shachaf78 כתב:
שימי, אתה באמת לא חושב שאתה מגזים? לשדרך בין אלופת ה-NBA לשחקן שנכשל טוטאלית בהפועל ירושלים?
דבר ראשון זה לא אני משדך, זה הצוות המקצועי של ההיט החליט להזמין אותו לליגת קיץ שלהם. הם לא התייעצו איתי, מוזר ככל שזה נראה.
דבר שני כמו שמריו ציין, ההשוואות האלה די בעייתיות. הסגנון, העמדה, הציפיות והתפקיד שונה לחלוטין. אני לא בדיוק יודע מה היה הסיפור שלו בהפועל, אני כן יודע שהוא היה החוסם הכי טוב במכללות והיחידי שנתן מספרים זהים לשלו זה אנטוני דיוויס השנה. בדר"כ כששחקן אמריקאי מגיע לקבוצה כמו הפועל הציפיה היא שהוא היה בורג מרכזי בהתקפה ובכלליות מאוד דומיננטי ומוביל. לשחקן כמוהו זה פשוט לא מתאים. בהיט, אם וכאשר הוא יזכה לראות מגרש, התפקיד שלו יהיה הפוך לגמרי. הוא יהיה האופציה החמישית בהתקפה בכל רגע נתון. הזריקות היחידות שהוא אמור לקחת הן מבטים חופשיים מחצי מרחק, לסיים מתחת לסל אחרי שקיבל אסיסט ולעלות לטבעת אחרי ריבאונד התקפה. זהו, שוםדבר מעבר. השאלה היא עד כמה הוא שומר טוב ועד כמה הוא אתלטי, במעט שראיתי התרשמתי שהוא קצת איטי אבל אם מסתכלים על המידות שלו מבחינת גובה, ויינספאן, סטנדינג ריץ וזריזות - הוא נראה די אידאלי לתפקיד המיועד. על הנייר אין סיבה שהוא לא יוכל להיות מין טאג' גיבסון כזה, שהוא אחלה שחקן שתורם המון לבולס בתפקיד כמעט זהה.
כמובן שיכול להיות שאין לו ג'אמפר בכלל והוא לא מסוגל לשמור על קונוס, לא ראיתי במו עיני מספיק ממנו בשביל לדעת. אבל היי, דאלמברט כבר לא יגיע להיט אז למה לא להיות אופטימים...