סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 3:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 237 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 09, 2012 6:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
חודש יולי יהיה חודש עמוס לנבחרות הצעירות של ישראל שאחריי 3 שנים רוצות לחזור לדרג א ולדעתי לפחות אחת מה-3 יכולה לעשות את זה.
נזכיר שאת נבחרת הקדטים(עד גיל 16) מאמן יעקב ז'ינו ובמשחקי האימון האחרונים כולל נגד קבוצות מדרג א היא נראית טוב מאוד עם ניצחונות משכנעים.
את הנוער(עד 18) מאמן בית הלחמי
את העתודה מאמן שרון דרוקר(עד גיל 20)

בקדטים ובנוער 2 עולות לדרג א לעומת זאת בעתודה השנה שינו את הפורמט ו4 נבחרות עולות לדרג א.

העתודה בבית עם בולגריה,אוסטריה וסלבוקיה ש2 עולות לשלב הבא.

הנה סגל נבחרת העתודה 2012
http://safsal.co.il/article.aspx?id= 19846
http://safsal.co.il/article.aspx?id=
http://safsal.co.il/article.aspx?id=

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:56 am 
מנהל פורום

כבר התחלנו דיון גם על הנבחרות הצעירות של ישראל בתוך האשכול שפתחתי על הגילאים הצעירים ובנושאים שאין בהם הרבה תגובות עדיף כבר שיהיה אשכול אחד... אבל זה עוד ניחא.
שיהיה עוד אשכול, אין לי בעיה בכיף, אבל למה שוב (ושוב ושוב ושוב) לכתוב דברים שגויים סתם? זה אפילו כבר לא מצחיק.

בקדטים ובנוער עולות השנה 3 נבחרות מדרג ב' לדרג א'.
בעתודה אפילו 4.

בקדטים יש בעיקרון רק את מונטנגרו שהיא בטוח תהיה חזקה ואולי מקדוניה, או גיאורגיה או בוסניה. סה"כ סיכויים דיי טובים.
בנוער, שהשנה תהיה האליפות האחרונה מבין ה-3, יש גם את המונטנגרים אבל גם את הצ'כים.
בעתודה יש את קרואטיה שירדה בקיץ שעבר במפתיע לדרג ב' אבל כאמור יש 4 עולות.

בקיצור סיכוי סביר ביותר ששלושת הנבחרות יחזרו לדרג א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 8:18 am 
Hall of Famer

אשמח לסקירה על השחקנים הבולטים של הנבחרות הללו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 10:16 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
עקבתי קצת אחרי משחקי הכנה. אז אזרוק לאוויר את השמות הבולטים. חלקם אנו מכירים ממש טוב, חלקם - פחות. אשמח לקבל כמה שיותר פרטים (בעיקר על הקדטים, שאנו פחות מכירים).
הקדטים סיימו הכנה מוצלחת ביותר, עם 6 ניצחונות על צ'כיה, ליטא, לטביה, אסטוניה. מי שבלט במשחקי אימון הם:
יבגני חולודוב (חושב שהוא גדל בראשון), תמיר בלאט (הבן של...), ערן טיסונה (סנטר?), ורועי הובר (גארד, 184, לב השרון).
בצעירה - השם הוא איגור קולשוב, כמובן. ואותו אנו מכירים טוב יחסית. עבר מאקדמיה לסגמונט שבפלורידה. חוץ ממנו זה גם מנקו, נאור שרון, סולומון, זלמנסון... ניצחון על ליטא החזקה, עם קולשוב שמוביל את החבר'ה עם 21 נק' ו-14 רב', מוכיח שיש לנבחרת הזאת פוטנציאל טוב, למרות המכה הקשה שספגנו עם הפציעה של יניב סולומון.
בעתודה יש לנו את בר טימור, גיא לביא, אור סולומון, רם אליאספור, שון לבנובסקי, עוז בלייזר, לירז אריאלי, דולב דראפיץ', איגור מאיור, נועם לייש (פצוע?), בן אלטיט, שון דאוסן ואלון אברמוביץ'. דווקא עוז בלייזר נתן הכנה טובה מאוד ונמצא בכושר טוב.

נערך לאחרונה על ידי frodoborg בתאריך ג' יולי 10, 2012 12:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 10:30 am 
מנהל פורום

frodoborg כתב:
בעתודה יש לנו את בר טימור, גיא לביא, אור סולומון, רם אליאספור, שון לבנובסקי, עוז בלייזר, לירז אריאלי, דולב דראפיץ', איגור מאיור, נועם לייש (פצוע?), בן אלטיט, שון דאוסן ואלון אברמוביץ'. דווקא עוז בלייזר נתן הכנה טובה מאוד ונמצא בכושר טוב.

וזה רק הבולטים, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:12 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
frodoborg כתב:

וזה רק הבולטים, כן?

לא, זה כל הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:37 pm 
מנהל פורום

frodoborg כתב:

לא, זה כל הסגל.

כן, אני יודע. זה נקרא סרקזם.

בכל אופן יש בנבחרות האלה כמה שחקנים מעניינים (חלקם גם בולטים וחלקם פחות).

בעתודה יש את שון דאוסון. האליפות היא לשנתון 92 ו-93. דאוסון הוא יליד דצמבר 93 ורב הזמן שיחק בליגות יחד עם שנתון 94. כלומר הוא צעיר בשנה או כמעט שנתיים מרוב השחקנים.
ראיתי אותו השנה בליגה לנוער כמה פעמים ופשוט אין לנו עוד גארדים כמוהו עם הגובה והאורך והאתלטיות שלו... לא רק בשנתון שלו, בכל השנתונים. בנוסף הוא גם שחקן מאוד מוכשר שיכול להוביל כדור, לקלוע מרחוק, לחדור לסל, הולך חזק לריב', חוסם הרבה. מה שמפתיע לגביו זה איך עד עכשיו הוא לא שיחק באף נבחרת גילאים.
אה... ויש לו גם אח קטן שנדמה לי עולה עכשיו לכיתה י'.

בנבחרת הנוער יש את אליאב אוחנון, האח שלי איציק. הוא "רק" 1.98 ומשחק באקדמיה בוינגייט.
יש גם את איגור קולשוב (ראשון, אחר כך אקדמיה מכיתה י' ובעונה האחרונה תיכון בארה"ב). הוא גם השחקן הכי בולט בנבחרת, משחק 2-3 בגובה 1.94 בערך וממש אתלט בסטנדרטים שלנו. הוא יליד נוב' 94 ולכן בתיכון בארה"ב (ואולי גם לפני זה בארץ) הוא לומד רק בכיתה יא', כלומר יש לו עוד שנה בתיכונים ולאחר מכן הוא מתכוון ללכת למכללות (ויש כמה טובות שמתעניינות בו, הוא גם נחשב שחקן מוביל בתיכון שלו ולא סתם עוד תלמיד).

בנבחרת הקדטים נוצר מצב מאוד מעניין עם לא פחות מ-3 שחקנים בשנתון מתחת שהם שחקנים חשובים בנבחרת (הובר, בלאט, ארצי). דווקא בד"כ בקדטים ברוב הנבחרות לא משתפים שחקנים קטנים יותר, בניגוד לנוער ועתודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 12:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שאתה טיפה מזלזל בקולשוב. “שחקן בולט“? הרבה אנשים חושבים שהוא כמה רמות מעל כולם, ואולי מאז כספי, לא צמח כשרון כזה בארצנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 1:04 pm 
מנהל פורום

רק יצור כמוך מסוגל לקחת את הביטוי "הכי בולט" ולהפוך את זה לזלזול כי כמובן הייתי צריך לכתוב "תותח-על!!!!! אלוף היקום!!! הלברון הבאאאאאאא!!!!1" ולהוסיף גם 3 סמיילים מפגרים.

הוא אגב ממש לא כספי, אבל שחקן מצויין לגילו עם נתונים טובים. כמו שרשמתי הוא השחקן הבולט ביותר בנבחרת הנוער. האם הוא רמה או 4.5 רמות מעל האחרים זה אני כבר לא בטוח.
אבל אם כבר מדברים על פוטנציאל אז לדעתי לדאוסון יש פוטנציאל יותר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 1:05 pm 
Hall of Famer

פרודו, שפר את הבנת הנקרא שלך. ודים אמר "שחקן בולט, ממש אתלט, יש כמה מכללות טובות שמתעניינות בו והוא נחשב לשחקן מוביל בתיכון שלו". זה תיאור אוהד-ואני מקווה שמדויק-של השחקן, ואין בו מיליגרם של זלזול. זה שהוא לא רץ להשיג פונפונים ולהשתמש בכל מיני אמוטיקונים מוזרים כדי להביע את ההתלהבות שלו מהשחקן (ולהזכיר, כולה בחור בן 17, עוד לא הוכיח כלום בשום מקום רציני), לא גורם לזה להשמע כמו זלזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:25 pm 
Hall of Famer

ואני חושב שלפני שמטיפים לפרודו לשפר את הבנת הנקרא שלו, כדאי מאד לודים לשפר את מה שנשפך מהמקלדת שלו. גם אם פרודו חטא חטא נורא וכתב שודים טיפה מזלזל (הו האימה, האימה), זה עדיין לא מקנה לודים זכות לקרוא לפרודו יצור. חבל שאחרי ההתבטאות המיותרת לחלוטין של ודים אתה ממשיך לנסות להטיף לפרודו תוך ניסיונות לדאחקות עליו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 9:54 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הנבחרת העתודה מתחילה מחר. לגבי היריבות, כפי שאני רואה את זה, עוד לפני קרואטיה, הייתי מתייחס לבולגריה המארחת. לפני שנה, בנוער, הם לקחו את המקום הראשון בדרג ב'. והבנתי שהשלישייה הטובה שלהם עלו כיתה: איבנוב (סקורר), דימיטרוב, וטנצ'ב (שניהם - פורוורדים גבוהים, ולוקחים הרבה כדורים חוזרים). אין ספק כי בבית הם יריב קשה ביותר.
סלובקים ואוסטרים - נראה לי שאפשר לעבור, זאת אומרת שהנבחרת תעלה מהבית הזה. השאלה - עם כמה ניצחונות נעלה. לעלות בלי ניצחון מבית מוקדם ולהתחבר למונטנגרו ופולין (מקום 6 בדרג א') מהבית המקביל - זה אומר להסתכן בהדחה, לדעתי.
אז המשחק מול בולגריה - משחק מפתח, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 10:32 am 
מנהל פורום

סקירה של רוב היריבות בעתודה:
http://www.europeanprospects.com/previe ... on-b-2012/

ניראה שיש יותר קבוצות בכירות ממה שחשבתי. לפולין בכלל לא שמתי לב מקודם ואין ספק שהם הפייבוריטים יחד עם קרואטיה. בשאר הגילאים פולין הם בדרג א'.
מונטנגרו דווקא בדרג א' בעתודה ואני מניח שפרודו התכוון למקדונים אבל לא בטוח שהם אחת מהנבחרות החזקות. כאמור לפי הסיקור הזה לבולגרים יש נבחרת מאוד חזקה ויש גם את האנגלים, הצ'כים, הפינים והדנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 10:41 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

כן, התכוונתי למקדונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 11:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אור סולומון - הכוכב הבא של הכדורסל הישראלי. אני די בטוח שהוא ניגש אלי לחלון של האוטו אתמול ברמזור לבקש סיגריה :)-(:
http://msc.wcdn.co.il/w/f-466/1304663-18.jpg
עכשיו ברצינות, זה לא קצת עצוב שככה נראה שחקן כדורסל מוביל בארץ. אני לא בא להעליב את הבחור אבל הוא נראה על סף תת משקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 11:55 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ישראל - בולגריה היום ב18:15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 12:14 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
אור סולומון - הכוכב הבא של הכדורסל הישראלי. אני די בטוח שהוא ניגש אלי לחלון של האוטו אתמול ברמזור לבקש סיגריה :)-(:
עכשיו ברצינות, זה לא קצת עצוב שככה נראה שחקן כדורסל מוביל בארץ. אני לא בא להעליב את הבחור אבל הוא נראה על סף תת משקל.

בהחלט עצוב, אבל הוא עדיין לא שחקן מוביל בארץ. הוא כן היה השחקן הנוער המוביל בארץ ורק תסתכלו איך הוא בנוי לעומת היהודי אמריקאי הזה (ליסאק) שמכבי מביאים עכשיו לקבוצת הנוער שלהם. הבדל של איזה 20 קילו שרירים וגם הבחור השני קלעי נטו (רק יותר נמוך ב-10 ס"מ).

ועוד יותר עצוב - לפי התמונות יש בנבחרת העתודה שחקנים עוד יותר רזים מסולומון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 1:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
sir charles כתב:

בהחלט עצוב, אבל הוא עדיין לא שחקן מוביל בארץ. הוא כן היה השחקן הנוער המוביל בארץ ורק תסתכלו איך הוא בנוי לעומת היהודי אמריקאי הזה (ליסאק) שמכבי מביאים עכשיו לקבוצת הנוער שלהם. הבדל של איזה 20 קילו שרירים וגם הבחור השני קלעי נטו (רק יותר נמוך ב-10 ס"מ).

ועוד יותר עצוב - לפי התמונות יש בנבחרת העתודה שחקנים עוד יותר רזים מסולומון.

התכוונתי כמובן מוביל בגילאים הצעירים.
מה שאני לא מבין הוא, איך שחקן כדורסל מקצועני יכול להיות כל כך רזה כשאני רואה נערים חובבנים בספורטק עם גופות בנויים היטב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 1:41 pm 
מנהל פורום

כי הוא הרבה הרבה יותר מוכשר ואתלט מהם.
זו בעצם אחת הבעיות בכדורסל נוער אצלינו. כאשר כבר יש מישהו שיש לו את הפוטנציאל להגיע לאנשהו (בניגוד לרוב אותם נערים בספורטק) אז יש לו יתרון כל כך גדול מהיותו הרבה יותר גבוה/אתלטי לעמדה שלו, אז מה הטעם לעבוד קשה בחדר כושר?

מהבחינה הזו באקדמיה עושים עבודה מצויינת בזה שמכריחים אותם לעבוד נכון באימוני כוח ובזה שמכניסים אותם לליגת בוגרים בכיתה יב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 2:08 pm 
Sophomore

עודד קטש , מישהו זוכר?אנורקס בפוטנציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 2:42 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בינתיים, סלובקים בדרך להפסיד לאוסטריה. אנגליה מפגרת במחצית מול פורטוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 3:07 pm 
Hall of Famer

דליים בתיקרה כתב:
עודד קטש , מישהו זוכר?אנורקס בפוטנציה.

הוצאת לי את המלים מהפה. ומה איתך? איך מתקדם עם הריצות? כבר נהיית אנורקס בעצמך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 6:25 pm 
Sophomore

17-4 לבולגרים על בחורינו המצוינים(?) אחרי 5 דקות במשחק.

עריכה 17-13...

נערך לאחרונה על ידי CP3 בתאריך ה' יולי 12, 2012 6:26 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 6:26 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דאוסון נראה ממש טוב. מוסיף המון אתלטיות לנבחרת. כרגע 17-13. המשחק התאזן אחרי כניסתם של דאוסון ולבנובסקי.

נערך לאחרונה על ידי frodoborg בתאריך ה' יולי 12, 2012 6:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 12, 2012 6:27 pm 
מנהל פורום

אתה רואה את המשחק????

עריכה: סבבה - הסתדרתי גם
http://www.sportlemon.tv/v-4/2/46/v-424600.html

נערך לאחרונה על ידי ודים בתאריך ה' יולי 12, 2012 6:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 237 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עודד ל ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה