סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 10:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 10:50 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
כדי לדייק, לילד פשוט "לא היו הצעות מקולג' ברמה של דיוויז'ן אחד", כי "הוא שיחק בליגה לא מספיק טובה [בתיכון]".
אבא שלו דווקא נראה מאוד מחובר למציאות. הווידאו של בראיין ליסאק:

בכל מקרה, לא הבנתי איך זה שייך לנושא. הוא הרי לא הולך לשחק בקבוצת הבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 11:41 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ונחזור להעברות

אופיר פרחי ואלעד אליהו חתמו בחולון

http://news.walla.co.il/?w=/151/2548691

ואיגור נסטרנקו מראשון לציון יושאל ליבנה בלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 12:33 pm 
Junior

החתמה הזויה בחולון, אלעד אליהו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 5:14 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:

ומה בדיוק הזוי בהחתמה הזו, שחקן של 15 נקודות באחוזים מצוינים בלאומית בעונה שעברה+תרומה ניכרת בריבאונדים ואסיסטים, אל מול ההחתמות מסמרות השיער ומרעישות העולם של שולדברנד, גל איתן ויותם שירן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 5:19 pm 
Sophomore

אני לא יודע אם הזוי זאת המילה הנכונה, אבל אלעד אליהו הוא בעיני מסוג השחקנים שמתאימים מאוד ללאומית, וימשיכו לתת שם עונות טובות, אבל פשוט אין להם מה למכור בליגת העל. הוא מאוד כבד, לא אתלטי, עם קליעה בינונית. לא יודע כמה הוא יכול לתרום לחולון. איזה עמדה הוא ישחק שם לדעתכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 5:33 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
Red Sumo1 כתב:

ומה בדיוק הזוי בהחתמה הזו, שחקן של 15 נקודות באחוזים מצוינים בלאומית בעונה שעברה+תרומה ניכרת בריבאונדים ואסיסטים, אל מול ההחתמות מסמרות השיער ומרעישות העולם של שולדברנד, גל איתן ויותם שירן?

לא יודע כמה ראית ליגה לאומית בשנתיים האחרונות. אלעד אליהו הוא שחקן בינוני במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 5:37 pm 
Hall of Famer

אה, אני לא טוען שאליהו הוא איזה כוכב אדיר או משהו, אבל אל מול ההחתמות שאתם ביצעתם-לקרוא להחתמה של אליהו "הזויה" זה...הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 5:38 pm 
Sophomore

לא חושב. אליהו עבר גם אצלנו, וזה שיש לו מספרים זה אחלה. בפועל, מדובר בשחקן בינוני לחלוטין. אגב, להפועל חולון יש תקציב גבוה להערכתי משלנו - אז במקרה הזה זו החתמה הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 5:41 pm 
Hall of Famer

אין ספק כל עוד אתם מתחמשים בכוכבים הישראלים שיש לכם כרגע, אתם בהחלט בפוזיציה לצחוק על אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 5:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה נחמד ששיטות לאומית (היוזר, לא הליגה) מופנות דווקא כלפי שחקן שחותם בחולון. אני סקרן לקרוא את התגובות אם אליהו היה ממשיך בהפועל תל אביב ושולדברנד היה חותם בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 5:51 pm 
מנהל פורום

frodoborg כתב:
כדי לדייק, לילד פשוט "לא היו הצעות מקולג' ברמה של דיוויז'ן אחד", כי "הוא שיחק בליגה לא מספיק טובה [בתיכון]".
אבא שלו דווקא נראה מאוד מחובר למציאות. הווידאו של בראיין ליסאק:

בכל מקרה, לא הבנתי איך זה שייך לנושא. הוא הרי לא הולך לשחק בקבוצת הבוגרים.

זה אכן קצת לא קשור לנושא הדיון.
בכל מקרה, אחרי שקראתי עוד אני קצת מסתייג ממה שכתבתי קודם. דווקא נראה שהאבא מבין שהרמה פה תהיה הרבה יותר נמוכה (אם כי לדעתי הוא עוד לא מבין עד כמה) אבל מבחינתו חשוב שהילד ירכוש קצת "ניסיון חיים". הם גם חושבים שזה איכשהו יעזור לו בסוף להתקבל למכללה יותר נחשבת, מאלה שמציעות לו מלגה כיום.

הצד של מכבי הוא הבעייתי פה. הרי השחקן והמשפחה שלו אומרים בריש-גלי שמבחינתם מדובר בשנת מעבר ו"חוויה" נטו. הוא מנצל את היותו יהודי כדי לשחק פה קצת וללמוד כל מיני דברים ולחזור לארה"ב. הוא לא באמת עושה עלייה וגם לא בטוח שבכלל ירצה לבוא לשחק פה אחרי הקולג'.
את מכבי אבל כל זה לא מעניין כמובן, כל עוד הוא יעזור לקבוצת הנוער שלהם לקחת אליפות (מה שכנראה גם יקרה עכשיו) וזה כמובן יהיה בין השאר על חשבון פיתוח שחקנים ישראלים שאשכרה ישארו פה בארץ בעונה שאחרי. בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 5:59 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אין ספק כל עוד אתם מתחמשים בכוכבים הישראלים שיש לכם כרגע, אתם בהחלט בפוזיציה לצחוק על אחרים.

אנחנו לעולם לא נהיה בפוזיציה לצחוק על אחרים. אבל זה לא נראה לך אפילו טיפה הזוי ששחקן שנכשל (והוא נכשל) בליגה הלאומית בשנתיים האחרונות מקבל קידום לליגת העל? ועוד לקבוצה שיש לה יומרות לרוץ בצמרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:00 pm 
Junior

אני לא אגדיר את החמת אליהו "כהזויה". ראשית כי רק במבחן הזמן נוכל לעמוד האם זו הייתה הברקה או שמישהו שם היה באמת שיכור.
אני בספק אם למישהו פה, שמכיר את השחקן, יודע מה בדיוק הוא יעשה בליגה.
לדעתי, הוא מגלם את הבינוניות במיטבה. הוא לא אתלטי, הוא מאוד כבד, השחרור של הכדור שלו מגושם וגם ההגנה שלו לא מדהימה. אז הוא קלע 15 נק' בליגה הלאומית(וזו גם לא הפעם הראשונה שהוא מעמיד מספרים כאלו בליגה הזו), אין שום סיבה לחפש בכח מציאות בליגה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:03 pm 
Hall of Famer

האח של סומו כתב:
nadav_hacohen כתב:

אנחנו לעולם לא נהיה בפוזיציה לצחוק על אחרים. אבל זה לא נראה לך אפילו טיפה הזוי ששחקן שנכשל (והוא נכשל) בליגה הלאומית בשנתיים האחרונות מקבל קידום לליגת העל? ועוד לקבוצה שיש לה יומרות לרוץ בצמרת?

איך נכשל עם מספרים כאלה, בקבוצה שסיימה בחלק העליון של הטבלה? גם אין לי מושג מה היומרות של חולון, ומה אמור להיות התפקיד של אליהו בכח. שחקן 8, 10, 12? אתה יודע, יש הבדלים.

ואין לי שום בעיה עם מי שיטען שאליהו לא ברמה המתאימה לליגת העל, רק התייחסתי בגיחוך לכך שאוהד קבוצה שכל הישראלים שלה כרגע הם שחקני לאומית מובהקים עד כאן, קורא להחתמה שלו "הזויה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:05 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
האח של סומו כתב:
nadav_hacohen כתב:

איך נכשל עם מספרים כאלה, בקבוצה שסיימה בחלק העליון של הטבלה? גם אין לי מושג מה היומרות של חולון, ומה אמור להיות התפקיד של אליהו בכח. שחקן 8, 10, 12? אתה יודע, יש הבדלים.

ואין לי שום בעיה עם מי שיטען שאליהו לא ברמה המתאימה לליגת העל, רק התייחסתי בגיחוך לכך שאוהד קבוצה שכל הישראלים שלה כרגע הם שחקני לאומית מובהקים עד כאן, קורא להחתמה שלו "הזויה".

כמה דקות מצטברות ראית בעונות האחרונות של השחקנים שעליהם אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:08 pm 
Hall of Famer

תלוי מתי. את גל איתן ראיתי לא מעט, את שולדברנד אני מכיר עוד מתקופות הגליל ורמה"ש שלו, את יותם שירן פחות. אלעד אליהו זכור לי בעיקר כנער פוסטר של ירושלים, לא יכול להגיד שראיתי אותו יותר ממשחק או שניים בחיים, וכאמור-בטח שאני לא בא לטעון פה שהבחור הוא יהלום בלתי מלוטש שליגת העל פספסה עד היום. ובכל זאת, קצת צניעות עוד לא הרגה אף אחד, ואף אחד מאוהדי הפועל ת"א בפורום הזה עוד לא הוכיח שהוא ניחן באפילו מעט מהתכונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:15 pm 
Junior

בקיצור, ואני מניח שלא ממש תחלוק איתי על הקביעה הזאת, אתה לא באמת מכיר את השחקנים שאתה מדבר עליהם.
אם כבר יש פה משהו "הזוי" ו"חסר צניעות" זה הניסיון לנגח אנשים שבמקרה מכירים את השחקנים המדוברים בניגוד אליך.
אם היית מכיר את השחקנים האלו, היית יודע שאלעד אליהו זה שחקן בינוני אפילו ברמת הליגה הלאומית ולכן החתמה שלו בקבוצת ליגת העל היא אכן הזויה.
גל איתן ושולדברנד הוכיחו את עצמם בעונה שעברה כשחקנים שעשויים (כמובן שאין ערובות בחיים) להיות שחקני ליגת על לגיטימיים.
לגבי יותם שירן אני נאלץ להסכים ואני גם חושב שהוא לא הראה משהו שמצדיק מקום בליגת העל ואני מניח שההחתמה שלו נובעת יותר מאילוצים כלכליים מאשר רצון אמיתי להמשיך איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:25 pm 
Hall of Famer

אתה ראית אותי מתיימר לנתח ולהשוות בין יכולות? אני דיברתי עובדות: כל הישראלים שלכם עד כאן הם שחקני לאומית (כנראה גם מתנאור, בגילו), אף אחד לא יודע לאיזה תפקיד מגיע אליהו בחולון (ומי אמר שלהם אין "אילוצים כלכליים"?), ובכל זאת אצל סומו הנכבד ההחתמה של אליהו היא "הזויה", מה שהוא לא אמר על אף שחקן שהמשיך איתכם. לזה התייחסתי, מבחינתי אתה יכול להמשיך למתג את עצמך ואת חבריך כמומחי לאומית, זה רק לא יעזור לתאוריה של חברך "האח של" כשהוא יטען שאתם האימפריה של הכדורסל הישראלי גם בשנים האחרונות ובכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:28 pm 
Junior

דוגי סגר בגלבוע.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:36 pm 
מנהל פורום

אליהו הוא קלעי מדויק מטווחים ארוכים, דנשה מכיר אותו מצויין
בתוכנית משחק נכונה הוא יכול לתת אחלה תרומה
יש לו דם קר, הוא יכול לעלות לכמה דקות כמחליף לקבל מבטים פנויים לשים כדורים, בהגנה להקריב עבירות ושלום על פתח תקווה
לא חסר קבוצות מצויינות אפילו ברמות הגבוהות באירופה שמחזיקות שחקנים מהסיגנון הזה
שחקנים בסיגנון הזה = שחקנים שלא שייכים לרמה של שאר הקבוצה אבל דקות ולמצבים מסויימים יש להם תרומה מכרעת
אני חושב שקררטו מסיינה הוא דוגמה טובה
הוא לא יהיה השחקן המוגבל היחיד בליגת העל זה בטוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:40 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אליהו הוא קלעי מדויק מטווחים ארוכים, דנשה מכיר אותו מצויין
בתוכנית משחק נכונה הוא יכול לתת אחלה תרומה
יש לו דם קר, הוא יכול לעלות לכמה דקות כמחליף לקבל מבטים פנויים לשים כדורים, בהגנה להקריב עבירות ושלום על פתח תקווה
לא חסר קבוצות מצויינות אפילו ברמות הגבוהות באירופה שמחזיקות שחקנים מהסיגנון הזה
שחקנים בסיגנון הזה = שחקנים שלא שייכים לרמה של שאר הקבוצה אבל דקות ולמצבים מסויימים יש להם תרומה מכרעת
אני חושב שקררטו מסיינה הוא דוגמה טובה
הוא לא יהיה השחקן המוגבל היחיד בליגת העל זה בטוח

אלעד אליהו לא שחקן לרמות הללו וגם לא פוטנציאל שאולי יתממש. רוצים פרוייקטים שולים, יש מלא בליגה השניה. אבל יתכן שחולון רוצים למכור מנויים ליוצאי הודו בעיר...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 6:50 pm 
Junior

מה ההגדרה של שחקן לאומית ומה הופך את זה לעובדה? הפתרונות אצל נדב.
בסך הכל כתבתי שעל סמך ההיכרות שלי עם השחקנים (אין ספק שזה הופך אותי למומחה לאומית גדול), בעיני החתמה של שחקן שהוכיח את עצמו כמאוד בינוני בלאומית היא די הזויה, בניגוד להחתמה של שולדברנד וכל השאר.
זה שקול בערך למצב שגם טלטוביץ' וגם אילייבסקי יחתמו בקבוצות אנ.בי.איי (כמובן שהקצנתי בכוונה). עצם זה ששניהם הגיעו מהיורוליג לא מונע מהחתמה אחת להיות הזויה ומהשניה לא.
הבעיה היא שכדי להבחין בהבדל צריך להכיר את השחקנים, ואתה פשוט לא.
אגב, משעשע הניסיון שלך לקטלג את כל אוהדי הפועל כאותו בן אדם. הייתי משיב לך באותו מטבע, אבל במקרה שלך זה קצת קשה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 7:07 pm 
Hall of Famer

נו, לפחות הנטייה הפתולוגית להתייחס לקבוצות על פי מספר האוהדים שלהן (אצלכם בראש, כמובן), שייכת לכל אחד ואחד מאוהדי הפועל ת"א כאן.

וחוזר ואומר, אין לי מושג אם אליהו מתאים או לא לליגת העל. הסתכלתי על המספרים, סבבה לגמרי של מספרים, אבל אני כמובן לא עושה היקש אוטומטי וקובע שהוא שחקן ליגת על. אני אומר שעובדתית הסגל הישראלי שלכם מפוקפק מאד כרגע, ושלא נראה לי שזה מעמיד אתכם בפוזיציה לכנות בשמות שונים ומשונים שחקן שאולי הוא בכלל השחקן ה10 בסגל של חולון בעונה הבאה, ושכמו שאוריאל הראה-יש החולקים עליכם בהבנת היכולות שלו. הרי גם לגבי שלומי הרוש לא ממש היה ברור שהוא שווה ליגת על, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 7:42 pm 
Junior

כשאתה כותב לא לעניין תקבל גם תשובות לא לעניין.

ושוב אני אומר שמספרים זה חרטא לעומת לראות את השחקן בעיניים ולכן הדעה שלך בעניין לא שווה יותר מדי.
נניח שהסגל הישראלי שלנו אכן מפוקפק כרגע (לא טענתי אחרת אבל שיהיה), זה אומר שאסור לבקר החלטה של אף קבוצה אחרת? בכלל, ממתי היכולת של הקבוצה שלי היא מדד למה אני יכול או לא יכול לכתוב פה?
זה שיש אחרים שחולקים עלי לגבי אלעד אליהו (עד כמה אוריאל ראה אותו מאז ימי מגדל העליזים?) זה גם בסדר, כי לרגע לא טענתי שהדעה שלי היא עובדה.
בסך הכל הבעתי דעה על אלעד אליהו ועל היכולת שלך לבקר פה משתמשים אחרים שמבינים בעניין מסוים קצת יותר ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 11, 2012 7:47 pm 
Hall of Famer

לא ממש ביקרתי, יותר הסתלבטתי. אבל יאללה, בוא נחזיר את הת'רד למקום הראוי לו, קצת מפריע לי לחשוב שהנפצת מקלדת של סומו גוררת פה דיון הצידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], פרארי ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: