סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 7:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לאור איך שהוא שיחק בעונה שעברה, אולי כדאי להם להציע לו את התפקיד בארגון כבר לעונה הקרובה?

אני לא מחזיק ממילווקי בכלל. שני גאנרים שלא שומרים בקו האחורי. איליאסובה נראה לי כמו שחקן ואקום אמיתי והגבוהים שלהם ממש לא גורמים לפחד אצל היריבות. איכשהו נראה לי שכמו כל עונה, הבאקס יהיו הבחירה הסקסית של הסוס השחור במזרח וכמו כל עונה הם יצפו בפלייאוף מהכורסא בבית. ההבדל הוא שהעונה לא ניתן יהיה להאשים את הפציעה התורנית של בוגוט.

קורטני לי, שחקן חופשי, מושך עניין רב, כשהסלטיקס נראים אופציה רצינית מאד. אני מאד אוהב את קורטני לי, רק לא כל כך מבין למה הסלטיקס צריכים להחתים שחקן שיקבל חוזה גדול (בכדי להשיג אותו הם יצטרכו לעשות עסקת סיין אנד טרייד, אין להם מספיק כסף מתחת לתקרה בכדי להחתים אותו) בעמדה שיש להם כבר את אייברי בראדלי וג'ייסון טרי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 7:57 pm 
Hall of Famer

כי קורטני לי הוא 2-3 והשחקנים שהזכרת הם קומבואים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 8:03 pm 
Hall of Famer

קודם כל קורטני לי על כל ה-1.95 סנטימטרים שלו הוא שוטינג גארד וזהו. דבר שני בוסטון מחזיקה את פול פירס ואת ג'ף גרין שסוגרים את עמדה מספר 3. דבר שלישי אייברי בראדלי תופקד בעונה שעברה בעמדה מספר 2 כמעט לחלוטין (קיון דולינג היה המחליף בדקות שרונדו נח) וג'ייסון טרי שיחק בתור רכז בפעם האחרונה בערך בימי אטלנטה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 8:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אולי כדי להראות לאלן שההצעה שלהם אליו היתה רצינית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 8:46 pm 
מנהל פורום

היינריך סיכם לחזרה לבולס (בה הוא התחיל את הקריירה) בחוזה לשנתיים תמורת 6 מיליון $. החתמה נחמדה למדי לרכז מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 8:58 pm 
Hall of Famer

בהתחשב בעובדה שרונדו משחק משהו כמו 37 דקות לערב, אני מניח שבראדלי וטרי יוכלו לחלק ביניהם את ה-10-12 דקות לערב שהוא משאיר בלי שהסלטיקס יקרסו. בכל מקרה, אני אוהב את הבנייה לעומק של הסלטיקס כרגע, במיוחד אם הם יצליחו להביא גם את קמבי וגם את לי, זה אומר שגארנט ופירס לא יצטרכו לטחון 35-40 דקות כל ערב ואם באמת לי יגיע, זה סוף סוף יאפשר לדוק לשחק מדי פעם גם עם הרכבים מהירים ואתלטיים יותר ולא רק התקפות עומדות ואיטיות כמו שהיה לאורך כל עידן הביג 3 עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 9:08 pm 
Freshman

הלייקרס מעוניינים בג'ודי מיקס(פילדלפיה) ועל פי דיווחים בארה"ב צפוי לחתום שם השבוע...
נחשב לקלעי שלוש נחמד מאוד וזהו בערך... יתן לקובי מנוחה של 10-15 דקות במשחק...
אני מקווה לראות את אנטואן גיימסון וגראנט היל גם חותמים בלייקרס...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 9:25 pm 
Hall of Famer

קובי אולי ינוח 10-15 דקות (מקווה שמשהו באמצע), אבל זה לא שמיקס ייקח לו את כל הדקות האלה. ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 9:42 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

אני לא מחזיק ממילווקי בכלל. שני גאנרים שלא שומרים בקו האחורי. איליאסובה נראה לי כמו שחקן ואקום אמיתי והגבוהים שלהם ממש לא גורמים לפחד אצל היריבות. איכשהו נראה לי שכמו כל עונה, הבאקס יהיו הבחירה הסקסית של הסוס השחור במזרח וכמו כל עונה הם יצפו בפלייאוף מהכורסא בבית. ההבדל הוא שהעונה לא ניתן יהיה להאשים את הפציעה התורנית של בוגוט.

שני גאנרים שבאמת לא קשורים לכלום. אם בצוות של קארי-אליס עוד היה פה איזה ציוות של שחקן שהוא קלעי כמעט אוטומטי אל מול שחקן שרוב המשחק שלו הוא חדירות או חצאי חדירות, פה זה נראה לגמרי שרירותי. דוגמאות כאלו תמיד מזכירות לי את בארנס וטרה קלי מאשקלון. כדור אחד לא מספיק. גם כשיתנו רגעים יפים, זה לא מספיק כי זה לא מתחבר ביחד, לא משנה כמה השחקנים שמצידם הם רול פליירים מובהקים.
אני חושב שבאליאסובה יש יותר משחקן ואקום. נכון, הוא בהחלט נהנה מהאין גבוהים של מילווקי, אבל אני חושב שהוא יכול להיות שחקן תורם בכל קבוצה נתונה בליגה. 13 נק' ב-50 אחוז מהשדה ו-45 מהשלוש וגם קצת יותר מ-8 ריב', מדובר בשחקן סך הכול בן 25. אני חושב שהוא יכול ומסוגל להשיג את ה-10 נקודות בערך באותם אחוזים בכמעט כל קבוצה בליגה אם יקבל את אותו הקרדיט. לעומתו, הגבוה השני הוא ואקום לגמרי - גודן שפתאום אתה רואה אותו מקפיץ מהשלוש כשהוא נכנס לסל, פתאום בפוסט-אפ פיזי ורק בסוף עוצר לג'אמפ החביב עליו מחצי מרחק, מי יודע אולי הוא מגלה את עצמו מחדש בגיל 30.

נורטון כתב:
כי קורטני לי הוא 2-3 והשחקנים שהזכרת הם קומבואים?

קורטני הוא נטו 2. במצב הסקנדס גארד הנתון, הוא בהחלט יכול להיות שוטינג משלים, טוב, בהמון קבוצות.
מאוד מאוד אהבתי אותו בעונת הרוקי באורלנדו, משם הוא כבד נדד לניו יורק המבולגנת ואחר-כך ביוסטון כשיש לצידו המון שחקנים עם פוטנציאל אבל לא באמת כוכב או שניים שהוא יכול להוות להם כינור שלישי(מה שהוא עשה באורלנדו להאוורד ונלסון שהיה מעולה באותה עונה). איכשהו הדבר הזה לא הבשיל ולא התרומם באמת והופה הבחור כבר אוטוטו 27. מקווה שימצא קבוצה שתתחייב לתהליך איתו ולקחת אותו כשחקן משלים(אפילו לחמישייה). הוא שומר הוא קולע ובעל אופי נהדר לקונדטרית. אין סיבה שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 9:59 pm 
Junior

היל באוקטובר חוגג 40 וג'יימסון בן 36. הלייקרס כבר מחזיקים בנאש-38.5, קובי-34, ארטסט 33 בתחילת העונה, וגאסול 32.

מיקס כמחליף לקובי זה סביר. מצד שני דלונטה ווסט שיחק בדאלאס תמורת בוטנים והוא פרי אג'נט ושחקן עדיף. מה שצריך זה קלעי שיוכל לשחק רוב הזמן לצד נאש וקובי, וכדאי מישהו מהיר. להישאר עם ארטסט (או להביא את היל) בחמישיה יהרוס את הריווח בהתקפה, והחמישיה תישאר יותר מדי כבדה וזקנה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' יולי 08, 2012 10:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 10:10 pm 
Hall of Famer

דיבורים על כך שריאן אנדרסון יעבור בסיין-אנד-טרייד מאורלנדו לניו אורלינס, אולי כהכנה לעידן שאחרי הווארד. בכל מקרה, אחרי העונה האחרונה המצוינת שהייתה לו, אני מניח שהוא יקבל חוזה די רציני ושההורנטס יצטרכו לתת לא מעט תמורתו (אוסטין ריברס אולי?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 10:25 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
היינריך סיכם לחזרה לבולס (בה הוא התחיל את הקריירה) בחוזה לשנתיים תמורת 6 מיליון $. החתמה נחמדה למדי לרכז מחליף.

נכון להיום, 6 מיליון לשנתיים עבור רכז פותח.
אגב, לאור ההצלחה הכבירה של היינריך, גורדון, אדי קארי, כריס דוהון, נוצ'יוני ושות', למישהו יש ספק היום שזו הייתה יותר הצלחה של השיטה של סקוט סקיילס מאשר כשרון של השחקנים? היחידי שיצא שחקן מכל הקבוצה הזו זה דווקא טייסון צ'נדלר (ולואל דנג, שעדיין חלק משיטה, רק שעכשיו זו השיטה של ת'יבודו).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 11:07 pm 
Hall of Famer

ואכן, ריאן אנדרסון עובר לניו אורלינס בסיין-אנד טרייד תמורת גוסטבו איון, החוזה החדש של אנדרסון הוא 36 מיליון ל-4 שנים, די הגיוני לביג מן צעיר שנתן 16 ו-8 ריב' עם קליעה מצוינת מבחוץ בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 11:23 pm 
Freshman

rony כתב:
ואכן, ריאן אנדרסון עובר לניו אורלינס בסיין-אנד טרייד תמורת גוסטבו איון, החוזה החדש של אנדרסון הוא 36 מיליון ל-4 שנים, די הגיוני לביג מן צעיר שנתן 16 ו-8 ריב' עם קליעה מצוינת מבחוץ בשנה שעברה.

מישהו יכול להסביר לי את ההגיון מהצד של אורלנדו?

כנראה שהם רוצים לבנות קבוצה חדשה לגמרי, אבל עדיין לא רואה סיבה לוותר על שחקן בן 24 שנותן ממוצעים של 16+8 עם קליעה מצוייינת לשלוש... הם היו יכולים גם לקבל עליו בחירות דראפט גבוהות. מוזר שהם וויתרו עליו בתמורה לכלום...

האם דוויט האורד הוא הבא בתור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 11:25 pm 
Freshman

FLASH כתב:
היל באוקטובר חוגג 40 וג'יימסון בן 36. הלייקרס כבר מחזיקים בנאש-38.5, קובי-34, ארטסט 33 בתחילת העונה, וגאסול 32.

מיקס כמחליף לקובי זה סביר. מצד שני דלונטה ווסט שיחק בדאלאס תמורת בוטנים והוא פרי אג'נט ושחקן עדיף. מה שצריך זה קלעי שיוכל לשחק רוב הזמן לצד נאש וקובי, וכדאי מישהו מהיר. להישאר עם ארטסט (או להביא את היל) בחמישיה יהרוס את הריווח בהתקפה, והחמישיה תישאר יותר מדי כבדה וזקנה.

ברור שבFA אפשר למצוא קלעים טובים ולשם אני חושב שהלייקרס צריכים לחתור... אני לא כל כך אוהב את הרצון של הלייקרס להחתים את מיקס, כי אני חושב שאפשר למצוא קלעים יותר טובים בשוק.
אנטואן גיימסון יכול להוסיף המון לספסל של הלייקרס, אם יגיע, ואני מזכיר לך שהספסל של הלייקרס היה אחד הגרועים בשנה שעברה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 11:56 pm 
Senior

מעניין מי תחתים בסופו של דבר את אלטון בראנד. הייתי חושב על 3 מועמדות עיקריות: 1. הניקס- חסרים שחקני ספסל סבירים במצבם הנוכחי וגבוה מועיל זה בטח לא מזיק.
2. המאבס- נשאר להם מספיק כסף אחרי שהג'ט וקיד עזבו. מהצד השני לאור ההצלחה עם אודום לא הייתי מהמר שיקחו עוד גבוה מזדקן 3. שיקאגו- חסרה שחקני ספסל שיכולים לתת איזושהי תרומה התקפית...

כל שאר השמות שיועלו אני מניח לא ריאליים כי בראנד לא גמור במצב שהוא יקבל מינימום(ושחקנים מבוגרים ממנו במצב הרבה פחות טוב כמו קיד מקבלים הרבה יותר מזה בקיץ הזה).

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך א' יולי 08, 2012 11:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 08, 2012 11:57 pm 
Junior

RT24 כתב:
FLASH כתב:

ברור שבFA אפשר למצוא קלעים טובים ולשם אני חושב שהלייקרס צריכים לחתור... אני לא כל כך אוהב את הרצון של הלייקרס להחתים את מיקס, כי אני חושב שאפשר למצוא קלעים יותר טובים בשוק.
אנטואן גיימסון יכול להוסיף המון לספסל של הלייקרס, אם יגיע, ואני מזכיר לך שהספסל של הלייקרס היה אחד הגרועים בשנה שעברה..

מעדיף לשמור את הmmle לקלעי שיכול לשחק 3 (למשל ג'יי אר סמית'). ג'ימסון/גרנט היל על הvet-min יהיה מעולה, אבל נראה לי שיש סיכוי רק להיל, ג'ימסון לדעתי יקבל חוזה מכובד יותר (בדיוק הרוויח 15 מליון, ונתן עונה לא רעה בקאבס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 12:01 am 
Senior

לא הבנתי במה היל יועיל ללייקרס, מצטער. בקבוצה שרוב החבר'ה שלה הם צעירים יחסית ויש שניים שלושה חבר'ה מעל גיל שלושים(כמו במיאמי) זה עוד איכשהו בסדר. אבל בלייקרס, שהולכת להעמיד כנראה(אם לא יהיה טרייד על גאסול) את החמישייה הכי מבוגרת בליגה בעונה הבאה, כנראה עם ארבעה שחקנים מעל גיל 32 ורכז בגיל 38?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 12:14 am 
Junior

RT24 כתב:
rony כתב:

כנראה שהם רוצים לבנות קבוצה חדשה לגמרי, אבל עדיין לא רואה סיבה לוותר על שחקן בן 24 שנותן ממוצעים של 16+8 עם קליעה מצוייינת לשלוש... הם היו יכולים גם לקבל עליו בחירות דראפט גבוהות. מוזר שהם וויתרו עליו בתמורה לכלום...

האם דוויט האורד הוא הבא בתור?

אני דווקא לא מבין את ההיגיון של ההורנטס. אנדרסון רסטריקטד אבל נאמר שהמג'יק לא רוצים להשוות את ההצעה. למה לתת להם משהו בכלל?

אני חשבתי שעדיף להם ללכת על איליאסובה ועל עוד מס' 3 שבינתיים נתפסו (באטום\גרין).
בינתיים נראה שחסר להם רק עמדה 3 ואולי 1. לא נראה שנשארו כל כך אופציות טובות בשוק
במקומם כן הייתי מחתים מחדש את קיימן אבל כנראה שהם לא יעשו את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 12:27 am 
Freshman

FLASH כתב:
RT24 כתב:
FLASH כתב:

מעדיף לשמור את הmmle לקלעי שיכול לשחק 3 (למשל ג'יי אר סמית'). ג'ימסון/גרנט היל על הvet-min יהיה מעולה, אבל נראה לי שיש סיכוי רק להיל, ג'ימסון לדעתי יקבל חוזה מכובד יותר (בדיוק הרוויח 15 מליון, ונתן עונה לא רעה בקאבס).

אני אוהב את סמית' למרות שהברגים אצלו לא תמיד במקום.ג'יימסון הרוויח 15 מיליון כי זאת הייתה העונה האחרונה שלו בחוזה.אני חושב שעכשיו הוא לא יצליח לקבל יותר מ5-6 ואולי הוא יסכים להגיע ללייקרס ב3 בשביל לזכות באליפות. בכל מקרה קצת תמוה לי הדיווחים שהלייקרס רוצים להביא את היקס כי מדובר בסך הכל בקלעי נחמד מאוד ולא יותר... נקווה גם שהיל יסכים להישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 1:27 am 
מנהל פורום

RT24 כתב:
rony כתב:

נראה לי כמו טמטום גמור. אנדרסון היה אדיר בעונה החולפת, לא ברור לי למה מוותרים עליו תמורת נזיד עדשים. עבור ניו אורלינס זו גניבה מטורפת. אני רק רוצה לדמיין את התגובות פה אם זה היה טרייד ללייקרס... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 1:29 am 
Hall of Famer

אכן לא ברור מצד אורלנדו. מוכרח לומר שגם ניו-אורלינס הוא לא היעד הכי סביר מבחינת אנדרסון. בכל זאת, ה-4 הפותח שלהם לא אמור להיות דיוויס?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 2:02 am 
Junior

כנראה שהם החליטו שהוא יהיה הסנטר.

החתמה באמת נהדרת מבחינת ניו אורלינס, שגם נותנת הצהרה בהחתמה הזאת - לא נותנים לדיוויס ״להתבשל״, אלא רוצים להתחיל לנצח כאן ועכשיו. לא שמכוונים לאליפות בעונה הבאה, כמובן, אבל רוצים להיאבק על הפלייאוף. רוצים לנצח משחקים.
אנדרסון בתשע מיליון לעונה זה חוזה טוב. (לא היה השחקן המשתפר?). נתן עונה יוצאת מן הכלל. אאל״ט קלע הכי הרבה שלשות וגם זרק הכי הרבה בעונה האחרונה, וגם קלע באחוזים יוצאים מן הכלל. ליד משאבת הריבאונדים שעונה לשם דוויט הוא לקח המון, וליד דיוויס הם לבטח יהיו אחת מקבוצות ריבאונד ההתקפה המובילות בליגה.

עכשיו להורנטס יש ארבעה שחקנים צעירים ומאוד מאוד מבטיחים לבנות עליהם. ריברס - גורדון - x - אנדרסון - דיוויס. אם מונטי מצליח לעשות מריברס רכז כפי שהבטיח, הקבוצה הזו בדרך לגדולות.

והכל, הכל, בזכות הטרייד על כריס פול.
הכל היה יכול להיות שחור אם סטרן היה מאשר את עסקת הלייקרס,
הכל היה יכול להיות שחור אם בניו אורלינס היו מחכים ומשתהים כמו אורלנדו.
עכשיו הכל ורוד בניו אורלינס, מאוד ורוד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 2:26 am 
Hall of Famer

זה נראה לא רע אבל לא הייתי ממהר להכתיר את ניו אורלינס. אני בספק אם דיוויס הוא סנטר כרגע או משהו שמזכיר אחד. אנדרסון והוא די דורכים אחד על האצבעות של השני. אף אחד לא יודע כמה דיוויס יהיה משמעותי (אם כי ברור שהוא יהיה משמעותי), האם מדובר בשחקן טופ5 בליגה או אולסטאר או דרגה נמוכה יותר, ריברס הוא בבחינת לא נודע והניסיון לביית אותו לכדי רכז עשוי להיכשל, אמינו הוא סימן שאלה לא מוכח וגורדון נוטה להיפצע. צריך לחכות. ההחלטה לנצח עכשיו עם אנדרסון היא גם שנויה במחלוקת, שכן עוד בחירת לוטרי גבוהה לא תזיק לניו-אורלינס.

מבחינת אורלנדו, אין מה לומר. ארגון די מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 3:50 am 
Junior

ברור שהכל זה סימן שאלה אחד גדול כי יש פה שני רוקיז ואחד שבריאותו מוטלת בספק. אבל גם ברור שיש בסיס נהדר והמון פוטנציאל, לא פחות לדעתי מיוטה ומדנבר, שתי קבוצות שעשו מהלך דומה של טרייד על סופרסטאר תמורת חבורת צעירים וקטפו שלל סופרלטיבים.
ממש לא מסכים שאנדרסון ודיוויס דורכים אחד על השני. הם יכולים להשלים אחד את השני מצויין בהתקפה ולהוות צמד גבוהים שיכולים לרווח את המשחק לריברס וגורדון, שניים שבהחלט יכולים להגיע לטבעת.
בהגנה- אני חושב שדיוויס כבר עכשיו יכול לשמור כמעט על כל סנטר בליגה. על שני הסנטרים שהוא לא ממש יכול לשמור ויחייב דאבל-טים, אלה אותם שניים שסוחבים דאבל כמעט מכל קבוצה בליגה.
אם בניו אורלינס רואים אותו כסנטר בעתיד, מה טוב שכבר מעכשיו ייתרגל לשמור על סנטרים, עוד לפני שהוא הולך להילחם על אליפות. כנ״ל לנושא ה״עדיף עוד בחירת לוטרי״, אני חושב שיותר משחשובה הבחירה במקום 6-8 על פני 12-15, עדיף לחבורה הצעירה הזאת ללמוד לנצח וללמוד לשחק יחד בצורה האופטימלית כבר מעכשיו, ולא לחכות שנה-שנתיים בשביל שאולי תצליח להביא בחירה יותר טובה ואולי תצליח להביא שותף מתאים לדיוויס.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: