה שאני עומד לשאול ברורה (רצון לשדרג את משפחתו כלכלית כמה שיותר מהר), אבל לא עדיף לשחקן כה בוסרי להמשיך עוד שנה במכללות וללמוד כדורסל כדי להגיע יותר מוכן לליגה? זכור לי גם מתישהו שהוא החליט להשאר אבל יכול להיות שבגלל שיוקון לא ישתתפו בטורניר בעונה הבאה זה זירז את ההחלטה לעזוב.
ד"א שמתם לב שאין לו אפילו ג'אמפ הוק... הוא זורק בשתי ידיים. מתכון לחטוף הרבה גגות ברמה הבאה.

נוטה להסכים עם השורה התחתונה.
לא מכיר את השחקן, אבל גם בקליפ אפשר לראות פריק אתלטי וגודל שהקשר שלו לטבעת הוא לחלוטין מקרי.
כשאתה מגיע עם איזו מעטפת מסוימת וציפיות של בחירת 5-6 בדראפט, שנה אחת מוקדם מדי שתתאפיין בהתאקלמות מוגזמת לליגה, יכולה לגמור שחקן בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 23, 2012 11:47 am 
Hall of Famer

רק כדי להשלים את הנקודה לגבי נושא החסימות, המספר של דראמונד עוד יותר מחוויר כשמסתכלים על מדידות הדראפט קומביין - דראמונד הוא השחקן עם מוטת הידיים הכי ארוכה במדידות של השנה. עם הגובה שלו, מוטת הידיים שלו, והאתלטיות שלו, לחסום 2.7 כדורים למשחק זה המינימום שאתה יכול לצפות, לא המקסימום. את המקסימום אפשר לראות בסטט' של אנתוני דיוויס.

הסיבה למה כתבתי שאני לא מתחבר גם לא להשוואה לדאנדרה ג'ורדן, היא שג'ורדן הוא פריק אתלטי. דראמונד ממש לא. אתלט בדיוק כמו הרבה סנטרים באן בי איי, כנראה מעל הממוצע, אבל לא ברמות של ג'ורדן שנוגח כדורים לסל. רציתי לבחון איך זה נראה במבחני הניתור עם תנופה, אבל הסתכלות על הנתונים שם מראה כנראה שהפרמטר הזה לא אומר הרבה, אם בטופ של הרשימה אפשר למצוא את ג'ואקים נואה, מרסין גורטאט ושאקיל אוניל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 23, 2012 12:03 pm 
Hall of Famer

ולמועמד היומי - בראד ביל:

מוקים: דראפטנט - 3, גבעוני - 3. בעקבות הטרייד של וושינגטון על אריזה ואוקאפור, הוא נראה די נעול במקום 3, אלא אם הבובקאטס יתחרפנו ויקחו אותו במקום השני.
השוואות: דראפטנט - אריק גורדון/מרקוס תורנטון; גבעוני: בסט קייס - אריק גורדון, וורסט קייס - גארי ניל. ההשוואה לגורדון נראית די טובה. המדידות עשו לו טוב והוא יירשם כנראה כ-6-5 באן בי איי. הראה אתלטיות טובה.

סה"כ סקורר עם ג'אמפ שוט מאוד יפה ושחרור מהיר של הכדור בקאץ' אנד שוט. כדרור בסדר, מסירה בסדר, הגנה בסדר. בהחלט יכול להתאים למרקם שמנסים להרים בוושינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 23, 2012 2:32 pm 
Junior

תותח, דראמונד ועוד איך פריק אתלטי. אל תשכח שהילד בן 18, הוא לא בדיוק בשיאו עדיין. אני מהמר שבגיל 22 ההשוואה לג'ורדן כבר תראה מופרכת מבחינת תפוקה כללית.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 23, 2012 7:11 pm 
Sophomore

תותח, אני רואה שאתה מבין בנתונים ומדידות וכו'.
אם כבר דיברת על DJ ו"לנגוח כדור לסל" היו לו כמה דאנקים השנה שאמרתי לעצמי שאין שחקן בעולם שמצליח להגיע לכדורים האלה ולהטביע אותם.
עכשיו אם נחשוב עלזה ברצינות אני בטוח שהוא מגיע לכדורים שגריפין למשל לא מגיע, השאלה היא כמה הוא באמת בטופ של הNBA מהבחינה הזאת? אני יכול לחשוב על מקגי למשל שגם יכול להגיע לדברים כאלה, אולי האוורד, מי עוד? (אם בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 23, 2012 8:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מקליפים שראיתי של דראמונד (בעיקר מהתיכון) הוא הראה בעיקר agility מדהים לשחקן בגודלו (כל מיני דאנקים עם העברת כדור בין הרגליים). מצד שני גם "מציצה" מאלינס הראה יכולות כאלו בתיכון וחוץ מכמה תצוגות בואקום של הבובקאטס לא הציג עד השנה יותר מדי יכולות כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 12:20 am 
Hall of Famer

כשמדברים על דראמונד מדברים בעיקר על המימדים והיכולת האתלטית שלו. שום דבר שקשור לקנדריק פרקינס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 12:25 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
כשמדברים על דראמונד מדברים בעיקר על המימדים והיכולת האתלטית שלו. שום דבר שקשור לקנדריק פרקינס.

שהוא כידוע, איש קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 12:43 am 
Hall of Famer

פרקינס איש חזק ועבה, אבל נמוך ביחס לסנטר (רק 10'6) ובוודאי לא אתלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אבימאל ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: