סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 8:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קשה לי לראות את המג'יק עושים טרייד סטרייט אפ של ביינום על הווארד בלי הבטחה של ביינום לחתימה על חוזה חדש, כי בלי זה, בעונה הבאה המג'יק יהיו בדיוק באותה סיטואציה שהם היו בעונה הנוכחית רק עם ביינום וכמובן עם קבוצה שלא יכולה להתמודד על שום דבר. המג'יק צריכים להפוך את הווארד לנכסים שיקחו את המועדון קדימה בעתיד הקרוב/רחוק, לא לשחקן להשאלה לעונה או שתיים, טוב ככל שיהיה.

שחף, דריל מורי, הג'י.אם של יוסטון חולה על התחת של גאסול. אם הלייקרס ירצו להקשיב לטרייד, הוא כבר יתפור להם חבילה. זה קצת מצחיק לעבור מדיבורים על פנטזיה של אוהדי לייקרס ואז כשמראים לך שבקיץ האחרון הרוקטס היו מוכנים לחתום על עסקה שנותנת לא פחות על גאסול, לדבר על טריידים לא הוגנים.

צ'ארלס, אם גם אתה מסכים שהסיפור של בילי ריי בייטס לא דומה לזה של לין, אז למה שלחת אותנו לקרוא כתבה על ריי בייטס בהקשר של לין (מעבר לכך שזאת הייתה כתבה מעניינת ואני בהחלט נהניתי, למרות שהיכרתי את סיפור ריי בייטס)?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 9:23 pm 
Sophomore

picknroll כתב:
itay2 כתב:
אחרי ההחתמה של דרון וויליאמס והעזיבה של טרי, דירק נוביצקי מבקש טרייד.

זה מבוסס על סיפור אמיתי?

:roll: בדקתי שוב את המקור ועניין הטרייד נכתב רק כספקולציה.
סורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 9:32 pm 
Hall of Famer

למה פילי מוציאים אמנסטי על בראנד? הוא שחקן תורם, חוזה נגמר גדול. לא כדאי להם לשמור את האופציה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 9:43 pm 
Hall of Famer

הם חייבים לתת לבראנד אמנסטי בכדי להחתים את ניק יאנג ולהאריך את החוזה של ספנסר הוז. אין לי בעיה עם זה שהסיקסרס נפטרים מה-18 מיליון דולרים של החוזה של בראנד, אבל בשביל ניק יאנג? אני באמת לא יכול לאהוד את הסיקסרס חסרי היכולת הללו. לפי שמועות מי שמתעניינת בבראנד היא הדאלאס מאבריקס. אני חושב שאם הוא יהפוך לשחקן חופשי ולא ילקח ע"י המאבס מהווייברס, בראנד כרגיל כמו כל ווטרן זול, מועמד נאה למיאמי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 9:44 pm 
Senior

מה יש להיט לעשות עם בראנד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 9:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
צ'ארלס, אם גם אתה מסכים שהסיפור של בילי ריי בייטס לא דומה לזה של לין, אז למה שלחת אותנו לקרוא כתבה על ריי בייטס בהקשר של לין (מעבר לכך שזאת הייתה כתבה מעניינת ואני בהחלט נהניתי, למרות שהיכרתי את סיפור ריי בייטס)?

הסיפורים עשויים להיות דומים בכך שהראשון בא משום מקום ונתן תקופה קצרה יפה ומפתיעה (כולל פלייאוף בו קלע אאל"ט מעל 20 נק') ונעלם מהמפה ולא יפתיע אותי אם גם לין יסיים כהערת שוליים בדברי הימים של ה-NBA.
וחוץ מזה מה רע בלקרוא סיפור מעניין על עלייה מאשפתות (ובדיעבד חזרה אליהן)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 9:48 pm 
Hall of Famer

לא רע לקרוא את הסיפור הנ"ל.

ריב' טוב וגוף שיכול לשחק בעמדת הסנטר שבא בזול ועדיף על כל מה שיש למיאמי כיום מהספסל זה תמיד טוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 10:17 pm 
Sophomore

אלטון בראנד לדאלאס או מיאמי זה אחלה, אבל קודם צריך שקבוצה מתחת לתקרת השכר לא תציע לו חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 06, 2012 10:23 pm 
Hall of Famer

דאלאס מתחת לתקרת השכר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 1:46 am 
Junior

אני מתחיל לפתח סלידה קשה מכל נושא ה׳רסטריקטד׳.
אחד אחרי השני אחרי השלישי בסטאטוס הזה מקבל לפחות 30% מעל השווי שלו בגלל חוקי המשחק האלה.
היו זמנים שמשכורות השחקנים שיקפו את מעמדם ויכולתם, למעט כשלונות חריגים פה ושם, הרבה יותר בנאמנה.
כרגע, לאט לאט, אנחנו מגיעים לכך שכל שחקן טוב שמסיים חוזה רוקי מקבל חוזה שהוא לא שווה אותו. היחידים שנשארו שמקבלים את הכסף שמגיע להם אלה הכוכבים יוצאי הדופן כמו דוראנט והשחקנים הבינוניים ולמטה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 6:21 am 
Sophomore

ריי אלן יחתום במיאמי שייפגשו השבוע גם עם מרכוס קמבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 9:18 am 
Junior

עבור אלו קבוצות חוץ מהחשודות המיידיות (מיאמי ודאלאס) בראנד זו אופציה ריאלית? מה תהיה העלות שלו לקבוצה שתחתים אותו? האם זה הסכום שהוא היה אמור להרוויח בפילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 9:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צ'ונסי, אבל מה ההבדל בין רסטריקטד ללא רסטריקטד מהבחינה הזו? אם קבוצה מוכנה "להשוות" חוזה גבוה לשחקן, היא מן הסתם תוכל להציע לו את הסכום הזה אם הוא יקבל הצעה נמוכה יותר מקבוצה אחרת, גם בלי המחויבות הפורמלית. אולי יש כאן משהו שקשור לחוקי הNBA או לתורת המשחקים שנשגב מבינתי, אבל אני לא משוכנע.

בכל אופן, סתם דוגמה שקופצת לי לראש - אז במקרה של קרלוז בוזר והמעבר שלו ליוטה (מעבר לעניין המסריח שהיה שם) הוא קיבל חוזה גבוה מאוד כשחקן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 10:22 am 
Freshman

יש איזשהוא היגיון במה שצ'ונסי אומר.
במו"מ רגיל, שחקן שמנסה לקבל את החוזה הטוב ביותר בין 2 קבוצות, לדוגמא, צריך להעביר בעצמו את פרטי החוזה שכל אחת מהקבוצות הציעה לו אל הקבוצה האחרת. בגלל שהשחקן עצמו הוא לא דמות נטולת אינטרסים בסיפור, אפשר להניח שהקבוצות לא תמיד קונות את הטענות של השחקנים ומניחות שהשחקנים מנפחים את ההצעות כדי לקבל הצעות טובות יותר.
כשמדובר בריסטריקטד, האינפורמציה שמקבלת הקבוצה היא 100% אמינה.

בקיצור, הריסטריקטד מגדיל את כמות המידע הודאי שעומד לרשות הקבוצות ובגלל זה הדינמיקה של המו"מ אמורה להיות שונה (קצת כמו ההבדל בין מכירה פומבית למו"מ רגיל).

רק צ'ונסי - יש מקרים בהם זה עובד לרעת השחקן. צריך לנכות את המקרים בהם היה מו"מ רגיל + שחקנים הצליחו לעבוד על הקבוצות בנוגע להצעות אחרות שיש להם, למרות שלא היו הצעות כאלו (או שהן היו בערך פחות יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 12:20 pm 
Junior

ריי ריי בא להיט! תענוג - 9.5 מיליון ל3 שנים.
זה חיזוק מאוד משמעותי לטעמי. החדירות של ריי ריי כבר על סף הלא קיימות, אבל הזריקה עושה רושם עדיין אבסולוטית וזה יכול להיות חשוב מאוד. קלעי יציב זה משהו שהיה חסר מאוד בהיט השנה... היחיד שהיה קרוב להגדרה היה צ'אלמרס.

ולפני שפלאש יגיד שמילר קלעי יציב - הוא לא, הוא סיפק 6 נקודות למשחק העונה ושיחק כולה 39 משחקים... זה לא שחקן שאפשר לבנות עליו בצורה עקבית לפתוח הגנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 12:29 pm 
Hall of Famer

בגמר היתה להם שורה של קלעים יציבים, ובראשם באטייה (אבל גם מילר, וזה כשג'ונס על הספסל). לא יודע אם אלן בגיל 38, ייתן הרבה יותר בדקות החשובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 12:40 pm 
Junior

ריי לפחות מרבית עונה שעברה נראה יציב מאוד מבחינת הקליעה... איך שלא נהפוך את זה ה14 נקודות שלו בממוצע זה יותר מבאטייה ומילר יחד.
בגמר רק באטייה היה יציב עם הקליעה, אבל בשאר העונה הוא היה פח מבחוץ.
לא יודע אם אלן בגיל 37 יהיה אותו קלעי או אפילו קרוב למה שהוא היה רוב הקריירה, אבל לא רואה שום סיבה לא לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 12:47 pm 
Junior

lature- ממש לא קשור לדעתי לשחקנים ש״עובדים״ על הקבוצות.

ראובן- במחשבה שנייה, יכול להיות שאתה צודק.
העניין שמנפח את חוזי הרסטריקטד זה שקבוצות אחרות מציעות חוזים מנופחים כדי שהקבוצה המחזיקה בזכויות להשוות אולי לא תעשה זאת בגלל הסכום הגבוה מדי, וזה קורה כמו שאמרתי אצל כל שחקן טוב שיוצא לשוק עם טייטל רסטריקטד.

כנראה שאתה צודק ובעצם כל שחקן טוב שיוצא לשוק חופשי, רסטריקטד או לא, מקבל חוזה מנופח, שהרי כפי שהרסטריקטד מקבל הצעה מנופחת שתמנע מקבוצתו להשוות, כך כל פרי אייג׳נט אמור/יכול לקבל הצעה מנופחת מקבוצה שרוצה אותו ורוצה למנוע מכל קבוצה אחרת שמתעניינת להיכנס למשחק עליו, ע״י ההצעה המנופחת.
ג׳ו ג׳ונסון, בוזר, אולי גם אמארה וצ׳נדלר, אלה השמות הראשונים שקופצים לי לראש משני הקיצים האחרונים.

אני עדיין חושב שנושא הרסטריקטד מנפח קצת יותר מהרגיל, אבל רק קצת.. בגלל הנושא הפסיכולוגי שיושב בראשה של הקבוצה המציעה על כך שההחלטה היא לא בידי השחקן אלא בידי קבוצה אחרת שפשוט יכולה להשוות את ההצעה שלהם. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 1:17 pm 
Senior

ריי ריי קלע יציב יותר מכל מה שהיה במיאמי בשנתיים האחרונות. נא לא לקחת את ההופעה של מייק מילר במשחק 5 והסדרה המצויינת של באטייה בתור מדד. האיש יקבל סביר להניח הרבה יותר מבטים פנויים ליד לברון ו-וויד. אם ההיט יצליחו להחתים גם את קמבי, בהנחה שנשאר לו עוד קצת במיכל בשביל לתת האסל וריבאונד, זה יהיה מעולה. מן הסתם הוא יפצע הרבה פחות כמחליף של וויד, בתקווה שגם לגבי האחרון זה יהיה נכון. כעיקרון היה עדיף להיט סנטר יציב יחסית אבל זה בהחלט עדיף מכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 1:31 pm 
Hall of Famer

הבעייה היחידה עם אלן בהיט היא שהוא יכול לשחק רק 2, מה שאומר שאו שהוא ישחק רק בדקות שווייד על הספסל (לא סביר) או שמיאמי תאלץ לאלתר הרכבים שבהם ווייד ולברון משחקים מחוץ לעמדות שלהם, זה לא בלתי אפשרי כמובן, אבל בעיני זה בטח פחות טוב מאשר להביא נניח רכז באותה רמה פלוס מינוס (נניח-נאש או אפילו ג'ייסון טרי שמותאם קצת יותר לשחק רכז) או להביא סנטר הגנתי מועיל ולהשאיר את ווייד לברון ובוש בעמדות שבהן הכי נוח להם לשחק. זה כמובן לא אומר שהמהלך הזה לא מחזק את מיאמי ובטח שלא אומר שהם לא הקונטנדרית מס' 1 לעונה הבאה כרגע, אבל בדיוק כמו המהלכים שלהם לפני שנה, הוא בטח לא אידיאלי ולא מכסה להם את שתי העמדות שהיו הכי בעיתיות מבחינתם בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 1:35 pm 
Senior

קבוצה שיש לה את לברון ודווין וויד לא צריכה משהו מעבר למריו צ'אלמרס בעמדת הרכז. צ'אלמרס נותן את מה שמיאמי צריכה בעיקרון: קליעה מבחוץ ושחקן שמאיים על הסל ואי אפשר להשאיר פנוי לחלוטין. על ג'ייסון קיד בגילו אי אפשר כל כך להגיד את זה. אני לא חושב שלמיאמי יש בעיה לשחק עם הרכב של וויד-אלן-לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 1:38 pm 
Junior

rony כתב:
הבעייה היחידה עם אלן בהיט היא שהוא יכול לשחק רק 2, מה שאומר שאו שהוא ישחק רק בדקות שווייד על הספסל (לא סביר) או שמיאמי תאלץ לאלתר הרכבים שבהם ווייד ולברון משחקים מחוץ לעמדות שלהם, זה לא בלתי אפשרי כמובן, אבל בעיני זה בטח פחות טוב מאשר להביא נניח רכז באותה רמה פלוס מינוס (נניח-נאש או אפילו ג'ייסון טרי שמותאם קצת יותר לשחק רכז) או להביא סנטר הגנתי מועיל ולהשאיר את ווייד לברון ובוש בעמדות שבהן הכי נוח להם לשחק. זה כמובן לא אומר שהמהלך הזה לא מחזק את מיאמי ובטח שלא אומר שהם לא הקונטנדרית מס' 1 לעונה הבאה כרגע, אבל בדיוק כמו המהלכים שלהם לפני שנה, הוא בטח לא אידיאלי ולא מכסה להם את שתי העמדות שהיו הכי בעיתיות מבחינתם בשנתיים האחרונות.

מסכים.
זו הבעיתיות הגדולה יותר בהבאת אלן, זו שאני זיהיתי לפחות, מעבר למשל ליכולת שלו לרוץ על חסימות עם שינויי מהירות עדיין תהיה אפקטיבית עוד שנה ועוד שנה.
האם מיאמי תלך פה על כיוון של סמול בול עם לברון ב-4. אם כן, אני לא בטוח שאלן הוא האופציה הכי טובה, השיטה הזו עבדה טוב עם באטייה והגנתית לא הייתה בעיה כי לברון יכל לשמור דיי על כולם וגם באטייה היה יכול להשבית את הכוכב של היריבה. אלן זה שחקן שרצוי כמה שיותר להחביא אותו בהגנה. גם בהגנת הלחץ המצוינת של ההיט אני לא רואה את אלן תורם - או לפחות לא פוגע בה.
ואם נצא מנקודת הנחה ובה המהלך הזה בא כראשון למהלך שיביא סנטר אז אלן ישחק רק כאשר וויד על הספסל, אלא אם ילכו פה על וויד בסמול ואז זה הרכב שיש לו מיסמאץ' הגנתי מובהק. אני חושב שמישהו שם בהיט רץ על חלום מבלי להפעיל מערכת שיקולים של צורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 1:41 pm 
מנהל פורום

rony כתב:

לא מבין מה כל כך הבעיה. אלן יכול אולי לשחק רק בעמדה 2 (למרות שאני לא מבין מה הבעיה לשחק עם שני שחקנים בעמדה 2 בתנאי שאין בעיית מיסמא' ממש גדולה בהגנה), אבל ללברון ווייד אין באמת עמדה קבועה. לברון נחשב הסמול האולטמטיבי, שבכלל אמרו שמשחק המון בעמדה 4 ובפועל חלק גדול מהמשחק הוא מוביל כדור ומתפקד כרכז. ווייד, יכול לרכז, לקלוע בצורה מגוונת וגם אם צריך יכול לשחק כסמול לכל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 2:02 pm 
Junior

מזמן טענתי שטרי כנראה יותר מתאים להיט אבל בואו נזכור שהיה להם מיני MLE לא מרשים בעליל בלבד לרשותם, ובהתחשב בכך אני לא רואה שחקן יותר טוב מאלן שאפשר להשיג עם סכום כזה. זה לא עולם מושלם, צריך להיות ראלים. חושב שיהיה אפשר למצוא פתרונות כדי לתת לאלן יותר דקות, כמו למשל להגביל את הדקות של וייד ולתת לו לשחק קצת כרכז.
טרי קיבל פי שתיים, ג'מאל פאקניג קרופוקד קיבל כמעט פי שלוש.

המטרה הבאה צריכה להיות קמבי שהוא זוג של תופעת טבע, בגיל 38 עדיין אחד הריבאונדרים הטובים בליגה פר 36, אם לא הכי טוב.
ראשרד לואיס גם בדרך לביקור התרשמות במיאמי, בגרסא השינה שלו הוא היה יכול להיות התאמה מעולה אבל למרבה הצער אחרי שנתיים בDC הוא נראה כמו שחקן גמור. מעניין אם ריילי יצליח להחיות לו תקריירה, כישרון הרי יש לו וזה לא משהו שנעלם בגיל 32-33.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 4:28 pm 
Freshman

ממש לא חושב שהעמדה של אלן קריטית להיט. מיאמי סיימה עכשיו פלייאוף שבו שיחקה המון עם חמישיות של ווייד-מילר-באטייה-לברון-האסלם\בוש...
בכל רגע נתון כשווייד או לברון על המגרש (שזה 99.999% מהזמן) יש להיט פליימייקר. מי שמשחק לידו בעמדות 1-3 ממש לא קריטי.

אפשר לסיים משחקים בכיף עם חמישיה של ווייד-אלן-באטייה-לברון-בוש... (או צ׳אלמרס במקום באטייה, כשווייד שומר על הסמול של היריבה)

אגב, אלן שומר מאוד אנדרייטד. לא יודע עד כמה הפציעה תשפיע עליו, אבל מהגיל אני פחות חושש. גם אנתוני פארקר היה שומר מעולה בגיל 36.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: