סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 9:40 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני רק יגיד שאם רונדו הוא הרכז שלי הייתי מאוד מאוד מבסוט אם בראדלי היה הSG...
נתחיל בעובדה שזה כנראה הצמד חוץ ההגנתי הכי טובה בליגה ונמשיך בעובדה שבראדלי הוא לא בדיוק ריי-ריי אבל הוא יכול לקלוע שלשות פנויות והוא מהיר/זריז ומתפנה מתחת לסל והוא ייהנה מזה שרונדו יפטם אותו...
אגב בראדלי, אני די בטוח שאם הוא היה בריא לגמרי ומשחק הסלטיקס היו עוברים את ההיט (ואם לסבתא היו גלגלים...)

נערך לאחרונה על ידי chaiel49 בתאריך ג' יולי 10, 2012 11:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:16 pm 
מנהל פורום

אלכסיי שווד חתם במיניסוטה.
קצת מוזר לי. נכון שרוביו זה לא נאש ושווד הוא לא רוביו (מבחינת המעמד במן ההגעה לליגה) אבל היו נראה לי הרבה קבוצות יותר מתאימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:29 pm 
Freshman

עכשיו שהיברט יישאר באינדי מעניין אותי מה פורטלנד תעשה.

מצד אחד הם יכולים אולי ללכת על ג'וואיל מאגי או רובין לופז, לשמור על באטום וללכת על גרסה פחות טובה ממה שניסו לעשות.
או שהם יכולים לתת לבאטום ללכת, ולנסות לבנות מחדש מסביב לאולדרידג' ולילארד.

יכול להיות שהפתרון ביניים הוא להעביר את אולדרידג' לסנטר וללכת לכיוון של האמפריז או לאנדרי ולשמור את באטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:33 pm 
Junior

רשארד לואיס סוגר במיאמי. אם הוא יכול לחזור לעצמו אחרי שתי עונות חלשות - אחלה ההחתמה. יעזור לרווח את הרחבה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:35 pm 
Sophomore

אם כבר היברט, אני מעדיף את ההחתמה של DJ מאשר ההחתמה של היברט למקס. אבל סיכוי טוב שאני בדעת יחיד פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:46 pm 
Freshman

איפה ראית שלואיס סגור במיאמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:49 pm 
Junior

Super Mario כתב:
איפה ראית שלואיס סגור במיאמי?

תמונה

תמונה

הוא עדיין לא כזה זקן, עומד להיות בן 33. אני מקווה שהוא יעבור אותו תהליך שבוריס דיאו עבר בשנה שעברה, היה זוועתי בשרלוט אבל המעבר לספרס החייה אותו והדליק בו את האש התחרותית, בפלייאוף הוא כבר היה אחלה. לואיס כשהוא בריא ובכושר הוא סטרץ' 4 שיכול לתפור שלשות באחוז טוב ולא להפריע לוייד ולברון לחדור לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:51 pm 
Freshman

חחחח איפה ראית את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 10, 2012 11:56 pm 
Hall of Famer

הספארס משאירים את הסגל מהעונה שעברה לעוד אחת (אפרופו ראובן והקריאה לשמר סגל של קבוצות). דאנקן יקבל בין 36 מיליון ל-3 שנים לבין 34 מיליון כפי שקיבל גארנט (מעניין למה דאנקן לא נותן הנחת חבר מועדון לספארס). דיאו כאמור נשאר ל-2 עונות על 9 מיליון ודני גרין יקבל 11.3מיליון ב-3 העונות הבאות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:07 am 
Junior

מריו זה מהמרפאה שעושה בדיקות לשחקנים לפני שסוגרים סופית תחוזה, מחר הוא וריי חותמים.

עמוס, מה לדעתך הספרס מתכננים? הם בעצם לא עושים שום שינוי, רק מזדקנים בשנה ומקווים לטוב? זה נראהלי בעייתי כשאוק-סיטי והלייקרס רק צופיות להשתפר ודאנקן ומאנו כבר לא ילדים. מוזר שפופוביץ לא מנסה משהו קצת יותר יצירתי.

ההיט בערך סגרו את הסגל עם אלן וראשרד, עוד סנטר פיזי לא היה מזיק למקרה שפיטמן יהיה אדיר מידי וסטרן יאסור עליו לשחק למען שמירת התחרותיות בליגה.
מישהו כמו דארקו שמיניסוטה אולי ישחררו באמנסטי יכול להיות החתמה טובה. הוא מגן וריבאונדר טוב, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:12 am 
Freshman

כן הבנתי את זה. אבל מה אתה חבר בפייסבוק של האחות הזאת או משהו? (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:13 am 
Sophomore

יהיה מגניב אם דארקו וויד לברון ובוש יהיה ביחד, אני בטוח שזה תקדים ש4 מ5 בחירות ראשונות באותו דראפט ישחקו ביחד.
בכל מקרה, אני מקווה שאם הוא אכן ישוחרר הוא יבוא לקליפרס, הם חייבים סנטר מחליף דחוף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:22 am 
Junior

ההיט כבר שלוש שנים מנסים להביא קלעים שיפתחו את הרחבה, ג'ימס ג'ונס, מילר, באטייר, ריי-ריי, עכשיו לואיס, ובטח שכחתי עוד כמה. לא מיצו שם את הקטע של 3-4 שקולע מבחוץ? אולי בכל זאת צריך גיבוי יותר סביר לפיטמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:29 am 
Freshman

מסתבר שלא צריך.

הקבוצה היחידה שההיט טיפה יצטרכו לדאוג לגביה זה הלייקרס, אבל אני חושב שבכל זאת הם יסתדרו יותר טוב איתם מבחינת הגובה מאשר שהלייקרס יסתדרו עם האתלטיות והמהירות של מיאמי.

חמישיה של בוש-לברון-באטייה\לואיס-ווייד-אלן\צ'אלמרס תיצור המון בעיות ללייקרס. על מי ביינום אמור לשמור? על מי גאסול? על מי נאש? אם אני מיאמי אני מעדיף לשמור על ההרכב הזה שפותח את המגרש בהתקפה, מאש להכניס איזה מיליצ'יץ' או קמבי שאולי טיפה ישמור על הטבעת אבל לא מוסיף כלום בהתקפה.

מיאמי הוכיחה שהיא קבוצת הגנה מספיק טובה כדי להתמודד עם כל קבוצה. אם יש לה הרכב שמרווח באופן עקבי את המשחק, ו3-4 שחקנים שיקלעו שלשה-שניים במשחק, אז הם צריכים להיות מרוצים, ולא חושב שיש קבוצה שתנצח אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:29 am 
Hall of Famer

מיצו, מיצו. אבל כשהשלשות של באטייה ומילר בגמר הפלייאוף, היו אחד הגורמים המכריעים (לדעתי, הגורם השני אחרי ההתעלות של לברון) לאליפות שלהם - כנראה שהם צריכים להמשיך ולמצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 1:31 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם הווארד עובר לנטס, ברור שהם הופכים להיות הדאגה מספר אחת של מיאמי. אבל אני גם מניח שבמקרה כזה מיאמי יחפשו בנרות לעשות טרייד על סנטר כלשהו. אם הווארד עובר למערב אז הכל נהיה יותר פשוט, כי זה אומר שלא צריך לפגוש את דוראנט או הווארד בגמר (בהנחה שהסלטיקס של רוני לא יעיפו אותם בדרך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 1:48 am 
Hall of Famer

האמת היא שעם נזיד העדשים שמוצע לאורלנדו בתמורה להאוורד, אין סיבה שאוק סיטי לא תשלח את איבקה תמורתו. לעזאזל, היא יכולה לשלוח את פאקינג דרק פישר תמורתו, ועדיין המצב לא יהיה רע מדי.

ואם כבר טריידים מופרכים, אז לפחות לקבוצה שאני מעדיף - מה דעתכם - האוורד בתמורה לגאסול. ביינום וארטסט בתמורה לקווין לאב, והנה לקובי יש את שני הריבאונדים הטובים בעולם לצידו, ולנאש יש אלף אפשרויות מסירה (טוב, שלוש, אבל הוא יכול למסור להם באלף דרכים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 2:35 am 
Junior

אם דוייט לא היה כזה חמור שמדבר על ערים גדולות ועל המותג שלו ועל הדרך רומז לעולם שהוא רוצה להיות האלפא דוג, וכל מה שהיה מעניין אותו זה למלא את הידיים בטבעות, אוקלהומה הייתה ההתאמה המושלמת בשבילו.

אם פרסטי לא מפחד ממנו הוא בקלות יכול להרכיב הצעה טובה מזו של הנטס, ולתת רק אחד מהשניים שמסיימים חוזה בסיום העונה, הארדן או איבקה. תוסיף לאחד מהם את פרקינס ואת מיינור עם כמה בחירות דראפט וזאת כבר הצעה שמנצחת בקלות כל הצעה אחרת שיש לאורלנדו היום על השולחן, בטח מהנטס, גם מההוקס שלא נותנים את ג׳וש סמית׳ ואפילו אם הלייקרס נותנים את ביינום, בטח כשזה מראה שהוא לא מוכן להודיע מעכשיו שהוא מאריך שם חוזה.

ווסטברוק-הארדן- ספלושה/ג׳ונס - דוראנט - הווארד , זאת בערך ההתאמה המושלמת לכל אחד ואחד מהם בנפרד. קבוצה שאם לא תיפצע תזכה בחמש העונות לפחות ב-4 אליפויות מערב, for sure..

ווסטברוק-ספלושה-דוראנט-איבקה-הווארד , לא פחות טוב ואולי אף יותר, וכנראה שגם טרייד יותר הגיוני (עד כמה שטרייד דמיוני של הווארד לאוקלהומה יכול להיות..) על החבורה הזאת כבר הייתי מסמן שתי אליפויות בטוחות, וזה רק לשנתיים שייקח לשאר הקבוצות להבין מה לעזאזל אפשר לעשות מול הדבר הזה, אחר כך היינו מתחילים לחשוב כמה עוד הם ייקחו.
ווסטברוק ודוראנט מפרקים את ההגנות מבחוץ, איבקה הפך כבר לקלע חצי מרחק אמין כך שהוא שותף מצויין להווארד שהרחבה תהיה לו למגרש משחקים בקבוצה שאי אפשר לעשות נגדה דאבל טים,
ובהגנה, אוי מה שיהיה בהגנה שכזאת שבה איבקה והווארד מטילים מורא על כל הרחבה, משני הצדדים, אין יותר וויק סייד, והקבוצות שייזרקו ג׳אמפ אחרי השני מבחוץ יעשו את זה מול שלושה שומרים נהדרים ואתלטיים ומהירים, וריבאונד התקפה על אוקלהומה יהיה משימה קשה כמעט כמו לחדור לרחבה שלהם ולא לקבל גג. זאת קבוצה חולנית.

אם הוא רק היה מתעורר מחר בבוקר ולפתע מחליט שהדבר החשוב בחייו זה טבעות אליפות..  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 7:45 am 
Hall of Famer

לידע כללי, נקבעה תקרת השכר לעונה הבאה, התקרה תעמוד על 58.044 מיליון דולר ותקרת המס על 70.307 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 8:16 am 
Junior

הווארד לת'אנדר יהיה מפחיד ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 8:43 am 
Senior

הווארד לא ילך לת׳אנדר כי זה שוק קטן וכי הוא רוצה להבנתי לפחות להיות השחקן המוביל בקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 9:04 am 
Hall of Famer

נו, אז על פי כל החוכמולוגים שחושבים שהוא השחקן השני בטיבו בליגה, הוא אכן יהיה השחקן המוביל בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:17 pm 
Junior

הווארד לאוקלהומה יקרה כשאני אקבל פרס נובל על גילוי תרופה לשפעת. לואיס כבר שנתיים לא פוגע מחוץ לקשת, לא יודע מה עוד נשאר בו. הוא אף פעם לא היה שחקן שדיברו עליו כעל אחד שנותן 110% מעצמו בכל משחק. אולי הקירבה ללברון תעזור לו להתאמץ קצת יותר. לא כל כך מבין למה מיאמי לא דואגת קצת יותר לקו הקדמי, מבחינת שחקנים שיכולים אשכרה להילחם על הריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:45 pm 
Sophomore

מכיוון שלואיס בא על הוטרנס מינימום הוא לא בא על חשבון אף אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:55 pm 
Hall of Famer

קצת עידכונים-

כצפוי דרון חתם ל-5 שנים על 98 מיליון בנטס.

בלייק גריפין, כצפוי, האריך חוזה בקליפרס, 5 שנים על 95 מיליון, קרע ב-ACL בעוד 5... 4... 3...

דורל רייט עבר בטרייד לפילי תמורת אדין באבצ'יץ' (?) שנבחר ע"י הסיקסרס וישאר כרגע באירופה.

לו וויליאמס חתם באטלנטה.

ג'יי.אר סמית' חתם לעוד שנתיים בניקס.

ג'ריד בייליס יחתום בממפיס כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT ו 112 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: