סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 2:58 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ההשוואה שעשיתי ביניהם לא התבססה כלל וכלל על יכולות המשחק כמובן אלא על המצב החוזי ומה שהביא קבוצה להציע להם מקסימום, אבל אם כבר- נכון שלא הרבה יהמרו על המילים ״היברט סופרסטאר״, אבל צריך לזכור שהוא מאוד צעיר ומתפתח ומתקדם במשחקו בכל שנה שעברה מאז שהגיע לג׳ורג׳טאון. לגורדון יש פוטנציאל אולסטאר? היברט כבר אולסטאר! שווי השוק של היברט, לאור היותו מצרך נדיר מאוד של גובה ויכולות, גבוה לדעתי משווי השוק של גורדון. לא בהרבה, אבל יותר. (כמובן השוק הוירטואלי שמתחולל אצלי בראש. בשוק האמיתי הם שווים אותו דבר מסתבר.)

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 3:09 pm 
Hall of Famer

שוב, לא צריך לשכנע אותי לגבי היברט, אני מת עליו עוד מהמכללות. אבל אני חושב שהוא במהותו רול פלייר (ולא משנה אם נבחר לאולסטאר בליגה שחונת סנטרים), שחקן שטוב מאד שיש לך אותו, אבל לא יכול להוביל אותך. לגורדון יש פוטנציאל כוכבות שאין להיברט, זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 3:13 pm 
Junior

היברט בדצמבר בן 26, לא מאוד צעיר, ואין סיבה שהוא יקפיץ את פורטלנד בכמה רמות, לא רואה מצב שהוא הופך בעתיד לשחקן ששווה מקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 3:27 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
על אריק גורדון יש דיבור כאחד הסקנד גארדס ההתקפיים הטובים בליגה, האמת היא שהמספרים שלו (והעונה האחרונה על 9 משחקיה לא ממש משקפת) בהחלט מעידים על פוטנציאל גדול מאד. את דרון ויליאמס לא שופטים לפי אחוזי שדה בעונה מדכאת בקבוצת לוטרי, הוא מנהל משחק אדיר עם יכולת סקורינג גבוהה לאורך הקריירה, שילוב שלו עם הווארד ופילרים יעשה מהנטס קונטנדרים.

הווארד, וויליאמס ופילרים ממש לא עושה מהנטס קונטנדרים לדעתי. במה זה שונה, נניח, משילוב של פול וגריפין שהפך את הקליפרס לקבוצה טובה אבל לא קונטנדרית? רביעיה של וויליאמס, ג'ו ג'ו, וואלאס והווארד עם פילרים לעומת זאת, בהחלט שווה קונטדרית, קונטנדרית בכירה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 3:38 pm 
Hall of Famer

לזה התכוונתי, אולי ניסחתי לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 8:51 pm 
Freshman

אתם מסתכלים ממש לא נכון על המצב לדעתי.

ברור שהיברט לא שווה חוזה מקסימום ל90% מהקבוצות, אבל לדעתי ההחתמה של פורטלנד היא מדהימה כי:

א. מדובר על פורטלנד. אף שחקן שבאמת שווה חוזה מקסימום לא מעוניין להגיע לשם כשחקן חופשי, מאז פיפן המזדקן לא הגיע לשם כוכב אמיתי כשחקן חופשי, וזה מוביל אותי ל:

ב. החמישיה המסתמנת של לילארד-מת'יוס-באטום-אולדרידג'-היברט היא חמישיה מאוד צעירה (כולם בין 22-26), כולם יהיו חתומים ל-4 השנים הקרובות, כולם שחקנים עם אישיות נוחה וכנראה שהחמישיה הזו הולכת לרוץ מצויין ביחד.

- בקיצור, מה עדיף, לשלם להיברט קצת יותר מדי אבל לסגור חמישיה שיכולה לרוץ יפה קדימה בשנים הבאות (אם לילארד יתפתח לסופרסטאר, הבלייזרז גם יהיו קונטדנרית), או לשמור את הכסף לכוכב חסר שם שכנראה לא יגיע, או ל-3 שחקנים נחמדים שיתחלקו בכסף וישאירו את פורטלנד בבינוניות?

אני מת על ההחתמה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 8:55 pm 
Sophomore

אם באמת ההצעה של טורונטו לפילדס היתה כדי למנוע מעבר של נאש לניקס ב-S&T, אז כנראה שהמהלך לא מצליח להם, כאשר בכמה אתרים מפרסמים כבר שהניקס מובלים במירוץ להחתמת נאש תמורת חבילה שבמרכזה שאמפרט (חבל), טוני דאגלאס ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 9:10 pm 
Junior

טוני דאגלס בבסיס חבילה להשגת נאש?!?!?!

לא חשבתי שיגיע היום.

מריו - באטם מת לעוף מפורטלנד משום מה, כנראה בדרך למינסוטה.

ג'ייסון טרי סוגר בסלטיקס, מה שמשאיר מרווח נחמד בשביל שההיט ישיגו את רייריי.

וכרגע נראה שהקבוצה שהכי נדפקת בקיץ הזה היא דאלאס שלא השיגה את דרון, מאבדת את טרי, ואם לא תשיג את דוויט איכשהו לא ברור מה צופה לה העתיד.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 9:12 pm 
Junior

Super Mario כתב:
אתם מסתכלים ממש לא נכון על המצב לדעתי.

ברור שהיברט לא שווה חוזה מקסימום ל90% מהקבוצות, אבל לדעתי ההחתמה של פורטלנד היא מדהימה כי:

א. מדובר על פורטלנד. אף שחקן שבאמת שווה חוזה מקסימום לא מעוניין להגיע לשם כשחקן חופשי, מאז פיפן המזדקן לא הגיע לשם כוכב אמיתי כשחקן חופשי, וזה מוביל אותי ל:

ב. החמישיה המסתמנת של לילארד-מת'יוס-באטום-אולדרידג'-היברט היא חמישיה מאוד צעירה (כולם בין 22-26), כולם יהיו חתומים ל-4 השנים הקרובות, כולם שחקנים עם אישיות נוחה וכנראה שהחמישיה הזו הולכת לרוץ מצויין ביחד.

- בקיצור, מה עדיף, לשלם להיברט קצת יותר מדי אבל לסגור חמישיה שיכולה לרוץ יפה קדימה בשנים הבאות (אם לילארד יתפתח לסופרסטאר, הבלייזרז גם יהיו קונטדנרית), או לשמור את הכסף לכוכב חסר שם שכנראה לא יגיע, או ל-3 שחקנים נחמדים שיתחלקו בכסף וישאירו את פורטלנד בבינוניות?

אני מת על ההחתמה הזו.

מי אלה שמסתכלים לא נכון? כי פה בפורום לא היה אחד שרשם שההצעה לא טובה מבחינת פורטלנד או שאינדיאנה לא צריכה להשוות. בסך הכל דיסקסו על הסיבות להציע מקסימום ועל כך שבתאכלס הוא לא באמת שווה מקסימום על המגרש, משהו שאפילו אמא היברט לא תערער עליו.

בקיצור ההסבר שלך להסתכלות הלא נכונה הוא קונצנזוס גם בקרב אלה שלדידך מסתכלים לא נכון. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 9:13 pm 
Freshman

שימי - הוא יכול לנסות, אלא אם כן יקבל חוזה מקסימום ממינסוטה, לא חושב שיש סיכוי שהבלייזרס לא משווים.
צ'ונסי - טוב, כנראה שהבנתי לא נכון. חשבתי שמעבירים ביקורת על פורטלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 9:20 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שימי ריגר וונאבי כתב:
אם לא תשיג את דוויט איכשהו לא ברור מה צופה לה העתיד.

ה"אם" הזה קצת מיותר, לא? מלכתחילה האפשרות שהווארד יגיע הועלתה בגלל החתימה האפשרית של וויליאמס, וגם אז די פסלו אותה על הסף. ולדעתי די ברור מה צופה לה העתיד - עוד כמה שנים של פלייאוף פלוס מינוס עד שנוביצקי יפרוש ואז בנייה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 9:39 pm 
Hall of Famer

ראובן, אתה יכול לחגוג על מה שקרה בדאלאס בעונה האחרונה. אמנם הנימוק לא היה שהסגל מיצה את עצמו. אבל המאבס ויתרו על טייסון צ'אנדלר מתוך תוכנית גדולה שתביא להם ב-2012 גם את דרון וויליאמס וגם את דווייט הווארד שיזווגו עם נוביצקי. הם חיפשו את 2 הציפורים על העץ במקום ללכת עם הציפור ביד והסגל שהביא להם אליפות.

אני חושב שפורטלנד עושה טעות גדולה עם היברט. הוא לא שחקן ששווה מקס'. בחוזה הקודם של ג'ו ג'ו באטלנטה כולם ירדו על ההוקס. לעומת המקס' של היברט זה היה בונבון של חוזה. לא חושב שפורטלנד קרובה להתמודד על תואר ובטוח שהיברט לא יביא אותה לשם. כפי שאפשר היה לראות מהסדרה מול מיאמי, היברט הוא גדול המוערכים יתר פה בפורום סלניוז וסביר להניח גם בעולם כולו.

לגבי וויליאמס באמת שאין שאלה. האיש הוא שחקן מקס' ויותר מכך, הוא גם פרנצ'ייז פלייר (תעשו רשימה של שחקני מקס' ותגלו מספיק כאלו שהם לא פרנצ'ייז פליירס. המשוואה חוזה מקס'=פרנצ'ייז פלייר פשוט לא נכונה בעולם הכלכלי של האן.בי.איי).

את אריק גורדון אני מאד אוהב. בעולם של חוזה מקס' לג'ו ג'ו אין סיבה שגם גורדון לא יקבל מקס'. אני חושב שגם אם הוא היה נשאר בקליפרס, הוא היה מועמד לחוזה מקס'. דרך אגב, מי אמר שגורדון יחתום הקיץ על חוזה מקס'. אם האיש רוצה לברוח מניו אורלינס, הוא לא חייב לחתום בפיניקס (נדמה לי שהוא עוד לא חתם,לא?), לחתום על ההצעה לשנה נוספת בניו אורלינס ובקיץ הבא הוא שחקן חופשי, שסביר להניח שיקבל חוזה מקס', או קרוב לכך, אבל הוא יוכל לבחור היכן הוא ישחק.

ההשוואה של טלטוביץ' לקלייזה לגיטימית, חוץ מבחירת הזריקות המזעזעת של הבוסני והעובדה שאיך שהוא הקבוצות שלו כמעט תמיד מאכזבות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 11:02 pm 
Senior

דרך אגב, גם לברון וגם וויד וויתרו על המון המון כסף כדי לשחק ביחד. לברון יקבל 22,115,500 דולר, לעומת וויד שיקבל 21,560,000 דולר(המשתכר השלישי בקבוצה,אחרי בוש). קובי לשם ההשוואה בעונה האחרונה שלו בחוזה המקסימום שקיבל ירוויח 30 מיליון דולר. הוויתור הרציני הוא כמובן מצידו של וויד. לברון עוד יוכל לקבל חוזה מקסימום כשהחוזה הנוכחי יסתיים, וויד לעומתו יהיה בן 34 כשהחוזה הנוכחי יסתיים וקשה להגיד שיקבל עוד חוזה בגודל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 04, 2012 11:07 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
דרך אגב, גם לברון וגם וויד וויתרו על המון המון כסף כדי לשחק ביחד. לברון יקבל 22,115,500 דולר, לעומת וויד שיקבל 21,560,000 דולר(המשתכר השלישי בקבוצה,אחרי בוש). קובי לשם ההשוואה בעונה האחרונה שלו בחוזה המקסימום שקיבל ירוויח 30 מיליון דולר. הוויתור הרציני הוא כמובן מצידו של וויד. לברון עוד יוכל לקבל חוזה מקסימום כשהחוזה הנוכחי יסתיים, וויד לעומתו יהיה בן 34 כשהחוזה הנוכחי יסתיים וקשה להגיד שיקבל עוד חוזה בגודל הזה.

אלא אם כן הוא יחתום בנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:11 am 
Junior

לא הם לא ויתרו על המון כסף. קובי מקבל 30 כי המקסימום שלו גבוה יותר כי הוא 7 עונות יותר. לא זוכר כמה, החבר׳ה של מיאמי ויתרו על מיליון-שניים מקסימום. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:12 am 
Senior

וויד לא יקבל מקסימום בחוזה הבא שלו אז הוא וויתר על לא מעט כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:14 am 
Junior

שוב, הוא וויתר על מיליון-שניים בשנה. מה קשור החוזה הבא שלו לויתור הנוכחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:16 am 
Senior

שהוא וגם לברון יכלו לחתום על מקסימום ולקבל 30 מיליון בשנה השביעית של החוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:20 am 
Junior

לא הם לא.
אני אנסה בפעם השלישית: הם ויתרו על מיליון-שניים לכל אחת מהעונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 12:26 am 
Junior

אני מוכן להרחיב לך את זה לשלוש מיליון ויתור בעונות האחרונות של החוזה.
אבל כמו שרשמתי והתעלמת - לשלושים מיליון מגיעים בעונה ה16-17. זה בחוזה הבא שלהם.
אה, וגם אין דבר כזה שנה שביעית של חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 2:49 am 
Junior

יש למישהו איזה לינק שמסכם את הטריידים והחתימות עד עכשיו?

עריכה:
http://www.nba.com/freeagents/2012/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 3:49 am 
Junior

King Chauncey כתב:
אני מוכן להרחיב לך את זה לשלוש מיליון ויתור בעונות האחרונות של החוזה.
אבל כמו שרשמתי והתעלמת - לשלושים מיליון מגיעים בעונה ה16-17. זה בחוזה הבא שלהם.
אה, וגם אין דבר כזה שנה שביעית של חוזה.

שכחתם לציןן גם שקובי משלם בערך תשע אחוז מהשכר מס למדינת קליפורניה, ולברון ווייד משלמים רק מם פדרלי יען כי בפלורידה אין מס מדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 4:15 am 
Junior

גם שכחנו לציין שלקובי יש פמליה גדולה בעשרים אחוזים ושלפי חדשות E אשתו מוציאה בשנה על תכשיטים 35% אחוז יותר ממקבילותיה הפלורידניות. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 4:26 am 
Junior

ובינתיים קובי הפמליה והשלושים מיליון מקבלים את השותף לקו אחורי הטוב ביותר שהיה להם, סטיב נאש.
יהיה מוזר מאוד לראות אותו לובש את החולצה הצהובה. אבל מאוד מוזר.

מעניין איך השילוב הזה בין קובי לנאש יעבוד. שניים שכל כך הרבה זמן משחקים בליגה ומשחקים סגנון מאוד מסויים, ומעולם לא היה לאחד מהם שותף שמזכיר אפילו במקצת את השותף החדש.

והשילוב של ה״התקפה״ של מייק בראון עם סטיב נאש? הוא ניסה הרי לעשות לברון בקליבלנד עם קובי, האם זה הולך להמשיך והוא יכריח את נאש להיות המו וויליאמס שלו, או שהוא הולך לתת לנאש להיות נאש ולנהל התקפות?
אם השני אז נאש תופר ללייקרס במשכורת אחת את שתי העמדות הכי בעייתיות שלהם בעונה האחרונה, רכז ועוזר מאמן שייבנה התקפה. סטיב יכול לעשות את שניהם.

נאש מנסה לשכנע את החבר גרנט היל להצטרף אליו. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 05, 2012 5:50 am 
Sophomore

פיניקס מקבלת בתמורה שתי בחירות סיבוב ראשון ב-2013 ו-2015 ושתי בחירות סיבוב שני ב-2014 ו-2015. המפסיד הגדול של הערב הוא רמון סשנס שבטח יחזור להיות רכז מחליף באיזה קבוצה לא מעניינת וגם לא בטוח שיחתום על חוזה גבוה יותר מזה שיצא ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: