סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:16 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 2:17 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מי הדביל בקליפרס שמשאיר את VDN ומביא את קרופורד, גירסה משוכללת יותר של ניק יאנג????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 2:21 pm 
Senior

Amos Gueta כתב:
בהחלט יש להם יכולת כלכלית להביא את הווארד. השאלה היא אם יסכימו לקחת גם את החוזה של הטורקי בעניין, שזה כבר הרבה יותר כואב.

הם לא יכולים לקבל אותו בטרייד וישר לשחרר אותו באמנסטי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 2:35 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
Amos Gueta כתב:
בהחלט יש להם יכולת כלכלית להביא את הווארד. השאלה היא אם יסכימו לקחת גם את החוזה של הטורקי בעניין, שזה כבר הרבה יותר כואב.

הם לא יכולים לקבל אותו בטרייד וישר לשחרר אותו באמנסטי?

אם אני זוכר נכון, אי אפשר לשחרר באמנסטי שחקן שקיבלת בטרייד, רק שחקנים שהקבוצה החתימה בעצמה.

חוץ מזה, עם ה-CBA החדש לקבוצות יהיה הרבה יותר קשה להגיע לפיירול גבוה, מס המותרות הרבה יותר חריף בהסכם החדש.

לא שמתי לב אם נכתב כאן או לא, אבל ניקולס באטום סיכם על 45 מיליון ל-4 שנים במינסוטה (אם כבר מדברים על סכומים מופרכים...), פורטלנד תוכל להשוות את ההצעה, אבל אני בספק אם זה יקרה בסכומים כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 2:46 pm 
Junior

מה יותר הזוי- 10 מיליון לעונה לגרין או 11 מיליון לעונה לבאטום?

החוזים של האוורד וביינום דומים, מרחק של 2 מיליון, כך שזה טרייד מתבקש ולא תהיה ללייקרס בעיה.

מאיפה השמועה שנוביצקי רוצה טרייד? גם זה מאוד מתבקש-זה לא עניין של מה עשית בקרירה, זה העניין הזה שנוביצקי עדיין שחקן על - זה כמו שדאנקן/גארנט שנה אחרי האליפות האחרונה שלהם היו משחקים בקבוצת לוטרי עד סיום הקרירה. נוביצקי שחקן גדול מדי כדי לפרוש ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:05 pm 
Hall of Famer

על פניו הסכומים גבוהים, אבל לגבי גרין אני משוחד לגמרי (מת עליו עוד מהמכללות) ולגבי באטום, ממש לא מן הנמנע שהוא יהפוך לפרנצ'ייז. בן 24, שומר מצוין, אתלט גדול, יד טובה לשלוש. החבילה קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:06 pm 
Sophomore

itay2 כתב:
אחרי ההחתמה של דרון וויליאמס והעזיבה של טרי, דירק נוביצקי מבקש טרייד.

:shock:
לינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:29 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:

לא ראיתי בשום מקום ידיעה כזו, אבל פתאום הייתה לי תחושה גועלית שהוא הולך לנחות בלייקרס ליד החבר שלו נאש בתמורה לאיזה אנדרו ביינום כזה (שכמובן ישבור את שתי הברכיים 5 דקות אחרי הטרייד בערך), אני מאוד מקווה שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:31 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
על פניו הסכומים גבוהים, אבל לגבי גרין אני משוחד לגמרי (מת עליו עוד מהמכללות) ולגבי באטום, ממש לא מן הנמנע שהוא יהפוך לפרנצ'ייז. בן 24, שומר מצוין, אתלט גדול, יד טובה לשלוש. החבילה קיימת.

באטום ממש לא טיפוס של שחקן פרנצ'ייז לדעתי, שחקן משלים טוב, יכול להיות אופצייה שלישית-רביעית בקונטנדרית ולא יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:32 pm 
Hall of Famer

לא יודע, עד היום הוא לא היה בסיטואציה של פרנצ'ייז. סה"כ הוא בחור צעיר, יכולות מצוינות יש לו, במינסוטה הוא יכול להוביל קבוצה יחד עם קווין לאב. אם נחיה וזה יקרה-גם נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:36 pm 
Senior

באטום יוביל את מינסוטה יחד עם קווין לאב? מה עוד, טלטוביץ' יוביל את הנטס יחד עם דרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:37 pm 
Hall of Famer

והקשר בין באטום לטלטוביץ', מלבד יבשת הולדתם, הוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:38 pm 
Senior

ממתי באטום מוביל קבוצות ב-NBA?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:44 pm 
Senior

rony כתב:
itay2 כתב:

לא ראיתי בשום מקום ידיעה כזו, אבל פתאום הייתה לי תחושה גועלית שהוא הולך לנחות בלייקרס ליד החבר שלו נאש בתמורה לאיזה אנדרו ביינום כזה (שכמובן ישבור את שתי הברכיים 5 דקות אחרי הטרייד בערך), אני מאוד מקווה שזה לא יקרה.

זה לא מתאפשר כלכלית אני מניח בשום אופציה שהיא. לנוביצקי יש את החוזה השני הכי גדול בליגה אחרי קובי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:45 pm 
Hall of Famer

תגיד, אתה טורח בכלל לקרוא מה שכותבים או שאתה סתם מגיב אוטומטית על רעיונות רנדומליים?

אף אחד לא אמר שבאטום הוביל קבוצת NBA, אמרתי שאני חושב שיש לו את הפוטנציאל להוביל. בניגוד לטלטוביץ', כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:49 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
rony כתב:
itay2 כתב:

זה לא מתאפשר כלכלית אני מניח בשום אופציה שהיא. לנוביצקי יש את החוזה השני הכי גדול בליגה אחרי קובי היום.

והחוזה של ביינום זה גרעינים? ביינום ופילרים זה טרייד שיעבור. אז אמנם הלייקרס ישארו עם ספסל די-ליג, כמה סימני שאלה הגנתיים גדולים, הרבה רגליים זקנות וחשש לא קטן לקרבות אגו בהנהגתו של אותו האיש, אבל אין ספק שזו תהיה חמישייה מהמעניינות בהסטוריה המודרנית של הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:51 pm 
Senior

על סמך מה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 3:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
כדאי לאנשים לקרוא את הכתבה על בילי ריי בייטס, כי זאת כתבה מעניינת. כדאי עוד יותר לקרוא את הספר של דיוויד הלברשטם - "שם המשחק"
אבל זאת סתם קריאה מעניינת ואין לה שום קשר למקרה של לין. בילי ריי בייטס היה מקרה של כישרון עצום, שבגילאים הצעירים בגלל המקום ממנו הוא בא, נבלע. הוא הגיע בגיל מאוחר יחסית לאן.בי.איי ללא שום יסודות. לא יסודות כדורסל ולא יסודות לחיים בריאים. על הפרקט בייטס היה הצלחה גדולה. מחוץ לפרקט בייטס נכשל טוטאלית, כשנאבק בבעיות סמים ואלכוהול ובעיות אלו חיסלו לו את הקריירה באן.בי.איי.
לג'רמי לין לא יהיו שום בעיות כאלו, לפחות לא יותר מהאדם הממוצע. בכל זאת מדובר באחד האנשים החכמים באן.בי.איי. הפקפוק בלין הוא מקצועי נטו.

בייטס עבר לאחר ההצלחה הקצרה ב-NBA לליגה הפיליפינית והפך לאליל שם. נחשב עד היום לזר המוצלח בתולדות הליגה (בכלל הגמדים שם מטורפים על כדורסל). כמובן שהוא חזר בסיום הקריירה לארה"ב ונכנס לכלא על שוד מזוין או משהו כזה.
אין סיכוי שמשהו דומה יקרה ללין, הוא עדיין בוגר הרווארד, כנראה ממשפחה מסודרת כלכלית, והפקפוק שלי הוא לחלוטין מקצועי.
הוא הראה יכולות כדורסל אינסטינקטיביות מצוינות ויש לו סייז מצוין אבל הכדרור שלו כ"כ בינוני שאני לא רואה איך הוא יהפוך ליותר מרכז שמדי פעם דופק משחקים טובים אבל מרוויח הרבה יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 4:01 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
על סמך מה בדיוק?

על סמך:
nadav_hacohen כתב:
בן 24, שומר מצוין, אתלט גדול, יד טובה לשלוש. החבילה קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 4:07 pm 
Senior

בדרך כלל שחקנים כאלה הם רול פליירס, או רול פליירס משודרגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 4:08 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
עמוס לב כתב:
כדאי לאנשים לקרוא את הכתבה על בילי ריי בייטס, כי זאת כתבה מעניינת. כדאי עוד יותר לקרוא את הספר של דיוויד הלברשטם - "שם המשחק"
אבל זאת סתם קריאה מעניינת ואין לה שום קשר למקרה של לין. בילי ריי בייטס היה מקרה של כישרון עצום, שבגילאים הצעירים בגלל המקום ממנו הוא בא, נבלע. הוא הגיע בגיל מאוחר יחסית לאן.בי.איי ללא שום יסודות. לא יסודות כדורסל ולא יסודות לחיים בריאים. על הפרקט בייטס היה הצלחה גדולה. מחוץ לפרקט בייטס נכשל טוטאלית, כשנאבק בבעיות סמים ואלכוהול ובעיות אלו חיסלו לו את הקריירה באן.בי.איי.
לג'רמי לין לא יהיו שום בעיות כאלו, לפחות לא יותר מהאדם הממוצע. בכל זאת מדובר באחד האנשים החכמים באן.בי.איי. הפקפוק בלין הוא מקצועי נטו.

בייטס עבר לאחר ההצלחה הקצרה ב-NBA לליגה הפיליפינית והפך לאליל שם. נחשב עד היום לזר המוצלח בתולדות הליגה (בכלל הגמדים שם מטורפים על כדורסל). כמובן שהוא חזר בסיום הקריירה לארה"ב ונכנס לכלא על שוד מזוין או משהו כזה.
אין סיכוי שמשהו דומה יקרה ללין, הוא עדיין בוגר הרווארד, כנראה ממשפחה מסודרת כלכלית, והפקפוק שלי הוא לחלוטין מקצועי.
הוא הראה יכולות כדורסל אינסטינקטיביות מצוינות ויש לו סייז מצוין אבל הכדרור שלו כ"כ בינוני שאני לא רואה איך הוא יהפוך ליותר מרכז שמדי פעם דופק משחקים טובים אבל מרוויח הרבה יותר מדי.

אומר זאת שוב, אין סיכוי שהוא ירוויח הרבה יותר מדי, כי הרווח שהוא מביא לכמה וכמה שווקים, גדול בהרבה מיכולותיו ככדורסלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 4:10 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
rony כתב:
itay2 כתב:

כלכלית בטח שזה מתאפשר-בדקתי בטרייד משין, לצורך העניין ביינום, ארטסט ומקרוברטס תמורת נוביצקי והייווד (אפשר גם להוריד את ארטסט והייווד, זה עדיין יעבוד), דאלאס נפטרת מהחוזה הזוועתי של הייווד תמורת החוזה הנגמר של מקרוברט וזה של ארטסט שנגמר שנה אחריו לעומת הייווד שיש לו עוד 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 4:13 pm 
Senior

איכס. מקווה שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 4:21 pm 
Freshman

אני בקושי מצליח לעקוב אחרי הדיונים והתגובות. סיכמתי את הצד המזרחי של הNBA למי שמעוניין.
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewent ... 348272&r=1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 4:23 pm 
Hall of Famer

כל הכבוד על ההשקעה, אבל בדיוק בשביל זה עמוס לב פתח את "הנושא הטכני", ונראה לי שהסיכום שלך צריך לשכון לפחות גם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 4:36 pm 
Senior

נדמה לי שחביבו של שימי הלא הוא פיטמן שחקן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 62 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: