קווין ג'ונס חיית פוסט והוכיח את זה בטורניר המכללות. רק חבל שהוא מאוהב בזריקה שלו מבחוץ שלא ממש נופלת. והוא כנראה כבד מידי לשחק 4 באירופה מה שמקטלג אותו כסנטר גמדי שבאמת תפור לליגה שלנו. הוא לא באזור חיוג של אדריאן מבחינת כישרון. אדריאן לטעמי בטופ של אירופה וג'ונס רחוק משם.
אני מאמין שסקוט מצ'אדו עוד יקבל הזדמנות ב NBA. יש כמה קבוצות עם חורים בעמדת הרכז המחליף ואחת מהן תיקח אותו אלא אם הוא ממש יאכזב במחנות.
יש כמה גבוהים מעניינים שלא קיבלו חוזה וינסו את מזלם במחנות.
דרו גורדון. שיחק שנתיים ב UCLA ועבר לניו מקסיקו. גוף גדול, ריבאונדר טוב עם יכולות פוסט אפ מרשימות וגם שומר טוב. שום תכונה שמבליטה אותו כפרוספקט NBA אבל יש לו את כל הנתונים להצליח באירופה. אגב, אני תוהה אם זה קשור למעבר שלו מ UCAL לניו מקסיקו:
http://www.youtube.com/watch?v=-aBDgTRbCykהרב פופ מסיטון הול. שחקן פיזי מאד עם חוש טוב לריבאונד ומרפקים מחודדים. מזכיר לי רג'י אוואנס. אין לו את ג'אמפ מחצי מרחק והוא גם לא ממש גבוה (2.03) אבל לדעתי הוא יכול לשחק סנטר בצורה אפקטיבית ולא רק בליגה שלנו. עניין של אופי (אוהב להרביץ) ונתונים (120 קילו עם מוטת ידיים ארוכה). והוא גם שומר וחוסם מעולה. יש Red Flags לגבי האופי שלו עם כמה הסתבכויות ואירוע לב שהוא עבר ב2010.
ויש גם את הנרי סימס שטל אמר שהוא מעומד לחיפה. סנטר עם סייז מרשים לאירופה (2.11) כולל ראיית משחק מהפוסט כיאה לסנטרים של georgetown מהשנים האחרונות. מה שמציק לי אצלו זה קצב ריבאונד די עלוב ואחוזים עוד יותר עלובים לסנטר (46%). נשמע לי כמו שחקן שבורח ממגע ומעדיף ג'אמפרים.