סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 11:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2012
הודעהפורסם: ג' יוני 26, 2012 10:37 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עפ"י the big lead:
http://thebiglead.com/index.php/2012/06 ... 18th-pick/
המטרה של הטרייד היא לאסוף בחירות בשביל לפתות את אורלנדו. או באופן ישיר או לאחר טרייד עם קבוצה אחרת (קליבלנד נגיד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 12:03 am 
Junior

חברים כל מטרת הטרייד הזה היא לעשות טרייד עם המג'יק תמורת הווארד.

יוסטון גם מנסים להשיג את הבחירה של פורטלנד תמורת קייל לווארי ואז להציע אוסף בחירות דרפט מופרע לחלוטין למג'יק שיוכלו להרכיב חמישיה רק מהדראפט הזה.

דוויאט בתגובה הצהיר שהוא לא יחתום על הארכת חוזה ביוסטון, כלומר הוא מנסה לסכל את הטרייד מראש כי הוא מעדיף להגיע לברוקלין 0למרות שלברוקלין אין כמעט מה להציע למג'יק).

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 12:13 am 
Junior

אשמח לראות את אותה הצהרה של הווארד.

והסיבה שהטרייד הזה כל כך מוצלח מבחינת יוסטון זה העובדה שזה לא טרייד אחרון. ערך הטרייד של הבחירה ה 18 גבוה בהרבה משווי השנה האחרונה בחוזה של באדינגר, שלא היה נכנס לסיבוב ראשון בדראפט הזה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 12:30 am 
Junior

מה שהופך את הטרייד ליותר דבילי, זה שהשמועות רצו על כך שיוסטון היו מוכנים לתת תמורת הבחירה הזאת את קווין מרטין, שחקן יותר מוכשר.

אבל היי, אולי עם קווין מרטין הם לא היו מקבלים גם את הגויאבה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 12:42 am 
Hall of Famer

רק דיברו פה על לאמב, והבחור מתדרדר תוך יום למקומות 14 (דראפטנט) ו-10 (גבעוני). סלינג'ר גם כן נופל לכיוון תחילת העשיריה השלישית.
ומי מטפס, חביבו של נדב, דיון וייטרס:

מוקים: דראפטנט - 8, גבעוני - 7
השוואות: דראפטנט - דומיניק ג'ונס/בן גורדון; גבעוני: בסט קייס - רודני סטאקי, וורסט קייס - סמוש פארקר. ההשוואות קצת מקררות את מה שראיתי מההיילייטס, אבל אולי התקרה באמת לא כזו גבוהה. הדבר היחיד שאני בספק לגביו זה האתלטיות של הבחור, כי מבחינת כדרור וחדירה לסל זה נראה לא רע בכלל. האמת שזה דווקא כן הזכיר קצת את בן גורדון בתקופת הקולג'.

לא ראיתי אותו כ"כ השנה, אבל מההיילייטס נראה מבטיח. לא'דע אם וייד, אבל בהחלט שחקן מעניין. חדירה טובה, קליעה שעוד תשתפר, הגנה טובה. ההשוואות קצת עושות לי רגליים קרות לגבי הבחור.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 12:55 am 
Junior

אגב סלנג'ר, סיפור מעט טראגי. נדמה לי שהיה יכול להבחר טופ5 או אפילו טופ3 בשנה שעברה אבל בחר להשאר עוד עונה במכללות, בדרך רופאים של הליגה הצמידו לו אזהרה רפואית בגלל בעית גב לא ברורה, ובשבוע האחרון הבןאדם בנפילה חופשית וכרגע הוא בקושי טופ 20 ולך תדע איפה הוא יבחר בסוף.

באמת סיפור עצב, כי הנטיה הטבעית של רובנו היא להעריך שחקנים שרוצים להמשיך בלימודים בקולג' ולהוביל תקבוצה להשגים. אבל המסקנה המתבקשת היא - אין בעסק הזה זמן למשחקים, חייבים להכות בברזל כשהוא חם. בשל או לא בשל - אם יש לך סיכוי להבחר גבוה אתה חייב לצאת לדרפט, כי לך תדע מה יביא יום.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 1:44 am 
Junior

יש משמעות פרקטית להיבחר בסוף הסיבוב הראשון במקום באמצעו?
(אאלט הלוטרי מקבלים משמעותית יותר כסף?)
אם החוזה והכסף בערך אותו דבר, אז קיבלת פחות כבוד אבל אתה בקבוצה יותר טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 2:29 am 
Junior

בארבע העונות של חוזה רוקי, בחירה 15 מרוויח 3 מיליון דולר יותר מבחירה 28.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 8:37 am 
Junior

בעיני זה חסר חשיבות באיזה מקום בדראפט שחקן נבחר, וממש לא צריך להצטער בשביל סלינג'ר. הדבר היחיד שהדראפט קונה לך זו הזדמנות להוכיח את עצמך. להבחר בדראפט זו לא מטרה ראויה לשמה, זה רק אמצעי.
הדבר היחיד בעל משמעות שמושפע מהמיקום בדראפט, הוא הסיטואציה של הקבוצה בה אתה נבחר. אם הסיטואציה מתאימה לשחקן, זה נהדר. אם לא- באסה.
ההפרש בכסף הוא זניח עבור שחקנים שרוצים לשחק 10 שנה בNBA ולא 3 שנים מתוכם שנתיים על הספסל, כי הם נבחרו גבוה מדי והם לא היו בשלים.
שחקן טוב לא צריך לבכות אם הוא נבחר במקום נמוך, ושחקן רע לא צריך להיות מאושר שהוא נבחר גבוה. ההתעסקות התקשורתית במי ייבחר איפה מבחינת מה זה אומר על הכישורים שלו, זה בזבוז זמן וקשקשת.
ישחקו הנערים לפנינו ונראה מה הם באמת שווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 8:57 am 
Junior

יש עוד היבטים. שחקן שנבחר גבוה עומד בפני ציפיות הרבה יותר גבוהות וזה היבט מנטלי משמעותי שראינו שגמר הרבה שחקנים עם פוטנציאל, לעומת שחקן שנבחר נמוך ויכול רק להפתיע לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 9:53 am 
מנהל פורום

מסכים לגמרי עם פיק-נ-רול. ההבדל בין בחירה 15 לבחירה 28 הוא 3 מיליון, אבל בפורפורציות של שחקני NBA זה רק 3 מיליון.
יכול להיות ששחקן יבחר נמוך יחסית אבל ע"י קבוצה שהרבה יותר מתאימה לו ושהוא יכול להשתלב בה הרבה יותר טוב ובסופו של דבר גם להצליח יותר משחקן שנבחר גבוה ואז החוזה הבא שלו כבר יהיה גבוה יותר ובהפרש של הרבה יותר מ-3 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 9:56 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בהקשר של השחקן שדובר עליו כאן, זה לא הבדל בין מקום 15 למקום 28, אלא לפי התיאור בין מקום 5 למקום 20 או גרוע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 10:14 am 
Hall of Famer

יש גם הבדל באורך הרוח שנותנים לשחקן. אילו האשים ת'אביט היה נבחר במקום ה 26 למשל, הוא היה מקבל הרבה, אבל הרבה פחות הזדמנויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 10:27 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה מזכיר לי קצת את הפרק אצל דן אריאלי (לא מאמין שבאמת קראתי את הספר הזה) על פלצבו, והטענה שלו שהאפקט של פלצבו חזק יותר ככל שהתרופה יקרה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 10:42 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
יש גם הבדל באורך הרוח שנותנים לשחקן. אילו האשים ת'אביט היה נבחר במקום ה 26 למשל, הוא היה מקבל הרבה, אבל הרבה פחות הזדמנויות.

קצת קשה לקבל הרבה פחות הזדמנויות מאשר ממוצע של 10 דקות למשחק ב45 משחקים בלבד לעונה. אם כבר הזכרת מקום 26, אז במקום הזה בדראפט של ת'אביט דווקא נבחר טאג' גיבסון, שחקן של 23 דקות למשחק ששיחק בכל פלייאוף מהעונה הראשונה שלו בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 11:27 am 
Hall of Famer

בטח שאפשר. אפשר לרדת לדי ליג גם אחרי 8 משחקים, שמתוכם שיחקת שניים במשך 4 דקות. ואני בטוח ומשוכנע שהיו דברים מעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 12:16 pm 
Hall of Famer

נורטון, אין לי כח לבדוק עונה-עונה, אבל ת'אביט הוא בוודאי אחד מנבחרי ה2 שקיבלו הכי פחות הזדמנויות אי פעם, אם לא ה-. הוא באמת נשלח לדי-ליג בעונת הרוקי שלו, והוא הנבחר הכי גבוה אי פעם בדראפטים שנשלח לשם. אני לא אומר שזה שהוא לא קיבל הזדמנויות לא היה באשמתו המלאה, אבל בטח שאורך רוח גדול לא היה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 12:43 pm 
Hall of Famer

אגב, קנדל מארשל, הרכז הטהור ביותר בדראפט הקרוב, יוצא לגמרי מתמונת הלוטרי לפי 2 המוקים. אצל גבעוני הוא מדורג 18, בדראפטנט 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 1:59 pm 
Freshman

יש לי הרגשה שניו אורלינס ילכו על מרשל ב10. עם דייויס וגורדון מה שהם צריכים זה מנהל משחק, ומרשל יהיה מושלם בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 2:29 pm 
מנהל פורום

nadav_hacohen כתב:
נורטון, אין לי כח לבדוק עונה-עונה, אבל ת'אביט הוא בוודאי אחד מנבחרי ה2 שקיבלו הכי פחות הזדמנויות אי פעם, אם לא ה-. הוא באמת נשלח לדי-ליג בעונת הרוקי שלו, והוא הנבחר הכי גבוה אי פעם בדראפטים שנשלח לשם. אני לא אומר שזה שהוא לא קיבל הזדמנויות לא היה באשמתו המלאה, אבל בטח שאורך רוח גדול לא היה איתו.

אני חושב שפיספסת את הכוונה של נורטון.
ההשוואה פה היא לא לנבחרי בחירה 2 אחרים וכמה הזדמנויות הם קיבלו, אבל לשחקנים אחרים באותה רמה כמו של ת'אביט.
לא ראיתי אותו בשנה האחרונה אבל אני כן אסתכן ואומר שהוא כנראה לא שחקן בכלל ברמה של NBA או לפחות לא מסוגל לתרום יותר מדי ברמה של ה-NBA בשני הקרובות. שחקנים ברמה כזו שהיו נבחרים בד"כ בסוף סיבוב שני לא היו בכלל מקבלים שנייה בליגה. היה למשל איזה אחד ענק בשם סינאנוביץ' שנבחר בסוף סיבוב שני או עוד שחקנים דומים. אף אחד בכלל לא החתים אותו, שלא לדבר על לתת להם דק'. היה נגיד את הענק הקוריאני הזה שנבחר סיבוב שני וחתם בבלייזרס. הוא בקושי שיחק ועזב ואני בספק את ת'אביט יותר טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 2:40 pm 
Sophomore

לפי גבעוני דראמונד מידרדר עד למקום התשיעי לחיקם של הפיסטונס. אם זה באמת יקרה זה חתיכת גניבה רצינית וטימטום של הקבוצות, בכל זאת 7 פוטר 280 פאונד עם יכולות אתלטיות מרשימות וכולה בן 18. נדיר שנופל לך ליד פרוספקט כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 3:00 pm 
Hall of Famer

שגיא רפאל כתב:
יש לי הרגשה שניו אורלינס ילכו על מרשל ב10. עם דייויס וגורדון מה שהם צריכים זה מנהל משחק, ומרשל יהיה מושלם בשבילם.

אם המוקים צודקים והוא מתדרדר לכיוון הזה וההורנטס באמת נעולים עליו, יכול להיות ששווה להם לעשות טרייד-דאון כדי לקחת אותו, נניח לצורך העניין להעביר את הבחירה ה-10 תמורת בחירה בטווח ה-15-20 ובחירת דראפט עתידית (מוגנת לוטרי נניח), או אם הוא מתדרדר ממש נמוך אפילו להחליף את העשירית עם ה-21 וה-22 של בוסטון כשהסלטיקס מוסיפים גם מזומנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 3:31 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
nadav_hacohen כתב:

אני חושב שפיספסת את הכוונה של נורטון.
ההשוואה פה היא לא לנבחרי בחירה 2 אחרים וכמה הזדמנויות הם קיבלו, אבל לשחקנים אחרים באותה רמה כמו של ת'אביט.
לא ראיתי אותו בשנה האחרונה אבל אני כן אסתכן ואומר שהוא כנראה לא שחקן בכלל ברמה של NBA או לפחות לא מסוגל לתרום יותר מדי ברמה של ה-NBA בשני הקרובות. שחקנים ברמה כזו שהיו נבחרים בד"כ בסוף סיבוב שני לא היו בכלל מקבלים שנייה בליגה. היה למשל איזה אחד ענק בשם סינאנוביץ' שנבחר בסוף סיבוב שני או עוד שחקנים דומים. אף אחד בכלל לא החתים אותו, שלא לדבר על לתת להם דק'. היה נגיד את הענק הקוריאני הזה שנבחר סיבוב שני וחתם בבלייזרס. הוא בקושי שיחק ועזב ואני בספק את ת'אביט יותר טוב ממנו.

אבל יש סיבה שבגינה ת'אביט נבחר שני, ולא אי-שם בסיבוב השני. מעבר לאורך המדהים שלו והתזמון המעולה לחסימות, ת'אביט הראה ביוקון יכולות כדורסל אמיתיות. התבשל אצל קלהון, יצא מקונטיקט עם תואר כפול של שחקן העונה בביג איסט ושחקן ההגנה של העונה בביג איסט, עם הופעות שהביאו את קונטיקט לפיינל פור ועם ממוצעים של 13.6 נקודות למשחק ב64% מהשדה, קרוב ל11 ריבאונדים ומעל 4 חסימות. נכון שדיברו תמיד על החולשה הפיזית, נכון שאמרו (כולל עבדך הנאמן) שאולי מקום שני זה גבוה מדי, אבל ההשוואות למוטומבו היו בכל מקום ולאור מה שהוא עשה במכללות-אי אפשר היה להגיד שהוא עוד פרוספקט עם אפסייד שעוד לא הוכיח כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 5:41 pm 
Freshman

שגיא רפאל כתב:

ועכשיו רוטו מחזקים אותי :The Hornets are "considering" UNC PG Kendall Marshall with the No. 10 overall pick.

האם יכול להיות שיש כאן נציג שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 27, 2012 5:48 pm 
Hall of Famer

הממ...לא יודע אם אתה מסתלבט, אבל נציג של ההורנטס הוא הארבלוהים בכבודו ובעצמו. מה שעצוב, לא בטוח שריבונו של עולם עודו גולש בפורום שהוא יצר באחד מימי המלאכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], רואה שחורות ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: