סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 1:28 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
התפיסה הזאת של "X הרוויח הרבה בקריירה, הוא יכול לשחק תמורת מינימום בערך" , כמו שאמרו פה על ריי ריי או לפני כמה ימים על גארנט זאת פשוט תפיסה שגויה.
אני מניח שפרט לכסף (וכמה מיליונים זה הרבה, גם לעשירים) יש פה עניין של כבוד שהוא בכלל לא סתמי. לא רואה סיבה שריי אלן יסכים להרוויח פחות מצ'אלמרס (סתם בתור דוגמא)...
למה לברון שעושה כל שנה עשרות מיליונים מחסויות לא יחתום על חוזה של 2 מיליון וישאיר מלא מקום בתקרת שכר?
למה קובי שהרוויח מקסימום כבר שנים ויש לו עוד חוזה ענק בנייק מקבל 30 מיליון ולא מסתפק ב10 ומפנה מקום בתקרת השכר?
כי משכורות זה גם מעמד, אומנם הביג 3 במיאמי ויתרו על השכר שלהם כדי להחתים שחקנים, אבל אני מבטיח לך שאף אחד לא ירוויח יותר מהם או כמוהם במיאמי. כנל עם קובי (עד הירידה) בלייקרס ואני מוכן להמר שגם דוראנט וווסטברוק בOKC וכו' וכו'.

אגב, לטעון שקובי התחיל את הירידה הגדולה שלו זאת טענה פשוט רעה... שחקן שהיה מרחק 30 ומשהו נקודות ממלך הסלים של הליגה הוא בפירוש לא שחקן שהתחיל את הירידה החדה שלו. ירידה אולי כן, חדה בטח ובטח שלא. עדיין אחד מ2 הSG הטובים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 1:33 am 
Junior

נורטון: אין ספק, אבל דירק עדיין אחד השחקנים הטובים בליגה כיום, ויהיה שחקן של קרוב ל20 למשחק גם בעוד 3 שנים בזכות הקליעה שלו. חבל שסוף הקרירה שלו תתבזבז בקבוצת לוטרי. מישהו מודע לאפשרויות של המאבס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 1:37 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
התפיסה הזאת של "X הרוויח הרבה בקריירה, הוא יכול לשחק תמורת מינימום בערך" , כמו שאמרו פה על ריי ריי או לפני כמה ימים על גארנט זאת פשוט תפיסה שגויה.
אני מניח שפרט לכסף (וכמה מיליונים זה הרבה, גם לעשירים) יש פה עניין של כבוד שהוא בכלל לא סתמי. לא רואה סיבה שריי אלן יסכים להרוויח פחות מצ'אלמרס (סתם בתור דוגמא)...
למה לברון שעושה כל שנה עשרות מיליונים מחסויות לא יחתום על חוזה של 2 מיליון וישאיר מלא מקום בתקרת שכר?
למה קובי שהרוויח מקסימום כבר שנים ויש לו עוד חוזה ענק בנייק מקבל 30 מיליון ולא מסתפק ב10 ומפנה מקום בתקרת השכר?
כי משכורות זה גם מעמד, אומנם הביג 3 במיאמי ויתרו על השכר שלהם כדי להחתים שחקנים, אבל אני מבטיח לך שאף אחד לא ירוויח יותר מהם או כמוהם במיאמי. כנל עם קובי (עד הירידה) בלייקרס ואני מוכן להמר שגם דוראנט וווסטברוק בOKC וכו' וכו'.

אגב, לטעון שקובי התחיל את הירידה הגדולה שלו זאת טענה פשוט רעה... שחקן שהיה מרחק 30 ומשהו נקודות ממלך הסלים של הליגה הוא בפירוש לא שחקן שהתחיל את הירידה החדה שלו. ירידה אולי כן, חדה בטח ובטח שלא. עדיין אחד מ2 הSG הטובים בליגה

האמת היא שנראה לי שהשנה, יותר מאשר שנה שעברה הוא דווקא קונצנזוס למקום הראשון. כי וויד נראה בהחלט פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 1:38 am 
Junior

על מנת להמנע מויכוח בנושא בכוונה רשמתי אחד מ2 השחקנים הכי טובים בעמדה :)
זה יכול להיות הכי טוב ויכול להיות שני, אבל לפחות אין שום ויכוח על זה שהוא אחד מה2 לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 1:45 am 
Hall of Famer

נו, בטח שאין ויכוח. רוי גמר את הקריירה, ריי אלן חריאט ואריק גורדון היה פצוע רוב העונה. אף אחד אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 1:53 am 
Senior

FLASH כתב:
נורטון: אין ספק, אבל דירק עדיין אחד השחקנים הטובים בליגה כיום, ויהיה שחקן של קרוב ל20 למשחק גם בעוד 3 שנים בזכות הקליעה שלו. חבל שסוף הקרירה שלו תתבזבז בקבוצת לוטרי. מישהו מודע לאפשרויות של המאבס?

להחזיר את צ'אנדלר מהניקס בתמורה למריון.
אה סליחה, אייזיאה כבר לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 2:03 am 
Senior

לא יודע לגבי נוביצקי. את שלו הוא עשה ברמה ההיסטורית(הוא השיג אליפות אחת, שזה יותר מקארל מאלון וצ'ארלס בארקלי). השנה הוא ירד דרסטית במספרים שלו. כנראה המוטיבציה לא שם. לגיטימי בעיני. לא כל אחד יכול להוביל קבוצה ליותר מאליפות אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 2:54 am 
Junior

דאטלאס יצאב קרחת מכאן ומכאן. גם הלכו בכל הכח על דרון והווארד והפסידו. וגם איבדו את הגרעין שלהם. אפשר להגיד שהגרעין שלהם כבר זקן, ולא נורא שמחליפים אותו, אבל כרגע אין להם כלום מלבד נוביצקי ומריון.

הניקס נראים מעניינים. כרגע חובת ההוכחה עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:06 am 
Junior

ויותר חשוב, הם צריכים להששות את ההצעה של הרוקטס ללין:
http://thebiglead.com/index.php/2012/07 ... fer-sheet/

4 שנים 30 מליון, בק-לואדד. יעני 5 בשנתיים הראשונות, 10 בשנתיים השניות. כאשר השנה הרביעית היא עם אופציה לקבוצה. זה נראה לי מחיר לא מופרך ביחס לציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 6:11 am 
Hall of Famer

רוי במינסוטה. אני מניח שהשילוב עם אליהו קוסם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 10:10 am 
Hall of Famer

גם באטום מסכם במיני, אבל פורטלנד צפויה להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 10:21 am 
Junior

נתון אנקדוטלי הזוי לגמרי שמוגזם גם בהקשר של בנייה מחדש וכו'.
אם אני לא טועה-
הסגל של הרוקטס (אחרי כל הטריידים המדווחים והדראפט) כולל כרגע 10 שחקנים ש-6 מהם פאואר פורוורד'ס..
טוב שויתרו על אליהו.. :-):

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 10:27 am 
Junior

ואני לא יודע מה התלונות לדאלאס. קיד ממילא היה מיותר וטרי זקן עם כל סימפטיה יש שם מספיק כאלו.
בהנחה סבירה שיוחתמו 2-3 פרי אייג'נט יותר צעירים בקו האחורי (ויש לא מעט כאלה בשוק) זה בסדר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 10:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני היחידי שחושב שג'רמי לין הולך לבאס הרבה אנשים ביוסטון? לתת 30 מיליון לשחקן שנתן 20 משחקים טובים בקריירה :ne_ne_ne: כדאי לאנשים לקרוא על בילי ריי בייטס שכיכב בפורטלנד לתקופה קצרה בתחילת שנות ה-80:
http://seattletimes.nwsource.com/html/s ... ley15.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 11:01 am 
Hall of Famer

אולי, אבל קהל ביוסטון הוא יביא, ומרצ'נדייז הוא ימכור. אליפות הם לא היו לוקחים גם עם כריס פול או ראסל ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 11:03 am 
Hall of Famer

כדאי לאנשים לקרוא את הכתבה על בילי ריי בייטס, כי זאת כתבה מעניינת. כדאי עוד יותר לקרוא את הספר של דיוויד הלברשטם - "שם המשחק"

אבל זאת סתם קריאה מעניינת ואין לה שום קשר למקרה של לין. בילי ריי בייטס היה מקרה של כישרון עצום, שבגילאים הצעירים בגלל המקום ממנו הוא בא, נבלע. הוא הגיע בגיל מאוחר יחסית לאן.בי.איי ללא שום יסודות. לא יסודות כדורסל ולא יסודות לחיים בריאים. על הפרקט בייטס היה הצלחה גדולה. מחוץ לפרקט בייטס נכשל טוטאלית, כשנאבק בבעיות סמים ואלכוהול ובעיות אלו חיסלו לו את הקריירה באן.בי.איי.

לג'רמי לין לא יהיו שום בעיות כאלו, לפחות לא יותר מהאדם הממוצע. בכל זאת מדובר באחד האנשים החכמים באן.בי.איי. הפקפוק בלין הוא מקצועי נטו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 11:47 am 
Sophomore

הוא גם לא הולך לבאס אנשים ביוסטון כי גם שם יודעים שהניקס ישוו (במיוחד כשהשנה הרביעית לא מובטחת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 12:37 pm 
Hall of Famer

הסלטיקס הולכים להציע לג'ף גרין 40 מיליון ל-4 שנים כנראה, מוגזם לגמרי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 12:40 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
?!
מופרע לחלוטין. האיש הרגע יצא מניתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 12:53 pm 
Hall of Famer

- רוי - 5 מיליון דולר לעונה לשחקן שלפני שנה פרש מכדורסל בגלל פציעה נשמע די הרבה.
- הבולס כרגיל ישנים בעמידה ובסוף יגמרו עם סי ג'יי ווטסון כרכז פותח.
- אם יוסטון תחתים את לין ואשיק, הם הולכים להצטער מאוד עוד כמה שנים.
- על אף שוק העברות די מבעבע השנה, מיאמי ואוקלהומה לא צריכות להיות מוטרדות מדי. אף קבוצה אחרת לא התחזקה באופן משמעותי מדי. מיאמי עוד אולי תתחזק עם ריי אלן מהספסל. על אף שריי ריי כבר לא בקו הבריאות של פעם, שחקנים מסוגו צריכים להופיע סה"כ ל-2-3 משחקים חשובים בפלייאוף וזה כל תפקידם בעונה שלמה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 1:18 pm 
Junior

לא שומעים על ההורנטס, למרות שאם אני לא טועה יש להם הרבה מקום מתחת לתקרה אחרי הטרייד והניפוי של לואיס, גם עם החתמה של גורדון.
אם יש להם סיכוי לאיליאסובה ועוד אחד מבין באטום\ ג'ף גרין אז יש להם סיכוי פלייאוף כבר השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 1:30 pm 
Senior

תותח, השאלה כמובן היא מה קורה עם הווארד. אם הוא איכשהו מצליח לנחות בנטס או בלייקרס, אז בהחלט יש מה למיאמי ואוקלוהומה לדאוג. אבל יש כמה סיבות לכך שאני לא חושב שיקרה עם זה משהו עד קרוב לטרייד דד ליין:
א. אורלנדו תרצה לראות איזה הצעות אחרות מגיעות.
ב. גם אם אורלנדו מעוניינת בהצעה מניו ג'רזי או הלייקרס, לא הגיוני ללכת עליה עכשיו, כי אם תכלל בחירת דראפט של השנה מצד ניו ג'רזי או הלייקרס בהצעה, הבחירה הזו תהיה טובה יותר בלי האסקטרה נצחונות שיביא הווארד אם יגיע לקבוצה החדשה בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 2:09 pm 
Senior

ללייקרס יש בכלל יכולת כלכלית להביא את האוורד אחרי הטרייד על נאש? גם בשנה שעברה הלייקרס היו עם הפיירול הכי גבוה בליגה. נראה לי שזה דיבורים באוויר בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 2:12 pm 
Senior

בהחלט יש להם יכולת כלכלית להביא את הווארד. השאלה היא אם יסכימו לקחת גם את החוזה של הטורקי בעניין, שזה כבר הרבה יותר כואב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 2:13 pm 
Sophomore

נערך

נערך לאחרונה על ידי itay2 בתאריך ו' יולי 06, 2012 9:25 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 77 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: