סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 4:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
ועם כל הדיבורים על הטימטום של הנטס, מסתבר שעיסקת הווארד עדיין לא מתה, ברוקלין ואורלנדו מדברות על עיסקה של האמפריז, לופז וברוקס תמורת הווארד.

לא רק השחקנים הנ"ל, כי אם גם בחירות סיבוב ראשון של הנטס ב2013, 2015 ו-2017. ולא רק זה, הנטס אפילו מעוניינים לגאול את המג'יק מהחוזה של האח הידו. אם אני הג'י אם של אורלנדו, נוגס בהצעה בלי לחשוב פעמיים.

וגם דרון נפגש עם הנטס ודווח שהלך טוב, החלטה תוך 48-24 שעות. באמת תהליך מעניין. הנטס יכולים לצאת כאן קונטנדרים לפחות ל3-2 עונות, או סתם קבוצה שתקועה עם החוזה המסריח של ג'ו ג'ונסון והחוזה של וואלאס שיהפוך מטוב למסריח במידה והוא בסך הכל יהיה הסייד קיק של ג'ו ג'ו.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ג' יולי 03, 2012 4:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 4:05 pm 
Junior

האמת שלמרות כל הרצון לקטול כל קבוצה שמוכנה מבחירה חופשית לקבל את ג'ו ג'ונסון עם חוזהו המיתולוגי, ברוקלין נראים לא רע בכלל.

אני לא מאמין ומקווה שהם לא יוכלו להשיג גם את דוויאט, אבל גם בלעדיו :

חמישיה : דרון-ג'ונסון-וואלס-המפריז-לופז
ספסל : ג'רלד גרין, מרשון ברוקס, שחקני מינימום

זאת חמישיה שלגמרי יכולה להיות טופ3 במזרח. אני לא בטוח שהניקס עדיפים עלהם, הסלטיקס עדיפים רק כשהם בריאים, אינדיאניה ופילי נראים לי נחותים מהם.

בשביל קבוצה כמו הנטס שמדשדשת כבר שנים, לא ברור לי איך אפשר לקטול אותם על זה שהם נהפכים לטופ3-4 במזרח, עם סגל לא מבוגר מידי, וקבוצה שתבטיח להם עונה יחסית מוצלחת בבית החדש. אני מסכים עם צ'ונסי שהיתה חשיבות קריטית לעובדה שבעונה הראשונה בברוקלין הם לא יכלו להרשות לעצמם להיות קבוצת לוטרי. הם הולכים לשוק חדש, חשוב להתחיל חזק ולסחוף קהל אוהדים חדש בראיה עתידית.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 4:09 pm 
Hall of Famer

העניין הוא שבלי הווארד, אין לדרון שום אינטרס להשאר. ואז אתה תקוע עם החוזה הכי גרוע בליגה (ג'ונסון), ועם חוזה שבבת אחת הופך להיות גרוע (וואלאס). והחמישייה שלך במצב הזה היא משהו כמו פארמר-ג'ונסון-וואלאס-האמפריז-לופז, שזה בהגדרה המילונית "בינוני לאללה". והבה לא נשכח שקבוצה בינונית שתקועה עם חוזים מסריחים וארוכים תהפוך די מהר לקבוצה גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 4:11 pm 
Junior

דרון עושה קולות של להשאר כבר זמן מה. אתה מסכים שאם דרון נשאר בילי קינג סה"כ יצא אחלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 4:31 pm 
Hall of Famer

"קולות של להשאר" ו"להשאר" אלה שני דברים שונים לגמרי.

מבחינה מקצועית, להחתים את דרון על חוזה גבוה כשיש לידו את החוזים הגבוהים של ג'ונסון ו-וואלאס, זו טעות. מבחינות אחרות, שאולי חשובות לבעלים לא פחות, הוא בכל זאת יעמיד כאן קבוצת פלייאוף עם שמות גדולים שאולי יביאו הכנסות ועתיד. אז התשובה לשאלה שלך היא מזווית ההתבוננות על המהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 4:53 pm 
Junior

מהבחינה המקצועית לא ברור איך קבוצה שחמש שנים לא הגיעה לפלייאוף והופכת בקיץ אחד לקבוצה טופ3-4 עם פוטנציאל סביר מאוד להגיע לגמר המזרח היא לא הצלחה.
הנטס הם לא הלייקרס שכל שנה שהם לא מועמדים רציניים לאליפות היא כישלון. בהתחשב בכל הנתונים, אם אני אוהד נטס אני מבסוט לאללה בסופו של יום. די, כמה אפשר לבנות ולחכות לתסריטים אפוקליפטים. תהיה להם אחלה קבוצה שתנצח סדרות פלייאוף, בהתחשב בהיסטוריה שלהם זה לא מעט בכלל.

ואם הם איכשהו משיגים גם את דוויאט, ושוב אוסיף תפילה שהם יכשלו, אז הם בכלל הביאו אותה בשיחוק היסטורי ויצחקו על כל הספקנים והמקטרגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 4:56 pm 
Sophomore

שימי ריגר וונאבי כתב:
ואם הם איכשהו משיגים גם את דוויאט, ושוב אוסיף תפילה שהם יכשלו, אז הם בכלל הביאו אותה בשיחוק היסטורי ויצחקו על כל הספקנים והמקטרגים.

בהנחה שדרון, וואלאס וג'ונסון חתומים זה בכלל אפשרי מבחינת משכורות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 5:03 pm 
Junior

אני לא בטוח, אבל על פניו אני לא רואה למה לא. זה תלוי בעיקר במה המג'יק רוצים לעשות.

יש להם זכויות בירד על המפריס ולופז. מרשון על חוזה רוקי. יכולים להחתים את לופז על 11 מיליון, המפריס על 8, מרשון 1.5. להעביר את שלושתם פלוס בחירות דראפט לאורלנדו תמורת דוויאט. הם נשארים עם חור בPF אבל אפשר להסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 5:14 pm 
Hall of Famer

שימי ריגר וונאבי כתב:
מהבחינה המקצועית לא ברור איך קבוצה שחמש שנים לא הגיעה לפלייאוף והופכת בקיץ אחד לקבוצה טופ3-4 עם פוטנציאל סביר מאוד להגיע לגמר המזרח היא לא הצלחה.
הנטס הם לא הלייקרס שכל שנה שהם לא מועמדים רציניים לאליפות היא כישלון. בהתחשב בכל הנתונים, אם אני אוהד נטס אני מבסוט לאללה בסופו של יום. די, כמה אפשר לבנות ולחכות לתסריטים אפוקליפטים. תהיה להם אחלה קבוצה שתנצח סדרות פלייאוף, בהתחשב בהיסטוריה שלהם זה לא מעט בכלל.

היא לא הצלחה, כי היא תשאר תקועה בבינוניות שנה-שנתיים, ואז תצנח לדכאון סטייל אורלנדו/אטלנטה.

ומה מעניינת ההסטוריה? הלו, הם עוברים פה לניו יורק, יש להם מלא כסף, ג'יי זי ועוד מיליארדר רוסי בזבזן הם בעלי הבית. צ'אנס לא נורמלי לפתח פה איזה מיני-לייקרס, ואתה רוצה שהם יהיו מבסוטים מלהיות אינדיאנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 5:47 pm 
Junior

מסכים עם מה ששימי רושם (שזה בעצם מה שאני רשמתי רק באריכות..)

נדב, החוזה של וואלאס רע נקודה, לא משנה איך אתה מפלפל את זה (בניגוד למה שרשמת, אם דרון חותם זו דווקא הצדקה טובה יותר להפריז בתשלום על שחקן שמסוגל לשמור על לברון בפלייאוף.) רשמת בתגובתך הראשונה להחתמה שזה חוזה טוב , אח״כ רשמת שאתה לא יודע אם הנטס היו מצליחים להחתים אותו על השכר הזה אם היה יוצא מפורטלנד לשוק החופשי כאילו היה מקבל יותר, ועכשיו אחרי שהזכירו לך שאותו חוזה רק בחצי מהזמן היה סחורה מגונה אתה מתחיל להתפלפל על ״הופך מחוזה טוב לגרוע״.

טרייד אורלנדו-נטס, אני אישית לא מאמין לזה. ברור של מי האינטרס להדליף החוצה את השיחות וזה בטח לא לנטס אלא לאורלנדו שמודיעה לשאר הקבוצות שהנטס כן במשחק ההצעות בניגוד לשמועות הקודמות.

מהרגע שנכנס הgm החדש באורלנדו הוא חילק מסרים שהחבילה של הנטס שמתרכזת בברוק לופז לא מעניינת אותו. קבוצות אחרות כמו אטלנטה ויוסטון יעמידו הצעה טובה יותר, שתאכלס זה לא קשה מדי, ההצעה של הנטס עם הסנטר שלא לוקח ריבאונד וגם עבר פציעות עם בחירות דראפט שבעידן דרון-הווארד לא יהיו מתחת ל20 זאת הצעה חלשה מאוד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 6:01 pm 
מנהל פורום

לא יודע אבל השמועות מתחילות להתחמם בגזרת אורלנדו - נטס:

אורלנדו: האווארד
נטס: לופז, מרשון ברוקס, 3 בחירות סיבוב ראשון עתידיות. אולי גם כריס האמפריז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 6:04 pm 
מנהל פורום

אה, ולסטיב נאש יש קבוצה חדשה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 6:48 pm 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
נדב, החוזה של וואלאס רע נקודה, לא משנה איך אתה מפלפל את זה (בניגוד למה שרשמת, אם דרון חותם זו דווקא הצדקה טובה יותר להפריז בתשלום על שחקן שמסוגל לשמור על לברון בפלייאוף.) רשמת בתגובתך הראשונה להחתמה שזה חוזה טוב , אח״כ רשמת שאתה לא יודע אם הנטס היו מצליחים להחתים אותו על השכר הזה אם היה יוצא מפורטלנד לשוק החופשי כאילו היה מקבל יותר, ועכשיו אחרי שהזכירו לך שאותו חוזה רק בחצי מהזמן היה סחורה מגונה אתה מתחיל להתפלפל על ״הופך מחוזה טוב לגרוע״.

אתה באמת רוצה לנסות לנתח מה אני זוכר ומה אני שוכח? כי בינינו, כבר ראינו שהזכרון שלך לא משהו.

זה מה שאני כתבתי לגבי חוזה טוב של וואלאס, מילה במילה, ציטוט חקוק בסלע:

nadav_hacohen כתב:
וחדשות הנטס: ג'ראלד וואלאס מסכים להארכת חוזה, 4 שנים ב40 מיליון. מבסוט על זה. לא הגזימו עם הכסף, יקבלו וטרן בלי אגו שעושה הגנה מהטובות בליגה, וחשוב מזה-כנראה ימנע מהם את הטרייד המפגר שרצו לעשות עבור ג'ו ג'ונסון. שלישייה של דרון-וואלאס-הווארד, עם מרשון ברוקס המתפתח ומשהו טוב מהדראפט הבא...אולי עוד יצא משהו מעניין מברוקלין.

כלומר, אמרתי בפירוש שהחוזה הזה טוב כי הוא כנראה מונע מהעסקה המפגרת של ג'ונסון לצאת לפועל, ושהוא יוצר את שלישיית דרון-וואלאס-הווארד. אתה רוצה להמשיך לשחק במשחקי זכרון, או שמה שהיה לנו עד כאן מספיק?

אתה כל הזמן חוזר למה ששארלוט רצתה לעשות עם וואלאס, כאילו שהבובקאטס ידועים בניהול חכם וכאילו שזה מוכיח משהו. וואלאס הוא חוזה מצוין אם הוא סייד קיק שנותן הגנה בקונטנדרית. וואלאס הוא חרא חוזה אם הוא השחקן השני בטיבו בקבוצה אחרי פאקינג' ג'ו ג'ונסון והחוזה המסריח שלו. וואלאס הוא חוזה בינוני אם הוא השחקן השלישי בטיבו בקבוצה אחרי דרון ו-ג'ונסון. מה לא ברור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 7:26 pm 
Senior

דרון-ג׳ונסון- הווארד אפשרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 7:42 pm 
Junior

זה לא קשור למה שהבובקאטס רצו לעשות, זה קשור לזה שהם ניסו להיפטר ממנו במשך הרבה מאוד זמן ואף קבוצה בליגה לא רצתה עד שפורטלנד הרימה את הכפפה ונתנה כלום.
זה נותן אינדיקציה טובה מספיק להבין שאם לפני שנתיים (וזה לא שהוא הלך קדימה מאז) אף קבוצה לא הייתה מוכנה להביא את וואלאס ב10 לשנתיים, לנטס לא ממש הייתה צריכה להיות בעיה לשלם פחות מ10 לארבע, ולא ״אני לא יודע כמה הנטס היו צריכים לשלם״, עוד ציטוט שלך שחתום בסלע. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 8:01 pm 
מנהל פורום

הנטס חמים בפרי אייג'נסי: ככל הנראה סיכמו על הגעתו של מירזה טלטוביץ' ב-MLE מקאחה לאבורל. בעונה החולפת ביורוליג -
10 משחקים: 21.7 נק', 43.6% מהשדה, 43.1% מה-3, 6 ריב' ו1.2 אס' על 1.4 איב'.
לדעתי יכול להשתלב מצויין, אפילו יותר מספליטר והוא יהיה יותר זול כנראה. יש לו גוף טוב (2.03) ואתלטיות, ויכולת קליעה נדירה לפורוורד. בן 27... סוג של קווין לאב לעניים, מינוס משאבת הריבאונד ויותר רכות בהגנה.

אבל המשמעות שהפיירול של הנטס יהיה מוגבל יותר, והם לא יוכלו להשתמש בMLE לשחקנים אחרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 8:03 pm 
Hall of Famer

והעובדה הוא 3-4 ולא 4-5. מה שכן, אני מסכים, יש לו ידית נדירה, מהסוג שגם בנ.ב.א יכולה לבוא לידי ביטוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 8:12 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
והעובדה הוא 3-4 ולא 4-5. מה שכן, אני מסכים, יש לו ידית נדירה, מהסוג שגם בנ.ב.א יכולה לבוא לידי ביטוי.

באירופה הוא באמת 3-4. ב-NBA הוא יהיה (אם וכאשר) 4 סטייל האח הידו. לא רואה שהוא יכול לשמור על גארדים ברמה גבוהה, למרות שהוא אתלט מעולה במונחי האדם הלבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 9:01 pm 
Hall of Famer

לאנדרי פילדס סיכם בטורונטו ל-3 שנים על 20 מיליון (עיסקה דומה לזו של אסיק שמתחילה עם שכר נמוך והשכר קופץ בשנה השלישית). לניקס יהיו 3 ימים להשוות את ההצעה החל מה-11 ליולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 9:05 pm 
Sophomore

הדיבור הוא שמדובר במהלך שנועד למנוע מעבר של נאש לניקס ב-s&t.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 9:05 pm 
Hall of Famer

אני חושב שרוב הסיכויים שטלטוביץ' יהיה נפילה באן.בי.איי. בחירת זריקות הנוראית בעולם (ראסל ווסטברוק עולה על בריקדות כרגע) ואגו גדול וכמובן הגנה לא קיימת זאת לא ערובה להצלחה באן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 9:49 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
נורטון כתב:

באירופה הוא באמת 3-4. ב-NBA הוא יהיה (אם וכאשר) 4 סטייל האח הידו. לא רואה שהוא יכול לשמור על גארדים ברמה גבוהה, למרות שהוא אתלט מעולה במונחי האדם הלבן.

בדיוק כמו סטויאקוביץ'. אה, רגע... לא.
ואגב, גם טורקוגלו שיחק לצד רשארד לואיס, והיה יותר 3 ממה שלואיס היה. (וגם בסקרמנטו, החליף יותר את פג'ה מאשר את וובר).
מה גם שטלטוביץ' הוא בעיקר קלעי, טורקוגלו הוא אחלה שחקן, אבל קשה להגיד שסקורר זה התכונה המאפיינת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 10:13 pm 
Freshman

על פי הדיווחים הלייקרס מציעים לאורלנדו את בינום וארטסט תמורת האורד וריצארדסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 10:19 pm 
Hall of Famer

לא הוגן, אורלנדו צריכה לדעתי גם להוסיף את ג'מיר נלסון וכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 03, 2012 10:20 pm 
Hall of Famer

ג'ייסון טרי מתקרב לבוסטון, מדובר על חוזה ל-3 שנים תמורת 12-15 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 168 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: