סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 11:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2012
הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 12:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לפעמים וואן ליינרים גם מצחיקים וגם קולעים למטרה, לפעמים לא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 24, 2012 11:26 pm 
Hall of Famer

עוד 4 ימים לדראפט. בינתיים נראה שהמקום הראשון של חדגבה מובטח וגם מקום 3 (ביאל) ומקום 6 (דראמונד).

הקליפ היומי - ג'רמי לאמב:

מוקים: דראפטנט - 8 (טורונטו), גבעוני - 8 (טורונטו). האמת שלאמב יושב על העמדה של דמאר דרוזאן, אם כי דרוזאן לא הוכיח שהוא איזה פרנצ'ייז פלייר שאי אפשר לגעת בו. מקסימום יעבירו אותו לקבוצה אחרת תמורת איזה סקורר אחר בעמדה אחרת.

השוואות: דראפטנט - רג'י מילר; גבעוני: בסט קייס - קווין מרטין, וורסט קייס - ראשאד מקנטס. מכל ההשוואות האלה היחידה שאני עוד איכשהו יכול להתחבר אליה זה קווין מרטין. להגיד על שחקן שקלע פחות מ-35% לשלוש שהוא יהפוך לרג'י מילר נראה לי סתם בדיחה לא מוצלחת. גם מהעונשין 81% שזה אחוז יפה, אבל לא קרוב ל-90% המילריים. ראשאד מקנטס זה הצד השני של הסקאלה, והרבה הרבה יותר גרוע מוורסט קייס לטעמי. שיחק לאחרונה בליגה הפיליפינית וכנראה נחתך אחרי כמה משחקים, כשהמחליף שלו הוא לא אחר מאשר עומאר סניד. :lol: מרטין בהחלט השוואה לא רעה.

מה יש להגיד, אלוף מכללות עם יוקון, אבל דווקא בשנה שבה הוא היה אמור להיות המבוגר האחראי, שנה שבה הוא כבר לא תחת הצל של קמבה ווקר אלא אמור להוביל את יוקון, דווקא השנה הקבוצה נראתה רע. הוא סיים עם 17.7 נק' למשחק ב-48% מהשדה, אבל היה נראה שהתמקד בעיקר בסטט' שלו ופחות במאזן הנצחונות של הקבוצה. לדעתי פוטנציאל מצוין להפוך לאחד הסווינגמנים הטובים בליגה בעוד כמה שנים, השאלה היחידה זה האופי וכמה הוא מוכן להשקיע בשביל להפוך את זה למציאות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 25, 2012 12:53 am 
Hall of Famer

למה הוא רק במקום השמיני?!

נראה מאוד מרשים בקליפ ולסקנד גארדים יש נטייה להיבחר במקום פחות טוב ממה שהם אמורים במבט לאחור...

דרוזן בשלב הזה - וכנראה באופן כללי - הוא לא שחקן שגורם לך לבחור אחרת בדראפט. לא יותר משחקן נחמד עם פוטנציאל שצריך לעבוד חזק על כדרור ובעיקר על הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 25, 2012 1:30 am 
Hall of Famer

Att כתב:
למה הוא רק במקום השמיני?!

נראה מאוד מרשים בקליפ ולסקנד גארדים יש נטייה להיבחר במקום פחות טוב ממה שהם אמורים במבט לאחור...

.

ואם מחברים את ההודעה הזאת עם הת'רד שטוען (וצודק) שכבר אין סקנד גארדים נורמליים, אז זה אומר שהסקנד גארדים בדראפטים בעשור האחרון אמורים היו להיבחר איפשהו במקומות 20-30.

אין לי באמת כוח לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 25, 2012 11:25 pm 
Hall of Famer

עוד 3 ימים!

הקליפ היומי - דמיאן לילארד:

מוקים: דראפטנט - 10; גבעוני - 6 (במקום דראמונד שנפל למקום 9). האמת שקשה לי לראות אותו הולך לפורטלנד, וההערכה של דראפטנט נראית סבירה יותר. הוא לא נראה כמו שחקן שהולך להיות סטאר אלא במקסימום סקורר נחמד.

השוואות: דראפטנט - ג'יי ויליאמס/ג'ארד ביילס; גבעוני: בסט קייס - ג'ורג' היל, וורסט קייס - רוני פרייס

לא ראיתי את לילארד יען כי שיחק במכללה די קטנה, וובר סטייט. קליפ ההיילייטס לדעתי לא תורם יותר מדי ואני לא ראיתי פוטנציאל גבוה במיוחד. הוא גארד שנראה שיותר טוב בסקורינג מאשר בניהול משחק. הרמה שבה הוא שיחק במכללות היא די נמוכה. לקלוע 24.5 נק' ב-41% מהשלוש ו-89% מהקו זה בהחלט מכובד, ובשילוב עם 5 ריב', 4 אס' ו-1.5 חט' אלו סטט' מרשימות, אבל שוב, רמה נמוכה יחסית ולאורך העונה לא התמודד מול גארדים ברמות הגבוהות ביותר. חייב לציין שהכדרור דווקא נראה ברמה מספיקה לאן בי איי. עדיין יש לא מעט נעלמים בהיבט הסבה לעמדת הרכז, והאם גם במקצוענים הוא יכול להגיע לטבעת בכזו קלות כמו בקולג'ים.
ההשוואות מראות פחות או יותר מה הפוטנציאל של הבחור, ורק מחזקות את זה שאין טעם לבחור אותו כ"כ גבוה כשאין ספק שעל הלוח יהיו שחקנים מוכשרים יותר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 1:15 am 
מנהל פורום

מראש אני אומר שלא ראיתי את הבחור לשנייה אחת בלבד.
יש לי איזה פער לא ברור במוק של גבעוני.

מצד אחד הדראפט אמור להיות דראפט עמוק למדי, עם שחקנים טובים שיבחרו גם לקראת סוף סיבוב ראשון.
מצד שני הוא מחבר אותו לבלייזרס בבחירה השישית והמכובדת ביותר.
ואז הוא טוען שהבסט קייס של הבחור זה ג'ורג' היל, אם כל הכבוד עדיין לא מישהו שאפשר לומר עליו שחקן חמישייה בטוח בליגה של הגדולים

עכשיו אחת משתיים. או שהבלייזרס פשוט לא בכיוון עם בחירה רעה למדי, או שגבעוני לא בכיוון בהשוואה שלו, גם לא של הבסט קייס, ובטח ובטח לא של הוורסט קייס, שזה שחקן שבמשך 7 עונות משחק 50 משחקים בממוצע בעונה, וקולע 3.5 נקודות...
תשובות בערב הדראפט ואולי בעוד שנתיים שלוש!

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 10:59 am 
Freshman

איזה כיף למצוא שרשור דראפט פעיל. מצאתי אותו במקרה בחיפוש בגוגל, ומייד הצטרפתי.

כתבתי קצת על המועמדים לדראפט בבלוג שלי בתפוז.

חלק ראשון - http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEnt ... r=1&skip=1

חלק שני - http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewent ... 341302&r=1

לגבי מה שנכתב בשרשור:

חדגבה הוא שחקן פרנצ'ייז לכל דבר ועניין. אף אחד לא מצפה משחקנים גבוהים להגיע מלוטשים לNBA כיוון שלרוב הם מתפתחים מאוחר (יש מעט מאוד שאקילים). גם דייויס גבה ב20 ס"מ רק בי"א, עד אז שיחק גארד. היתרון הגדול בזה הוא שיש לו שליטה טובה מאוד בכדור יחסית לגובהו. יש לו גם ג'אמפ, לא מדהים, אבל הוא ישתפר. בקנטאקי לא היה צריך אותו בהתקפה, אז הוא התרכז במה שהוא עושה מעולה (לקפוץ לקפוץ לקפוץ). הוא ארוך, חוסם נהדר, וזז נהדר על המגרש. בNBA יחזקו אותו וינסו להפוך אותו לדוויט הווארד (שלדעתי היה פחות טוב ממנו כשהגיע לליגה). להשוות אותו לדיאנדרה ג'ורדן זה עוול. דיאנדרה ג'ורדן כשהגיע לליגה בלי כלום, ולקח לו שנתיים להתפתח.

מק"ג והאריסון בארנס - בארנס מוכשר יותר התקפית, מק"ג בעל אופי טוב יותר, אתלט טוב יותר, ושומר אדיר. אני קצת מתקשה להבין את הדירוג הגבוה שלו, כי רוב הקבוצות שבוחרות גבוה לא צריכות שחקן דבק, הם צריכות שחקן מוביל.

לגבי מה סגור ומה לא, הדבר היחיד שסגור כרגע הוא חד גבה. זה נראה שוושינגטון סגורים על ביל, אבל לדעתי קליבלנד הולכים לעשות מהלך כדי לקפוץ ל2 ולקחת להם אותו מתחת לידיים. לשארלוט זה לא ממש משנה אם יבחרו 2 או 4 או 5. סך הכל כל מה שיבוא ישפר אותם. מהלך כזה של קליבלנד ייצר המון בלאגן כי וושינגטון לא ממש צריכה 3 4 או 5, ועדיף להם לדעתי לרדת כמה מקומות ולקחת את ג'רמי לאמב. בקיצור, יהיה מעניין.

אני גם לא חושב שפורטלנד סגורים על דראמונד. לפי השמועות הם חמים על לילארד, והוא לא ישאר ל11, אז יש להם התלבטות. נראה לי שדארמונד ידרדר ל9 וירכיב קו קדמי אימתני בדטרויט עם מונרו.

כלום לא סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 12:06 pm 
Junior

ברוך הבא לפורום הכדורסל האיכותי ברשת. תביא חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 12:10 pm 
Junior

דבר שני דווקא את שאקיל הבאת כדוגמא? שאקיל שנכנס לליגה ידע לעשות דבר אחד בלבד: דאנק על הפרצוף של השומר ואם אפשר גם לדרוך עליו אחרי זה. את כל השאר הוא פיתח מאוחר יותר.
אם כבר היית מזכיר את דאנקן אבל זה לא חוכמה כי הוא נכנס אחרי 4 שנים במכללה.
לגבי דיאנדרה, אולי אני טועה אבל הוא הושווה פה בשרשור לשחקן אחר וממש לא לדיוויס (אולי לדראמונד?גם ככה אני לא מכיר אף אחד ואין לי כח לגלגל אחורה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 12:57 pm 
מנהל פורום

שגיא רפאל כתב:
איזה כיף למצוא שרשור דראפט פעיל. מצאתי אותו במקרה בחיפוש בגוגל, ומייד הצטרפתי.

כתבתי קצת על המועמדים לדראפט בבלוג שלי בתפוז.

חלק ראשון - http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEnt ... r=1&skip=1

חלק שני - http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewent ... 341302&r=1

לגבי מה שנכתב בשרשור:

חדגבה הוא שחקן פרנצ'ייז לכל דבר ועניין. אף אחד לא מצפה משחקנים גבוהים להגיע מלוטשים לNBA כיוון שלרוב הם מתפתחים מאוחר (יש מעט מאוד שאקילים). גם דייויס גבה ב20 ס"מ רק בי"א, עד אז שיחק גארד. היתרון הגדול בזה הוא שיש לו שליטה טובה מאוד בכדור יחסית לגובהו. יש לו גם ג'אמפ, לא מדהים, אבל הוא ישתפר. בקנטאקי לא היה צריך אותו בהתקפה, אז הוא התרכז במה שהוא עושה מעולה (לקפוץ לקפוץ לקפוץ). הוא ארוך, חוסם נהדר, וזז נהדר על המגרש. בNBA יחזקו אותו וינסו להפוך אותו לדוויט הווארד (שלדעתי היה פחות טוב ממנו כשהגיע לליגה). להשוות אותו לדיאנדרה ג'ורדן זה עוול. דיאנדרה ג'ורדן כשהגיע לליגה בלי כלום, ולקח לו שנתיים להתפתח.

אני ממש מקווה שלא ינסו אותו להפוך לדוייט האוורד, כי דייויס יכול להיות הרבה יותר טוב וגם כי קשה לי להאמין שיהיו לו אי-פעם יכולות פיזיות דומות למה שיש להאוורד. דייויס יכול להיות בפוטנציה שחקן כמו גארנט (הצעיר): שיכול בהתקפה לשחק כמעט באותה מידה גם בעמדה 4 וגם בעמדה 3 (בהתאם לצרכי הקבוצה), כלומר גם פה ושם להוביל כדור, לקלוע ג'אמפים, לשחק קצת גב לסל, לתקוף מול שחקנים נמוכים וזריזים יותר וגם מול גבוהים וחזקים יותר. הכל בהתאם לצרכי הקבוצה. בהגנה שיוכל גם לשמור על פורוורדים וגם אפילו על סנטרים.

ואני שוב מזכיר ומדגיש - זה נכון שבקולג' הוא בעצם הראה לנו רק אולי מאית מכל זה (ועדיין נחשב לשחקן משמעותי מאוד) אבל הטענה היא שהוא פשוט לא נדרש לעשות מעבר למה שעשה והמטרה בקולג'ים הייתה לקחת אליפות עם סגל מאוד מוכשר שכבר יש שם שחקנים אחרים שיעשו את כל שאר הדברים מעלה, אז בעצם הוא "לא הוכיח את עצמו" עדיין.

על מה אני מתבסס? קצת על קליפים שלו מימי התיכונים ומשחק אולסטאר התיכונים והרבה על דיווחים של אנשים שהתאמנו איתו, שראו אותו מעבר לכמה משחקי ליגה במכללות ושבאמת ראו מה הוא מסוגל לעשות ועוד קצת גם על מה הוא עצמו טוען שהוא מסוגל לעשות.

בסופו של דבר נצטרך לחכות ולראות בעצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 1:37 pm 
Sophomore

שוויק1 כתב:
ברוך הבא לפורום הכדורסל האיכותי ברשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 1:51 pm 
Freshman

צודקים, הוא יכול להיות הרבה יותר מדוויט הווארד. חשבתי רק על הדומיננטיות של הווארד בהגנה. אין ספק שהוא יכול לעשות הרבה יותר בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 2:00 pm 
מנהל פורום

שגיא רפאל כתב:
צודקים, הוא יכול להיות הרבה יותר מדוויט הווארד. חשבתי רק על הדומיננטיות של הווארד בהגנה. אין ספק שהוא יכול לעשות הרבה יותר בהתקפה.

עכשיו כשאני קורא את זה שוב אז אני קצת מסייג. התכוונתי לא בהכרח ליותר מבחינת התרומה שלו לקבוצה, אלא ליותר מבחינת גיוון התקפי.
אני לא רואה את דייויס מתקרב ליכולות הפיזיות של האוורד ולכן יהיה לו גם קשה להיות כל כך דומיננטי בהגנה וגם בהתקפה יש דברים שהאוורד מסוגל לעשות שדיויס כנראה לא יוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 2:43 pm 
Freshman

1. לגבי ג׳רמי לאמב - בראיונות שהיו איתו באי אס פי אן הוא אמר שבגלל שהוא היה בקוטניקט ישר אנשים משווים אותו לריי אלן או בן גורדון, אבל הוא רואה את עצמו יותר כג׳יי אר סמית׳. אם זה לא רד-פלאג ענק, אני לא יודע מה כן. הייתי מאוד מהסס לבחור בו בעשירייה הראשונה.

2. דמייאן לילארד אומנם שיחק בקולג׳ קטן ואלמוני אבל הוא שחקן עם טונות של כישרון, אבל יותר מזה, הוא שחקן שממשיך להשתפר. כל שנה הוא חזר לקבוצה עם כישורים חדשים, והיום הוא רכז כמעט מושלם (אתלטיות ברמה הכי גבוהה, גובה, שליטה בכדור, חכמת משחק, ג׳אמפ שוט מרשים, הגנה...
אם היה משחק הקבוצה גדולה אני חושב שהוא היה לכל הפחות הבחירה 2 המובטחת.

3. עוד שחקן שלדעתי מדורג קצת נמוך הוא דיון ווייטרס. אין הרבה שחקנים שהאפסייד שלהם הוא דוויין ווייד. בינתיים הוא ממשיך להרשים באימונים, ואני לא הייתי דואג יותר מדי לגבי הג׳אמפ שוט. זה משהו ששחקנים נוטים לשפר.

מבין השלושה הייתי בוחר בלילארד ראשון, ווייטרס שני ולאמב שלישי.

אגב מאוד לא יפתיע אותו עם לילארד ילך לבלייזרס, הם חייבים רכז כישרוני שיתחבר לאולדרידג׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 2:50 pm 
Hall of Famer

Super Mario כתב:
עוד שחקן שלדעתי מדורג קצת נמוך הוא דיון ווייטרס. אין הרבה שחקנים שהאפסייד שלהם הוא דוויין ווייד. בינתיים הוא ממשיך להרשים באימונים, ואני לא הייתי דואג יותר מדי לגבי הג׳אמפ שוט. זה משהו ששחקנים נוטים לשפר.

אין לי כח לחפש את הציטוט המדויק שלי, אבל בטורניר המכללות כתבתי על וויטרס שהוא מזכיר לי את ווייד, ואז הוא גם היה מדורג מחוץ ללוטרי כמדומני וכתבתי שהוא יהיה גניבה. שחקן מגניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 3:37 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
שגיא רפאל כתב:

עכשיו כשאני קורא את זה שוב אז אני קצת מסייג. התכוונתי לא בהכרח ליותר מבחינת התרומה שלו לקבוצה, אלא ליותר מבחינת גיוון התקפי.
אני לא רואה את דייויס מתקרב ליכולות הפיזיות של האוורד ולכן יהיה לו גם קשה להיות כל כך דומיננטי בהגנה וגם בהתקפה יש דברים שהאוורד מסוגל לעשות שדיויס כנראה לא יוכל.

גם לגארנט אין את היכולות הפיזיות של האוורד, בהתקפה הוא בוודאי נתן קריירה טובה יותר, וגם בהגנה יש לו לכל הפחות קייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 5:14 pm 
Freshman

עפ"י גבעוני - יוסטון העבירה את צ'ייס באדינגר למינסוטה תמורת הבחירה ה-18 בדראפט. יוסטון מחזיקה עכשיו בבחירות ה-14,16 ו-18 בדראפט ויש שמועות שהן ינסו להשתמש בהן כחלק מהצעת טרייד עבור דווייט האוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 5:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

IAS כתב:
עפ"י גבעוני - יוסטון העבירה את צ'ייס באדינגר למינסוטה תמורת הבחירה ה-18 בדראפט. יוסטון מחזיקה עכשיו בבחירות ה-14,16 ו-18 בדראפט ויש שמועות שהן ינסו להשתמש בהן כחלק מהצעת טרייד עבור דווייט האוורד.

אני לא ממש מבין את המאניבול הזה של מוריי. כל שנה הוא בוחר שחקנים חביבים בבחירות לא גבוהות ואז מעביר בהמשך את חלקם בטרייד תמורת נכסים אחרים. באדינגר הוא פורוורד נחמד עם פוטנציאל שעשוי לפרוץ בקרוב. מי אמר שהבחירה ה-18 תהיה יותר טובה ממנו? ומה זה כבר משנה בחירה 14, 16 או 18? זה לא שהוא השיג תמורתו בחירת לוטרי שהמג'יק יחשקו בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 5:54 pm 
Hall of Famer

אולי מנסה להתקדם בדראפט תמורת 2 בחירות.משהו כמו בחירה 10 או 12 תמורת 16 יחד עם 18....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:01 pm 
Freshman

אגב, הקשר הישראלי הוא שיחד עם באדינגר, הרוקטס העבירו גם את הזכויות על ליאור אליהו שיצטרף למינסוטה בליגת הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:12 pm 
Junior

טרייד מצויין של יוסטון. וכנראה גם של מינסוטה, רק מעצם כך שקאהן כבר הוכיח מספיק שלבחור בדראפט הוא ממש לא יודע.
באדינגר עשוי לקפוץ בערך כמו שכספי עשוי לקפוץ. כלומר סבבה שהוא עשוי, אבל היה בינוני מאוד ביוסטון ולא סתם הם שמחים להיפרד ממנו, מה גם שבדראפט הזה השחקנים באיזור הבחירה ה18 הם פוטנציאלים הרבה יותר גדולים מבאדינגר.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:25 pm 
Freshman

יוסטון עוד לא סיימו, עפ"י אותו גבעוני הם מציעים את קייל לאורי ובחירות 14 ו-16 לסקרמנטו תמורת טייריק אוואנס והבחירה ה-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:27 pm 
Junior

איך אפשר להגדיר טרייד של בחירה 44 מדראפט בינוני, שבשלוש עונות לא הראה שום דבר מיוחד, על בחירה 18 בדראפט מאוד עמוק, כטרייד לא טוב?

houston : +A

קאההןןןןןןןן אידיוט. אין לי ספק שיכל להשיג טרייד מוצלח הרבה יותר, גם אם הוא איבד את האמונה שיצליח לבחור נורמלי. אם אתה כל כך אוהב את באדינגר, חכה שנה, הוא מסיים חוזה. הרי את ה5-6 מיליון שאתה הולך להציע לו עכשיו, יכולת לעשות בסוף העונה ולהביא אותו, יוסטון לא היו משווים את זה. הם דואגים הרבה יותר ממך לקאפ ספייס שלהם. עוד החלטה מבית היוצר של המנהל הגרוע בליגה .
wolves: d

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:32 pm 
Hall of Famer

דווקא מחבב את באדינגר אבל זה טרייד מעולה (!) ליוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:39 pm 
Freshman

זה טרייד כל כך חסר חשיבות (אלא אם כן יוסטון ישתמשו בבחירה בשביל טרייד אחר)

באדינג'ר הוא בדיוק ברמה של השחקנים שצפויים ללכת 15-20. הוא גם מנוסה יותר ויכול לתרום עכשיו. זה בטח לא טרייד גרוע או טוב לאף אחת מהקבוצות, טרייד בינוני ולא משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רואה שחורות ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: