סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 348 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 4:30 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני כמובן מסכים שלברון זה לא מייקל וגם לעולם לא יהיה מכל מיני סיבות ; הבדלים במנטליות, בתפיסה העצמית, בעידן, במזל ובעיקר בכישורים. לברון הוא מין הכלאה של מייקל, מג'יק ובארקלי. מייקל היה סקורר יותר טוב, מג'יק מוסר יותר טוב ובארקלי ריבאונדר יותר טוב. אבל לברון שילב בין היתרונות של שלושתם והוסיף יכולת הגנתית, הורסטיליות שלו היא שעושה אותו לשחקן מאוד מיוחד. כבר אמרו שההשוואה הכי דומה לו בהיסטוריה זה כנראה אוסקר רוברטסון שלא זכה להרבה תהילה באופן יחסי אבל היה מהגדולים בעידן הישן.
אני גם לא חושב שזו שאיפה של לברון, להיות הגדול בהיסטוריה או להיות כמו מייקל. בניגוד לשחקנים אחרים. אני חושב שמסלול הקריירה שלו חסר תקדים במובן שהוא קיבל הייפ ברמות שלא נראו בליגה מאז ווילט צ'מרבליין עם שערים על גבי ספורט'ס אילוסטרייטד בגיל 16, ואיך שהוא עדיין אכשרה הצליח לעלות על הציפיות. אני לא חושב שמישהו מאיתנו מסוגל בכלל להבין את כמות הלחץ, הציפיות, האחריות שהבןאדם סוחב על הכתפיים מאז שהוא היה ילד בכיתה י' לאם חד הורית שבקושי הצליחה לסגור תחודש. לכן תמיד הצחיק אותי לראות כל מיני ילדי מקלדת קוראים לו לוזר. מה לעזעזל הם יודעים על להיות לברון? הוא ניצח הרבה לפני שהוא לקח את האליפות הזאת. גם מבחינת אופי ואישיות אני אקח מישהו שעושה מסיבת עיתונאים מטופשת על פני שחקנים שעושים עבירות פליליות, מתמכרים להימורים, שוכבים עם כל מה שזז, מתעללים בחברים לקבוצה או מחרבים תמועדון שלהם עם דרישות הפכפכות (בלי לנקוב בשמות, מי שעוקב יודע).
אחרי כל זה יש משהו שולי, טיעון אחד שלוגית מחרפן אותי כשמנסים להסביר למה הוא לא יוכל להיות מייקל. הטיעון של "ג'ורדן אףפעם לא הפסיד בגמר".
אוקיי, ו?
בשנים שלברון הפסיד בגמר מייקל הפסיד בסיבוב ראשון..בגמר המזרח, הוא אפילו לא הגיע לגמר. איך בדיוק זה נותן לו יתרון?
טיעונים כמו הוא אףפעם לא הפסיד בגמר או "לברון חבר לסופרסטארים אחרים" (כאילו מייקל לא שיחק עם פיפן שהוביל את הבולס מרחק נגיעה מהגמר בעונה שמייקל פרש, רודמן שהוא הריבאונדר הגדול בהיסטוריה וקוקוץ' שנחשב לאחד הארופאים הגדולים בהיסטוריה) נראים לי די מוזרים. יש מספיק טיעונים הגיוניים לכך שמייקל מס' 1 הבילתי מעורר..אפשר לזנוח את אלה שציינתי.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 5:19 pm 
Hall of Famer

פיפן כמובן לא הוביל את הבולס לשום מרחק נגיעה מהגמר בעונת הפרישה של מייקל, אלא רק לסיבוב השני במזרח. מרחק כמה וכמה נגיעות.

פרט לכך, לומר שלברון הוסיף הגנה על שלושת הקודמים, זה לא מדויק. מג'יק ובארקלי אולי לא היו שומרים ענקיים, אבל מייקל היה גדול מלברון, גם בתחום הזה, בטח ובטח שלפני הפרישה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 5:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שגם אחרי החזרה מהפרישה.

בכל אופן, באמת שאין טעם להתעסק עם ההשוואות לג'ורדן. זה היה מספיק מעייף עם קובי וזה לא יהיה פחות מעייף עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 6:29 pm 
Freshman

שימי ריגר וונאבי כתב:
אני חושב שמסלול הקריירה שלו חסר תקדים במובן שהוא קיבל הייפ ברמות שלא נראו בליגה מאז ווילט צ'מרבליין עם שערים על גבי ספורט'ס אילוסטרייטד בגיל 16, ואיך שהוא עדיין אכשרה הצליח לעלות על הציפיות. אני לא חושב שמישהו מאיתנו מסוגל בכלל להבין את כמות הלחץ, הציפיות, האחריות שהבןאדם סוחב על הכתפיים מאז שהוא היה ילד בכיתה י' לאם חד הורית שבקושי הצליחה לסגור תחודש. לכן תמיד הצחיק אותי לראות כל מיני ילדי מקלדת קוראים לו לוזר.

אחד הפוסטים הנכונים וחשובים שקראתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 6:36 pm 
Hall of Famer

נו באמת, זה פורום ספורט. הסיפור האישי של לברון ומן הסתם של עוד מאות שחקני נ.ב.א כיום ובעבר, הוא מרשים ומרגש ומה לא. וברמה האישית, לברון ניצח ברגע שהוא קיבל את החוזה הראשון שלו. דברים דומים כמובן נכונים לגבי כדורגלנים בברזיל, ולגבי עוד אלפי ספורטאים ברחבי העולם.
אבל מה לעשות, שלא כך שופטים ספורטאים, ושזה לא קשור באמת לפורום כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 6:47 pm 
Junior

האופי כ"כ לא קשור (ולברון ו-וייד רחוקים מלהיות טלית שכולה תכלת). האופי של שחקנים כמו MJ וקובי הוא הדבר האחרון שמעניין בנוגע ליכולות שלהם, ובודאי כשסביר להניח שבלי האופי הזה הם לא היו מתחרים גדולים כ"כ.

ואין מגוחך יותר מלומר 1."לברון בניגוד לאחרים לא רוצה להיות שחקן גדול כמו ג'ורדן". 2. "בתחילת הקרירה לברון הפסיד בסיבוב שני, ג'ורדן בסיבוב ראשון"-כן, כי הוא שיחק בקונפרנס כ"כ חלש, כשהפיסטונס אחרי השיא (עם ביג בן זקן או מחוץ לקבוצה) והסלטיקס עוד לא התאחדו. אם ג'יימס הצעיר היה פוגש את הסלטיקס והפיסטונס הגדולות שג'ורדן פגש בסיבוב ראשון הוא לא היה מדגדג את התצוגות שג'ורדן נתן (למשל, 49 נק' ואז 63 נק' מול בוסטון). ו3. "גם ג'ורדן שיחק עם שחקנים גדולים"-ההבדל הוא שג'ורדן לפני הפרישה הראשונה סחב קבוצה עם פיפן ורול פליירים, ל3 אליפויות רצוף, עם סטט' מפחידות יותר. הוא לא התקפל והלך לשחק עם קלייד דרקסלר בשיאו ועוד אלסטאר קבוע. ג'ורדן המשיך לדחוף את הבולס עד שהביא לעיר לאליפות-יש לכך חשיבות גדולה. גם אחרי הפרישה והירידה באתלטיות, הוא עדיין היה שחקן טוב יותר מלברון, לברון בחיים לא יהיה שחקן ברמה שלו ולא יתקרב לרמת הוינריות שלו.

אין ספק שלהפסיד סדרת גמר אחת לקבוצה טובה יותר זה לא כזה נורא, כל עוד נתת גמר מכובד, כמו למשל דוראנט. אם אתה מפסיד שתי סדרות גמר שבהם אתה משחק פחות טוב מטוני פארקר וג'ייסון טרי- זו בעיה. עזבו ג'ורדן, קודם ג'יימס יצטרך עוד 3-4 אליפויות כדי להיכנס לאמצע החבורה שמאחורי ג'ורדן, ואני מתקשה לראות את זה קורה כשוייד בנסיגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 6:59 pm 
Hall of Famer

אני חושב שעם עוד 4 אליפויות בלבל שהוא נתן העונה ג'יימס כבר יהיה בטופ של החבורה שמאחורי ג'ורדן ועם התחלה של קייס להכנס לדיון מול ג'ורדן עצמו. 5 אליפויות כטופ דוג כל כך מובהק זה יותר ממה שיש לכל מי שלפניו פרט לג'ורדן ולראסל, ואם הוא יצליח לחבר לאליפויות האלו עוד 2-3 תארי MVP ו-MVP של הגמר יהיה קשה מאוד לשים אותו מחוץ לטופ 3. אבל בואו לא נרתום את העגלה לפני הסוסים ,קודם כל שיתחיל מלקחת את השנייה ולתת לעצמו קייס מוצק לטופ 10, נמשיך משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 7:22 pm 
Junior

אתה חושב שהוא יכול לקחת עוד 4 אליפויות בלבל הזה? ההערכה שלי שנשארו לג'יימס 4 שנים בלבל הזה (עד גיל 30-31). איזה סווינגמנים שלא היו רוצחים מחצי מרחק, המשיכו באותה רמה גם אחרי גיל 30? לדוגמא, דרקסלר וארווינג (ועכשיו וייד) דעכו מגיל 30...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 7:30 pm 
Senior

וויד עבר המון פציעות בקריירה שלו. והוא גם לא 113 ק״ג של שרירים. לברון, אם לא שמת לב, לא עבר עד עכשיו איזושהי פציעה רצינית והיתרון הפיזי שלו אמור להישמר עד גיל מאוחר יחסית. חוץ מזה שהוא תמיד יוכל לעבור לשחק 4. חוץ מזה שהוא יכול לפתח אספקטים במשחק שלו, כמו שהשנה הוא פיתח את המשחק שלו עם הגב לסל.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך א' יוני 24, 2012 7:33 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 7:31 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אז זהו שלברון לא ממש סווינגמן, או לפחות לא סווינגמן 2-3 מהסוג שאתה מדבר עליו. את הגמר הזה הוא כאמור לקח בעיקר מעמדה 4. ושם יש קריירות ארוכות בהרבה. נכון, תלוי בהמשך העידון של החצי מרחק והפוסטאפ שלו. יכול לעשות את זה ? לטעמי כן. יעשה את זה ? ממש לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 7:48 pm 
Junior

אפשרי, אבל כרגע אני לא אופטימי. היתרון הפיזי יעזור לו פחות כשהוא יאבד מהמהירות והאתלטיות והחדירות יהפכו קשות יותר. בשביל להמשיך לקרירה ארוכה הוא יצטרך משחק פוסט אפ טוב, הוא הצליח בפוסט מול שחקנים חלשים/נמוכים (דוראנט והארדן) אבל מול שחקנים חזקים? הוא לא הלך עם הגב לסל מול גריינג'ר וכרמלו, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 7:49 pm 
Hall of Famer

אין סיבה לחשוב שהוא לא יצליח לשחק בפוסט. יש לו את הגוף, יש לו חלק מהתנועות, ויש לו תקדימים, בין אם ג'ורדן או אפילו גארנט מהשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 7:49 pm 
Hall of Famer

אני ממש לא נביא, אין לי מושג אם הוא מסוגל לקחת עוד 4 אליפויות בלבל הזה, הדבר היחיד שאמרתי זה שאם הוא עושה את זה הוא מכניס את עצמו חד משמעית לטופ 3 בהיסטוריה עם התחלה של קייס (בדגש על התחלה) בדיון מול ג'ורדן. במצב כזה אני לא חושב שלחבר'ה כמו קובי, שאק ודאנקן יהיה קייס מולו ויהיה לו קייס מאוד מאוד חזק גם מול חבר'ה כמו מג'יק, קארים, בירד ו-ווילט. בעיני היחידים שאין לו קייס חזק מולם גם עם עוד 4 אליפויות בלבל הזה הם ג'ורדן וראסל (כשאני מניח שיהיו כאלו שיחלקו עלי לגבי ראסל), בשביל לדגדג אותם הוא יצטרך להגיע לפחות ל-6 אליפויות כטופ דוג.

ובכל מקרה, הוא בן 27, קובי וג'ורדן בגיל הזה רק התחילו את השיא שלהם ועוד המשיכו להתפתח לא מעט גם אחרי הגיל הזה. אני מניח שלברון גם ימשיך להוסיף אלמנטים למשחק שלו, אולי יתקדם לעמדה 4 ויתבסס יותר על כוח כמו שעמוס חושב, אולי אלמנטים אחרים, אבל אני די וודאי שמשהו נוסף מעבר למה שיש לו היום יגיע בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 8:06 pm 
Junior

יש גם את הקטע הזה ששחקנים מתפתחים כן? מייקל (ושוב, לא מנסה אפילו להשוות אותו ללברון) פיתח את הג'אמפ הקטלני אי פעם רק שהאתלטיות דעכה. לברון בגודל שלו יכול לפתח משחק פוסט מעולה או לשפר את הזריקה מחצי מרחק... הוא כמובן יכול שלא גם, אבל אין שום אינדיקציה כיום לגבי העתיד.

פלאש - אתה טוען שהאופי לא קשור ואז מעלה טענות לגבי האופי של לברון... אם רק בכדורסל עסקינן אז בוא נדבר על זה. הטענות שהעלית לגבי ההפסדים של לברון הם נכונות. בניגוד לזה, מעבר הקבוצה לא חשוב בשום צורה... האם שאקיל פחות גדול כי הוא עבר קבוצות? וקארים? זה קורה, וזה שג'ורדן לא עשה את זה (ואני מניח שבגלל שזה אתה אז זו תכונה שלקחת כי קובי חולק אותה) זה כל הכבוד לג'ורדן, אבל זה לא פריט חובה בצ'ק ליסט כלשהו.

לגבי השאלה אם לברון יכול לקחת עוד אליפויות, אז לטעמי התשובה היא כן אחד גדול, האם הוא יכול לקחת עוד 4 ומעלה? כנראה שלא, אבל פה בדיוק יעבור ההבדל בין אם הוא יהיה אחד מ10-15 הגדולים או אחד מה3 הכי גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 8:33 pm 
Junior

שקי, גם אני רוצה: אני מניח שבגלל שאתה לברון פאן, כמו שאמרת, אז מעבר לקבוצה שיש בה שני כוכבים כלל לא מפריע לך. (יחי ההבדל הקטן שקארים ושאק לא הצטרפו לכוכב על +אלסטאר. ועדיין, אם לברון ישיג לא פחות מהם הוא יסיים באותו לבל). הרי אם לברון היה לוקח אליפות ראשונה כזו בקליבלנד, כמו שנוביצקי לקח שנה שעברה בדאלאס, זה היה פשוט יותר מרשים. וכמה אי דיוקים: קובי וג'ורדן החזיקו בג'מפ שוט מושלם מגיל צעיר (גג גיל 25), הם לא שיפרו את הזריקה בגיל 28. הם הלכו יותר לפוסט אחרי גיל 30 בגלל שאיבדו מהאתלטיות, אבל קשה לדעת אם יש ללברון את הטכניקה שם מול סמולים אמיתיים (דוראנט הוא שחיף). עדיין טעון שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 8:49 pm 
Junior

מעולם לא הכחשתי את היותי גרופי של לברון, אבל אני באמת מאמין שאני גם מבקר אותו בצורה הוגנת במידת הצורך.
יש משהו מרשים לא פחות בזה שנוביצקי לקח עם דאלאס , רק שהוא לקח את האליפות הראשונה שלו בגיל 33 וכנראה בגלל הגיל גם האחרונה שלו. אני בספק אם הייתה אומר שיותר מרשים אם לברון יסיים קריירה עם אליפות אחת בגיל 33 מאשר עם 3-4 (היה ו...).
וגם, אני חושב שמה שהופך את האליפות שלו למרשימה (לטעמי) זה לאו דווקא שהוא לקח אותה עם הקבוצה שבה הוא גדל, אלא שהוא לקח אותה אחרי כל כך הרבה כשלונות בלהשיג אותה.

לגבי מה שאמרתי על שאקיל וקארים אז זה בדיוק עניין האופי שאמרת שהוא לא קשור (במילים האלו)... שאקיל לקח אליפויות רק עם קובי וויד שפרט לעונה הראשונה זה אומר שתמיד הוא שיחק ליד אחד השחקנים הכי טובים בליגה. כנל קארים בלייקרס הגדולים... לא אגיד שאין משהו צורם בהחלטה להתאחד, אבל ברוב מוחלט של המקרים (דאנקן הוא החריג היחיד בצורה חלקית) השחקנים הגדולים ב20 השנים האחרונות שיחקו בצוותא עם אול-סטאר/סופר סטאר ואפילו רובם עם הול אוף פיימרס נוספים. לכן ההחלטה לעבור לשחחק עם כאלו ולא לחכות להנהלה זה עניין של אופי ולא של יכולות כדורסל, ושוב אם לצטט אותך, זה לא קשור לדיון על יכולות הכדורסל.
מי מאלו היה ללברון? אני חושב ש7 שנים זה פרק זמן הוגן לתת לקבוצה זמן לארגן לך שחקן תומך ברמה כזאת, מה שלא קרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 8:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
* אנחה *

אני חייב להגיד שזה ממש מדאיג שהויכוח הזה עדיין לא הידרדר לויכוח קובי. זה אומר שמעכשיו ננהל את ויכוחי ה"כמה אליפויות לברון צריך לקחת והאם יש סיכוי שבשש השנים הקרובות הוא ייקח ארבע אליפויות" ברצינות גמורה ועם אותו הלהט של ויכוחי ההאם קובי ייקח את האליפות השישית והאם זה יהפוך אותו לגדול יותר מג'ורדן. והרבה יותר כיף לנהל את הויכוחים האלה מהצד המלגלג מאשר מהצד המתגונן.

בכל אופן, ננסה עוד פעם אחת: זה באמת בעל סיכוי כלשהו לדון במספר האליפויות האפשרי העתידי של לברון? יש איזשהו אמצעי חוץ מכדור בדולח לקבוע מתי הגוף שלו יתחיל להידלדל? אין לי בעיה עם דיונים על מה לברון השיג עד כה (בהשוואה או לא בהשוואה לג'ורדן או קובי או קלייד דרקסלר) וגם דיונים על מה הוא צריך עוד להשיג כדי להגיע למקום X ברשימות הגדולים למיניהם זה בסדר. אבל תחזיות על למה זה יקרה ולמה זה לא יקרה נראה לי הדבר הכי טפשי בעולם, בייחוד אם קוראים את כל התחזיות לגבי מה יקרה לו בפעם הבאה שהוא יפגוש מישהו בגמר הפלייאוף.

וזה מזכיר לי - התפרסמה כבר תגובה כלשהי של דן גילברט או גורם אחר מקליבלנד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 9:01 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
גילברט שחרר את הציוץ הבא:
https://twitter.com/cavsdan/status/216015724701954049
שזה בסה"כ נסיון להיות ממלכתי תוך התעלמות מוחלטת מקיום שחקן בשם לברון בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 9:04 pm 
Freshman

אחד השחקנים הגדולים בהיסטורה בשיא כוחו שיחק לפני רגע מול העניים שלכם, חבל להתעסק בשטויות כמו מה אולי יהיה... יכול להיות שהוא ייפצע מחר, כרגע כל האופציות של הקריירה שלו פתוחות, זה מה שיפה.

באמת שאין שום הגיון בין השוואה בין לברון וג'ורדן כרגע. נראה איך יסיים את הקריירה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 9:05 pm 
Junior

ראובן - שים לב שבכל ההודעות שלי לא טענתי פעם אחת שלברון יעמיס 8 אליפויות או ייקח 30 MVP, כל מה שאני טוען בכל נקודה (ואני אשמח את תצטט אותי אחרת) זה שאי אפשר לסכם מעכשיו את הקריירה של לברון כי אין שום מושג מה יקרה.
בשום שלב לא טענתי שזה יקרה/לא יקרה ומה יקרה אם א' או ב'... רק אמרתי שלקבוע מעכשיו מה הוא יהיה ולא יהיה עוד עשור זה דיון ריק לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 9:06 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
chaiel49 כתב:
יש אנשים שיכולים לעשות הכל בשתי הידיים באותה רמה?

יש. לא הרבה, אבל יש.
אחד השחקנים הגדולים בתולדות הענף שאני אוהב היה כזה.

בשעתו אמרו על קטש שהוא יכול לקלוע שלשות גם בשמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 9:22 pm 
Junior

שקי, הם שיחקו עם שחקנים מעולים אחרים, אבל לא בדרך כזאת. כשכוכב עולה נוסף גודל בקבוצה שלך (מג'יק בלייקרס של קארים, קובי בלייקרס של שאקיל) זה משהו אחר. כששאק לקח אליפות ליד וייד בגיל 34 זה לא אותו הדבר כמו ששחקן מפסיד בגיל 25, ובתגובה מצטרף לקבוצה של כוכב על אחר שבדיוק הצטרף אליה עוד אלסטאר.

ג'ורדן אחרי ההפסדים לפיסטונס בחיים לא היה עובר לשחק ליד קלייד דרקסלר/איזאה תומאס/אולג'ואן, ועוד אלסטאר קבוע, הוא יותר מדי ווינר ותחרותי כדי לעשות דבר כזה, הווינריות כן קשורה לדירוגים האלה. מי היה מכור להימורים ועשה עבירות פליליות-לא קשור.

אם לברון היה לוקח את האליפות בקליבלנד, אפילו אם היו מביאים לידו איזה סטודמאייר, זה היה מרשים ברמות האלה. אין מה לעשות-המעבר למיאמי קילקל את התדמית המושלמת שהיתה לו, הוא הפך לכוכב על ש"ברח" מההבטחה להביא לקאבס אליפות, נחשב לפחדן (אולי מוצדק שהוא עבר את הקאבס, אבל להצטרף ככה?)-וזו אחת הסיבות למה בחיים הוא לא יהיה ווינר כמו ג'ורדן.

ללא ספק לברון הוביל את האליפות בסופו של דבר, אבל איך שג'ורדן עשה את זה ואיך שמג'יק עשה את זה (MVP גמר בעונת הרוקי ושליטה במערב מהרגע שהגיע לליגה) פשוט מרשים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 9:31 pm 
Junior

על זה שלברון כנראה כבר לא יהיה ג'ורדן אני לא מתווכח איתך, צריך לקרות לא פחות מהבלתי אפשרי כדי שיהיה אפשר אפילו להזכיר את הרמה שלהם. אז על זה אין לי ויכוח איתך ולא היה לי...
לגבי השאלה אם השחקן גדל בקבוצה או לא אז אני חושב שזה יותר קבעון ממשהו הכרחי... לברון היה 7 שנים בקאבס, תסכים איתי שזה פרק זמן משמעותי, ולא היה לו שום דבר שאתה יכול לקרוא לו סייד קיק ברמה גבוהה. אולי זה היה קורה בקאבס ואולי לא, אבל אני חושב שזה משהו שלא שווה להמר עליו. ידעו בקאבס יפה מאוד מתי נגמר ללברון החוזה והצפייה הייתה לא פחות מהפיכת עולמות כדי להביא עוד כוכב לצידו, בדיוק כמו שעשו עבור קובי או שניסו לעשות בצורה עלובה עבור האוורד.
אני לא רואה פה שאלה של לוזר או קוויטר או משהו כזה... תוציא את ג'ורדן ואני לא חושב על עוד שחקן ענק שלא לקח אליפויות החל מהעונות הראשונות בליגה בעזרת קבוצה מעולה סביבו. על האופי של ג'ורדן אין עוררין וגם עצם ההשוואה ללברון מעליבה לג'ורדן, אבל שאר השחקנים הגדולים ברשימה לא הגיעו אף פעם לדילמה הזאת מהסיבה שהם נכנסו לסביבה מוכנה יותר.
אתה יכול לתת הרבה דוגמאות לבעיית אופי של לברון (רובם יהיו בצורה מוצדקת מהגמר בעונה שעברה) , אבל אני לא חושב שזו אחת מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 9:35 pm 
Sophomore

אורן כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
chaiel49 כתב:
יש אנשים שיכולים לעשות הכל בשתי הידיים באותה רמה?

יש. לא הרבה, אבל יש.
אחד השחקנים הגדולים בתולדות הענף שאני אוהב היה כזה.

בשעתו אמרו על קטש שהוא יכול לקלוע שלשות גם בשמאל.

http://www.youtube.com/watch?v=wLwe_1GkKbQ

ראי, עלמי מדובר? (הוקי?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 10:07 pm 
Junior

היו שחקני-על שלא לקחו אליפות הרבה זמן אבל נשארו בקבוצה עד גיל זקן/עד שלקחו אליפות. למשל בארקלי ומאלון, אולג'ואן נוביצקי ג'רי ווסט.... תקדים ל"החלטה" ההיא, של שחקן שהוא MVP? ממה שאני יודע היה MVP אחד שעבר בשיאו לשחק עם כוכבים אחרים, בקבוצה של ג'וליוס ארווינג: מוזס מאלון הMVP, עבר לסיקסרס ולקח שם אליפות. מה שמצחיק שהרקורד שלו ושל לברון זהה (3 MVP, אליפות וMVP גמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 348 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 157 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: