סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 11:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
האם סקולה עומד בדרך של להביא את הווארד?
אני מבין שיש בנייה מחדש, אבל הטענה של לנסות להביא סופרסטאר נראת לי לא מתנגשת עם האפשרות של להשאיר את סקולה. אין לו חוזה רשרד לואיס שתוקע אותם. אפשר להחתים את הסופרמן יחד עם סקולה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 11:45 am 
Sophomore

שגיא ועמוס, דיברתי רק על הקטע המקצועי, שכחתי לרגע מהקטע הכלכלי.
חוצמזה שעם כל הכבוד לקטע הכלכלי עדיין אתה לא יכול להביא לון חוזה גבוה מדי (בהנחה שהוא לא שווה אתזה) ולנעול את תקרת השכר שלך, אני מניח שאצל יוסטון זאת פחוצת בעיה כי הם במילא לא מכוונים לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 11:54 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
התקרת שכר נעולה ממילא איתו או בלעדיו. רק החוזים של סטאט מלו וצ'אנדלר הם 61.5 מיליון בעונה ההיא, ככה שזה פשוט לא שיקול. יכול להיות שהחוזה של לין ישפיע על היכולת של ניו יורק להציע MLE מלא או לא בעונה ההיא (גם לא בטוח, כי אני לא חושב שניו יורק תהיה רק עם שלושה שחקנים, כך שכנראה היא לא תקבל MLE מלא בכל מקרה). אבל מעבר לכך השיקול הוא כלכלי נטו - ולכן ניו יורק עושה טעות מפגרת לחלוטין אם היא לא משווה. היא אמנם תשלם המון המון מס מותרות אבל כנראה תרוויח את כל הכסף הזה חזרה שיווקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 11:58 am 
Sophomore

אוקיי אז למה שיוסטון לא תציע לו עכשיו 10 מיליון ל3 שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 12:37 pm 
Senior

ב-10 מיליון אתה מתכוון ל-10 מיליון כל שנה, או סך הכל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 12:38 pm 
מנהל פורום

יוסטון עשתה אמנסטי לסקולה מיוזמתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 12:41 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
האם סקולה עומד בדרך של להביא את הווארד?
אני מבין שיש בנייה מחדש, אבל הטענה של לנסות להביא סופרסטאר נראת לי לא מתנגשת עם האפשרות של להשאיר את סקולה. אין לו חוזה רשרד לואיס שתוקע אותם. אפשר להחתים את הסופרמן יחד עם סקולה, לא?

הנקודה היא שיוסטון רוצה לקלוט הרבה מאוד משכורות מאורלנדו מבלי להעמיס עליה בחזרה. נניח לצורך העניין-להסכים לקבל את החוזה של הידו שיחד עם זה של הווארד מסתכם ב-30 מיליון, אם יוסטון לא הייתה משחררת את סקולה היא הייתה צריכה להחזיר לאורלנדו חוזים בלפחות 15 מיליון, אחרי שהיא שיחררה אותו היא יכולה להסתפק בלהחזיר לאורלנדו רק 5 מיליון. כנראה שאורלנדו מעדיפה מקום מתחת לתקרה אשר לקבל את סקולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 12:45 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
ב-10 מיליון אתה מתכוון ל-10 מיליון כל שנה, או סך הכל ?

כל שנה.
ובוא נגיד שנ"י יכולה להשוות אבל זה אומר שחוץ מ3 "הגדולים" ולין הם יכולים להביא רק שחקנים במינימום, עדיין שווה להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 12:50 pm 
Senior

אבל חוזה כזה אני בספק אם יש ליוסטון אפשרות להציע (לא הרצתי את המספרים, אבל יש סיבה שעשו אותו בק-לואדד) וגם אם יש אפשרות כזו, חוזה כזה מסכן אותם. להבדיל מניו יורק ב2014/15, ליוסטון כאן ועכשיו מאד חשוב המקום מתחת לתקרה ולמלא אותו עם חוזה 10 מיליון לשחקן שהוא עדיין בגדר הימור ובכל מקרה אי אפשר להשתמש בו בטריידים עד ינואר, פוגע אנושות בסיכויים שלהם ללכת על הווארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 1:13 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
אבל חוזה כזה אני בספק אם יש ליוסטון אפשרות להציע (לא הרצתי את המספרים, אבל יש סיבה שעשו אותו בק-לואדד) וגם אם יש אפשרות כזו, חוזה כזה מסכן אותם. להבדיל מניו יורק ב2014/15, ליוסטון כאן ועכשיו מאד חשוב המקום מתחת לתקרה ולמלא אותו עם חוזה 10 מיליון לשחקן שהוא עדיין בגדר הימור ובכל מקרה אי אפשר להשתמש בו בטריידים עד ינואר, פוגע אנושות בסיכויים שלהם ללכת על הווארד.

אא"ט הם עשו אותו בק לודד כדי שלנ"י יהיה קשה להשוות...בכל מקרה אני לא בקיא בנושא ולא מתכוון להתעמק בזה יותר מדי אז אני איתך! שווה לנ"י להחתים אותו! =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 1:23 pm 
Senior

הם עשו את זה בק לודד כדי שתהיה שם הקומבינציה של חוזה שיחסית קל להם לתת (בגלל המשכורת הנמוכה בשנים הראשונות) וקשה לניו יורק להשוות (בגלל המשכורת הגבוהה בשנה השלישית) אבל הקושי כאמור הוא לא כל כך נורא כמו שנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 1:39 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:

אבל במקרה של הווארד לא ממש דובר על החתמה כפרי אייג'נט, אלא על סיין אנ' טרייד. אם כך, במה יפגע לין בנכסים הקיימים שהרוקטס אספו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 1:46 pm 
Sophomore

זה מס המותרות שהניקס עלולים לשלם בשנה השלישית אם ישוו:

קוד:
If all of Lin’s $14.9 million salary comes in over the threshold, the first $5 million will be taxed at a 2.5-to-1 ratio. The next $5 million will be taxed at a 2.75-to-1 ratio. The final $4.9 million is taxed a 3.5-to-1 ratio.

The math shows the tax alone on Lin’s final year would be $43.4 million, meaning the entire bill that season could be $58.3 million.

מעבר להיבט הכלכלי שחקנים בניקס כבר מתבטאים נגד החוזה והשוואה שלו עלולה לגרום לבעיות בחדר ההלבשה ויש גם את דולן שכועס על לין כיוון שפתח את המו"מ מחדש אחרי שאמרו לו שישוו את ההצעה המקורית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 2:33 pm 
Hall of Famer

shay כתב:
זה מס המותרות שהניקס עלולים לשלם בשנה השלישית אם ישוו:

קוד:
If all of Lin’s $14.9 million salary comes in over the threshold, the first $5 million will be taxed at a 2.5-to-1 ratio. The next $5 million will be taxed at a 2.75-to-1 ratio. The final $4.9 million is taxed a 3.5-to-1 ratio.

The math shows the tax alone on Lin’s final year would be $43.4 million, meaning the entire bill that season could be $58.3 million.

מעבר להיבט הכלכלי שחקנים בניקס כבר מתבטאים נגד החוזה והשוואה שלו עלולה לגרום לבעיות בחדר ההלבשה ויש גם את דולן שכועס על לין כיוון שפתח את המו"מ מחדש אחרי שאמרו לו שישוו את ההצעה המקורית.

בעיות בחדר ההלבשה? ואם אשיק יקבל 8 מיליון זה יגרום לבעיות בחדר ההלבשה של הבולס? ממתי חוזים מונפצים גורמים לבעיות? אם כך, לכל קבוצה יש איזה חוזה מונפץ שיגרור בעיות בחדר הלבשה. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 2:37 pm 
Hall of Famer

הוא מתכוון לדברים כגון מה שאמר אנת'וני, שהחוזה מוגזם וכו'. זה די לא נעים לשמוע כזה דבר מחבר בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 2:47 pm 
Senior

נדב, גם בסיין אנד טרייד יש המון ערך למקום מתחת לתקרה - אפשר "לשלוח" את המקום הזה כ TRADE EXCEPTION, משהו שאני חושב שאורלנדו מאד מעוניינת בו וזה יהיה חשוב במיוחד אם יוסטון תצטרך גם לקבל חוזה רע חזרה, אם במסגרת אותה עסקה או בעסקה מקבילה. לראייה חזקה האמנסטי של יוסטון על סקולה שהוא לא שחקן רע והחוזה שלו לא ממש רע, אבל כנראה שמקום מתחת לתקרה חשוב יותר כנכס כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 2:56 pm 
Hall of Famer

כן, אבל גם צריכים שחקנים. כנראה שהם מאמינים שלין שחקן, ובכל מקרה יש לו ערך כלכלי לא מבוטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 3:00 pm 
Senior

בודאי, אבל שחקנים "רגילים" וערך כלכלי ממש לא קרובים להיות הדבר הראשון על סדר היום שלהם כרגע. קודם כל הם רוצים סופרסטאר. בכל מחיר. וחוזה גבוה ללין בנקודת זמן זו פוגע בסיכוי שלהם להשיג אותו. הסכום שמשולם לו ב-2014/15 פחות משנה להם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 3:21 pm 
מנהל פורום

לא יודע מה איתכם, אבל מקצועית בין הבחירה בלין ל-3 עונות על 25 מיליון (ובטח ובטח עם המס המטורף שפורסם) לבין חוזה סולידי של 10 מיליון ל-3 עונות, של שחקן שאמנם נראה לא טוב בעונה שעברה, אבל עדיין עשה 11.5 נק' על 6.5 אס', ובקדנציה הקודמת בניו-יורק (רק לפני שתי עונות) היה הצלחה אדירה עם 17 נק' +9 אס', אין לי ספק במי הייתי בוחר.

בהתחשב בזה שפלטון אמור להיות בשיא הקריירה שלו לאורך תקופת החוזה, וזה שהוא הימור הרבה פחות גדול מלין בקטע המקצועי, זה בכלל נו ברינר.
פלטון-קיד-שומפארט-מי ירה בג'יי.אר, זה קו אחורי סביר+, ועושה רושם שאו שהניקס ילכו קדימה העונה, או שוודסון ילך הביתה...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 3:44 pm 
Senior

עודד, צריך להפסיק להסתכל רק על המספר עצמו ולשאול את עצמך מה באמת יהיה האפקט של החוזה הזה של לין על ניו יורק. ראינו כבר שמבחינת תקרת השכר- אין אפקט. מבחינה כלכלית - קרוב לוודאי יוצאים עליו ברווח ! אז עכשיו אתה צריך לשאול את עצמך מבחינה מקצועית נטו (בלי להכניס את החוזה לשיקולים) - איזה רכז יהיה יותר טוב לNY. עם אותו חוזה, איזה שחקן אתה לוקח ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 3:52 pm 
Junior

יש דיבורים שאנחנו מקבלים את פאפאניקולאו ואולי פרינתזיס. מי מכיר אותם ויכול לשתף? לי עולים זכרונות מתקופת מוניה/חרייפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 7:44 pm 
Freshman

Amos Gueta כתב:
הם עשו את זה בק לודד כדי שתהיה שם הקומבינציה של חוזה שיחסית קל להם לתת (בגלל המשכורת הנמוכה בשנים הראשונות) וקשה לניו יורק להשוות (בגלל המשכורת הגבוהה בשנה השלישית) אבל הקושי כאמור הוא לא כל כך נורא כמו שנראה.

הם לא יכולים לשלם ללין יותר מהמיד לוול בשנה הראשונה של החוזה. על פי חוקי הליגה שחקן שיש לו ותק של שנתיים בליגה לא יכול לקבל יותר מהמיד לוול בשנתו הראשונה בחוזה חדש. החוק הזה נקבע כבר ב2005, אחרי שגולדן סטייט לא יכלה לשמור את גילברט ארינאס. ארינאס נבחר בסיבוב השני בדראפט, וכשסיים את חוזה הרוקי, הווריירס יכלו לשלם לו רק 4.9 מליון דולר, כולל זכויות בירד. וושינגטון החתימו אותו על 8.2 מליון, והווריירס נאלצו לותר עליו (למרות שהיה חופשי מוגבל). בגלל זה השכר בשנה הראשונה מוגבל למיד לוול, שאותו קבוצת הבית תמיד יכולה להשוות (בין אם בזכויות בירד, או במיד לוול שלה).

על פי חוקי הליגה השכר יכול לעלות ב4.5% בין השנים, ולכן גם בשנה השניה השכר נמוך. כדי לפצות את השחקנים שנפגעו, בין השנה השניה לשלישית, עליית השכר לא מוגבלת (שחקן עם ותק של 4 שנים יכול להגיע ל25% מהגג~כמעט 15 מליון), ומכאן מקור הקפיצה.

עכשיו, אם יוסטון יתנו לאשיק ולין מיד לוול ל3-4 שנים, שיקגו וניו יורק ישוו בלי בעיה. נתינת חוזה גבוה מהשנה השלישית מקשה עליהם יותר.

ודרך אגב, הקבוצה המקורית יכולה להשוות את החוזה, והשכר שנחשב לזמן החתימה הוא השכר בעונה הראשונה (כדי שלא תהיה לה בעיה להחזיר אותו). אבל הקבוצה שהחתימה את השחקן על חוזה בק לודד צריכה להכיל את השכר הממוצע שלו מתחת לגג, ולא את השכר בעונה הראשונה. זאת אומרת שיוסטון צריכה שיהיה לה 8 מליון מתחת לגג בשביל לין, ו8 מליון מתחת לגג בשביל אסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 10:42 pm 
Junior

קארמה רעה עוברת על הניקס.
אני מאלה שחושבים שהתקרה של לין גבוהה מאוד. קיד השתכר (כנראה מהאכזבה שלא יוכל ללמד את לין), ונכנס בעץ מיד אחר כך. הוא נעצר.
כנראה שזה סוג ה"veteran leadership" שהניקס מחפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 16, 2012 11:49 pm 
Hall of Famer

מישהו יכול להסביר לי מה הסאנס חושבים שהם עושים? הם פירקו את הקבוצה עם נאש והמחשבה הייתה שהם הולכים לבניה מחדש. ההחתמה של דראגיץ' הגיונית. שחקן צעיר עדיין בעונת פריצה נראה לא רע. אבל אז הגיע ההחתמה של סקולה ל-3 עונות ופתאום הפירוק לא כזה פירוק. קו קדמי של גורטאט וסקולה הוא קו קדמי התקפי טוב. על דראגיץ' כבר דיברנו וג'ארד דאדלי הוא באמת פועל לא שחור שכל קבוצה מתברכת בו. בקיצר, הסגל של הסאנס כמובן שלא מספק עתיד ורוד ברמת קונטנדרית, אבל מצד שני הוא שווה לפחות איזה 35 ניצחונות בעונה. כלומר הסאנס די מוציאים את עצמם מהמירוץ אחרי בחירות דראפט גבוהות. במצב הזה הסאנס, למרות שאני חושב שהם יכולים לשפוך כסף, הם לא מקום אטרקטיבי לכוכבים הגדולים שמחפשים לא רק כסף, אלא גם סיכוי אליפות. כלומר אפשר יהיה לשלם הרבה יותר מדי על איזה ג'ו ג'ונסון. פיניקס כנראה קראו את התיאוריה של ביל סימונס שעדיף להיות ממש גרוע מאשר בינוני ועשו בדיוק ההיפך רק בצורה הגרועה ביותר שאפשר. כרגע הם מצטיירים לי כדטרויט פיסטונס של המערב וזה דבר רע מאד.

ג'יימס ג'ונסון, שהוגדר על ידי אושיית פורום אחת כאחד הסמולים עם הכי הרבה אפסייד בליגה ועל ידי משתמש אחר כגרסא צנועה של פול פירס עובר מהרפטורס לסקרמנטו תמורת לא פחות מבחירת דראפט סיבוב שני של 2014 של הקינגס. איך חולפת לה תהילת עולם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 17, 2012 12:04 am 
Senior

אני לא חושב שגם ככה לסאנס יש מה לפנטז על סופרסטאר שיגיע מהפרי אייג'נסי. הם לא מגיעים בדרך כלל לשווקים קטנים כמו פיניקס.
מילווקי היא דוגמא יותר טובה לקבוצה בינונית שלא הולכת לשום מקום, אבל גם דטרויט לא רחוקים משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, גמליאל, רלפי ו 162 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: