סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 4:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
למיאמי יש אופציה על פיטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:29 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
נדמה לי שחביבו של שימי הלא הוא פיטמן שחקן חופשי.

למה סתם ללכלך? נדב צודק, וריילי כבר אמר שהם משאירים אותו.

ומפיטמן לשחקן בעל חשיבות דומה - דוויאט הוא הכלי הכי משמעותי שנשאר על הלוח, והזזתו יכולה לקבוע את זהות האלופה הבאה. אם המג'יק שוב יצאו אפסים ויתנו אותו תמורת ביינום (שאין לי ספק שיקרוס מקצועית באורלנדו, חרא אופי, לא בנוי להיות אופציה מס' 1, סיכון טוב לפציעות) סטרייט אפ - אני לא רואה מי יכול להתמודד מול הלייקרס.

הסנטר הטוב בליגה + טופ 5 PF + טופ 3 SG + טופ 5 PG
=
WTF

זאת קבוצה עם ארבעה אולאוףפיימרים כשאף אחד מהם עדיין לא האט בצורה דרסטית מידי, ואולי חשוב מכך הקו הקדמי הכי חזק בליגה בהפרש ענק, ועוד יהיו כמה שחקנים לא רעים מסביבם. זה יהיה מגעיל ברמות ולא נותר אלה לקוות שהמג'יק יעדיפו לשלוח אותו לאיזה אטלנטה או יוסטון או מלאגה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:34 pm 
Junior

אה, ואתמול בלילה ריי אלן צולם סועד בסאות' ביץ' עם חברה מפוקפקת שכללה את אלוזנו מורנינג, ספולסטרה, פט ריילי וניק אריסון.

אם הוא חוזר לבוסטון הוא חתיכת טרול שלא מהעולם הזה..מנע מההיט להתמקד בשחקנים אחרים, פיתח ציפיות שווא ובסוף הוציא אותם פארשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:37 pm 
Hall of Famer

שימי. את ההודעה שלך על ריי אלן לא הבנתי בכלל. זכותו להתלבט בין בוסטון למיאמי.
את ההודעה על האוורד גם לא ממש - נאש בן 600 וכבר לא טופ 5 ברכזים, בטח לא אם משקללים גם הגנה. האוורד בשביל ביינום ופילרים, זה טרייד הגיוני מאד לאור שאר האופציות של אורלנדו.

אם כי אישית, מה שהייתי מעדיף זה דווקא טרייד של גאסול ופילרים תמורת ג'וש סמית' . נראה לי שזה עדיף ללייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:40 pm 
Hall of Famer

וג'וש סמית' תמורת בחירות סיבוב שני בדראפט 2020 זה בכלל עדיף ללייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:41 pm 
Hall of Famer

נו באמת, נדב. ההפרש בין ביינום להאוורד יותר גדול מאשר ההפרש בין סמית' לגאסול? לא נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:44 pm 
Junior

בסדר..להתלבט, אבל כמה זמן? היה לו מאז גמר המזרח בערך. זה לא שיש פה איזה משא ומתן מסובך, ברור לו ממזמן בדיוק מה ההיט יכולים להציע..אין להם מרווח תמרון.

לגבי נאש, אם נתמקד בפלייאוף אני מתקשה למצוא חמישה רכזים שאני לוקח לפניו, במיוחד לקבוצה שגם ככה היא עמוסת כשרון :

1.פול
2.ווסטברוק
3.דרון
4.רונדו
מי חוץ מהם יועיל לקבוצה כשרונית בפלייאוף יותר מנאש?
זה לא הגיל, זה התרגיל. נאש עדיין נראה טוב מאוד..יש שחקנים שנראים גמורים בגיל 35 ויש תופעות טבע כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:48 pm 
Hall of Famer

נו באמת, נורטון. קודם כל, לביינום יש קייס טוב מאד לתואר הסנטר הטוב בליגה, והוא לכל הפחות השני בטיבו אחרי הווארד. אז להחליף בלית ברירה את הסנטר הטוב בליגה בסנטר השני בטיבו בליגה, שהוא גם צעיר יותר ולדעתי בעל סקילס התקפיים משובחים יותר, זה ממש לא נורא. לעומת זאת, להחליף את אחד משחקי האול אראונד המשובחים בליגה, שחקן שמתקרב לשיא הקריירה שלו ואתלט עצום, בשחקן בן 32 שנמצא בבירור בחלק היורד של הקריירה שלו והתחיל כבר לדבר על עונת פרישה בברצלונה, וכל זה כאשר הפרשי המשכורות יחייבו דווקא את אטלנטה להוסיף פילרים-זה טרייד שיש לו רק צד אחד שמרוויח. כמובן, אוהדי הלייקרס ירגישו שזה הדבר הטבעי, אבל מצד ההגיון-זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:51 pm 
Hall of Famer

פארקר.

חוץ מזה, אנשים יכולים לדבר על המספרים של נאש עד מחר. אבל המספרים האלה ירדו עם התקדמות העונה, המחצית השניה של העונה של נאש לא היתה טובה במיוחד, והוא גם החסיר לא מעט משחקים בכלל. לא יעזור כלום, האיש בירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:52 pm 
Hall of Famer

נדב, קיבלתי. אז לא יודע, פאוור אחר. אני חושב שהזכירו את רנדולף, עוד שחקן בצד היורד של הקריירה, והוא גם אופציה סבירה, כמו גם סקולה, שגם עליו דובר. ושניהם פחות טובים מגאסול, כך שיחד עם איזה פילדר נחמד מממפיס או מיוסטון, בכלל יהיה נחמד.

הבעיה המרכזית של הלייקרס השנה (או אחת מהן) היתה העובדה שהיא שיחקה עם שני סנטרים שסתמו את הצבע. כבר אין לה איזה אודום. סקולה ורנדולף יפתרו את הבעיה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:54 pm 
Hall of Famer

דווקא סקולה ורנדולף יפתרו? שניהם פחות ניידים מגאסול או לפחות לא יותר ניידים ממנו משמעותית, ואם לשיטתך הם גם פחות טובים-מה הועלת בתקנתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:56 pm 
Hall of Famer

לשניהם יש קליעה מחצי מרחק (על שחקן) טובה יותר מאשר של גאסול. גאסול יודע להתמקדם מעט רחוק מהסל בלי כדור ולקלוע, אבל די קשה לו לקלוע כששומרים עליו, מחצי מרחק. רנדולף וסקולה - כן. יש להם את יכולת יצירת הספייסינג הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 5:57 pm 
Senior

סקולה בגילו של גאסול, אני לא חושב שגם אצלו נראה איזה גרף עלייה מטורף. הוא שחקן פחות טוב ממנו גם היום, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 6:06 pm 
Hall of Famer

נו, ברור שסקולה באותו גיל, וגם פחות טוב מגאסול. אבל הוא גם ככל הנראה יותר מתאים לשחק ליד סנטר, ואם אתה מוסיף לו איזה פטריק פטרסון או קורטני לי, זה כבר מתחיל להיות די הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 6:13 pm 
Senior

אני חושב שהלייקרס היו חסרים בשנתיים האחרונות אתלטיות ומהירות הרבה יותר מאשר פאוור פורוורד שמתאים לשחק ליד ביינום. ההחתמה של נאש לא משפרת את זה, אלא די מחריפה את הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 6:16 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נו, ברור שסקולה באותו גיל, וגם פחות טוב מגאסול. אבל הוא גם ככל הנראה יותר מתאים לשחק ליד סנטר, ואם אתה מוסיף לו איזה פטריק פטרסון או קורטני לי, זה כבר מתחיל להיות די הוגן.

נורטון, אתה ממשיך להתעלם בשיטתיות מהצד שאינו הלייקרס. איזה אינטרס יש ליוסטון לעשות את הטרייד הזה? גאסול יהפוך אותם לקונטנדרים? הם הרי הולכים לבנייה מחדש או לנסיון לצוד סופרסטאר (ע"ע שגעת הדראפט שלהם, הטריידים והדיבורים על הווארד), מה יש להם להתעסק בקקי של גאסול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 6:18 pm 
Hall of Famer

וחדשות מפנסילבניה: יאהו מפרסמים שניק יאנג בדרך לפילי, שעל הדרך גם משתמשת באמנסטי כדי לחתוך את אלטון בראנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 6:36 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
נורטון כתב:

נורטון, אתה ממשיך להתעלם בשיטתיות מהצד שאינו הלייקרס. איזה אינטרס יש ליוסטון לעשות את הטרייד הזה? גאסול יהפוך אותם לקונטנדרים? הם הרי הולכים לבנייה מחדש או לנסיון לצוד סופרסטאר (ע"ע שגעת הדראפט שלהם, הטריידים והדיבורים על הווארד), מה יש להם להתעסק בקקי של גאסול?

כי סקולה זה אותו קקי, מה זה כל כך חשוב איזה קקי יש להם? ללייקרס זה חשוב.

HAVING SAID THAT - בגדול, אתה צודק. זה לא שטרייד מהסוג הזה ישנה במיוחד ליוסטון ולכן סביר להניח שאין להם סיבה לעשות אותו. בכל מקרה, הוא גם לא מזיק להם וגם זה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 6:38 pm 
Junior

שימי ריגר וונאבי כתב:
הסנטר הטוב בליגה + טופ 5 PF + טופ 3 SG + טופ 5 PG
=
WTF

;;-))) ;;-)))

כיף לראות איך האנטי לייקרס מתמרנים בין הפטיש לסדן- מצד אחד גאסול בין 5 הPF הכי טובים (או בין 5 הסנטרים), מצד שני כשמדובר על טריידים מי בכלל ירצה את "הקקי של גאסול" (ובתחילת העונה הקונצנזוס כאן היה שברוק לופז בעל ערך טרייד גדול יותר מביינום ושהמג'יק לא יעבירו עליו את האוורד). מה שטוב ללייקרס זה שגאסול עדיין אחד הגבוהים המוערכים בליגה (בעיני-שלא בצדק, למרות עוד עונה רגילה לא רעה). גבוהים כמוהו זה מצרך נדיר, יוסטון היו מוכנים להעביר תמורתו את סקולה+רול פליירס בתחילת השנה- הם רוצים אותו כפנים של הקבוצה. הוא צעיר מסקולה (שחקן של 6.6 רב' ביוסטון) ועדיף עליו בכמה רמות, השאלה היא אם הלייקרס מוכנים לטרייד כזה של סקולה+לי על גאסול, כלומר אני הייתי זורק אותו כי אני לא סובל את פאו, אבל גאסול שחקן מוערך. על קווין מרטין (חוזה של 13 מיליון, נגמר שנה הבאה)+סקולה על גאסול+ארטסט הם ילכו.

מצד שני בהחלט עדיף את ג'וש סמית' (היו שמועות על טרייד שלו על גאסול) שיסדר את ההגנה ויכול להפוך לסוג של אמארה בהתקפה ליד נאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 6:53 pm 
Senior

קווין מרטין וסקולה במקום גאסול? אין גבול לפנטזיות של אוהדי הלייקרס. אולי האוורד יעבור בתמורה למקרוברטס גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 7:00 pm 
Junior

ניקולס באטום הוא לא פרנצ'ייז פלייר. אם הוא היה עשוי מחומר של כוכבים היה לו מספיק הזדמנויות לקחת את המושכות אבל הוא לא כזה. אין לו אופי של אופציה ראשונה או שניה בהתקפה. הוא שחקן שכמעט לא עושה טעויות, עושה הכל טוב אבל נשאר בתוך הזרימה של המשחק ולוקח את מה שההגנה נותנת לו. אם יתבקש לקחת על עצמו את המשחק היכולת שלו תרד.
שלא תבינו לא נכון, זה שחקן שאני מאוד מאוד אוהב. שחקן שקשה לא לאהוב. הוא אולי שחקן ההגנה הכי טוב שאני זוכר בפורטלנד בעשור האחרון. אפילו יותר טוב מקמבי. יש לו יכולת הגנתית גם באחד על אחד וגם בהגנה קבוצתית, בערך פעם בשני משחקים הוא חוזר להגנה בריצה ועושה בלוק במתפרצת, זה כבר אפילו לא מפתיע (עדיין מרשים). ומהצד השני זה שחקן שמתקרב ל- 50, 40 ו-90 באחוזים מהשדה, שלוש ועונשין. שחקן שמה שהוא כן יעשה הוא יעשה טוב אבל כאמור שחקן שהמשחק שלו מבוסס על להיות חלק מהמערכת ולא כאלפא-דוג.
הוא טיפוס "זורם". שחקן כמעט מושלם מבחינת כדורסל, הרול-פלייר הכי טוב ואמין שיכול להיות. אבל לא פרנצ'ייז פלייר. אולי בדיוק מה שהוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 7:07 pm 
Junior

אחלה, בוא נראה מה היה הטרייד שהרוקטס הסכימו לו על פאו גאסול, וסטרן ביטל, ונראה מי מפנטז:

ההורנטס נותנים את כריס פול וקיבלו את אודום סקולה ודראגיץ'.
הלייקרס נותנים את גאסול ואודום ומקבלים את פול.
יוסטון נותנים את סקולה, מרטין דראגיץ' ובחירת סיבוב ראשון ומקבלים רק את פאו גאסול וזה היה אחרי הפלייאוף הנוראי שלו.
עכשיו בוא ננסה שוב: בלי דראגיץ' הרכז העולה, בלי בחירת דראפט, רק סקולה ומרטין על גאסול וארטסט. יש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 7:09 pm 
Junior

קיופיפלו כתב:
ומהצד השני זה שחקן שמתקרב ל- 50, 40 ו-90 באחוזים מהשדה, שלוש ועונשין.

1. לא הייתי קורא ל-45% מהשדה מתקרב ל-50.
2. לא הייתי קורא ל-84% מהעונשין (אני מעגל למעלה) מתקרב ל-90%, למרות שזה בהחלט אחוז טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 7:31 pm 
Senior

זה שסטרן ביטל טרייד חד צדדי , כמו שהיה צריך לעשות, אגב, כשממפיס בטיפשותה נתנה את גאסול בשביל קוואמי בראון, לא הופך טרייד בהשתתפות חלק מהנפשות הפועלות ליותר הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 8:22 pm 
Junior

itay2 כתב:
אחרי ההחתמה של דרון וויליאמס והעזיבה של טרי, דירק נוביצקי מבקש טרייד.

זה מבוסס על סיפור אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 144 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: