סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 4:52 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מריו, כ"כ מהר שכחת כמה בטייה ניגר במשך עונה שלמה? הבןאדם לא יכל לפגוע באסם כל העונה הסדירה וחצי מהפלייאוף.
מילר בקושי יכל ללכת זקוף במשך אותו זמן.

אלן יכול להיות מאוד שימושי בהיט, גם להפחית דקות ועומס מוייד וגם לספק נקודות באופן אמין. צריך לקוות שהפלייאוף הזוועתי שלו נבע מהפציעה והוא יחזור לעצמו אחרי הניתוח. יציבות זה שם המשחק, לא צריך ממנו יותר ממה שהוא סיפק בעונה שעברה אשתקד.

הדיבור כרגע בנוגע לקמבי הוא S&T עם יוסטון תמורת ג'ואל. חבל לי לוותר על ג'ואל שהוא שחקן נשמה אמיתי שנותן 110% מאמץ, אבל אם אין ברירה אחרת..כנראה שצריך ללכת על קמבי למרות גילו. הוא לא ישחק המון דקות אבל הוא לחות יהיה סנטר ריבאונדר לגיטימי בדקות שהוא ייתן. וכמובן שזה יפנה דקות לפיטמן, מה שיאפשר למעריציו בפורום להנות מביצועיו. החולשה המרכזית שנשארה בסגל היא הסנטר, קמבי יכול לצמצם אותה מחולשה איומה לחולשה סבירה.

לא ברור לי מה ההיט מתכננים לעשות עם מילר - האם הוא מתכנן לחזור, לפרוש, לקחת שנה להתאוששות, איפה הוא יקבל דקות ומה נסגר בכלליות.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 5:04 pm 
מנהל פורום

שימי ריגר וונאבי כתב:
sheky כתב:
ריי ריי סיכם עם ההיט על 9.5 מיליון דולר ל3 שנים.
העדיף לחתום איתם מאשר על חוזה של 12 מיליון ל3 שנים בבוסטון.

שילוב של זה שהסלטיקס ניסו להעביר אותו בטרדיים (פעמיים)
זה שהוא לא מסוגל לסבול את רונדו יותר (שתי פרימדונות, לפי מה שהתרשמתי)
זה שההיט שלחו תסלטיקס הביתה למרות הפציעה של בוש
בתוספת לעבודת שכנוע ריילית טיפוסית
=
החיים במיאמי נראים עדיפים

מאיפה הבאת את זה שריי אלן פרימדונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 5:08 pm 
Freshman

שימי ריגר וונאבי כתב:
מריו, כ"כ מהר שכחת כמה בטייה ניגר במשך עונה שלמה? הבןאדם לא יכל לפגוע באסם כל העונה הסדירה וחצי מהפלייאוף.
מילר בקושי יכל ללכת זקוף במשך אותו הזמן

מה שכחתי? לא מבין איך זה קשור להודעה שלי.

אני מסכים שאלן נותן קליעה יציבה ברמה הכי גבוהה בליגה, בטח יותר מכל הקלעים הנוכחים בסגל ש מיאמי.

ועוד דבר: א. לא חושב אגב שיש סיכוי שיוסטון תיקח על עצמה את החוזה של ג׳ואל אנתוני, חוזה לא קטן.
ב. אם אני מיאמי אני הייתי מנסה להחתים את קמבי אבל מעלה אותו מהספסל וממשיך לפתוח עם בוש ולברון כגבוהים. לדעתי גם לואיס הוא החתמה שיכולה מאוד להשפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 5:52 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
שימי ריגר וונאבי כתב:
sheky כתב:
ריי ריי סיכם עם ההיט על 9.5 מיליון דולר ל3 שנים.
העדיף לחתום איתם מאשר על חוזה של 12 מיליון ל3 שנים בבוסטון.

שילוב של זה שהסלטיקס ניסו להעביר אותו בטרדיים (פעמיים)
זה שהוא לא מסוגל לסבול את רונדו יותר (שתי פרימדונות, לפי מה שהתרשמתי)
זה שההיט שלחו תסלטיקס הביתה למרות הפציעה של בוש
בתוספת לעבודת שכנוע ריילית טיפוסית
=
החיים במיאמי נראים עדיפים

מאיפה הבאת את זה שריי אלן פרימדונה?

בדר"כ כששני שחקנים רבים במשך כ"כ הרבה זמן ולא מוצאים פיתרון כמו מבוגרים, האשמה היא לא לגמרי חד צדדית. זה לא שרונדו גנב לו כסף מהארנק. גם קיבלתי תרושם שהוא מאוד נהנה מהצומי שההיט הרעיפו עליו למרות שתכלס הוא ידע בדיוק מה שיש להם להציע לפני חודשיים וסתם משך תהחלטה עד שאוהדים משתי הקבוצות התחילו לצאת מדעתם. גם הקטע הזה שהוא לא אהב לעלות אחרי ברדלי נראה לי קצת תמוה. מה, לעלות מאחורי וייד זה סבבה כי הוא וייד אבל זאת פחיתות כבוד לעלות מאחורי שחקן צעיר? בכלמקרה אני מעריך את ריי גם מקצועית וגם כאדם אבל מתרשם שהוא קצת מפונק. לא ביג דיל.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 6:57 pm 
מנהל פורום

כל מה שאתה כותב זה דברים באוויר.
העובדה הפשוטה היא כזו, ריי אלן היה בסלטיקס, רצו להעביר אותו, נעלב (ובצדק), נפצע, עלה כמה משחקים מהספסל אחרי הפציעה, חזר לחמישיה, עזב להיט.

רונדו מאידך, וזה נאמר על ידי המאמן שלו והג'י.אם. שלו כנראה קצת פסיכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 8:00 pm 
Hall of Famer

ידיעה משונה מהניו-יורק פוסט, טוענים שהניקס מתעניינים בפאבלו פריגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 8:01 pm 
Hall of Famer

אסור לשכוח ששיין באטיה פרח כשהוא שיחק בעמדה מספר 4 (הוא ולא לברון). יהיה מעניין אם ההיט ימשיכו עם חמישיה של כריס בוש בסנטר. לא בטוח שזה מתכון להצלחה. בתור מחליף לעמדה מספר 3 באטיה היה חלש למדי.

בנוגע לאלן, להיט אין בעיה לשחק עם וייד, אלן ולברון בשלושת עמדות החוץ. בהגנה זה מסתדר יופי ובהתקפה לברון יוביל את ההתקפה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 8:26 pm 
Hall of Famer

מישהו אמר משהו על מוצ'יונאס? כי הבחור קיבל חוזה לארבע שנים ברוקטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 8:49 pm 
Hall of Famer

מישהו אגב פעם שם לב, שרשארד לואיס מאד דומה פיזית (ובמידה מסוימת גם בתפקוד ובאיכויות שהוא מביא למגרש) לרוברט הורי? שימו אותו בקונטנדרית ולכו תדעו, אולי באמת יגיע הורי 2.0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 9:17 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
אסור לשכוח ששיין באטיה פרח כשהוא שיחק בעמדה מספר 4 (הוא ולא לברון). יהיה מעניין אם ההיט ימשיכו עם חמישיה של כריס בוש בסנטר. לא בטוח שזה מתכון להצלחה. בתור מחליף לעמדה מספר 3 באטיה היה חלש למדי.

זה פשוט לא מדויק. יכול להיות שבתכנית המשחק היה רשום באטייה PF, אבל מי שראה את המשחקים יודע כמה זה לא נכון מכמה סיבות:

א. לברון הוא זה שהוביל את הקבוצה בריבאונדים, עם מעל 10 למשחק מאז שבוש נפצע יספולסטרה עבר לחמישיה עם גבוה אחד, הוא היה זה שנאבק בצבע עם ווסט, באס ואיבאקה.

ב. בהגנה שני השחקנים עברו מעמדות 3-4, לפעמים באטייה שמר על דוראנט\פירס\גריינג'ר ולברון על איבאקה\באס\ווסט, ולפעמים ההפך.

ג. בהתקפה באטייה הוא זה שעמד על קשת ה-3 וחיכה לכדור, לברון הוא זה שקיבל את הכדורים 60% מהזמן עם הגב לסל במצב לפוסט.

אני מסכים איתך שבאטייה פרח כשעבר לרווח את המשחק ליד גבוה אחד בלבד על המגרש, אבל לברון היה ה-4 של מיאמי מאינדיאנה ועד הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 9:19 pm 
Freshman

נורטון כתב:
מישהו אגב פעם שם לב, שרשארד לואיס מאד דומה פיזית (ובמידה מסוימת גם בתפקוד ובאיכויות שהוא מביא למגרש) לרוברט הורי? שימו אותו בקונטנדרית ולכו תדעו, אולי באמת יגיע הורי 2.0

רוברט הורי זה הרבה יותר אישיות מאיכויות, אבל אני מסכים איתך שהוא יכול בכיף להתלבש על המשבצת הזו. מה גם שאני זוכר שללואיס היו מספרי קלאץ' מאוד מרשימים מהימים היפים של ובארולנדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 9:35 pm 
Hall of Famer

אז זהו, שאני ממש לא מסכים. מול אינדי לברון שמר את רוב הדקות שלו על גריינג'ר ולפרקים על ווסט. חשוב לציין שמול אינדי באטיה עדיין לא היה באנקר בחמישיה וספולסטרה עדיין ניסה חמישיות של האסלם ושל אנתוני/טוריאף. גם מול הסלטיקס לברון שמר בעיקר על פול פירס. מול הת'אנדר באטיה החל את הסדרה כשומר העיקרי של דוראנט. אחרי משחק מספר 1 לברון כבר הוצב הרבה יותר דקות על דוראנט.

מי הוריד יותר ריב' זה לא רלוונטי לאיזו עמדה הוא שיחק. לארי בירד סיים קריירה עם ממוצע של 10 ריב', קווין מקהייל הוריד 7.3 ריב', אז זה אומר שבירד היה הפאוור ומקהייל הסמול פורוורד? דרך אגב רוברט פאריש סיים עם 9.4 ריב', אז יכול להיות שלארי בירד המציא את עמדת הפוינט-סנטר בכלל?

בהתקפה באטיה שיחק כסטרץ' 4. לברון תפקד כשחקן חוץ מובהק, גם אם הוא קיבל כדורים במיד פוסט. לך תבדוק מה עשה מייקל בהתקפה בתקופת האליפויות השניה של הבולס. האם גם מייקל תפקד כפאוור פורוורד של הבולס? דרך אגב גם ההגדרה של 60% מהכדורים עם הגב לסל בפוסט ממש לא נכונה. בסדרות מול הפייסרס ומול הסלטיקס הוא פחות הסתמך על משחק הפוסט שלו. בגמר הוא הפך את משחק הפוסט לנשק קטלני ועדיין הרבה להגיע לטבעת בחדירות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 9:43 pm 
Freshman

לא ארמתי שלברון 4 כי הוא לוקח יותר ריבאונדים או כי הוא מקבל את הכדור בצבע, אבל כל הדברים האלו מתחילים להצטבר וזה הופך אותו ליותר 4 מ-3 לדעתי.

אבל זה ממש לא משנה, ויכוח די חסר טעם לדעתי. אני אחד שלחלוטין חושב שהעמדות שמשתמשים בהם היום הם ממש כבר לא רלוונטיות חוץ מרכז וסנטר (גם אם יש בדיוק 5 רכזים או סנטרים טבעיים ב-NBA), כל השחקנים עושים קצת מהכל ורובם היום יכולים לשמור על מגוון שחקנים שונים. זה כמו להתווכח האם מסי חלוץ או קשר. זה פשוט לא חשוב, הוא עושה מה שצריך.

בכל מקרה במיאמי במיוחד אני לא רואה את החשיבות במי 3 או מי 4. העיקר שלברון ימשיך לקבל את הכדורים כמה שיותר קרוב לצבע וימשיך להשקיע בריבאונד כאילו הוא שחקן גבוה. מבחינתי שיירשם בדוח המשחק כרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 9:48 pm 
Sophomore

http://amirshapiro.blogspot.co.il/2012/07/1-7.html

מוזמנים לקרוא את הסיכום השבועי הראשון לפגרת הקיץ של שיקגו בולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 07, 2012 10:49 pm 
Junior

גם אין קשר לכך שבאטיה שיחק מחוץ לקשת. בהגנה לפעמים לברון שיחק כפאוור, בהתקפה לברון שיחק כסמול פורוורד היות ואת רוב הכדורים הוא קיבל רחוק מהסל. בגמר הוא הלך יותר לפוסט מאשר בסדרות המזרח כי היו מולו שומרים חלשים פיזית ובאטייה-בוש-מילר-צ'אלמרס פתחו את הצבע בקליעות מרחוק. עדיין-סמול.

ריי אלן... מתאים באופיו לאמפריית הרשע, מהלך שיכול להיות כשלון טוטאלי - אם מיאמי ימשיכו בהתקפת עונה רגילה שרוב הזמן הכדור אצל וייד/לברון והשאר מתפקדים כחוסמים או קלעים, ויכול להיות הצלחה מטאורית-אם אלן עדיין אוטומטי מ3 ומיאמי יהיו חכמים מספיק כדי לשדרג את הנעת הכדור כך שהוא יגע בו ברוב ההתקפות. אגב, מה עם קירק היינריך שסיים חוזה? אחרי שביתה של יותר מחצי שנה הוא נתן עונת שפל-6.6 נק' ב34.6% מחוץ לקשת, אבל מי יודע-הוא בן 31 ואני חושב שאחרי עונה כזו לשחקן בגילו, קונטנדרית יכולה להשיג אותו על המינימום. שווה הימור ללייקרס שצריכים רכז שיודע לשמור ל15-20 דק' שנאש על הספסל. קירק גם יכול להיות שיחוק גדול למיאמי כשוטר הגנתי מעמדת הפוינט, אני מניח שגם הבולס צריכים עוד גארד עד שרוז יחזור מהפציעה ואולי היינריך יחזור הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 10:42 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
כל מה שאתה כותב זה דברים באוויר.
העובדה הפשוטה היא כזו, ריי אלן היה בסלטיקס, רצו להעביר אותו, נעלב (ובצדק), נפצע, עלה כמה משחקים מהספסל אחרי הפציעה, חזר לחמישיה, עזב להיט.

רונדו מאידך, וזה נאמר על ידי המאמן שלו והג'י.אם. שלו כנראה קצת פסיכי.

ובהרחבה:
http://sports.yahoo.com/news/nba--heat- ... anted.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 2:33 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי שהוזכר כאן, אבל איליסובה על סף סיכום במילווקי-45 מיליון ל-5 שנים.

חוץ מזה, ניקולס באטום שהוא שחקן חופשי מוגבל ביקש מפורטלנד שלא להשוות את ההצעה שהוא קיבל ממינסוטה (45 מיליון ל-4 שנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 2:48 pm 
Hall of Famer

החתמה טובה של מילווקי. כמו שאמרתי בעבר, למרות שמתייחסים אליו כאפרורי (למעט מוק, שאצלו כמובן הוא היה ג'י.אם השנה), מה שג'ון האמונד עושה בבאקס זה לא רע בכלל יחסית לשוק המחורבן שהוא נמצא בו. אני לא יודע כמה הם יכולים לבנות על העתיד עם מר ברנדון "אני-רוצה-שוק-גדול" ג'נינגס, אבל לפחות העונה יהיו להם כמה כלים התקפיים לא רעים בסגל עם מונטה, איליאסובה וג'ניגנס, וכמובן החבר'ה הקשוחים שיודעים הגנה בדמותם של הנסיך הקמרוני, דאלמברט, אודו והנסון שהם בחרו בדראפט. בהחלט יכולים להגיע לפלייאוף ולדבר על סיבוב שני אם דברים יתחברו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 3:19 pm 
Hall of Famer

נדב, כמה זה כבר שונה משנה שעברה? איכשהו לא נראה לי שהנסון ודלמברט הם האנשים שיביאו אותם לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 3:55 pm 
Junior

אני לא נדב אבל אני חושב שזה מאוד שונה.
קודם כל בעונה שעברה מונטה אליס הגיעה באמצע, ושיחקו את החצי השני בלי סנטר, דרו גודן השתדל ולא הכי הצליח, והקבוצה עברה תהפוכות ולא הצליחה לפתח זהות כלשהי. עכשיו יש להם קיץ שלם לעבוד. אגב עד שמונטה הגיע, בוגוט היה חור שחור עם אחוזים מזעזעים בשביל סנטר כמוהו עד שכמובן נפצע. עכשיו למילווקי יש סגל שלם עם שחקנים נחמדים בכל עמדה.

אבל בכל מקרה אי אפשר לדבר עליהם, במזרח המסתמן, כמועמדת בטוחה לפלייאוף.
מיאמי, ניקס, בוסטון, כנראה גם הנטס, הן 4 אלה שנראות ודאיות. על עוד 4 מקומות יש את הבולס שכנראה יהיו שם אבל לך תדע כרגע מה יהיה כשהם מתחילים עונה בלי רוז, יש את אטלנטה שעדיין מחזיקה בהרפורד וג׳וש, יש את פילי שבחרה בדראפט שני מחליפים טובים לברנד, אינדיאנה שהייתה מצויינת שנה שעברה ולא איבדה כלום, יש את אורלנדו שיכולה להעמיד קבוצה טובה גם אחרי טרייד, יש את וושינגטון שמאוד מאוד השתפרה הקיץ והייתי מסמן אותה כמועמדת חזקה מאוד לעונה של 50%+. ויש את מילווקי. אלה 11 קבוצות חזקות על 8 מקומות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 5:45 pm 
Hall of Famer

החוזה של גרין בבוסטון יהיה כנראה קצת יותר קטן ממה שדווח בהתחלה, 36 מיליון ל-4 שנים, עדיין גדול לטעמי, אבל פחות נורא. הרופאים והסלטיקס גם טוענים שהבעייה שהייתה לו בלב לא אמורה להטריד אותו בהמשך והוא בריא לגמרי, רג'י לואיס מוסר ד"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 5:58 pm 
Junior

זה סכום מוגזם בשביל ג'ף גרין. לא כל כך מבין את המהלך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 6:16 pm 
Hall of Famer

King Chauncey כתב:
אני לא נדב אבל אני חושב שזה מאוד שונה.
קודם כל בעונה שעברה מונטה אליס הגיעה באמצע, ושיחקו את החצי השני בלי סנטר, דרו גודן השתדל ולא הכי הצליח, והקבוצה עברה תהפוכות ולא הצליחה לפתח זהות כלשהי. עכשיו יש להם קיץ שלם לעבוד. אגב עד שמונטה הגיע, בוגוט היה חור שחור עם אחוזים מזעזעים בשביל סנטר כמוהו עד שכמובן נפצע. עכשיו למילווקי יש סגל שלם עם שחקנים נחמדים בכל עמדה.

אבל בכל מקרה אי אפשר לדבר עליהם, במזרח המסתמן, כמועמדת בטוחה לפלייאוף.
מיאמי, ניקס, בוסטון, כנראה גם הנטס, הן 4 אלה שנראות ודאיות. על עוד 4 מקומות יש את הבולס שכנראה יהיו שם אבל לך תדע כרגע מה יהיה כשהם מתחילים עונה בלי רוז, יש את אטלנטה שעדיין מחזיקה בהרפורד וג׳וש, יש את פילי שבחרה בדראפט שני מחליפים טובים לברנד, אינדיאנה שהייתה מצויינת שנה שעברה ולא איבדה כלום, יש את אורלנדו שיכולה להעמיד קבוצה טובה גם אחרי טרייד, יש את וושינגטון שמאוד מאוד השתפרה הקיץ והייתי מסמן אותה כמועמדת חזקה מאוד לעונה של 50%+. ויש את מילווקי. אלה 11 קבוצות חזקות על 8 מקומות.

מסכים עם הרישא של צ'ונסי, ומוסיף: ג'נינגס ומונטה בסוג של עונות חוזה (אצל ג'נינגס זה יותר משמעותי, הוא הרי עדיין תחת חוזה הרוקי ובעונה הבאה הוא יהיה חופשי מוגבל, ודחוף לו מאד להעלות את המניות שלו), דאלמברט ואודו חוסמים נהדרים שיוכלו להעביר כמה שיעורים לרוקי הנסון-חוסם נהדר ברמת המכללות. יש להם את הידיות המוצלחות של דאנליבי (40% לשלוש בעונה שעברה) ואיליאסובה (45.5%!!!), כשג'נינגס את אליס הם אחלה סקוררים זריזים וחתוליים בקו האחורי. פוטנציאל לא רע בכלל אם הכל מתחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 6:23 pm 
Freshman

הבולס, כצפוי, מגיעים לסיכום עם קירק היינריך לשנתיים תמורת ה-MMLE (נראה לי שזה קצת יותר מ-2 מיליון לעונה אבל אני לא בטוח). היו גם שמועות שבנוסף הבולס גם הבטיחו לקירק איזשהו תפקיד בארגון אחרי שהוא יפרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 7:36 pm 
Hall of Famer

IAS כתב:
הבולס, כצפוי, מגיעים לסיכום עם קירק היינריך לשנתיים תמורת ה-MMLE (נראה לי שזה קצת יותר מ-2 מיליון לעונה אבל אני לא בטוח). היו גם שמועות שבנוסף הבולס גם הבטיחו לקירק איזשהו תפקיד בארגון אחרי שהוא יפרוש.

ה-MMLE הוא בסביבות ה-3 מיליון לעונה, כך שהחוזה של היינריך הוא 6 מיליון לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: