סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 3:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 5:12 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הבולס מפסידים, למעשה תמורת כלום, את כמעט כל ה - Bench mob שהביא אותם, במידה רבה, למקום הראשון בליגה במשך שנתיים רצופות. מילא ווטסון וברואר שעליהם ניתן לוותר אבל אשיק וקורבר הם כלים משמעותיים. אשיק בשכר כזה הוא סימן שאלה לכל הפחות אבל קורבר ב - 5 מיליון דולר הוא שחקן נהדר וחוזה טוב. הבחור שיפר את ההגנה שלו משמעותית והקליעה עדיין אוטומטית. פשוט עגום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 7:06 am 
Hall of Famer

טרייד בין פורטלנד לניקס, ריימונד פלטון עובר לניקס עם חוזה חדש של 10 מיליון ל-3 שנים ועם קורט תומאס בתמורה לג'ארד ג'פריז, דן גדזוריץ', ובחירת סיבוב שני ב-2016, מכיוון שלניקס כבר יש את קיד ועכשיו גם את פלטון, הסיכויים שהם ישוו את ההצעה של יוסטון לג'רמי לין פחתו משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 8:05 am 
Junior

קורט תומאס חוזר לניקס!
טרייד טוב על פניו לניקס, פלטון היה נראה שם טוב והוא כבר מכיר את המערכת.
ומה שיותר טוב- אם אכן יוותרו על לין, לטעמי יעשו בשכל. אני די בטוח שהפיקציה הזאת תתפוצץ איפשהו ויהיה נחמד אם זה לא יקרה בניקס לשם שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 8:45 am 
Junior

החזרה של פאלטון מאוד משמחת. למיטב זכרוני נתן יופי של עונה לפני הטרייד על כרמלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 8:54 am 
Sophomore

קורט תומאס וקמבי כבר בניו יורק, מתי מחזירים את ספריוול?

מה שמשמח בחזרה של פלטון זו העובדה שהוא הצליח להפעיל יפה את אמארה, מצד שני מאז שעזב את הניקס הוא היה די רע גם בדנבר וגם בפורטלנד והשאלה היא אם הוא יכול לחזור ליכולת שהציג לפני שנה וחצי.

השוואה של ההצעה הקודמת ללין היתה הגיונית אבל הניקס דיברו יותר מידי ושילמו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 10:36 am 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
קורט תומאס חוזר לניקס!
טרייד טוב על פניו לניקס, פלטון היה נראה שם טוב והוא כבר מכיר את המערכת.
ומה שיותר טוב- אם אכן יוותרו על לין, לטעמי יעשו בשכל. אני די בטוח שהפיקציה הזאת תתפוצץ איפשהו ויהיה נחמד אם זה לא יקרה בניקס לשם שינוי.

וזה אולי יחזיר את תום זבדי לפורום!

מישהו יכול לחסוך לי את הנבירה בסטטיסטיקות - זו החתמה שיש לה משמעות מקצועית אמיתית כלשהי? תומאס עוד שווה משהו?

תומאס של לפני חמש עשרה שנה יכול לתת משהו שהניקס היו צריכים השנה - קצת שקיחות וריבאונד למתי שצ'נדלר פצוע ו/או מסתבך בעבירות.

מה לגבי עמדה שתיים? הם בונים על שאמפרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 12:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שאמפרט ו-JR סמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 12:29 pm 
Sophomore

שאמפרט נפצע כמו רוז בדיוק באותו יום, והוא יחמיץ בערך חצי עונה.

תומאס יכול להיות סנטר שלישי אפקטיבי, אחד שעולה לכמה דקות של האסל. טרייד טוב מאוד לניקס, ומעניין אם הם ישוו את ההצעה של יוסטון. יש לזה השפעה עקיפה על שיקגו - אם לין יחתום ביוסטון, הם לא יציעו את החוזה המדובר לאשיק והוא יאלץ לחתום על חוזה הרבה יותר צנוע בשיקגו.

אני חושב שפירוק החבילה של שיקגו הוא דבר הכרחי ונכון במצב הקיים. קצת חבל לי על קורבר, ואני עדיין לא מבין את הצעד הזה, אבל שיקגו חייבת לחסוך כל דולר אפשרי (בטח בסיטואציה שהייתה לפני הטרייד של הניקס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 12:36 pm 
Junior

ג'י אר סמית לא שחקן חופשי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 12:51 pm 
Junior

ממה שקראתי סמית' נשאר בניקס כי אף קבוצה לא הציעה לו חוזה טוב יותר.
האם שיקגו יכולים לעשות טנקינג בעונה הקרובה? להפטר מחוזים שמכבידים ולקוות שבקיץ הבא יוכלו להחתים שחקנים חופשיים + בחירת דראפט גבוהה? זה דבר אפשרי וריאלי מבחינתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 1:25 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
פרי אייג'נטים ובחירות דראפט זה עניינים שונים. בשביל בחירת דראפט גבוהה באמת צריך ללכת לטאנקינג. בשביל פרי אייג'נט צריך קאפ ספייס בעונה הבאה וזה אומר לשמור על כל ההחתמות של העונה קצרות. רוז בוזר ונואה תופסים 41 מיליון ב 13/14. אפשר לעשות את שניהם ביחד - להחתים חבורה של סקראבס על חוזים לשנה ולהפסיד כמה שיותר. השאלה על מי אתה רוצה ללכת. הווארד ? בשום נקודה לא הראה עניין בשיקגו. פול ? אלא אם רוז גמור למה צריך אותו. סופרסטארים אחרים אין ממש בקלאס של 2013, כך שאתה צריך לבחור טוב מאד לפי התאמה לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 1:27 pm 
Sophomore

הקיץ הזה בקושי התחיל, ולכן מוקדם מאוד להסיק שזה הכיוון של הבולס. זה נמצא ברקע, אין ספק, אבל אי אפשר לומר כרגע שזה הכיוון. במיוחד לא כשהמאמן הוא טום ת'יבודו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 2:00 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
אלא אם רוז גמור למה צריך אותו.

חבל שהודעות מלפני כמה שנים נמחקו והייתי יכול להראות את התיאוריה שלי בנוגע למספרי 1.
לא נראה לי שיש מספר שספג כל כך הרבה פציעות ב-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 2:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גרג אודן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 2:18 pm 
Junior

דוהרטי(86), מאנינג(88),פרוויס אליסון(89) נדמה לי שגם היה פצוע כרוני, לארי ג'ונסון אם אני זוכר נכון גם נאבק לא מעט בפציעות, יאו מינג, בוגוט, גריפין, רוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 2:48 pm 
Sophomore

אתה צודק לגבי Out of Service Pervis

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 3:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תהייה שלי - מי נחשב פחות באסט - פרוויס אליסון או ג'ו סמית'?
Never Nervous Pervis נבחר ראשון ע"י סקרמנטו ב-89 (אחריו נבחרו 9 אולסטרים - קמפ, רייס, הארדאווי, בליילוק, שון אליוט ודיבאץ בין השאר), שיחק מ-89/90 עד 00/01 (ב-4 קבוצות שונות) בממוצע 40 משחקים בעונה (פספס את כל עונת 98/99), נתן 3 עונות בדאבל פיגרס, עונתו השלישית היתה הכי טובה (20, 11.2, 2.9, אס', 2.7 חס' ב-66 משחקים), ממוצעי קריירה של 9.5 נק', 6.7 ריב', 1.5 אס', 1.6 חס', הועבר לאחר עונת הרוקי המאכזבת בטרייד משולש שהנחית בסאק טאון את בוב האנסן (?), אריק לקנר (??) ו-3 בחירות דראפט שלא יצא מהן כלום, שיחק בכל הקריירה ב-4 משחקי פלייאוף (בוסטון - 94/5), זכה בתואר השחקן המשתפר של 91/2.
ג'ו "השם שלי כ"כ בנאלי שלא מצאו לי אפילו כינוי" סמית' (בעצם נולד כג'ו ליינארד סמית' כל שג'ו זה הכינוי...) נבחר ראשון ע"י הווריורס ב-95, (אחריו נבחרו 6 אולסטרים -גארנט, מקדייס, 'שיד, סטאקהאוס, פינלי וראטליף (מתי לעזאזל הוא היה אולסטאר?!), שיחק 1030 מש' ב-16 עונות (ב-12! קבוצות שונות), 9 עונות בדאבל פיגרס, עונת הסופמור היתה הטובה ביותר שלו (18.7 נק', 8.5 ריב'), ממוצעי קריירה של 10.9, 6.4, שיחק ב-62 משחקי פלייאוף בקריירה, הועבר 7 פעמים בטרייד, נבחר לחמישיית הרוקיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 3:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בעצם אחרי שקראתי שוב את ההודעה שלי, זה די ברור שלסמית' היתה קריירה יותר מוצלחת - שיחק יותר עונות, משחקים ומשחקי פלייאוף, קלע יותר עונות בד"פ, אחריו נבחרו פחות שחקנים מוצלחים (הכי מוצלח ביניהם הוא גארנט שנבחר ישר מהתיכון לפני שבחרו תיכוניסטים ראשונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 3:39 pm 
Junior

אני לא חושב שניתן לקרוא לאליסון באסט. סמית נתן קריירה בינונית למדי ונטולת פציעות משמעותיות. עצם זה שאליסון נתן עונה של 20+11 מראה שמה שהכריע אותו זה הפציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 3:41 pm 
Hall of Famer

נו, אבל גם סמית' נתן עונה איכותית של 18.5+8.5. מה שהכריע אותו זה העובדה שהוא שחקן בינוני, וגם אליסון היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 3:44 pm 
Junior

שניהם לא נחשבים באסטים בעיניי אם זה לא היה מובן. אליסון זה די טרום תקופתי אז אין לי מושג מה הוא היה בדיוק, לגבי סמית אני זוכר אותו מסתובב בליגה לאורך הקריירה בלי לעשות יותר מדי רעש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 4:32 pm 
Junior

שיקגו היא לא הקבוצה שתעשה טאנקינג, בטח לא עם המאמן הזה. אולי, נניח, אם דנג ייפצע, אף אחד לא ימהר להחזיר אותו אחרי 3 משחקים כשאפשר גם אחרי 6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 4:42 pm 
מנהל פורום

אתה בטוח בזה? עד עכשיו הקיץ של שיקאגו הוא די במגמת פירוק הקיים. עכשיו יש שמועה שבבולס מנסים להיפטר גם מהמילטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 4:51 pm 
Junior

הטרייד של הניקס אומר לדעתי שהם החליטו לא להשוות את ההצעה שלין קיבל, או לפחות שהם מתלבטים ברצינות בסוגיה, אבל אני ״אקח את הסיכון״ בהימור על כך שלין יהיה ברוקטס. לא סתם הם הציעו לו הצעה שכזאת, הם ידעו שלניקס יהיה מאוד קשה לשלם ללין 15 מיליון דולר בעוד שלוש עונות, כשצריך לזכור - אפילו שנהוג לחשוב שזה לא נורא להחזיק חוזה גדול בשנה האחרונה שלו שכן הוא תמיד מהווה ערך טרייד כלשהו - בכל מקרה הם ישלמו את הסכום הזה או באיזור שלו, אם זה יהיה ללין עצמו שיקבל 15 מיליון באותה עונה או שיהיו אלה חוזים אחרים שיגיעו בטרייד על אותו חוזה נגמר, בהנחה כמובן שהוא מוחלף באותה העונה.

אם הניקס משווים את ההצעה ללין הם מתחייבים כרגע ל75 מיליון דולר על ארבעה שחקנים לעונת 2014-2015, לין-כרמלו-אמארה-טייסון. זה בלתי אפשרי לחלוטין בחוקי השכר הנוכחיים. גם אם השמונה האחרים יהיו רוקיז ושחקני מינימום הם ייכנסו לתשלומי מס מטורפים, וכמובן אתה גם לא רוצה לבנות על ארבעת אלה עם פילרים, גם לא להיות פייבוריט רציני מדי וגם לשלם בוחטות של מסים.

אם הניקס אכן ישוו את לין ויתחייבו עכשיו לחוזים האלה זה יהיה תוך כדי כך שהם מקווים ומחזיקים אצבעות שיוכלו להיפטר מלפחות אחד מארבעת החוזים האלה בשנתיים הקרובות, וזה יהיה מהלך מסוכן מאוד ולא הגיוני. הימור גדול מדי ומסובך מדי, שהנוגעים בו לא הוכיחו עד עתה שהם שווים את הסיכון.
כרמלו מעצם היותו הפרנצ׳ייז הוא לא החוזה שאתה מקווה להעביר תמורת חוזים נגמרים, בחוזה הלא מבוטח של אמארה אף אחד לא ייגע. בהינתן שאם הם מחתימים את לין אז לפחות העונה הזאת הוא יישאר, ובהתחשב שהקבוצה הזאת די צריכה את טייסון ובוודאי לא מתכוונת להיפטר ממנו בעונה הקרובה, זה בעצם מתמצה להימור על כך שבמהלך הקיץ הבא, של עונת 13-14, הם יצליחו להעביר את לין או את טייסון, שיהיו מחוייבים ל20 ו30 מיליון בהתאמה לשנתיים הבאות, תמורת חוזה שנגמר באותה עונה.

-
כשמדברים בצורה חיובית על התקופה של פלטון בניקס ומנסים להשליך ממנה על התאמתו לקבוצה הנוכחית, לא מספקים יותר מדי הגיון.
פלטון היה מצויין, נכון, אבל הוא היה מצויין תחת שרביט השיטה הכל כך תורמת לרכזים של מייק דאנטוני, שכבר לא נמצא, כשלא היה כרמלו וטייסון אלא רק אמארה סטודאמייר, ביכולת שיא, איתו הוא שיחק פיק אנד רול אפטר פיק אנד רול וחוזר חלילה.
הקבוצה הנוכחית שונה לחלוטין מהתקופה של פלטון. לא רואה אותו מריץ יותר מדי פיקים עם אמארה כשכרמלו עומד בצד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 15, 2012 4:57 pm 
Sophomore

לפני שסמית' חתם שנה שעברה בניקס מאוד קיוויתי שהוא יבוא לקליפרס. אחרי שראיתי את הסידרה שלו מול מיאמי גם בחינם לא הייתי רוצה שהוא יבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, goldman, אוהד גליל, כינוי2, סאבוניס ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: