סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 348 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 3:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
basketball_fan כתב:
YNET שוב נסחפים ושמים את לברון ברשימת 10 הגדולים בשלושים שנים האחרונות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4247415,00.html

אני הייתי שם ללא ספק בעשיריה לפניו את

1. ג'ורדן
2. מג'יק
3. בירד
4. קארים
5. קובי
6. שאקיל
7. אייזיה תומאס
8. הדוקטור
9. בארקלי
10. דאנקן

וגם אפשר למצוא בכיף לצרף לרשימה שלפני לברון את:

מוזס מלון רג'י מילר הצמד סטוקטון ומאלון
וגם את דרקסלר

יש לי בעיה גדולה עם רשימות כאלה. הרי מה זה "הגדולים ביותר"? מה הקריטריונים?
זה כמו שאני אחליט שאלה הם 10 המאכלים הגדולים ביותר בכל הזמנים:
1. גלידה
2. פסטה
4. קרמבו
5. מנגו
6. סטייק
7. ליצ'י
8. חומוס
9. פלאפל
10. סלמון

ולא רק עבורי אלא לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 3:32 pm 
Junior

לא רואה סיבה למה למקם מעליו את בארקלי, רג'י מילר והצמד סטוקטון ומאלון. מילר בכלל אני לא חושב הוא בסקאלה הזאת, אבל גם לגבי בארקלי, מאלון וסטוקטון (מאלון הוא רק סגן לעדי גורדון בתור השחקן האהוב עלי ביותר) לא רואה סיבה שאחרי שהוא לקח טבעת הוא יהיה אחריהם. הוא נותן קריירה לא פחות גדולה וגם גיבה את זה בטבעת.

לגבי כל השאר אין ויכוח...יש לו עוד לא מעט לעשות אם הוא רוצה להתברג בינהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 3:33 pm 
Hall of Famer

וגם את דווין ג'ורג' וביסמרק ביומבו (מתייחס בעיקר למילר ולדרקסלר, מצטער, אבל הם אפילו לא קרובים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 3:37 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה בדיוק רג'י מילר עשה שמצדיק את המיקום שלו לפני לברון? אני אישית לא שם אותו לפני ריי אלן (ובטח שלא לפני גארנט ונוביצקי).

צריך לזכור שבהשוואות מול שחקנים כמו בארקלי/סטוקטון/מאלון, משקללים קריירה שלמה מול אמצע קריירה. אבל עדיין, כפי שהפציעה של קטש לא מנעה ממנו להיות השלישי בכל הזמנים, אני חושב שלברון עובר את הנ"ל כבר עכשיו.

והכי מוצלח יהיה אם מישהו יטען שדרקסלר צריך להיות לפני לברון כי לברון בחר לשתף פעולה עם סופרסטאר אחר כדי לקחת אליפות, במקום לקחת אליפות כאלפא דוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 3:42 pm 
Junior

כן, רג'י מילר לפניו, מצחיק.
למה בדיוק סטוקטון ומאלון לפניו? הוא כבר הרבה לפניהם גם בהישגים האישיים(MVP, חמישיות עונה וכו') וגם בקבוצתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 3:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
יש לי בעיה גדולה עם רשימות כאלה. הרי מה זה "הגדולים ביותר"? מה הקריטריונים?
זה כמו שאני אחליט שאלה הם 10 המאכלים הגדולים ביותר בכל הזמנים:
1. גלידה
2. פסטה
4. קרמבו
5. מנגו
6. סטייק
7. ליצ'י
8. חומוס
9. פלאפל
10. סלמון
ולא רק עבורי אלא לכולם.

אתה לא יכול לשים גם את מנגו וגם את ליצ'י ולא להכניס את המבורגר!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 3:44 pm 
Hall of Famer

אגב,גם לדוקטור אין קייס. נכון שהוא שיחק הרבה ב ABA או איך שלא קוראים לזה. אבל בסופו של דבר הוא לקח בדיוק את אותה אליפות אחת שלברון לקח, ועשה את זה עם סטט' פחות טובות. השחקנים עם קייס הם שבעת הראשונים +דאנקן. לכולם יש או סטט' טובות יותר עד כה, או הישגים טובים יותר, או שילוב של השניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 3:45 pm 
Hall of Famer

אם זו רשימה רק של ה-30 שנה האחרונות, כלומר מעונת 1982-3, אני בכלל לא בטוח שקארים והדוקטור מדורגים לפני לברון, בטח שלא הדוקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 4:34 pm 
Freshman

לא חשבתי שאחרי הגמר האדיר שהוא נתן, עדיין יהיו כאלו שיחשבו שיש למאלון, דרקסלר או פאקינג רג'י מילר קייס לפניו.
הייתי ממש נדהם מהליסט הזה, אבל ברור לי לחלוטין שאין שום סיכוי שבסקטבול-פן ראה את אחד השחקנים האלו משחקים לייב. לא חושב שיש 10 אנשים בעולם שלא קשורים איכשהו ליוטה או אינדיאנה שראו יותר מ-5 משחקים מלאים של רג'י מילר או מאלון ושמו אותם לפני לברון.

חברה, נגמר הקטע הזה. לברון עשה בפלייאוף הזה משהו שרק קומץ שחקנים (אולי 6-7 בהסטוריה) עשו לפניו. מי לא נמצא ברשימה הזו? דוקטור ג'יי, סטוקטון, בארקלי (גבולי מאוד בעיקר כי לא זכה באליפות באותה עונה), מאלון, מילר, דרקסלר וקובי בראיינט.

אם לברון ייתן עוד 2 אליפויות דומיננטיות כאלה הוא יצטרף לגדולים ביותר (מג'יק, בירד, קארים, ראסל)

אם לברון ייקח עוד 3-4 אליפויות וימשיך להוסיף אלמנטים למשחק שלו הוא יציב את עצמו אי שם בתחרות עם הגדול מכולם.

אם לברון יפרוש מחר? הוא עדיין יהיה מעל כל המאלונים ודרקסלרים למינהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 4:46 pm 
Hall of Famer

מה שמשעשע הוא שעד שנת 2003 בערך, מאלון היה כמעט קונצנזוס לפאוור הגדול בהיסטוריה (קצת לפני ביילור או מקהייל). אוף, איזו עמדה חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 4:47 pm 
Hall of Famer

ובארקלי, שכחתי את בארקלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 5:58 pm 
Sophomore

ראיתי גם את רג'י מילר וגם את מאלון בלייב
מאלון אגב הוא הקלעי השני בכל הזמנים אז כשלברון יגיע לשם נדבר
ורג'י ללא ספק אגדה וגם דרקסלר
מה עושה את לברון כזה ענק? לדעתי יש לו עוד הרבה מה להוכיח.
אז הוא לקח אליפות אחת עם וויד ובוש לא רואה בזה הישג כזה מדהים
גם דוראנט היה לוקח אליפות עם וויד ובוש אז זה הופך אותו לאחד הגדולים בכל הזמנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:07 pm 
Junior

אני מתקשה לענות בצורה לא סרקסטית אבל בכל זאת אעשה מאמץ.
רג'י אגדה? אז מה? עוד 20 שנה יהיו אגדות אחרות שהיום משחקים, מה זה קשור? מה הוא עשה שאיך שהוא מתחיל להתקרב לדרג אותו לפני לברון?
לברון לקח חבורת כלומניקים לגמר ה-NBA, לקח 3 MVP +MVP FINAL, הגיע לעוד גמר ולקח קבוצה לאליפות עם פלייאוף נדיר באיכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שאתה שימוש בעייתי במושג "להוכיח". וחוץ מזה שלברון לא צריך להוכיח כלום, כל מה שהוא צריך זה להפוך לאגדה. ושוויק, גם דוראנט היה לוקח קבוצה לאליפות עם פלייאוף נדיר באיכותו אם הוא היה משחק עם וייד ובוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:12 pm 
Sophomore

בתור התחלה רג'י לא עזב את הקבוצה שלו רק בשביל הטריו של מיאמי :)
והפרסומות של נייק .
יש משהו מאוד מרגיז בלברון ולדעתי עשו ממנו קצת יותר ממה שהוא
ועכשיו שהוא לקח אליפות אחת כולם שוכחים שהוא גם נעלם בהמון משחקים.
חוץ מזה שהוא גם נכשל בכל גמר עד עכשיו וגם הפעם חבל מאוד שהסלטיקס לא העיפו אותו.
ואגב גם מילר לקח את ריק סמיתס וחבורתו לגמר ה-NBA.
כשלברון ייקח שלוש אליפויות רצוף נדבר עליו ברמה של קובי ומייקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:23 pm 
Hall of Famer

בתור מישהו שרג'י הוא השחקן האהוב עליו בכל הזמנים, ולברון הוא אחד מהשנואים עליו בכל הזמנים, אני עדיין חייב להגיד פחחח. עם כל אהבתי לרג'י המלך, לברון זאת רמה שונה לגמרי.

לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:35 pm 
Freshman

גבר, באמת שאני לא מתכוון לכך בצורה רעה, אבל תחזור שוב לקלטות ותראה כמה משחקים של רג'י מילר. מילר היה שחקן מעולה, אולסטאר, אחד הקלעים הטובים בכל הזמנים (טופ 5 לפחות). אפילו השחקן הכי טוב בקבוצה שהגיעה לגמר. אבל מילר מסתכל מלמטה על שחקנים כמו אייברסון, פירס, ג'ייסון קיד וכו'... יש לו מרחק עד לברון ואלג'ואן וכל השורה הזו. מרחק לא קטן.

ראובן - אי אפשר להוכיח את זה וזה ויכוח די שטותי, אבל אני בספק אם דוראנט היה לוקח אליפות עם הסגל של מיאמי. וגם אם היה לוקח, אני מאוד בספק אם זה היה בדומיננטיות ובשליטה שלברון לקח.

ועוד דבר, "ברמה של קובי ומייקל..." איי... אין מילים. כשקובי ייקח אליפות שבה הוא מופיע ל-כ-ל פאקינג משחק מאז חצי הגמר האיזורי (משחק 3 באינדי במקרה של לברון), ישלוט בקבוצה בכל צורה, יהיה הסקורר הטוב והיציב ביותר, השומר הטוב והיציב ביותר, מנהל המשחק הטוב והיציב ביותר, ושלוט בריבאונד נגד 3 קבוצות גבוהות ולא יירד מ25 נקודות ו-8 ריבאונדים אפילו פעם אחת... אז אולי יהיה אפשר להשוות אותו ללברון. לא למייקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 6:56 pm 
Junior

basketball_fan כתב:
בתור התחלה רג'י לא עזב את הקבוצה שלו רק בשביל הטריו של מיאמי :)
והפרסומות של נייק .
יש משהו מאוד מרגיז בלברון ולדעתי עשו ממנו קצת יותר ממה שהוא
ועכשיו שהוא לקח אליפות אחת כולם שוכחים שהוא גם נעלם בהמון משחקים.
חוץ מזה שהוא גם נכשל בכל גמר עד עכשיו וגם הפעם חבל מאוד שהסלטיקס לא העיפו אותו.
ואגב גם מילר לקח את ריק סמיתס וחבורתו לגמר ה-NBA.
כשלברון ייקח שלוש אליפויות רצוף נדבר עליו ברמה של קובי ומייקל

תחליט מה אתה רוצה. קודם אתה מציב אותו אחרי מילר (שוב פחח) סטוקטון ומאלון, ועכשיו אחרי קובי ומייקל.
מילר לא עזב את הקבוצה, אבל בארקלי שעזב פעמיים נכנס אצלך לעשיריה, כנ"ל שאקיל וקארים.
בקיצור אתה לא אוהב את לברון, לא נורא, לפחות אל תכתוב שטויות.
לגבי דוראנט במקום לברון, זה ספקולציה. לדעתי הוא לא היה לוקח מהסיבה הפשוטה שהצוות שכרגע סביבו כנראה אפילו טוב יותר ובטח מתאים יותר מאשר זה שסביב דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 7:09 pm 
Junior

Super Mario כתב:

ועוד דבר, "ברמה של קובי ומייקל..." איי... אין מילים. כשקובי ייקח אליפות שבה הוא מופיע ל-כ-ל פאקינג משחק מאז חצי הגמר האיזורי (משחק 3 באינדי במקרה של לברון), ישלוט בקבוצה בכל צורה, יהיה הסקורר הטוב והיציב ביותר, השומר הטוב והיציב ביותר, מנהל המשחק הטוב והיציב ביותר, ושלוט בריבאונד נגד 3 קבוצות גבוהות ולא יירד מ25 נקודות ו-8 ריבאונדים אפילו פעם אחת... אז אולי יהיה אפשר להשוות אותו ללברון. לא למייקל.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחחח מריו הצחקתני.

גם אני רוצה לנסות:

כשלברון ייתן תפוקה התקפית של 33.3 נק' + 6.5 אס' ושילוב של 45.5% שדה ו90% מהקו, בשתי הסדרות האחרונות של הפלייאוף, כמו שקובי עשה באליפות ב2009, יהיה אפשר לחשוב על דיון לברון-קובי.

לחילופין, כשלברון ייקח ריפיט בעונה אחרי כן כשמחצי הגמר האזורי הוא מנפק 31.2 נק' (עם שילוב של 47.3% שדה ו88% עונשין) ו5.9 אס', ו6.7 רב' (לא פחות מרשים בהתחשב בזה שקובי גארד ושיחק ליד ריבאונדרים מצוינים כמו גאסול ביינום ואודום), בגיל 31 אחרי עונה שהוא נפצע ה-מ-ו-ן ואיבד מהאתלטיות שלו, אולי יהיה אפשר לדבר.

לחילופין, כשלברון ייקח אליפות בגיל 22 כשהוא השחקן המצטיין מול יריבות כמו ס"א וסקרמנטו, כלצד מגה סטאר נוסף שניהם יובילו את קבוצתם לריצת הפלייאוף הכי טובה בהיסטוריה, כשמחצי הגמר ואילך הוא רשם 30.5 נק' 8 רב' ו5.7 אס', 46.7% שדה ו83.7% עונשין, כשהוא גם מצטיין בקלאץ', אז נדבר.

כל הסטט' לעיל נכונות, רק רציתי שתראה איך זה לבחור סטט' שקובי עשה ולברון לא (כמו שבחרת את ה25 + 8 רב' + השומר המצטיין בקבוצה בכל משחק מאמצע חצי הגמר) ולנסות להוכיח משהו עם זה.

ועכשיו ברצינות: כשלברון יעשה 3 ריצות פלייאוף כ"כ גדולות שיגמרו באליפות-יהיה אפשר לדבר על קובי. קובי הוא לא ג'ורדן, וגם לברון עוד לא קובי (וגם לא יגיע לשם, לדעתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 7:23 pm 
Freshman

חוץ מהאחוזים מהקו, את כל הסטטיסטיקות הוא עשה. ולא בפלייאוף אחד.

לא כל כך הבנתי מה ניסת להגיד. אם שוב אתה מעלה את הטענה שקובי גדול יותר כי יש לו 3 ריצות מרשימות וללברון יש 1, אז אין לי שום רצון להיכנס לוויכוח הזה. לטים דאנקן יש הרבה יותר ריצות פלייאוף מרשימות מקובי.

כמה ריצות פלייאוף אגדיות של לברון (ה-35, 9 ו-7 עם 50.5 מהשדה מ09 למשל) הלכו לפח בגלל שלא היה לו איזה שאקיל או גאסול לידו? אפילו איזה אודם היה עוזר.

מה שלברון עשה בפלייאוף האחרון ממשחק 4 נגד אינדיאנה ועד משחק 5 נגד הת'אנדר (15 משחקים) לא הרבה עשו בהסטוריה כמו שציינתי. וקובי הוא לא אחד מאלה שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 7:25 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
למה בדיוק סטוקטון ומאלון לפניו? הוא כבר הרבה לפניהם גם בהישגים האישיים(MVP, חמישיות עונה וכו').

אני אתקן אותך על מאלון: קארל מאלון זכה ב2 MVP, וב11 בחירות לחמישיה הראשונה של הNBA (שיא ליגה).
לברון כרגע עם 6 בחירות לחמישיה ראשונה.
סיכוי טוב שזה עניין של זמן עד שהוא יעבור את מאלון, סיכוי אולי לא פחות טוב שגריפין ודוראנט ידיחו את לברון מחמישיית העונה עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 7:39 pm 
Junior

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מסכים עם פלאש...
אפשר להתווכח מי כרגע השחקן הטוב יותר, לברון או קובי , ואני חושב שגם פלאש מסכים שבימים אלו לברון שחקן עדיף על קובי.
אבל אם משווים הישגים עד עכשיו, בין אם קבוצתיים או אינדיבידואליים (פרט לMVP) אז קובי אוכל את לברון.
יכול מאוד להיות (אני מקווה שכן) שבסוף הקריירה של לברון הוא יהיה גדול מקובי, או שלפחות יהיה על מה לדון בנושא.
כרגע מגיע לבריאנט את הריספקט בתור זה עם הקריירה הפרודקטיבית יותר.

אבל מה שאני לא מסכים עם פלאש זה שקיים מצב שבעתיד הקרוב גריפין ידיח את לברון מחמישיית העונה... לא רואה סרט שזה קורה ב5 השנים הקרובות. לברון ודוראנט סוגרים שם את העמדה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 7:42 pm 
Junior

אני מאוהדי בלייק גריפין.

סופר-מריו:

לטים דאנקן אין הרבה יותר ריצות פלייאוף מרשימות מקובי.

ושוב, מה שקובי עשה באותם פלייאופים שהבאתי, לא עשה לברון כי הוא לא זכה באליפות באותם פלייאופים. לעשות כאלה סטט' בקבוצה אלופה,זה לא אותו הדבר כמו להיות מאוד דומיננטי לצד אריק סנואו ודרו גודן כשאתה מקבל כל כדור בכל התקפה-זו לא שיטה לאליפות. ואני ממש לא מזלזל בהשגים בקאבס, אבל אתה לא יכול לומר שלברון עשה ריצות פלייאוף כאלה, מה שכן-הסטט' האלו לא משנות בגרוש-אמנם הגיעו אליהם מעט שחקנים, אבל גם אלו שלא הגיעו-עשו סטט' מצוינות אחרות.

למה לא היו ללברון שאקיל/גאסול/אודום?
כי כשהוא עבר לשחק לצד וייד, וייד דעך. כשהוא עבר ליד בוש, בוש דעך. כשהביאו לו את ג'ימסון (שחקן שרשם בויזארדס לפני הטרייד לקאבסה סטט' לא פחות מגאסול בממפיס, ועשה קרירה טובה משל אודום), ג'יימסון דעך. כששאקיל בא אחרי עונה שהוא היה הסנטר השני בליגה בפיניקס, שאקיל דעך. לברון שיחק לצד שחקנים שהיו אמורים להיות טובים, רק שהם לא היו טובים לידו, יש הבדל (אולי זה בכלל לא קשור אליו-אולי רק מזל רע).
כשקובי הפך ל"שחקן מספר 2" בלייקרס לצד שאק, שאקיל נתן את שיא הקרירה שלו-עובדתית. כשגאסול עבר ללייקרס, הוא הפך משחקן שלא ניצח משחק פלייאוף אחד לאחד מ3 הביגמנים הטובים בליגה. גם כאן אפשר לטעון למזל כמובן....

מה שכן, ב6 העונות הראשונות של לברון, לא היו לידו שחקנים טובים.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' יוני 26, 2012 7:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 7:46 pm 
Senior

לברון כנראה יעבור את קובי אם ייקח עוד 2-3 אליפויות כשחקן מוביל, בינתיים הוא הרבה מתחתיו ואני נאלץ להסכים עם פלאש. מזל שהוא כתב את הקישקושים על הדעיכה של שאק בגיל 35 או של וויד כרגע( לברון אשם שהוא נפצע?). אני יכול גם לטעון שארטסט דעך ליד קובי אחרי שהיה שחקן של 20 נקודות למשחק ביוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 7:58 pm 
Freshman

נו באמת. ג׳יימסון הגיע לקאבס בגיל 35, שאק בגיל 37. יפה ששני השחקנים הכי טובים ששיחקו עם לברון כל הקריירה בקליבלנד היו בני 35+

גאסול הגיע ללייקרס כאחד מ-2 הביגמנים הטובים הליגה. הוא הוביל לבד לבד את ממפיס לפליי אוף במערב. ונחשב אז לביג מן הכי ווב התקפית.

אם אתה בונה קבוצה שצריכה לרוץ בפלייאוף אתה לוקח את אודם בגיל 27-32 או את ג׳יימסון בגיל 35?

ובנוגע למיאמי עכשיו, קודם כל ווייד דעך רק בגלל פציעה השנה. שנה שעברה גם הוא וגם לברון ירדו טיפה מהמספרים שלם אבל לא בצורה רצינית. יש רק כדור אחד במשחק.

בנוג לבוש, הוא דעך בגלל שהמספרים שלו ירדו? הוא לא דעך ולא נעליים. הוא יותר טוב היום ממה שהיה, הרבה יותר אגרסיבי וחד. המספרים שלו ירדן כי הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה שהשחקן השני שלה היה חוזה קלדרון לשחק שלישי בקבוצה של לברון ו-ווייד. אם זו דעיכה...

ועוד דבר לגבי הריצה של לברון מהשנה: זה לא הסטטיסטיקות שעניינו אותו (וגם כמעט שלא מיינתי אותם בהודעה אם תשים לב חוץ מה-25 ו-8 שהיה חשוב כדי לשקף את היציבות). מה שעניין אותי זה שבמשך 15 משחקים רצופים, 15 המשחקים הכי חשובים בעונה, לברון הופיע כ-ל משחק. הוא נתן תצוגת אם וי פי פעם אחר פעם אחר פעם, ובמשחקים הכי חשובים? הוא התעלה עוד יותר מיכולת האם וי פי ה״ממוצעת״ שלו. בפיגור 2-1 באינדי בלי בוש ואחרי שווייד בדיוק נתן אולי את המשחק הגרוע בקריירה שלו, לברון דפק שליטה ג׳ורדנית בכל מובן (סיים עם 40, 18 ו-9). במשחק 6 בבוסטון, משחק שיכל לשלוח את מיאמי הביתה כזכור, לברון השתלט על העניינים יותר(!) ממה שראיתי את ג׳ורדן עושה בעניי (וראיתי עשרות משחקי פלייאוף שלו), הוא סיים עם 45 (19-25), 15 ו5. במשחק 2 באולקלהומה, משחק שבוא היה אסור למורים להפסיד כדי לא להיכנס לפיגור 2-0 קריטי, לברון היה שוב ענק, סיים עם 32, 8 ו5 שקטים, אבל ניצח את המשחק עם המהלכים בסיום וההגנ על דוראנט. משחק 5 במיאמי, משחק על אליפות, לברון דאג מההתחלה להפסד הכי גדול של או קיי סי בפלייאוף וסיים עם 26, 11 ו13.
בשאר הזמן? היה בינוני. סיים עם 25+ ו8+...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 348 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 139 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: