סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 7:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דראפט 2012
הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 8:45 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
על ההתחלה:

ציטוט:
ניו אורלינס הורנטס: אנתוני דייויס (1), אוסטין ריברס (10), דריוס מילר (46)
הבחירה בדייויס לא היתה קשה, אבל אני לא אוהב את הבחירה בריברס ב-10. ניו אורלינס רוצים להפוך את ריברס לרכז, אבל ריברס רואה בעיקר את הטבעת, אלפא דוג קלאסי, או במלותיו של צ'אד פורד: חושב שהוא קובי. ביחד עם אריק גורדון הם ירכיבו קו אחורי שיקלע הרבה, וישאיר מעט כדורים לשאר הקבוצה, במיוחד לבחור ההוא עם הגבה, מי שאמור להוביל את הפרנצ'ייז.

ריברס בהחלט יכול להתגלות כאחד השחקנים הטובים בדראפט, אבל לדעתי הם היו צריכים ללכת על מישהו כמו קנדל מרשל, שחקן שהנוכחות שלו ליד דייויס תרפד יפה את המספרים של שניהם, ושיבוא כל ערב בשביל להפעיל את החברים. מילר הוא רול פלייר, שחקן דבק, ואחד שמכיר היטב את אנת'וני דייויס משנתם המשותפת בקנטאקי. ציון: 75. דייויס? לא חוכמה.

רגע, שחקן הגנה סופר דופר מוצלח, שאוהב לשחק הגנה, בלי יכולות התקפיות מיוחדות, שהוכיח ברמת הקולג' שלמרות שהוא כנראה השחקן הכי "מוכשר" בקבוצתו הוא מסוגל לקחת צעד אחורה בהתקפה ומסכים להסתפק בשאריות כל עוד הוא דומיננטי בהגנה, מצרפים אליו שני סקוררים, אחד מוכח ואחד שפוטנציאלית יכול להיות אפילו טוב יותר, וזה משהו רע? לא ברור לי איך. לי אישית ברור שהוא צריך סקוררים מופרעים לידו, בטח ובטח אם מישהו מהם (ריברס) יוכל לעשות מעבר ל-PG (היי, אם ווסטברוק הצליח, אז גם ריברס יכול).
הבחירה בריברס טובה בעיני, דווקא בגלל שדיוויס בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 8:53 am 
מנהל פורום

איך בדיוק לאמב, וויט וג'ונס זו בחירה משונה?
הליגה טסה לכיוון האתלטי המופרע, השחקנים האלו די עונים על הקריטריון הזה (לאמב קצת פחות, אבל הוא מחפה על זה ביכול סקורינג מעולה), ליוסטון חסר כשרון, לאלו יש, ובמקומות האלו מדובר בהימורים מצויינים, יכשלו? לא נורא (בטח שלגבי וויט וג'ונס) יצליחו, זה בינגו היסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:17 am 
מנהל פורום

אף פעם לא כל כך הבנתי את הקטע של לתת ציונים לדראפט מיד אחרי הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:24 am 
מנהל פורום

אני נותן ציון 83 לתגובה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 1:56 pm 
Hall of Famer

ציפה - יש משהו בדברים של שגיא, בהיבט שניו אורלינס צריכה לרצות לפתח את דיוויס. זה אומר שהוא צריך לזרוק, גם על חשבון אחרים, וגם אם לפעמים הוא יכפה את הזריקות האלה. אתה לא לוקח שחקן עם פוטנציאל להיות קווין גארנט/דאנקן ומבקש ממנו לשחק רק בצד אחד של המגרש.
בד בבד, הבחירה בריברס סבירה, אבל בעייתית משהו. הם בעצם בחרו בריברס משתי סיבות - האחת, מחשש שאריק גורדון יעזוב והיה חשוב להם שיהיה להם איזשהו גיבוי. השנייה, מתוך איזשהו ווישפול ת'ינקינג שאולי הוא יוכל לעשות הסבה לעמדת הרכז, משהו בסגנון ראסל ווסטברוק, שעל אף שחטף הרבה ביקורות בגמר, לדעתי הפך להיות מודל של פוינט סקורר משודרג בהשוואה לאלו של תחילת שנות ה-00' (מרבורי, פרנסיס, צ'ונסי בילאפס לפני דטרויט וכו'). העונה אצל דיוק לא ממש מחזקת את הווישפול ת'ינקינג הזה אלא מחלישה אותו.
בחירה בשחקן כמו מארשל (ואני מסייג שוב - בהנחה שיכולות הכדורסל לא נפגעו בעקבות הפציעה ביד), יכלה להשאיר אותם במצב טוב יותר - רכז מנהל משחק טהור במקום אחד שעושה הסבה משוטינג גארד, שחקן שלוקח פחות זריקות לעומת אחד ש"תופס מעצמו קובי", היררכיה טובה יותר, ובסה"כ שילוב מוצלח יותר בין הטריו הזה של גורדון-דיוויס-בחירה מס' 10, שהיה יכול להתבטא בכמות נצחונות שהייתה יכולה לגזור הישארות של אריק גורדון בקבוצה לצד התפתחות טובה יותר של אנתוני דיוויס. ברור שיש פה הרבה "אם" ו"אם" ו"אם" אבל יש איזושהי לוגיקה סבירה מאחורי זה, לפחות סבירה יותר מזו שעומדת מאחורי בחירה בריברס.

אגב, אשמח לקבל דוגמאות לגבי קבוצות שעשו Tradedown והמהלך השתלם להן.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 2:43 pm 
Freshman

לנורטון - לקראת הסוף, 6 הקבוצות האחרונות בחרו רק בסוף הסיבוב השני. קצת קשה לדרג קבוצה שבחרה כל כך מאוחר בשחקנים שיש 98% שלעולם לא יגיעו לליגה. אז לקחתי את זה בקלות. אותי זה הצחיק :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 3:04 pm 
Senior

אני לא כל כך מבין את ההשוואה לדאנקן. דאנקן, אולי חוץ מלברון, זה השחקן הכי בשל שהגיע לליגה נראה לי בעשור וחצי האחרונים. דאנקן את העונה הראשונה שלו סיים עם 21.1 נקודות למשחק. דייויס גם בפנטזיות הכי פרועות של עונת הרוקי שלו לא מתקרב למספרים האלה. היכולת שלו להשתמש בקרש כבר הייתה בקולג'ים לדוגמא. דייויס בכל הקשור ליכולות ההתקפיות שלו מאוד מאוד גולמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 3:11 pm 
Freshman

ציפה דריפה - ריברס זה עניין של טעם ושל ריח. כמו למשל MKG שוואלה קטלו את ג'ורדן על הבחירה בו, בזמן שאני ואחרים מהללים. איך אמר ודים "אף פעם לא כל כך הבנתי את הקטע של לתת ציונים לדראפט מיד אחרי הדראפט." לדעת אי אפשר, אפשר רק לשער.

ממה שאני קראתי וראיתי מריברס, הוא חושב רק בכיוון אחד, הוא מנסה לקחת את המשחק על עצמו, והוא חייב כדור ביד. לדעתי הוא לא רכז, ולא יהיה. לא ברור לי איך השילוב הזה יעבוד עם גורדון, ויותר מזה, עם דייויס. עם כל הכבוד למה שעשה במכללות, הציפיה מדייויס היא שהוא יהיה השחקן המרכזי בשני צדי המגרש, אם הוא היה שחקן הגנה בלבד, הוא לא היה הולך ראשון.

ריברס זה לא ווסטברוק, ואין מה להשוות בינהם. זה מה שאמרו על ווסטברוק לפני הדראפט : יש לו פוטנציאל כמו כל גארד אחר בNCAA שלא קוראים לו דרק רוז. מרשים מאוד פיזית, אקספלוסיבי, שליטה מוגבלת בכדור, ומתקשה ליצור לעצמו מצבי זריקה. שחקן של קאטצ' אנד שוט. שחקן חכם, מודע למגבלות שלו, ואין לו שום בעיה להתאים את עצמו לקבוצה, כשהוא לעיתים רחוקות כופה את עצמו על ההתקפה.שומר מעולה.
אז נכון שהוא הרבה פחות מודע למגבלות שלו היום (כנראה שיש לו פשוט יותר יכולות), והוא לפעמים כופה את עצמו על המשחק, אבל תראה מאיפה הוא הגיע. ריברס כבר היום לא מודע למגבלות שלו, וכופה את עצמו על המשחק. אין לו את הפיזיות והאתלטיות של ווסטברוק, אז לא חושב שיש מה להשוות בינהם.

לגבי יוסטון - שים לב שלא התייחסתי כמעט לבחירות, רק לניהול הכולל של הקבוצה. החל מהשמועות והציפיות שהם פיתחו, פספוס ההזדמנויות, עוד פורוורדים בפקק ענקי, וזה פשוט לא נראה כאילו יש לקבוצה כיוון. יכול להיות שהמרכיבים שהם מוסיפים משובחים, אבל התבשיל בסופו של דבר לא מתגבש.

ודים - זה קטע אמריקאי יותר ללא ספק, אבל זה הברגים הלא מסובבים אצלי בראש. ציפיתי לדראפט יותר מלגמר הפלייאוף, אני חולה דראפטים. משחק ב8 ליגות פאנטזי רק בשביל הדראפט, ובמשחקי הNBA השונים שאני קונה, אני לרוב עושה דראפט, משחק פעם או פעמיים עם הקבוצה, לפני שאני עושה עוד אחד, ועוד אחד. ברור לי לגמרי שזה לא שפוי.

התותח - תגדיר משתלם. אם הכוונה במשתלם זה קיבלו נכסים ועדיין מצאו את השחקן שרצו על הלוח, אז מילווקי היא דוגמא טובה השנה, וסקרמנטו בשנה שעברה. אם הכוונה קיבלו נכסים טובים ובחרו שחקן טוב, הדוגמא של סקרמנטו הולכת לפח (קיבלו חרא נכסים, וחרא שחקן).אם בכל זאת נחפש דוגמאות קצת יותר בולטות:
2008 מינסוטה בוחרת שלישית באו ג'י מאיו, ומחליפה אותו בקווין לאב שנבחר חמישי (יש ויכוח מי הרוויח כאן)?
1998 טורנטו בוחרת את אנטואן ג'יימסון ומחליפה אותו בוינס קארטר שנבחר מייד אחריו. נראה לי שטורנטו הרוויחו קצת יותר מגולדן סטייט (לא מתייחס לקריירות המלאות של השחקנים, רק לערך שלהם עבור הקבוצות).
1996 מילווקי בוחרת את מרבורי ומחליפה אותו בריי אלן שנבחר מייד אחריו.
ולדעתי הדוגמא הבולטת היא כריס וובר ופני הארדאווי. אורלנדו קיבלו 3 בחירות לוטרי עתידיות, את השחקן שרצו, ויחד איתו ועם שאקיל הגיעו לגמר הNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 4:10 pm 
Freshman

דאלאס בוחרת את טרקטור טריילור במקום השישי ושולחת אותו למילווקי בתמורה לבחירות 9 ו-19. אז נכון שמהבחירה ה-19 יצא כלום בדיעבד (פט גאריטי),
ועדיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 5:57 pm 
Freshman

יפה אדוארד. השחקן בבחירה ה19 היה חלק מהטרייד עם פיניקס שהביא להם את סטיב נאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 10:06 pm 
מנהל פורום

עכשיו כשאני מסתכל שוב על הדראפט וגם עובר קצת על סרטונים של כמה מהשחקנים, אני ממש לא מבין איך מישהו כמו ארנט מולטרי לא נבחר הרבה יותר גבוה.
הוא מאוד מרשים פיזית ועושה רושם שהוא מוכשר גם בכדורסל (אחרת לא היה מתופקד בכלל כ-SF בחלק מקריית המכללות שלו). האם הוא עד כדי כך ד'בע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:18 pm 
Junior

אני גם תהיתי לגבי מולטרי אחרי שההיט שלחו אותו לפילי. אני חושד שהוא עצלן, לא משחק הגנה ולא באנקר התקפי בNBA. אם הוא יפתיע זה יהיה פספוס לא קטן של ההיט שצריכים עזרה של PF אתלטי. אבל זה כנראה לא מיקרי שבחרו איזה חמישה PF לפניו.

תאוריה אחת שיש לי בנושא ולא ברור כמה היא ראלית היא שההיט מאמינים שג'רוויס ורנדו יכול למלא את המשבצת הזאת, וכבר יש להם תזכויות עליו. הוא יכול להתברר כשחקן ברמת כשרון דומה אבל עם תכונות יותר "היטיות". את מולטרי המירו לבחירה יותר טובה בשנה הבאה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:35 pm 
Hall of Famer

שימי ריגר וונאבי כתב:
תאוריה אחת שיש לי בנושא ולא ברור כמה היא ראלית היא שההיט מאמינים שג'רוויס ורנדו יכול למלא את המשבצת הזאת, וכבר יש להם תזכויות עליו. הוא יכול להתברר כשחקן ברמת כשרון דומה אבל עם תכונות יותר "היטיות". את מולטרי המירו לבחירה יותר טובה בשנה הבאה.

מה האובססיה הזו לורנדו? כולה קיבל זימון לליגת הקיץ, אפילו יניב גרין קיבל פעם זימון לליגת הקיץ. אני קצת מתקשה להאמין שמיאמי תוותר על גבוה שהיא בחרה בסיבוב הראשון השנה רק בגלל גבוה אחר שהיא בחרה שנה קודם לכן בסיבוב השני ואפילו לא הצליח למצוא מקום בקבוצה. מילא אם ורנדו היה נותן איזו עונת סופרסטאר מהממת וקורע את כל אירופה, אבל וואלה, כולה זר בינוני בהפועל ירושלים, אם לא למטה מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:42 pm 
Junior

rony כתב:
שימי ריגר וונאבי כתב:

מה האובססיה הזו לורנדו? כולה קיבל זימון לליגת הקיץ, אפילו יניב גרין קיבל פעם זימון לליגת הקיץ. אני קצת מתקשה להאמין שמיאמי תוותר על גבוה שהיא בחרה בסיבוב הראשון השנה רק בגלל גבוה אחר שהיא בחרה שנה קודם לכן בסיבוב השני ואפילו לא הצליח למצוא מקום בקבוצה. מילא אם ורנדו היה נותן איזו עונת סופרסטאר מהממת וקורע את כל אירופה, אבל וואלה, כולה זר בינוני בהפועל ירושלים, אם לא למטה מזה.

ומה מולטרי עשה בדיוק? נבחר שישי מהפוואר פורוודס? ורנדו נתן קריירת קולג'ים יותר מרשימה. אם נהיה ראלים שנהם כנראה לא יתרמו כלום, הסיכוי שלהם לתרום לרוטציה של קבוצת פליאאוף נראה דומה. כלומר נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:55 pm 
Hall of Famer

מה מולטרי עשה? נבחר בסיבוב הראשון והשיג לעצמו חוזה מובטח בקבוצת NBA, זה הרבה הרבה יותר ממה שורנדו עשה מאז שהוא סיים את הקולג' לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 12:28 am 
Junior

תסכים איתי שההפרש בין מולטרי לורנדו לא שווה בחירה באזור ה16 בדראפט הבא, לא?
אם אתה מסכים, ההיט עשו בשכל.

אני נוטה לסמוך על אינטילגנצית ההמונים במקרה הזה, אם חמישה GMים שחיפשו PF מצאו מישהו יותר טוב ממולטרי, כנראה שהוא פחות מציאה ממה שהוא נראה (גם אני התלהבתי ממנו במבט ראשון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 1:47 am 
Sophomore

http://amirshapiro.blogspot.co.il/2012/ ... -post.html
קצת על מרקיז טיג, בחירה מס' 29 (שיקגו בולס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:07 am 
Hall of Famer

שימי ריגר וונאבי כתב:
תסכים איתי שההפרש בין מולטרי לורנדו לא שווה בחירה באזור ה16 בדראפט הבא, לא?
אם אתה מסכים, ההיט עשו בשכל.

אני נוטה לסמוך על אינטילגנצית ההמונים במקרה הזה, אם חמישה GMים שחיפשו PF מצאו מישהו יותר טוב ממולטרי, כנראה שהוא פחות מציאה ממה שהוא נראה (גם אני התלהבתי ממנו במבט ראשון).

אני לא בהכרח מסכים איתך כי יש מקרים שבהם בחירה 27 בדראפט חזק (והדראפט הנוכחי נחשב חזק) שווה יותר מבחירה 16-20 בדראפט חלש אז קודם כל, לא בטוח שהשחקן שמיאמי תרוויח בשנה הבאה יהיה טוב יותר ממולטרי ושנית, גם אם נניח שהשחקן שמיאמי יבחרו בשנה הבאה יהיה שווה או אפילו טוב יותר ממולטרי, הם עדיין ביזבזו שנה אחת מהפריים של ווייד, לברון ובוש בלי חיזוק מהדראפט. חוץ מזה, זה ממש לא אומר שלהיט יש תכניות לגבי ורנדו כמו שאתה מנסה לטעון, אני חותם לך כאן ועכשיו שמיאמי לא תעביר בחירת סיבוב ראשון בגלל שהיא בונה על שחקן שנבחר בסיבוב השני לפני שנתיים, לא הצליח להשיג חוזה ב-NBA ולא עשה כלום באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 12:49 pm 
Hall of Famer

אני כבר רואה איך מיאמי בעוד 2 עונות מציגה קו קדמי אימתני של דקסטר פיטמן וג'ארוויס ורנדו.
אני אהיה בשוק טוטאלי אם ורנדו בכלל היה שיקול במה לעשות עם בחירה 27. השיקול הסביר הוא תמיד אותו שיקול, כסף. מיאמי חוסכת את המיליון דולר או כמה שלא משלמים לבחירת דראפט סוף סיבוב ראשון, שב-90% מהמקרים לא נותנת תרומה משמעותית בעונת הרוקי.

לפי מה שהבנתי מולטרי הוא הד קייס או משהו שכזה וזה מה שהוריד אותו בדראפט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 3:22 pm 
Junior

מה לעשות שריילי הצהיר ששיקולי כסף לא שיחקו תפקיד. ההתנהלות שלו ושל אריסון לא גורמת לי לפקפק באמינות שלו. הם פשוט לא האמינו שמולטרי מספיק טוב בשביל להיות שחקן משמעותי בשבילם, צדקו או לא - זה נדע אחרי שנתיים שהוא ישחק בליגה.

בקשר לפיטמן - החתימו אותו לעונה הבאה אז תהיה לו הזדמנות. מין הסתם אני "קצת" מגזים עם הציפיות לגביו, גם לצרכים קומיים וגם סתם חיבה אישית. אבל אני זוכר שאמרו לי שהוא יעוף מהליגה, לי נראה שהוא יתרום בשנה הבאה. לגבי ורנדו, ריילי אמר משהו קצת מוזר על זה שהוא מקווה שורנדו השתפר השנה והוא רוצה לבדוק אם הוא יכול לשחק סנטר בשבילם. אז נכון שהסמול-בול עבד יפה בשנה שעברה ויש הגיון בליגת נטולת סנטרים דומיננטים ללשחק עם גבוה אתלטי וזריז כסנטר גם אם הוא לא סנטר קלאסי. אבל ורנדו כסנטר? לבןאדם היתה פחות מאסה מליובל נעימי. לא ברור. הוא צריך להתחיל לשתות שייקים מהיום בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 4:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שהסדרה מול OKC קצת סובבה לאנשים הראש מבחינת אי הצורך בסנטר בליגה. פרקינס הוא סנטר כבד שלא יכול לרוץ אחרי פורוורד כמו בוש החוצה ומצד שני יותר מדי נגר בכדי לנצל את המיסמאצ' בהתקפה לטובתו. יש מספיק סנטרים בליגה שיאכילו את מיאמי מרורים אם הם ישחקו מולם עם בוש בסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 4:30 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אוקי, מי ? תפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 4:36 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
הסיבה למה כתבתי שאני לא מתחבר גם לא להשוואה לדאנדרה ג'ורדן, היא שג'ורדן הוא פריק אתלטי. דראמונד ממש לא. אתלט בדיוק כמו הרבה סנטרים באן בי איי, כנראה מעל הממוצע, אבל לא ברמות של ג'ורדן שנוגח כדורים לסל. רציתי לבחון איך זה נראה במבחני הניתור עם תנופה, אבל הסתכלות על הנתונים שם מראה כנראה שהפרמטר הזה לא אומר הרבה, אם בטופ של הרשימה אפשר למצוא את ג'ואקים נואה, מרסין גורטאט ושאקיל אוניל.

אממ, סתם כי נתקלתי בזה:
http://www.youtube.com/watch?v=bNvdH5Bz ... re=related

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 6:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Amos Gueta כתב:
אוקי, מי ? תפרט.

לא ממש בא לי, אבל בגלל שאתה קרציה :-): אז הנה: (אני אפילו אחלק בשבילך לקטגוריות)
1) אין למיאמי אף שחקן שיכול להתמודד איתם מבחינה הגנתית - האוורד, ביינום, מארק גאסול, אל ג'פרסון.
2) עלולים לחסל את מיאמי בריבאונד התקפה ובסתימת הצבע - צ'נדלר, היברט, נואה, בוגוט, ג'ורדן.
3) צעירים שאמורים להשתפר - קאזינס, מונרו, פקוביץ, מגי.
4) סתם סנטרים מוכשרים הרבה יותר ממה שיש למיאמי להציע - ננה, הורפורד, גורטאט, קיימן.
כמה יצא? 17 סנטרים. מעל לחצי ליגה. מספיק לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 8:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אוף, טיפש מטופש מוחק הודעות כמוני (שגם עדיין כותב באקספלורר).

ניסיון שני:

א. מה בקטגוריות ג' וד' שלך עונה על ההגדרה של "יאכילו את בוש בסנטר מרורים"?
ב. גם מול שחקנים מקטגוריות נמוכות יותר מיאמי התמודדה השנה בפלייאוף (צ'נדלר, והיברט אפילו בלי בוש) ולא בדיוק אכלה מרורים.
ג. עם כל הכבוד לתדמית הרכה של בוש, אני חושב שההנחה שבגלל זה עדיף לו להיות 4 מ-5 היא קונספציה שגויה. לשחקן גבוה יכול להיות יותר קשה לשחק בארבע דווקא, שם הוא צריך להתמודד מול גריפינים ונוביצקים (מי שבאמת האכיל אותו קש שנה שעברה). בסנטר הוא יתמודד עם שחקנים גבוהים/כבדים/מסורבלים/נגרים בתדירות הרבה יותר גבוהה. בכל אופן, אם שמים את התיאוריה בצד, אני חושב שבגמר בוש הראה המון קשיחות בתיפקוד שלו כסנטר.

ואם לשימי מותר לפנטז על וראנדו, מותר לתהות מה עם השחקן שמיאמי כן בחרה בסוף? בצ'ה שמו את הלינק הזה, שלפחות מראה שקליעה לשלוש יש לו:

http://www.youtube.com/watch?v=sORZ_zqHJEQ

וזה מעבר לכך שסבן פוטר זה בכל סבן פוטר וגובה אי אפשר ללמד וכל זה. מישהו מכיר ויכול לספר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מיכאל ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: